تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 121 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آقا دانیال از عواقب روشن کردن لوکال دیمینگ میشه به سایه زدن نور سفید در تصاویر ناریک،رعایت نشدن مرز بین سیاه وسفید،عدم نشان دادن جزئیات تصاویر تیره(به فرض مثال نشان ندادن یقه کت یا خط دوخت لباس مشکی و کلا مشکی نشون دادن اون) و سایه روشن شدن تصویر blooming اشاره کرد.ببینید یه چیزی شبیه کنتراست نرم افزاری! البته بهتر از اون.مثلا دوستانی که به درستی w800c و کالیبره نکنن در حالت عادی هم همین مشکلو دارن و چون پیکسل با تکنولوژی va چیده شده ، کریستال های مشکی اجازه عبور نور و نمیدن و اگه بکلایت قوی نداشته باشین(دقیقا مثل w800c)جزئیات تصاویر تیره بخوبی نشون داده نمیشه.حالا شما تصور کنین یه صحنه ای هست که مثلا باید 5%تصویر مشکی تر باشه به عنوان مثال لاستیک ماشین، موتور پردازش تصویر تصمیم میگیره که نور اون محیط و کم کنه تا لاستیک مشکی تر نشون بده ولی چون از ledهای زیادی استفاده نمیکنه(بخاطر گران بودن و پیچیدگی سیم کشی و آدرس دهی ماتریسی)با خاموش کردن حتی یک بکلایت محیط بسیار زیادی از تصویر تیره تر میشه و در نتیجه مرز روشنایی لاستیک و محیط اطرافش رعایت نمیشه حتی پیچهای چرخ هم تیره تر میشه و کلا جزئیات از دست میره.
    تنظیمات لوکال دیمینگ تلویزیون بنده متوسط هست.البته پنل تلویزیون من va هست و کنتراست خوبی داره.توصیه میکنم روی حد نهایی نباشه.
    تی وی شما چه مدلی هست عزیز؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

عجب سوالی کردین شما دوست عزیز
    تلویزیون من 58uf830t هست.یک تلویزیون بی حاشیه و بقول معروف چراغ خاموش!!.البته هنوز فرصت نشده بطور جدی ازش استفاده کنم ولی نتیجه ی ماهها تحقیقم هست. داستان تولید این ست هم بسیار جالب و یکم پیچیدست.این تلویزیون از معدود ست های ال جی با پنل va هست که حتی تولیدکننده اون هم نیست..اگر اطلاعات تکمیلی بخواین در خدمتتون قرار میدم

3. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان وقتی تلویزیون رو روشن می کنم یه لحظه تا میاد بالا روی حالت رنگ مشکی کم رنگ یک سوم صفحه سمت چپ هاله سفید داره.مواقع دیگه هم رو همین رنگ اینجوره و شب در تاریکی خیلی بیشتر نمایان هست.تقریبا میشه گفت همون نشت نوره ؟مدل 55uh850vدر واقع فقط رو همین مشکی کم رنگ این طوره مثل یکی از دوستان که عکس گذاشته بود و یه گوشه اون هاله داشت اما این یک سوم اینجوره.راه حلی داره؟بیشتر وقتایی که تعویض کانل هست یا صفحه بدون تصویر هست اینجوره
    Last edited by mjz110; 12-01-2017 at 14:47.

داره خودمونی میشه shahram t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

دوستان مشکل تلویزیون من رو میدونید (کلا به فنا رفته)تو پستهای قبل هست. حالا تلویزیون رو که به اینترنت وصل میکنم و روشن میکنم گزینه آپدیت میاد رو صفحه اما هر کاری میکنم گزینه اینستال رو فعال کنم نمیشه حالا اساتید تعمییر کار اگه آپدیت بشه تلویزیون درست میشه؟؟؟؟ و آیا راهی هست که بشه گزینه رو فعال کرد مثلا با کنترل سرویس یا هر روش دیگه .ممنون میشم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

آقا شهرام چون مشکل tv شما به احتمال 99% نرم افزاری هست میتونید هر تستی و انجام بدید.اگر میشه آپدیت بشه بنظرم انجامش بده شاید بعد از نصب،فایل سیستم ریکاوری شد و تلویزیونتون بالا اومد.

7. این کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوستان وقتی تلویزیون رو روشن می کنم یه لحظه تا میاد بالا روی حالت رنگ مشکی کم رنگ یک سوم صفحه سمت چپ هاله سفید داره.مواقع دیگه هم رو همین رنگ اینجوره و شب در تاریکی خیلی بیشتر نمایان هست.تقریبا میشه گفت همون نشت نوره ؟مدل 55uh850vدر واقع فقط رو همین مشکی کم رنگ این طوره مثل یکی از دوستان که عکس گذاشته بود و یه گوشه اون هاله داشت اما این یک سوم اینجوره.راه حلی داره؟بیشتر وقتایی که تعویض کانل هست یا صفحه بدون تصویر هست اینجوره
    با تنظیمات لوکال دیمینگ احتمال کمتر شدن این مساله هست.اگه با سطح متوسط لوکال دیمینگ حل شد پیشنهاد میشه روی حالت ماکزیمم نگذارید.نتیجه و اعلام بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

