سلام دوستان من می خوام تلوزیون uf 49 850 رو بگیرم قیمتش تو چابهار۳/۵۰۰ هستش بنظر تون خوبه ؟ بیشتر برای بازی کامپیوتر و فیلم می خوامش. رو سیستم گرافیک gtx 970 دارم برای همین می خوام 4k باشه دوستان لطفا راهنمای کنید
سلام دوستان من می خوام تلوزیون uf 49 850 رو بگیرم قیمتش تو چابهار۳/۵۰۰ هستش بنظر تون خوبه ؟ بیشتر برای بازی کامپیوتر و فیلم می خوامش. رو سیستم گرافیک gtx 970 دارم برای همین می خوام 4k باشه دوستان لطفا راهنمای کنید
Ju700K
سه تا آورد پيكسل سوخته داشتن ٤ مي با انتخاب خودم سالم بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
مباركتون باشه
حميدجان شما كه گزينه هاتون سوني و الجي بود چي شد به سامسونگ رسيدين؟
مدلش رو ميفرماييد؟
ممنون
ممنون از شما
والا LG 850T كه با اين مدل قابل قياس نيست كلا
سوني هم چند دليل داشت
قيمّت بالا
نداشتن 3D
بزرگترين ضعفش هم نبود قطعات و گرون بودن قطعات و تعميرش
اين مدل سيستم عاملش روونترين سيستم عامل رو داره بر خلاف اندرويد
يه نكته مهم هم اسپيكر هاي سوني واقعا ضعيف بود شايد فكر كنيد چون سامسونگ گرفتم سوني رو خراب ميكنم ولي صداش سرعت منو ها اجراي فيلم 4K تو اين موارد خيلي ضعيف بود ولي در عوض تصوير سوني شفاف بود كه تو اين مورد هم وقتي حالت ورزشي سامسونگ رو فعال كردم تقريبا يكسان شدند
حالا چند تا هم عكس ميزارم
سلام دوست عزیز راجع به سنسور نور بگو که کجا قرار گرفته و می تونه خودش رو با نور محیط به راحتی تنظیم کنه؟
راستی آقا حمید اونایی که گفتی پیکسل سوخته داشتن هر کدام چند پیکسل سوخته داشتن؟
حمید جان میشه بگی محتوای در حال پخش از تلویزیون آیا مستند هست یا عکسه ؟ اگه مستند هست اسم مستند چی هست کیفیتش چی هست و حجمش . تشکر
و سوال اخر اینکه پیکسل سوخته رو چطور تشخیص بدیم .
دوستان من یه کنترل منو مخفی داشتم قبل خرید با فروشنده هماهنگ کردم ایشون هم قبول کردن و تو 4 رنگ میشد تست کرد
پیکسل سوخته 2 مورد 3 تا داشتن یکی هم 1 دونه ولی اینی که خودم آوردم از انبار هیچ ایرادی نداشت
تنها ضعف این تلویزیون از نظر من ابعاد بزرگش هست مثلا نمونه سونی خیلی باریک بود و واقعا زیبا
این هم پایه فلزی و کنترل فلزی بسیار زیبایی داره
برتری قابل توجه این تلویزیون نسبت به رقبا حالت ورزشی هست که هم صدا بطور قابل توجهی با کیفیت و واضح میشه هم لعاب رنگ ها هست
مستند مورد نظر هم کاستاریکا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی فروشنده ها قبول نمیکنن پیکسل سوخته رو تست کرد . میگن اگر باز کنیم از حالت اکبند خارج میشه .
راه اسون تری ای کاش بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)