تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 91 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برنامه ی کامل بازی های چلسی در دور گروهی لیگ قهرمانان اروپا در فصل(۲۰۱۷/۲۰۱۸) به شرح زیر میباشد:

هفته ی اول
    ۱۲سپتامبر(سه شنبه۲۱شهریور)میزبان
    #چلسی-قره باغ۲۳:۱۵

هفته ی دوم
    ۲۷ سپتامبر(چهارشنبه۵مهر)مهمان
    اتلتیکومادرید-#چلسی ۲۳:۱۵

هفته ی سوم
    ۱۸اکتبر(چهارشنبه۲۶مهر)میزب ان
    #چلسی-آ.اس.رم ۲۳:۱۵

هفته ی چهارم
    ۳۱اکتبر(سه شنبه۹آبان)مهمان
    آ.اس.رم-#چلسی ۲۳:۱۵

هفته ی پنجم
    ۲۲نوامبر(چهارشنبه۱آذر)مهما ن
    قره باغ-#چلسی ۱۹:۳۰

هفته ی ششم
    ۵دسامبر(سه شنبه۱۴آذر)میزبان
    #چلسی-اتلتیکومادرید ۲۳:۱۵

ساعت بازی ها ۲۳:۱۵به وقت ایران بجز دیدار با قره باغ که در کشور آذربایجان برگزار میشود در ساعت ۱۹:۳۰ برگزارمیشود

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

یان مگکری کارشناس اکسپرس در مصاحبه امروز به شدت از عملکرد باشگاه چلسی در نقل و انتقالات و سیاست این باشگاه انتقاد کرد .

این کارشناس در این باره می گوید : باشگاه به هیچ وجه نیاز های سرمربی خود را برآورده نکرده است . آن ها فقط با نام ها بازی میکنند اما خبری از خرید بازیکن نیست . باشگاه باید فصل پیش رو در رقابت های اروپایی نیز بجنگد که با ترکیب کوچک کنونی اش شانسی برای آن ها متصور نیستم . آن ها علاوه بر عدم تقویت خود با فروش ماتیچ به منچستر یونایتد باعث تقویت رقیب خود نیز شده اند . باید اعتراف کنم که از سیاست باشگاه در حال حاضر شگفت زده شدم ام . به نظر من بعد از پایان پنجره نقل و انتقالات سرمربی چلسی بسیار ناراحت باشد زیرا باشگاه نیاز هایش را برآورده نکرده است .
    دقیقا اصلا مشخص نیست دارن چه غلطی میکنن. تمام امیدشون فعلا به چمبرلینه که اصلا معلوم نیست آرسنال بفروشتش یا نه و حتی اگه حاضر به فروشش باشه، لیورپول شانس بیشتری برای خریدش داره. یکماهه افتادن دنبال درینک واتر که هیچ نتیجه ای نداشته، در حالی که متویدی با فقط ۱۸ میلیون پوند رفت یوونتوس. شایعه دیگه هم اینه که احمقا به راس بارکلی که تا شیش ماهه دیگه مصدومه و نمیتونه بازی کنه علاقه مند شدن، در حالی که سرژ اوریر با فقط ۲۳ میلیون پوند رفت تاتنهام. وینگ بک چپ هم که به هیچ بازیکنی حتی علاقه هم نشون ندادن چه برسه به اینکه پیشنهاد خرید به کسی بدن. هیچ امیدی به این تیم برای این فصل نیست.

4. 4 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتونیو کونته، سرمربی باشگاه چلسی، طی صحبت هایی به ترغیب آندریاس کریستنسن به تلاش بیشتر پرداخت؛ مدافعی که با وجود سن پایین در دیدار برابر برنلی و به خصوص در بازی مقابل تاتنهام عملکرد درخشانی را از خود به جا گذاشت.

به گزارش وب سایت رسمی باشگاه چلسی، تاکنون بارها به مربیان مختلفی که روی نیمکت سرمربی گری در استمفوردبریج می نشینند این نقد وارد شده که آنها جسارت میدان دادن به بازیکنانِ جوان راه یافته به تیم اصلی چلسی از آکادمی این باشگاه را نداشته اند و اگر هم گاهی فرصت بازی به بازیکنان کم سن و سال تر داده می شود، از روی اجبار بوده است (مثل حضور کریستسن که به نظر از روی ناچاری و پس از اخراج کیهیل در بازی مقابل برنلی صورت گرفت). حال سرمربی فعلی چلسی در رابطه با این موضوعات صحبت هایی را مطرح کرده است:

کریستنسن پس از آن که دو فصل به صورت قرضی در آلمان به میدان رفته است، پیشرفت کرده و حالا در جمع ما حضور دارد، اما باید با داوید لوئیز، گری کیهیل و رودیگر برای قرار گرفتن در ترکیب تیم بجنگد و تلاش کند. با این وجود اگر امکان بازی دادن به او فراهم باشد، به او میدان خواهم داد.

