تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 112 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1114

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    خواهش می کنم
    سیستمت خوبه. ولی نمی تونی ازش انتظار کار خفن مانند رندر عالی در نهایت سرعت داشته باشی. سیستممون حدودا در یک سطحه با این تفاوت که پردازنده من i7 هست و گرافیکم nVidia GTM 310 . البته فکر نم گرافیک شما بهتر باشه. در کل من راضیم...

نه عزیز رندر کجا بود اصن نمدونم چی هست

من کارم نهایت با همون فتوشاپ و دریمور برا css نویسی و مرورگرها است و corel در نهایت

فقط چیزی که برام مهمه الان ویندوز 8.1 من بعد از 1 سال کند شده در حدی که کار با کروم و خود ویندوز کندی داره

الان مخام بدونم اگر 10 بریزم مشکلی از بابت کندی و دردسر کرک و کلا خود ویندوز اذیتم نکنه ؟؟؟ چون اصلا اهل ویندوز عوض کردن زیاد نیستم

اینم یادت رفت : برا ریست کلید کسپر 2016 مشکلی نداری روش ثابت و پایداری داره؟ ممنون

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

مشکل تمام کسانی که بعد از نصب اسلیپ ویندوز 10 و درایورها مشکل دارندبا این روش توسط لینک زیر حل میشود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما دوست عزیز لپ تاب شما داری دو کارت گرافیک مباشد پس از دستوراعمل بالا وقتی که درایور رو دانلود کردی و ویندوز رو دوباره نصب کردی کارت گرافیک دانلود شده رو نصب کنید وبعد برید کنترل پنل درقسمت دیوایس مننجر در زیر مجموعه دیس پلی روی کارت گرافیک دوم یعنی اینتل رو به صورت اپدیت درایور که مسیر نصب این نرم افزار رو باید به CD راه انداز سخت افزار لپ تابتون تنظیم کنید.

دوستان حتما توچه کنند که سایت انویدیا به دلایلی از دسترسی مستقیم در داخل کشور امکان پذیر نمی باشد باید حتما از ..... استفاده کنند
    موفق باشید

من مشکل اسلیپ رو یه جور دیگه حل کردم رفتم از سایت اینتل درایور رو گرفتم
    بعد من قبلا با یه برنامه ک خود ماکروسافت داده بود آپدیت درایور گرافیک رو بسته بودم با همون بازش کردم ک آپدیت بشه رفتم درایور رو پاک کردم کاملا حتی خود درایور رو به حالتی ک تنظیمات صفحه ب هم ریخت بعد رفتم درایوری ک دانلود کرده بودم رو زدم نصب شد ک قبلش ارور میداد نصب نمیکرد مشکل اسلیپ بر طرف شد با این بیلد جدید راضی ام نرمال کار میکنه و روان

مشکل تاچ پد هم ک رفتم درایور اونو هم پاک کردم ز بیخ زدم باز نصب شد اونم خیلی بهتر شد امیدوارم با آپدیت هایی ک میده ماکروسافت بهتر هم بشه
    کلا اون بیلد قبلی مزخرف بود اعصاب برام نمونده بود

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

نه عزیز رندر کجا بود اصن نمدونم چی هست

من کارم نهایت با همون فتوشاپ و دریمور برا css نویسی و مرورگرها است و corel در نهایت

فقط چیزی که برام مهمه الان ویندوز 8.1 من بعد از 1 سال کند شده در حدی که کار با کروم و خود ویندوز کندی داره

الان مخام بدونم اگر 10 بریزم مشکلی از بابت کندی و دردسر کرک و کلا خود ویندوز اذیتم نکنه ؟؟؟ چون اصلا اهل ویندوز عوض کردن زیاد نیستم

اینم یادت رفت : برا ریست کلید کسپر 2016 مشکلی نداری روش ثابت و پایداری داره؟ ممنون
    سلام
    آره يادم رفت ببخشيد يه بار استفاده كردمش مشكلي نبود و ريست كرد
    ويندوز كامپيوتر رو حداكثر هر شش ماه يه بار بايد عوض كرد. من خيلي هنر كردم صبر كردم تا يه سال كه لايسنس كسپرسكي به پايان برسه و بعد ويندوز عوض كنم. الانم پول ندارم بخرم و از تريال ريست دارم استفاده مي كنم تا به موقعش پول خرج كنم
    كرك ويندوزه خوبه خدا رو شكر. مشكلي نيست.
    فقط يه مشكل وحشتناك داره كه به گونه وحشيانه اي خودشو آپديت مي كنه! عوضي كل حجم منو كشيد يهوووو تازه شارژ كرده بودم اينترنتو...

4. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    ويندوز كامپيوتر رو حداكثر هر شش ماه يه بار بايد عوض كرد. من خيلي هنر كردم صبر كردم تا يه سال كه لايسنس كسپرسكي به پايان برسه و بعد ويندوز عوض كنم. الانم پول ندارم بخرم و از تريال ريست دارم استفاده مي كنم تا به موقعش پول خرج كنم
    فقط يه مشكل وحشتناك داره كه به گونه وحشيانه اي خودشو آپديت مي كنه! عوضي كل حجم منو كشيد يهوووو تازه شارژ كرده بودم اينترنتو...
    منم همین مشکل رو داشتم. اتوماتیک آپدیت میشه.
    دو تا کار میشه کرد. یا باید سرویس windows update رو غیر فعال کنی یا اینکه توی تنظیمات کانکشن گرینه set as metered connection رو فعال کنی.
    من برای وای فای دومی رو انجام دادم و دیگه آپدیت نمیشه. هر وقت هم بخوای آپدیت کنی میتونی تنظیمات رو برگردونی به حالت اولیه.
    Last edited by neopersia; 07-12-2015 at 11:50.

6. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    خیلی گلی عزیز خوشبختانه اصلا با آپدیت مشکلی ندارم چون سرویسم نا محدوده فقط مشکلی برای کرک ایجاد نکنه اشکال نداره

من یه مشکلی دیدم اکثرا با 10 دارن اونم عدم اجرا برنامه ها خود ویندوز یا بقیه برنامه ها بعد از یه مدت میترسم این مشکلات اذیت کنه

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

منم همین مشکل رو داشتم. اتوماتیک آپدیت میشه.
    دو تا کار میشه کرد. یا باید سرویس windows update رو غیر فعال کنی یا اینکه توی تنظیمات کانکشن گرینه set as metered connection رو فعال کنی.
    من برای وای فای دومی رو انجام دادم و دیگه آپدیت نمیشه. هر وقت هم بخوای آپدیت کنی میتونی تنظیمات رو برگردونی به حالت اولیه.
    ممنون
    اولي رو كه انجام دادم ولي با هر بار ري‌استارت از نو فعالش مي‌كنه. آپديت شدن اين دفعه‌ش هم سر همين بود
    دومي هم امشب ميرم تست كنم ببينم چي مي‌شه...

خیلی گلی عزیز خوشبختانه اصلا با آپدیت مشکلی ندارم چون سرویسم نا محدوده فقط مشکلی برای کرک ایجاد نکنه اشکال نداره

من یه مشکلی دیدم اکثرا با 10 دارن اونم عدم اجرا برنامه ها خود ویندوز یا بقیه برنامه ها بعد از یه مدت میترسم این مشکلات اذیت کنه
    عزيزي
    نترس خبري از خرابي كرك نيست فعلا! اون مشكل عدم اجرا هم نفهميدم دقيقا چيه ماجراش...

9. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من امروز که داشتم با PC کار میکردم یک دفعه یه صفحه آبی اومد(مثل صفحه مرگ نبود)بعد PC ریست شد بعد از اون استارت باز نمیشه دوتا جای خالی هم روی تسک بار هست که نه آیکون دارن نه باز میشن ولی جا گرفتن.
    چه باید کرد؟

11. این کاربر از mahdi-- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi--'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

من امروز که داشتم با PC کار میکردم یک دفعه یه صفحه آبی اومد(مثل صفحه مرگ نبود)بعد PC ریست شد بعد از اون استارت باز نمیشه دوتا جای خالی هم روی تسک بار هست که نه آیکون دارن نه باز میشن ولی جا گرفتن.
    چه باید کرد؟
    آپ.................................................. ......

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اخرین نسخه 1511 Build 10586 هست ؟
    2 - نسخه Enterprise نصب کنم یا pro ؟ فرقشون چیه ؟ کدوم راحت تر کرک میشه ؟
    3 - از روش این تاپیک آپدیت کاملا غیر فعال میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اخرین نسخه 1511 Build 10586 هست ؟
    2 - نسخه Enterprise نصب کنم یا pro ؟ فرقشون چیه ؟ کدوم راحت تر کرک میشه ؟
    3 - از روش این تاپیک آپدیت کاملا غیر فعال میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون میشم یه نفر جواب بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •