میشه یه توضیح خلاصه بدین که سی دی کی اشتراکی چطور میگیرن و مثلا واسه fifa 16 قیمتش چقدر بود ؟ ممنون
میشه یه توضیح خلاصه بدین که سی دی کی اشتراکی چطور میگیرن و مثلا واسه fifa 16 قیمتش چقدر بود ؟ ممنون
دوستان این cd key اشتراکی چه جوری هست چند نفر میتونه ازش استفاده کنه ؟ آپدیت بازی که بیاد میشه نصب کرد ؟ پچ روش نصب میشه؟
دوستان جوری میگید خبری نشد یا یه چیزی بگید که انگار خبر ها رو میدونیم نمیگیم ! .
اخرین خبر تا امروز اینکه بازی متاسفانه از قفل دنوو استفاده میکنه و این تایید شده است ولی یه موردی مطرح شده تو سایت های خارجی که اقا این دنوو برای بخش انلاین هستش و بخش انلاین میشه به راحتی هک بشه !
از طرفی بازی تازه فردا تو اروپا توزیع میشه و اکثر گروه های معروف کرکر تو اروپا هستند ! پس تا فردا شب برای دونستن خبر های اصلی صبر داشته باشید
سی دی کی اشتراکی در واقع یه جور استفاده از از سی دی کی ارجینال به عنوان کرک افلاین هستش که بین چند نفر مثلا 15 نفر اشتراک گذاشته میشه و باز یهاشون رو فعال میکنه و فقط و فقط خودتون میتونید استافده کنید رو یه سیستم ! اپدیت بیاد باید دوباره درخاست فعال سازی بدین . بله نصب میشه
Last edited by CV30; 14-09-2016 at 13:31.
دوستان هر کی میتونه اینا رو امتحان کنه خبرش رو بده به نظر معتبر میاد چون سایت خود گروه سی پی وای هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا 13 هزار بار دانلود شده و حجمش هم نزدیک 6.5 گیگ هستش
بچه ها من دارم از دیشب هر جایی که فکرش رو بکنید رو میگردم ، بازی هنوز ریلیز نشده . فردا عصر یا فرداشب مطمئنا اگه حتی کرک هم نداشته باشه دیتای بازی میدا رو سایتا .
ریلودد که میدونید حتی اگه بازی هم کرک نکنه یه پست ازش میذاره و دیتای خام بازی رو میذاره و مینویسه زیرش !Crack soon
پس زیاد عجله نکنید . واقعا مشکل از قفل و رمز و اینا نیست که منتشر نشده . مشکل اینجاست که رسما قراره فردا بازی ریلیز بشه!
با این که میدونم دیروز تو امریکا منتشر شده این حرف رو میزنم .
----------------------
راستی KAT و Piratebay و .. هم گذاشتن بازی ولی از کامنتا معلومه که احتمالا Fake بوده . ولی تعداد زیادی همچنان دارن لیچ میکنن . تو تایم رایگان تست میکنم این رو ....
در مورد کرک CPY هم باید بگم یه سایت ایرانی دانلود کرده دقیقا همین رو و با کلی ذوق بنر واسش ساخته اخر سر معلوم شد سریال میخواد !! مدیرسایت هم میگه دیشب نخوابیده و دنبال سریال بوده . نتیجه اینکه اونم کارساز نیست .
----------------------
vahidreza2007 این ویدیو رو دیدید ؟
Last edited by mineworld; 14-09-2016 at 21:11.
سی دی کی اشتراکی قیمت چندانی هم نداره .
از جایی که من میگیرم کلا همه بازیا سی دی کی اشتراکی معمولیش 7-11 هزار تومنه که فیفا ک من میگیرم 10 تومنه ، FIFA 17 هم ده تومنه . Pro Evolution Soccer 2017 هم همینطور .
تنها بدیش اینه که نمیتونی آنلاین بازی کنی ، وگرنه همه خصوصیات آفلاین + امکان بهره مندی از آپدیت های فیفا و پی اس رو داره . که با توجه به این پولی که ما میدیم زیادیشم هست !!!
بعد این سی دی کی ای که شما میگیری باید با هماهنگی سایتی که ازش میخری فعال کنی و فقط هم رو یه سیستم میتونی بازیو فعال کنی .
Last edited by | SoRoush 8K |; 15-09-2016 at 00:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)