او در دیدار برابر تاتنهام به صورت کامل و در بازی مقابل برنلی از دقیقه 14 به میدان رفت. من اولین کسی هستم که آماده انجام چنین کاری ام، اما این بسیار مهم است که خودِ بازیکن جوان نیز آمادگی بازی کردن داشته باشد؛ در غیر این صورت شما به بازیکن، تیم و کل باشگاه صدمه می زنید. اگر بازیکن جوانی باشد که شایستگی بازی به صورت منظم را داشته باشد و به من احساس خوبی دهد، چراکه نه؟ من پل پوگبا را زمانی که تنها 18 سال داشت در ترکیب یوونتوس قرار دادم.

کونته ادامه داد:

شما باید چنین بازیکنانی را در تیمی بزرگی مثل چلسی در اختیار داشته باشید تا بتوانید به آنها به صورت مداوم بازی دهید، در غیر این صورت بسیار دشوار است که تصمیم بگیرید به آنها بازی دهید. شما باید بین جنگیدن برای به دست آودن جام یا پیشرفت بازیکنان جوان دست به انتخاب بزنید که دو راه متفاوت هستند. البته اگر بازیکنان جوان آمادگیِ مداوم به میدان رفتن را داشته باشند، امکان دارد به هر دوی این خواسته ها برسید. چراکه نه؟ یک بازیکن جوان به من نشان دهید که توانایی بازی به صورت منظم برای چلسی را داشته و باید بگویم که من آماده میدان دادن به او هستم.

اولین دیداری که در سری آ به میدان رفتم را فراموش نکنید؛ تنها 16 سال سن داشتم و من اولین کسی خواهم بود که آماده است به بازیکنان جوان میدان دهد، به این خاطر که مربی دیگری دقیقا چنین کاری را با من انجام داد.

6. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تبریک میگم دوباره بردیم
    کنته بعد از اون بازی اول خوب تونست تیمو جمع کنه و دو تا بازی مهمو بردیم
    هایلایت های بازیو دیدم کلا موقعیت زیاد داشتیم و اورتون خیلی کم موقعیت داشت
    فکر کنم بازی های آسون و به خصوص داخل خونه با همین دو هافبک هم جواب میده و امروز باکایوکو نیمکت بود و فابرگاس بازی کرد
    موراتا هم دوباره خیلی خوب کار کرد و باز هم یه گل و یه پاس گل و جالبه کلا توی این سه بازی 180 دقیقه بازی کرده
    یه رکورد هم در زمینه همین گل و پاس برای لیگ برتر زد و کلا شروع بسیار عالی داشته و امیدوارم همین طوری ادامه بده و از فصل اول کاستا هم می تونه بهتر کار کنه

امیدوارم این چند روزه اینا یه کاری کنن و دیگه نقل و انتقالات داره تموم میشه
    درینک واتر احتمال زیاد نهایی میشه. یورنته هم شانس گرفتنشو داریم همین طور فن دایک هم خیلی کم باز شانس داریم
    چمبرلین هم امروز می گفتن به چلسی خیلی نزدیک شده و احتمالا به زودی میاد ولی من باور نمی کنم تا نهایی نشه!
    اگه بتونیم همین 4 تا یعنی درینک واتر ، یورنته ، فن دایک و چمبرلین رو بگیریم خیلی عالیه ولی این دیگه خیلی خوشبینانه ست!
    بارکلی هم بگیریم خوبه و هر چند مصدومه ولی هم بازیکن خوبه و هم انگلیسیه و تجربه توی لیگ برتر زیاد داره. البته اون در صورتی که اول درینک واتر رو گرفته باشن

8. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرمربی ایتالیایی مشخصا از شرایط تیمش و فعالیت سران باشگاه در نقل و انتقالات نگران است.

