سلام یک سوال من هم M60 دارم آکبنده ، میخوام ببینم اگر آنلاک کنم ، سیم 0941 یا همون TD lte روش سرویس میده ؟
سلام یک سوال من هم M60 دارم آکبنده ، میخوام ببینم اگر آنلاک کنم ، سیم 0941 یا همون TD lte روش سرویس میده ؟
خیر این مودم کلا لاک یا انلاک از دو باند 42 و 43 tdd پشتیبانی نمیکند و نخواهد کرد .
.........00000
Last edited by 12041204; 13-03-2020 at 00:34.
بسیار عالی ممنون که فوری جواب دادید
.
.
.
.
با چه ذوقی به یاد جوونی هام توی موبایلستان و ir-tci و خیلی سایت های دیگه این 30-40 صفحه رو خوندم و مرور کردم
یادش بخیر یه فریمور80-90 مگابایتی برای نوکیا با دایال آپ دانلود میکردیم اونم توی 50 پارت ، و نصب و ارور و بقیه داستان
الان با یک کلیک دانلو میشه و خلاص .
سلام دوستان
مودم من قبلا انلاک شده الان میخام فریمور اصلی خود ایرانسل رو روش بزارم webui بدون مشکل اپدیت شد ولی فریمور datalock code میخاد موقع اپدیت کسی میدونه کدش چیه؟بعد اگه اپدیت کنم لاک نمیشه دوباره؟
در تلگرام پاسخ دادم بهتون![]()
سلام دوستان
میخواستم ببینم مودم هیچ نقشی در پینگ داره یا خیر اگه داره مودم m60 پینگ پایینتری میده یا i60 ، یا مودم دیگری در این مورد بهتر عمل میکنه لطف میکنید معرفی کنید
با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان گرامی یکی از اقوام یک مودم fd m60 ایرانسل داشت چون بکارش نمیومد داد به من الان که انتن دهی ایرانسل تو منطقه ما خیلی ضعیفه و سیم کارت همراه اول میخوام بندازم یک کد لازم داره میشه راهنمایی کنید این کد رو چطور میتونم پیدا کنم
مشخصات مودم این هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید یا کسی جایی سراغ دارن برای انجام کارش محبت کنن ادرسی چیزی بدن
Hardware version: CL1E5785SM Software version: 21.236.01.00.234 Web UI version: 21.100.32.00.234
باید پشتش باز بشه و طبق توضیحات و فایلها انلاک بشه تا قفل مودم برداشته بشه و بتونید از هر سیم کارتی روش استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گرامی طبق اموزش که میرم جلو بعداز نصب فریمور انلاک که مودم میاد بالا پیغام نو سرویس میده با چه لودری باید
install firmware mod [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رام رو نصب کنم چون اونی که با خودش هست باز نمیشه توی ویندوز 10 منون میشم لطف کنید با تشکر پیشاپیش
Last edited by sky_dvb; 28-03-2020 at 15:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)