اسکنر EPSON GT6000 برای XP درایور داره . من توی سایت driverguide.com پیدا کردم ولی نتونستم دانلود کنم اگه کسی میتونه این کار رو برای ما انجام بده ممنون میشم
اسکنر EPSON GT6000 برای XP درایور داره . من توی سایت driverguide.com پیدا کردم ولی نتونستم دانلود کنم اگه کسی میتونه این کار رو برای ما انجام بده ممنون میشم
دوستان لطف كنيد درايور ويستاي مودم و وب كم رو بهم بديد.ممنون
modem :datasheen d562is
webcam :zenith
سلام....
من هم آخرين درايور كارت گرافيك
Nvidia Fx5500 128 Geforce رو برام بذاريد....
با تشكر فراوان
با سلام می خواستم بدونم کسی می دونه درایور hp 8053 printer و ASUS nvidia 7600 gt و zoltrix smart spirit v91 رو برای VISTA از کجا می تونم دانلود کنم ؟
بچه ها من از یه سایت معتبری درایور Ati Control Panel رو که حدود 40 مگا بایت هم حجم داشت واسه کارت گرافیکم که Radeon 9250 است با کلی بدبختی با اینترنت دایل آپ دانلود کردم.ولی موقع نصب ارور زیر رو میده و میگه که درایور با کارت همخونی نداره.ولی میدونین که control panel به 9250 باید بخوره.
Setup was unable to complete the installation.
Try to setup your display adaptor with a standard VGA driver before running setup.
ATI Radeon 9250 CATALYST + Control Center driver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by javadshahvand; 27-05-2007 at 21:40.
سلام به همگی
جدیدترین درایور دی وی دی رایتر سونی مدل A830 را میخواستم
ممنون
دوست عزیزم بنده خودم همین کارت رو دارم درایورش رو که آپدیت کردم یکسری مشکل براش بوجود اومد مثلا دیگه وقتی تو تنظیمات کارت گرافیک میخواستی بری پیغام Error میداد میل خودته میخواهی آپدیتش کنی بنده یک آدرس در زیر میگذارم برو جدیدترین درایورس اونجا هست ولی به نظر من این کار رو نکن مگه آلان مشکلی داره؟
چنانچه از خطوط معمولی تلفن برای دانلود استفاده میکنید میتوانید با استفاده از شماره و یوزر و پسورد زیر این فایل را دانلود کنید و کارت اینترنت هدر ندهید.
یوزر: tebyannet
پسورد: tebyannet
تلفن : 9718733
(با حروف کوچک نوشته شود)
سلام! با تشكر!
نه عزيز از خط تلفن استفاده نمي كنم!
ضمنا با اين توضيحي كه داديد، من بي خيال شدم!
با تشكر
سلام دوستان عزیز !!
من درایور کارت گرافیکم را که مدلش VIA S3G Unichrome Pro G7 هستش رو برای ویندوز ویستا لازم دارم.
من CD درایور این سخت افزار را دارم اما اون توی ویندوز ویستا نسخه 6000 کار نمیده.
من هم درایور این سخت افزار را برای ویندوز Vista لازم دارم.
ممنون شما
فرهمند
Last edited by Farahmand Farshidy; 01-06-2007 at 10:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)