طرفداری- چلسی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست یافت اما این دلیل نمی شود که آنتونیو کونته نگرانی اش را از ترکیب تیم ابراز نکند. سرمربی ایتالیایی انتظار دارد باشگاه طی ۴ روز باقی مانده، بازیکنان مورد نیاز را بخرد. آنتونیو کونته در کنفرانس خبری بعد از بازی با اورتون گفت:
    بر بازی مسلط بودیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم. چیزهای مثبت زیادی دیدم و فکر می کنم باید راضی باشیم. برای اورتون آسان نبود که در ۷ روز، ۳ بازی سخت انجام دهد اما از تمرکز تیم در طول بازی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم.
    نقل و انتقالات؟
    چهار روز تا پایان نقل و انتقالات زمان باقی مانده است و باشگاه به سختی در تلاش است تا ترکیب تیم را قوی کند. ما در ماه سپتامبر ۷ بازی داریم و من نیاز دارم ترکیبم را عوض کنم چون نمی توانم همیشه یک تیم را به زمین بفرستم. باشگاه در تلاش است که ما را قوی کند. مدیران به خوبی شرایط تیم را می دانند اما من آماده هر وضعیتی هستم!
    هواداران؟
    پیام من به هواداران چلسی همیشه یک چیز است. من کاملا به این باشگاه متعهد هستم و سعی می کنم تیم را بهتر کنم. من سرمربی تیم هستم، نه مدیر باشگاه. نهایت کار من در زمین بازی رخ می دهد. البته که شما برای تقویت تیم نیاز دارید با باشگاه صحبت کنید. باشگاه به بازار نقل و انتقالات می رود تا مشکلات ما را حل کند. برخی مواقع می تواند، برخی مواقع نمی تواند.
    ادن هازارد؟
    دیروز با روبرتو مارتینز صحبت کردم. او به من گفت که برای ادن اتفاق خوبی است که همراه با تیم ملی بلژیک باشد. او می تواند دوران بازیابی اش را با بازی کردن برابر جبل الطارق ادامه دهد.
    گلزنان امروز؟
    سسک فابرگاس امروز خیلی خوب بازی کرد و گل مهمی را برای ما به ثمر رساند. برای موراتا هم خوشحالم اما چیزهای بیشتری قرار است از او ببینیم. او به تطبیق با سیستم ما ادامه می دهد.

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بازیو دست و پا شکسته دیدم. تیم نیمه اول واقعا خوب بود نیمه دومم بیشتر به حفظ نتیجه پرداختیم هر چند چند موقعیت گلزنی هم داشتیم.این رودیگر داره واقعا امیدوارم میکنه .اقا حرفم تکرار مکرراته ولی واقعا این موزز قابل تحمل نیست به خدا ای کیوش بالای ۷۰ نیست این بشر.موراتا هم عالی بود امروز.
    خلاصه اینکه اگه دو سه بازیکن به تیم اضافه بشن میشه به تیم با وجود کونته امیدوار بود هر چند با وجود این مدیران کرکس بعیده

12. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازي رو بين خواب و بيداري تا دقيقه 60 ديدم تيم بد بازي نكرد و همين كه برديم خودش خيلي خوب بود ! موراتا هم داره خودشو نشون ميده ! كاش به قول دوستان تا اخر نقل و انتقالات 4 بازيكن به تيم اضافه بشه ! حيفه اين تيم ! وان دايك - درينك واتر - چمبرلين - يورنته - ( اگر عرضه داشته باشن باركلي هم بگيرن كه نور علي نورميشه ولي فكر نكنم )

به شدت به اين چهار بازيكن نياز داريم وان دايك بياد علاوه بر اينكه خط دفاعمون عالي يشه اينطوري ازپيلي ميتونه بره وينگ بك راست و موزسس بره رو نيمكت ! اين بشر يه سانتر بلد نيست لامصب ! ازپيلي يه سانتر كرد و موراتا گل زد پس ميتونه مفيد تر باشه برامون !

چمبرلين هم ميتونه جاي فابرگاس يا الونسو يا تا برگشت هازارد جاي اون بازي كنه !

درينك واتر هم ميشه جز هافبك ها و با كانته و ... گردشي بازي كنند !

يورنته هم بياد من خيالم از ذخيره خط حمله راحت ميشه !

ميمونه باركلي كه حيف كاش چند سال زودتر ميومدو ميشد جانشين لمپس ! ولي بازم دير نيست !

14. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

سلام . دوستان تبریک میگم

خدارو شکر دومین بازی نسبتا سختمون هم با برد تموم شد .
    کونته نشون داد از بعضی مربی ها یه سر و گردن بالاتره . سخت بود با اون شرایط بازی با برنلی بیای دو بازی سنگین انجام بدی . در شرایطی که نیمکت ناقصی داری و 2 بازیکن اصلیه تیم محرومن و ستاره تیم هم مصدومه . آفرین

بازی دیروز که دیدم یه حس اعتماد به تیم داشتم . سوار بازی بودیم . البته توی خط حمله معلوم بود که هماهنگی خیلی کمی داریم . مشخص بود . اما امیدوار کننده هست . خیلی راحت میتونستیم نیمه دوم 2/3 گل بزنیم اما بی دقت بودیم .
    اینم در نظر بگیریم که اورتون تا حدودی خسته بود .

