تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 181 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1801

نام تاپيک: تاپیک جامع ترابردپذیری سه اپراتور(همراه اول-ایرانسل-رایتل)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بود
    چه طوری با رایتل تماس گرفتید؟ (شماره یا سایتش برای پیگیری این کار چیه؟)
    یعنی دوباره درخواست جدید بدم و...؟!!
    تو سامانه 195 هم میشه درخواست داد؟ (مشکل از همراه اول بوده که موافقت نکرده؟!!)
    برای اینکه مشکلتونو ثبت و پیگیری کنن ، باید با 09202000000 تماس بگیرید!
    بله میتونید در سایت 195 شکایت کنید ؛ بعد از اینکه نوع سرویس رو ارتباطات سیار انتخاب کردید ، نوع شکایت رو ترابرد پذیری بزنید.
    احتمال بسیار مشکل از همراه اوله ! چون رایتل هیچ مشکلی رو اعلام نکرد و سیم رو هم فرستاد و منتظر تایید سازمان تنظیم مقررات بود که این اس ام اس اومد!!

2. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برای اینکه مشکلتونو ثبت و پیگیری کنن ، باید با 09202000000 تماس بگیرید!
    بله میتونید در سایت 195 شکایت کنید ؛ بعد از اینکه نوع سرویس رو ارتباطات سیار انتخاب کردید ، نوع شکایت رو ترابرد پذیری بزنید.
    احتمال بسیار مشکل از همراه اوله ! چون رایتل هیچ مشکلی رو اعلام نکرد و سیم رو هم فرستاد و منتظر تایید سازمان تنظیم مقررات بود که این اس ام اس اومد!!
    اگه اینجوری باشه که خیلی مسخره است
    یعنی چی آخه؟
    مطمئنی همراه اول میتونه بزنه زیرش؟!!
    خب اگه اپراتور مبدا بخواد تصمیم گیری کنه قطعا مخالفت میکنه!!
    پس این سازمان تنظیم چی کاره است؟!!
    حداقل باید به کاربر و پذیرنده دلیل رو واضح بگن
    تنها دلیل منطقی که میتونن درخواست رو رد کنن بدهی قبلیه که اونم من سیم کارت اعتباری داشتم که حدودا 2 تومن هم شارژ داشت که تازه من قید شارژ هم زده بودم! (جز قوانین ترابرد نوشته بود شارژ باقی مونده سوزانده خواهد شد)
    از اول هم معلوم بود این طرح شکست میخوره چون این وسط همراه اول کلی ضرر میکنه (این طرح به نفع رایتل و ایرانسل تموم میشه و همراه اول اکثر مشتری هاشو از دست میده معلومه که نمیذاره به این راحتی از دست برن!!)

4. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال qwertym's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من میخواستم اعتباری همراه اول رو به اعتباری رایتل تبدیل کنم دقیقا کدی هم که بهم sms شد همین بود
    چه طوری با رایتل تماس گرفتید؟ (شماره یا سایتش برای پیگیری این کار چیه؟)
    یعنی دوباره درخواست جدید بدم و...؟!!
    تو سامانه 195 هم میشه درخواست داد؟ (مشکل از همراه اول بوده که موافقت نکرده؟!!)
    خب منم اعتباری همراه اولم میخواستم ترابرد کنم رایتل که همراه اول اذیت کرد و نگذاشت

اینم بگم سند و مشخصات و همه چی درسته اما همراه آخر داره چوب لا چرخ کاربرایی که میخوان ازش برن میزاره

با رایتل که تماس گرفتم گفت چون این درخواست به هر عنوان لغو شده اون سیمکارتی که براتون پست کردیم دیگه به کار نمیاد

مجدد ثبت نام کنید تا یه سیمکارت دیگه براتون پست کنیم مجدد ثبت نام کردم منتظرم سیمکارت برسه تا ببینم اینبار این همراه آخر چجوری جلومو میخواد بگیره

6. 4 کاربر از qwertym بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خب منم اعتباری همراه اولم میخواستم ترابرد کنم رایتل که همراه اول اذیت کرد و نگذاشت

اینم بگم سند و مشخصات و همه چی درسته اما همراه آخر داره چوب لا چرخ کاربرایی که میخوان ازش برن میزاره

با رایتل که تماس گرفتم گفت چون این درخواست به هر عنوان لغو شده اون سیمکارتی که براتون پست کردیم دیگه به کار نمیاد

مجدد ثبت نام کنید تا یه سیمکارت دیگه براتون پست کنیم مجدد ثبت نام کردم منتظرم سیمکارت برسه تا ببینم اینبار این همراه آخر چجوری جلومو میخواد بگیره
    پس آخرش دقیق نگفتن دلیلش چیه؟!
    من که دیگه حوصله اشو ندارم دوباره ثبت نام و دریافت سیم و ... انجام بدم چون اگه قرار باشه بی دلیل بزنن زیرش 10 بار هم که این کارو تکرار کنی ردش میکنن وقتی انقد این طرحشون بی در و پیکره فایده نداره که ازش استفاده کرد

8. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از 40 ثانیه پیام مزاحم سوییچ کرده به اینکه کلا جلوی ترابرد ها رو غیر قانونی بگیره ! مرحله بعد فکر کنم آهنگ پیشواز جیگر در کلاه قرمزی پخش کنه برامون

10. این کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه britain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یک وبلاگ مستقل اخبار ترابرد رو می نویسه .... مطالبش جالب بود

آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از britain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

امروز پیام گویای مزاحم همراه اول برای من از دوبار پخش به یکبار پخش تبدیل شده ....
    ظاهرا کم کم همراه اول مجبور به عقب نیشینی شده

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دائمی اعتباری
    خدمت واحد محاسبه همراه اول ایرانسل رایتل همراه اول ایرانسل رایتل
    تماس درون شبکه دقیقه ۵۷۰ ۴۹۹* ۴۹۹* ۶۷۰ ۶۶۹ ۶۲۰**
    تماس با تلفن ثابت دقیقه ۵۷۰ ۴۹۹* ۴۹۹* ۶۷۰** ۷۹۹ ۸۵۲
    تماس با دیگر اپراتورها دقیقه ۶۲۵ ۴۹۹* ۴۹۹* ۹۳۷ ۹۲۹ ۸۵۲**
    همه قیمت‌ها به ریال است|* ارزان‌ترین در دائمی|**ارزان‌ترین در اعتباری
    سلام

در مورد ترابرد دوستان چه اعتباری چه دائمی باید 3 ماه از کاکردش در اوپراتوری که بودین بگذره تا بتونید ترابرد کنید گفتم شاید یادشون نباشه

دوم اینکه ایرانسل تماس بیرون شبکه درسته 499 ریال هست و رایتل هم همینطور اما اینم در نظر داشه باشید که طرح دقیقه ای روی ایرانسل و رایتل فعال هست و روی همراه اول طرح ثانیه ای

یعنی هر کسی با ایرانسل به برون شبکه تماس بگیره اگر تماس شما 9 دقیقه و 1 ثانیه باشه 10 دقیقه محسوب میشه یعنی شما وارد هر دقیقه ای بشید 499 ریال ازتون میگیره و براتون حساب میکنه چه کامل اون دقیقه اخر رو صحبت کرده باشید چه نه برای همینم 499 ریال هست اما اگر برید توی کنترل حساب اینترنتی خودتون و طرح ثانیه ای رو تغییر بدید مبلغ هر دقیقه مکالمه ایرانسل به 621 ریال تغییر میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام

در مورد ترابرد دوستان چه اعتباری چه دائمی باید 3 ماه از کاکردش در اوپراتوری که بودین بگذره تا بتونید ترابرد کنید گفتم شاید یادشون نباشه

دوم اینکه ایرانسل تماس بیرون شبکه درسته 499 ریال هست و رایتل هم همینطور اما اینم در نظر داشه باشید که طرح دقیقه ای روی ایرانسل و رایتل فعال هست و روی همراه اول طرح ثانیه ای

یعنی هر کسی با ایرانسل به برون شبکه تماس بگیره اگر تماس شما 9 دقیقه و 1 ثانیه باشه 10 دقیقه محسوب میشه یعنی شما وارد هر دقیقه ای بشید 499 ریال ازتون میگیره و براتون حساب میکنه چه کامل اون دقیقه اخر رو صحبت کرده باشید چه نه برای همینم 499 ریال هست اما اگر برید توی کنترل حساب اینترنتی خودتون و طرح ثانیه ای رو تغییر بدید مبلغ هر دقیقه مکالمه ایرانسل به 621 ریال تغییر میکنه.
    اصلا اینطور که شما میگین نیست..من دیروز یک دقیقه و خرده ای صحبت کردم 59 ت به حسابم لحاظ شد...با گفته شما دوست عزیز تضاد داره

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اصلا اینطور که شما میگین نیست..من دیروز یک دقیقه و خرده ای صحبت کردم 59 ت به حسابم لحاظ شد...با گفته شما دوست عزیز تضاد داره

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:

نوع طرح تعرفه
    نام طرح تعرفه
    نرخ تعرفه
    دائمی
    پایه ثانیه ای
    ۴۱/۱۰ریال/ثانیه (۶۲۵ ریال/دقیقه)
    پایه دقیقه ای (طرح فعلی)
    ۴۹۹ ریال/دقیقه
    Last edited by amin885; 31-07-2016 at 17:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •