بچه ها هیچکس نیست این تاپیک فوق العاده رو ادامه بده حداقل بگید چی میخواهید تا اگر شد لینکشو قرار بدم
بچه ها هیچکس نیست این تاپیک فوق العاده رو ادامه بده حداقل بگید چی میخواهید تا اگر شد لینکشو قرار بدم
مشکل اینه انجمن بهم ریخته و بچه ها آموزش ها رو بیرون این تاپیک قرار میدن (یکیش خودمالبته فقط آموزش با لینک مستقیم) ماهی یکبار یکی پیدا میشه یه پست میفرسته
نگران نباش.
![]()
مهم نیته
حالا هرکی حرجا میخواد فرار بده.
من مجموعه آموزشی 3dmax رو میتونم بیارم.( مالcg academy) ولی همش غیر مستقیمه.اگه کسی میتونه 15 تا دی وی دی رو مستقیم کنه،بیارم بزارم اینجا.چون لینک غیر مستقیم بدرد نمیخوره.
چرا به درد نمیخوره
شما میتونین با استفاده از دانلودر mopony غیر مستقیم ها رو مستقیم دانلود کنی
با این که 22 سال طول میکشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شما میتونین با استفاده از دانلودر mopony غیر مستقیم ها رو مستقیم دانلود کنی![]()
اگه کسی FumeFX Advanced ماله Allan McKay رو داره بذاره. همچنین هر آموزشی درباره HairFarm. ممنون.
سلام
کسی آموزش مایا یا 3دی مکس یا سینما فور دی دوبله فارسی داره؟
مثل کارهایی که شرکت نگاره یا شورت کاتس آموزش های video copilot رو دوبله کردن ؟
اگه کسی داره ممنون میشم
سلام دوستان این هم یه آموزش تصویری مایا برای خودم داخل رپیدباز آپ کردم گفتم برای شما هم بزارمش شاید بدردتون بخوره.
Simply Maya - Architecture 101
دوستان فقط زود دانلود کنید چون بعد از یه مدت پاک می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان این هم یه آموزش تصویری مایا برای خودم داخل رپیدباز آپ کردم گفتم برای شما هم بزارمش شاید بدردتون بخوره.
UV Mapping Workflows in Maya : اموزش UV Mapping بر روی نرم افزار اصلی با تمامی جزویات که شما را به خوبی در قالب یک آموزش 3 ساعت ربع بر روی سروس پروژه ها با تکنیک هایش آشنا می سازد .
نمی دونم این عکس مال این آموزش هست یا نه.
دوستان فقط زود دانلود کنید چون بعد از یه مدت پاک می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)