در مورد موزس واقعا دست کونته بستس . کسی نداره اونجا بزاره . مثل قضیه ایوانوویچ . متاسفانه باشگاه هم هیچ اقدامی نمیکنه . اگه با تاتنهام و اورتون میباختیم شاید باشگاه یه تکونی به خودش میداد . الان با خودشون میگن تیم داره خوب بازی میکنه و نیازی به بازیکن نداره !!! با توجه به فعالیت نقل و انتقالاتی باشگاه در 2/3 سال اخیر بعید میدونیم بیشتر از یک بازیکن بتونه جذب کنه ( توی 3 روز باقی مونده ) . نمیدونم کونته چطور باید به اینا بفهمونه که تیم نیاز به بازیکن داره .حتی مثل فصل قبل بعد گل زدن زیاد خوشحالی نمیکنه . قیافشم همیشه عصبانیه کنار زمین !!!!

خدایی نکرده مثلا آلونسو مصدوم شه ، کونته چیکار میتونه انجام بده ؟!!!

16. 3 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فعلاً توافقات اولیه بر سر مبلغ انتقال حاصل شده است.

طرفداری- انتظار می‌رود الکس اوکسلید چمبرلین به زودی برای دیگر تیم لندنی به میدان برود.
    به گزارش منابع اسکای، چلسی و آرسنال بر سر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتقال الکس اوکسلید چمبرلین به توافق رسیده‌اند و انتظار می‌رود روند تکمیل این انتقال به زودی طی شود چراکه تنها سه روز به بسته شدن پنجره نقل و انتقالات باقی مانده است.
    در جریان تور استرالیای آرسنال، آرسن ونگر گفته بود «100 درصد انتظار دارد چمبرلین در آرسنال بماند و بدون هیچ بحث اضافه‌ای او در جمع توپچی‌ها باقی خواهد ماند» اما اخبار واصله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به نظر می‌رسد چمبرلین ادامه فصل را در چلسی پشت سر خواهد گذاشت
    ستاره جوان آرسنال راهی چلسی خواهد شد

الکس اوکسیلد چمبرلین، هافبک جوان و سرعتی آرسنال در آستانه انتقال به باشگاه چلسی قرار دارد.

به گزارش "ورزش سه"، از ابتدای تابستان اخبار و شایعات زیادی در مورد تمایل چلسی به جذب چمبرلین شنیده شد؛ اما مدتی پیش ونگر قویا تاکید کرد که علاقه ای به فروش این بازیکن جوان ندارد و به پیشنهاد چلسی پاسخ منفی خواهد داد.
    اما ساعتی قبل شبکه اسکای ایتالیا اعلام کرد که توافق بین آرسنال و چلسی بر سر انتقال چمبرلین انجام شده و این وینگر سرعتی به زودی و با قراردادی 35 میلیون پوندی راهی چلسی خواهد شد. چمبرلین در تابستان امسال مورد توجه لیورپول نیز قرار داشت؛ اما به نظر می رسد انتقال او به چلسی نهایی شده و طی روزهای کم باقیمانده تا پایان بازار تابستانی، این انتقال به شکل رسمی انجام خواهد شد.

18. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسطوره چلسی می گوید که کونته باید اختیار بیشتری در خریدها داشته باشد.

طرفداری- فرانک لمپارد، هافبک سابق چلسی که هم اکنون به عنوان کارشناس در شبکه بی تی اسپورت مشغول فعالیت است، درباره وضعیت فعلی چلسی مصاحبه ای با یاهو انجام داد:
    نشانه هایی وجود دارد که کونته می خواهد کنترل و اختیار بیشتری در چلسی داشته باشد اما در واقع این در چلسی امکان پذیر نیست. ارتباطی قوی میان سرمربی و هیئت مدیره چلسی وجود دارد اما چلسی ساختاری دارد که موفق بوده است. مربیان ایتالیایی قبلا با این ساختار کار کرده ند و مالکان سری آ برای مدت زیادی مسئول نقل و انتقالات تیم بوده اند. گفته می شود مربیان چلسی نقش چندانی در خریدها ندارند اما این چیزی نیست که من متوجه شده ام. کونته مسلما شایسته آن است که حرف های مهمی در خریدها داشته باشد و خریدهای انجام شده چلسی نیز موفق بوده اند. البته کونته نیز حرف های زیادی برای گفتن درباره خریدها خواهد داشت.

20. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •