تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 116 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

داره خودمونی میشه hossein-power's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بعد از 5 سال اینترنت نامحدود مخابرات (سرعت 512 دانلود 65 )
    از اول سال 1396 اینترنت کردن 128 !!!!! با سرعت دانلود 1 کیلو !!!!! (طرح منصفانه)
    زنگ زدم 2020 گفت: همینی که هست بیا انصراف بده
    حالا می خوام اینترنت ایرانسل بگیرم
    دوستان ایرانسل خوبه؟

2. این کاربر از hossein-power بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پاک شود
    Last edited by Mehran14233; 07-06-2017 at 19:31.

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من ميخوام از اسياتك مهاجرت كنم به دليل اينكه بسته هاي كم حجم رو حذف كرده و خيلي از مسايل ديگه به نظرتون كدوم شركت برم روزانه شايد 3 ساعت با نت كار كنم خيلي كم هم دانلود ميكنم شايد در كل ماه نيم گيگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    سرویس adsl در تهران که نامحدود و حجم بیشتر دانلود و به صرفه باشه و سرعت 1Mbps داشته باشه چی هست؟
    و اینکه کدوم شرکت ها وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه نصف حجم استفاده میکنه؟
    Last edited by farshadb2; 07-04-2017 at 12:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان علت اینکه روی فیبرنوری فقط مخابرات می تونه سرویس بده چیه؟
    تا کی این وضعیت برقراره؟ در اینده هم بقیه شرکتا نمی تونن روی فیبر سرویس بدن یا فعلا اینجوریه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
    1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه
    یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
    2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
    1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. خود مخابرات همچین چیزی داره؟ نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه
    یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
    2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
    من شاتل شاتل سرعت 8 مگ گرفتم ماهی 36600+ 7تومن واسه شبانه نامحدود جمعا 43تومن. سرعت دانلودم چه شب چه روز 1 مگابایت(MB) هست البته از 1 تا 3 شب سرعت افت میکنه در حدی که سایت هارو باز نمی کنه (با این همه شبا 8~10 گیگ دانلود میکنم) همه اینا به کنار مشکل اصلیش اینه که 6 گیگ حجم داره!
    قبل این نامحدود شاتل میگرفتم که سرعتش خیلی کم بود(art1 سرعت دانلود 128 کیلوبایت ماهی 40 تومن) ولی اینم به خاطر ترافیک کمش مجبورم ترافیک اضافه بگیرم که دیگه خیلی گرون میافتهواسه همین میخوام از یه جای دیگه سرویس بگیرم. اگه با 6 گیگ ترافیک میتونی کنار بیای به نظر من همینو بگیر!
    یه بار من داشتم قیمتای 4g ایرانسل رو میدیدم کلا به این نتیجه رسیدم که adsl خیلی گرونه!آخه مگه میشه 4g که هم بی سیم هست هم سرعتش بالای 20 مگ(با گوشی +4g تا 50 مگ هم میگیره) قیمتش با adsl یکی باشه و حتی ارزونتر!! دیگه مسخرشو درآوردن
    مثلا 8 گیگ+8 گیگ شبانه ایرانسل 35 تومن در مقابل شاتل با سرعت یک سوم و 6 گیگ ترافیک 37 تومن!! فقط دانلود شبانه داره که اونم پولشو میگیرن!
    Last edited by moh72; 13-04-2017 at 01:01.

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    سرويس adsl براي مصرف حدود 10 گيگ در ماه چي خوبه و پيشنهاد ميکنين. سرعتش هم کم بود ايرادي نداره. فقط 10 گيگو بده

پروفشنال saeidsmxo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان
    سرويس adsl براي مصرف حدود 10 گيگ در ماه چي خوبه و پيشنهاد ميکنين. سرعتش هم کم بود ايرادي نداره. فقط 10 گيگو بده
    کسي پيشنهادي به ذهنش نميرسه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شما کدوم شهری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •