Word Mosaic Screensaver
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Word Mosaic Screensaver
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Twingly Screensaver
خیلی ممنون
Fantastic Flame Screensaver 7.0.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در خواست زیباترین اسکرین سیور به صورت آکواریوم
من به تازگی توی یه کامپیوتر یه اسکرین سیور آکواریوم دیدم خیلی طبیعی بود با اون هایی که من قبلا نصب کرده بودم خیلی فرق داشت
مخصوصا حرکات ماهی ها خیلی طبیعی و زیبا بود شکل و حرکتشون مثل ماهی های 3دم سر سفره هفت سین بود تعدادشون 3-4 تا بود
اولش فکر کردم که یه آکواریوم واقعی هست خیلی شفاف بود
ولی هرچی گشتم پیدا نکردم
اگه ممکنه با اسکرن شات بزارید ببینم که پیداش میکنم
خیلی ضروریه دوستان
متشکرم
سريال نامبر مي خواداكه كسي كيكن يا كرك يا هرجيز ديكه يش رو داره بي زحمت لينك بزاره !
![]()
با سلام ،دوستان عزیز، اکه لطف کنیدچند تا نرم افزار نام ببرید که باهاشون میشه اسکرین سیورهای جالب بسازیم ممنون میشم،در ضمن اگه نرم افزار یا کتابی در این مورد هست معرفی کنید
Fairy Lake 3D HD Screensaver 1.1
Fairy Lake 3D HD Screensaver 1.1 | 7.5 MB
Want something spectacular to relax for a while?
Feel like going out to the forest? Afford yourself a little pleasure! Put this screensaver to your PC and you will find a magic world full of wonderful animals living on the shore of the fairy lake!Enchanting natural sounds will surround you and fill your world with wonders, happiness and surprises.
3D Jumping Dolphins Screensaver
3D Jumping Dolphins Screensaver | 5.9 MB
This amazing 3D screensaver gives you a rare chance to observe dolphins. The great movement of the dolphin and the calming sound of the waves help you to relax after long day
Waterfalls Free Screensaver 1.0.1 | 6.29MB
Waterfall is always the attractive show for people. The falling water in small forest waterfall or in big mountain waterfall produce the same magical impression. The noise of falling water and the rainbow are often add the relaxation mood to this natural picture.
Install Waterfalls Free screensaver and imagine the freshness of the wet air and see the colors of accompanying rainbow on the desktop of your computer.
Download
Hotfile | Uploading
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)