پینگم با 8.8.8.8 و اروپا 140 شده!!
پینگم با 8.8.8.8 و اروپا 140 شده!!
پارس آنلاین؛تو منطقه ما مثه که خوبه...
زنگم زدم گفتن واست رو 16 میبندیم...
امروز درخواست تخلیه رو به شاتل دادم،بعد یارو میگه 3 تا 7 روز طول میکشه!!!!!!!!میگه 2تا3 روز شرکت باید تخلیه رو بفرسته و 3 روز هم طول میکشه که مخابرات خطو رانژه کنه...
راست میگه؟!!!
چند روز بعد باید خطم تخلیه باشه؟!
دوستانی که art 1 دارن لطفا سرعت دانلودشون رو اعلام کنن ؟؟؟؟
سرور خارجی 45 تا
سرور داخلی 100 تا
Last edited by mohsen_1363; 10-10-2014 at 22:47.
بنده نه محدود بودم نه هیچی داخلی و خارجی نهایتا 50 کیلو هر سروری که بگید رفتم اکانت چیز میز بشکن نشکنم تا دلتون بخاد نوع های مختلفشو تست کردم خیلی دزده دزد !!!
45 روز از دوره ام مانده بود که ترافیکم تمام شد، برای خط دیگرم اینترنت نامحدود از مخابرات گرفتم و تصیم گرفتم بعد از 1 ماه اگر از مخابرات راضی نبودم شاتل را تمدید کنم، ولی از شاتل اس ام اس آمد که 10 روز مهلت دارم تا تمدید کنم یا حجم بخرم، آیا تخلیه خط قبل از اتمام دوره به علت اتمام ترافیک قانونی است؟ معمولا چند روز پس از اتمام ترافیک خط را تخلیه میکنند؟
شما هر زمانی که اراده کنید میتونید نسبت به تخلیه خط اقدام کنید منتهی اگر وارد دورۀ جدید شده باشید باید هزینۀ دوره رو پرداخت کنید؛ پس بهتره که هرچه سریعتر اقدام بفرمایید.
زمان تخلیه: معمولا ۳ تا ۷ روز کاری بعد از درخواست تخلیه ممکنه طول بکشه.
به علت اتمام ترافیک هرگز خط شما خود به خود تخلیه نمیشه.
Last edited by alinoona; 11-10-2014 at 14:18.
مرسی، من نمیخواهم خطم زودتر از اتمام دوره تخلیه شود چون میخواهم برای تصمیم درباره ماندن یا رفتن از شاتل فرصت داشته باشم، ولی چون در اس ام اس نوشته بود با توجه به محدودیت درظرفیت مراکز لطفا حداکثر تا 9 روز آینده جهت خرید ترافیک یا تجدید دوره اقدام فرمایید، به نظرم رسید که خودشان تخلیه میکنند، در ضمن اگر تمدید نکنم و دوره تمام شود چطور هزینه را از من میگیرند؟ حتی اگر چند ماه هم تمدید نکنم هم خطم را تخلیه نمیکنند؟ برای تخلیه حتما باید مراجعه کنم یا با تلفن و ایمیل هم تخلیه میکنند؟
Last edited by 971971; 11-10-2014 at 18:39.
کسی نمیدونه تا چند روز موظفند تخلیه رو انجام بدنو من برم از یه شرکته دیگه بگیرم؟؟!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)