8500d سه بعدی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

عجب سوالی کردین شما دوست عزیز
    تلویزیون من 58uf830t هست.یک تلویزیون بی حاشیه و بقول معروف چراغ خاموش!!.البته هنوز فرصت نشده بطور جدی ازش استفاده کنم ولی نتیجه ی ماهها تحقیقم هست. داستان تولید این ست هم بسیار جالب و یکم پیچیدست.این تلویزیون از معدود ست های ال جی با پنل va هست که حتی تولیدکننده اون هم نیست..اگر اطلاعات تکمیلی بخواین در خدمتتون قرار میدم
    به به مبارکه ، لطفا یه اطلاعات ازش بده ببینیم تصویرش چطوره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

آقای شهرام

شما یک " ماوس " رو به یکی از " usb " های تلویزیونت وصل کن و بعد گزینه اینستال رو فعال کن
    Last edited by taha1439; 14-01-2017 at 22:17.

12. این کاربر از taha1439 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

20 خط تایپ کردم فایرفاکس هنگ کرد!!
    عرض کنم به حضورتون بخاطر ips بودن این پنل (uh850(و علاقه ی شدید من به دیدن فیلم در تاریکی دنبال یه تلویزیون با پنل va بودم.اندازه ی مورد نظرمم 50 بود.در طول تحقیقاتم متوجه شدم که سامسونگ بدلیل تیراژ بسیار بالا همیشه از پنلهای خودش استفاده نمیکنه و این قضیه مخصوصا در خاورمیانه و آسیا مشهوده و شما فرضا یه تلویزیون سامسونگ میخرین اما پنلش برای یه شرکت چینیه!.
    سونی هم تلویزیون های قابل ستایشی میزنه ولی خوب یکم گرونتر از بقیه ی برند ها هست.کلا 2016 باب شده که پاناسونیک سونی و فیلیپس در رده های متوسط از پنل ips استفاده میکنند(البته نه صرفا).ال جی هم که اعتقاد چندانی به va نداره.
    ال جی در سال 2015 این مدلو با پلتفرم سری 8 خودش تولید کرد اما چون تولید کننده پنل va نیست سیستم توسعه رنگ و رفرش ریت مخصوص همین سری و تولید کرد.uf830 در دو سایز 50 و 58 موجود هست که در ایران مدل 58 موجوده. شرکت تولید کننده پنل هم اینولوکس تایوان هست که یکی از بزرگترین تولیدکننده های پنل برای شرکتهای سونی و پاناسونیکه و بطور حرفه ای پنل تولید میکنه.از اونجایی که ال جی مین بردهای خیلی خوبی میزنه و مجیک کنترل و سیستم عامل نرم و خوبی هم داره من اصرار بر خرید ال جی داشتم.سامسونگ در لول های بالاتر کاملا برتری داره (البته نه oled( . پنل این تلویزیون ذاتا 60هرتز هست اما با تجهیزات سری 8 ال جی زیاد این قضیه محسوس نیست.رفرش ریت این محصول حدودا 100 هرتز عنوان شده و مشخصه حتی با استفاده از ویژگی های سری 8 ال جی نتونسته رفرش ریتو به 120 هرتز واقعی برسونه. برای همین در سال 2016 این پنل با 2 پله سقوط با نام 58uh635 و در قالب سری 6 به بازار عرضه شده و رسما در مشخصات اون 60 هرتز بودن پنل قید شده.تمام نوشته های من نتیجه ی مکاتبه با ال جی و اینولوکس تایوان هست!.روشنایی هم حدودا 350 هست. 3d نداره و hdr هم ساپورت نمیکنه.البته در یک سایت روسی بیان شده با آپدیت قابلیت hdr اضافه میشه(روس ها الکترونیک قوی دارن ازشون غافل نشین).لوکال دیمینگ و بقیه ی تنظیمات سری 8 موجود هست.تقریبا همون چیزی بود که من میخواستم 3d و hdr دوست نداشتم اما چون گوشی z5 دارم 4k بودنو دوست داشتم و چون برخلاف میلم سایز بزرگی داشت 4k بودن در آینده بدردم میخوره.هنوز رسما ازش استفاده نکردم اما با تست هایی که انجام دادم و لوکال دیمینگ متوسط تقریبا هیچ نوری در تاریکی دیده نمیشه وکنتراست حدود 4000 تا 5000 تخمین زده میشه.رنگ ها خیلی خیلی زیبا و طبیعی هستند.2.5g رم داره و cpu arm cortex a12 با 4 هسته داره گرافیکش هم mali t760 هست.این کانفیگ خیلی روان و خوب به حساب میاد(دقیقا کانفیگ uf850 هست).نکته ی جالب صدا و تصویر خیلی خوب این تلویزیون هست.از لحاظ پورت های ورودی و خروجی هم فرقی با uh850 نداره.بازم سوالی بود در خدمتم

14. 3 کاربر از elesaeid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •