چقدر میتونم اور کنم و چطور![]()
چقدر میتونم اور کنم و چطور![]()
من سی پیو e5200 رو از 2.50 تا 2.88 اورکلاک کردم و مدتی کار کرد ولی ناگهانی سیستم سر لود مموری ریستارت شد و به حالت قبل برگشت با اینکه فرکانس رم رو روی پایین ترین حد گذاشتم و دمای سی پیو هم پایینه ولی اور رو قبول نمیکنه یا مدت کمی میمونه دوباره بر میگرده به حالت اول ممکنه از رم باشه
[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/AIDIN/Desktop/axe%20over/image001.png[/IMG]مشخصات سیستمم مادربورد GIGA 945PLM-S2
2 GIG RAM KINGESTON که دو رم 1 گیگه
CPU E5200
گرافیکم 9500GT 1G
تو برنامه CPU-Z در بخش SPD روی اسلت اول میزنه DDR2 ----MAX BANDWITH PC2-4300(266 MHZ)1
تو دومی همین گزینه زده PC2-5300 (333 MHZ)2
تو بخش مموری هم اینا رو زده 2048 MBYTES و در رم فرکانس 201.0 MHZ
دوست عزیز اگه همین صفحه اصلی این بخش رو نگاه کنی اورکلاک E5200 خیلی زیاده!!!آموزش کلی هم همین تاپیک
قبل از پست دادن حتما جست و جو کنید...
سلام به برو بچز یه سر به این ولید بزنید
من با فن استوک شرکت این ولید رو بدست آوردم البته بالاتر هم تونستم ببرم ولی یادم رفت ازش ولید بگیرم.
بعدشم مجبور شدم یکی دیگه بکیرم چون این یکی به رحمت خدا رفت
[URL="http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599935"]
سلام دوستان مي خواستم بدونم لپ تاپو اور كلاك بكنين مشكلي براي قطعاتش نداره.
بعدشم اين موضوع كه واسه كارت گرافيكا مينويسن مثلا
Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3 يعني چه؟همون قابليت اور كلاكشه؟ميشه راجع به اين موضوع هم يكم توضيح بدين؟
به هیچ عنوان اورکلاک لپ تاپ توصیه نمیشه!چون دفع حرارت به خوبی صورت نمیگیره و دمای بالا به قطعه مورد نظر آسیب میزنه یا ناپایداری و...یه مقدار خیلی خیلی ناچیز شاید اور بشه بدون مشکل...سلام دوستان مي خواستم بدونم لپ تاپو اور كلاك بكنين مشكلي براي قطعاتش نداره.
بعدشم اين موضوع كه واسه كارت گرافيكا مينويسن مثلا
Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3 يعني چه؟همون قابليت اور كلاكشه؟ميشه راجع به اين موضوع هم يكم توضيح بدين؟
اونم مقدار مموری گرافیک هست که خودش 1 گیگ هست و با اشتراک رم سیستم تا اون عدد 2815 مگ هم زیاد میشه
اینم سی پی یو من که با فن استوک اورش کردم(البته هنوز هم جا داره ولی نه با این خنک کننده)
دما در زمان بیکاری:39-40
دما در حالت فول لود:63-64
برنامه های مورد استفاده:cpu-z , occt , easy tune , amd over drive
![]()
Last edited by H.Operator; 19-12-2009 at 00:44.
پس با اين حساب بايد كارت گرافيك خيلي خوبي باشه.درسته؟
واسه اور كلاك لپ تاپ اگه بهش فن وصل كنيم چي؟
مقدار حافظه خیلی تو قدرتش تاثیر نداره مدل GPU باید مشخص بشه + کلا کانفیگهای لپ تاپ و گرافیکهاشون برای گیمینگ ساخته نشدن و مدلهای محدودشون که قوی ان هم قیمت خیلی بالایی دارن ...در مورد اورکلاک هم هیچ طوری نمیشه مثل Water cooling-Air و ...قطعات لپ تاپ رو خنک کرد و کلا اورکلاک لپ تاپ خطرناک و کم اثر هست .پس با اين حساب بايد كارت گرافيك خيلي خوبي باشه.درسته؟
واسه اور كلاك لپ تاپ اگه بهش فن وصل كنيم چي؟
اينم اور من كه براي 1 سال پيش بود عكسو نگه داشتمفركانس رمم 780 سده بود كه ديفالتش 533 بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)