ستارگان تیم در حال بازگشت به تمرینات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بارسا برای کسب آمادگی لازم در هفته سنگین پیش رو، تمرینات روزانه خود به منظور دیدار برابر ایبار در روز شنبه را آغاز کرده است. پس از گذشت هفته ای که بدلیل بازی های ملی، تمرینات با تعداد کمی از بازیکنان برگزار شد، اوضاع تیم به وضعیت عادی خود بر می گردد. بازیکنان به تدریج به اردوی تیم ملحق می شودند و لوئیز انریکه برنامه آماده سازی آنان را به منظور دیدار شنبه شب تدارک می بیند.
این هفته تمرینات تیم هر روز به استثنای دوشنبه، راس ساعت 11 صبح به وقت محلی برگزار می شود. بازیکنانی که از بازیهای ملی کشورشان بازگشته اند به سایر همی تیمی های خود ملحق می شوند. بازی تیم برابر ایبار در نوکمپ راس ساعت 8 به وقت محلی برگزار خواهد شد و این دیدار هشتمین مسابقه تیم در لالیگا خواهد بود.
این بازی اولین رویارویی دو تیم در فصل جاری است و لوئیز انریکه آخرین تمرین و اعلام لیست بازیکنان انتخابی را در روز برگزاری مسابقه انجام خواهد داد. بازیکنان روز یکشنبه استراحتی نخواهند داشت و برای سایر دیدارهای فشرده تیم در هفته های آتی آماده می شوند.
برنامه این هفته تیم (به وقت محلی) :
دوشنبه: 6 بعد از ظهر، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
سه شنبه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
چهارشنبه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
پنج شنبه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
جمعه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
شنبه: 10:30 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
8 شب، دیدار برابر ایبار در نوکمپ
یک شنبه: 11:15 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
شکست بارسا از رئال در دیدار پیشکسوتان دو تیم (0-1)
بارسا که با بازیکنانی نظیر ریوالدو و کلایورت در این دیدار حضور یافت، نتوانست رئال را در پاناما مغلوب کند. شرایط جوی بازی و باران شدید نیز برگزاری این مسابقه را دشوار کرده بود.
دیدار تیم های پیشکسوتان دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید شنبه شب برگزار شد. بارسا تحت هدایت چارلی رکساچ، تعدادی از بزرگان و بازیکنان سابق خود را در ترکیب می دید. رئال این بازی را با تک گل کنگو در دقیقه 6 بازی با پیروزی به پایان برد. ترکیب بارسا در این دیدار بازیکنان سرشناس و سابق تیم را در بر می گرفت که از آنها می توان به ریوالدو، سرجی، کلایورت، بلتی و ژولی اشاره کرد
بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول رئال تیم برتر میدان بود؛ در حالیکه بارسا توانست در نیمه دوم کنترل بازی را در اختیار بگیرد. شرایط آب و هوا نیز چندان مساعد نبود و بارش شدید باران مانع انجام بازی در کیفیت مطلوب خود شد.
بازیکنان بارسا در این دیدار به شرح زیر بودند: روبرتو بنانو، کوئیکو مارتین، ادگار داویدز، فرانچسکو کوکو، مندیتا، خوان آندونی جویکوئتسکا، جولیانو بلتی، لودویک ژولی، لوئیس کاراراس، لوئیز گارسیا، لوئیز میلا، میگوئل آنخل لوزانو، پاتریک کلایورت، رابرت فرناندز، سانتیاگو ازکوئرو، سرجی بارخوان و ریوالدو.
پیروزی اسپانیا در شب کاپیتانی اینیستا
تیم ویسنته دلبوسکه توانست بسادگی از سد رقیب خود در لوکزامبورک بگذرد. گلهای این دیدار را سیلوا، آلکاسر، برنات و کاستا به ثمر رساندند. تمامی 6 بازیکن بارسا در این مسابقه فرصت حضور یافتند. اسپانیا با ارائه نمایشی که از آنها انتظار میرفت توانست لوکزامبورگ را با نتیجه 0-4 شکست دهد تا بتواند شکست 2-1 برابر اسلوواکی را به فراموشی بسپارد.
در سومین بازی مرحله مقدماتی جام ملتهای اروپا 2016، اسپانیا با حضور بازیکنان بارسا در ترکیب خود از سد حریفش گذشت. آندرس اینیستا در این مسابقه در حضور سایر هم تیمی های خود در بارسا، پیکه، آلبا، بارترا و بوسکتس، بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را بر بازو داشت. پدرو نیز در نیمه دوم وارد زمین شد.
اسپانیا بازی را با تعداد زیادی از چهره های جدید آغاز کرد و در این دیدار از سیستم 4-4-2 بهره برد. لوکزامبورگ فضای بسیاری در اختیار هافبک های لاروخا قرار داده بود که این مسئله منجر به ایجاد موقعیت های گلزنی فراوانی در 25 دقیقه ابتدایی بازی برای دیگو کاستا و آلکاسر شد. در نهایت گل اول بازی در دقیقه 26 روی ضربه دیدنی سیلوا از خارج از محوطه جریمه بدست آمد.
درحالیکه اسپانیا به حملات بی امان خود ادامه می داد، دیوید دخئا در دقیقه 37 با مهاری عالی مانع از باز شدن دروازه تیمش شد. در دقیقه 41 آلکاسر گل دوم تیم را به ثمر رساند و موجب شد بازیکنان با آرامش بیشتری در نیمه دوم به میدان بروند. اسپانیا نیمه دوم در بارش شدید باران کنترل بازی را در دست گرفته بود. با فشار دائمی کاستا و فعالیت بالای او در زمین، در نهایا اسپانیا به گل سوم خود توسط وی در دقیقه 69 رسید. در دقیقه 70 بازی پدرو به جای سیلوا به میدان آمد و اینیستا جای خود را به برنات داد؛ کسی که گل چهارم و پایانی بازی را به ثمر رساند.
فابرگاس: «من از هواداران بارسا و گواردیولا ناراحت نیستم»
خرید این فصل چلسی بیان کرد که رویای او مبنی بر بازگشت به نوکمپ مطابق انتظارش پیش نرفت؛ اما او از تصمیمش برای پیوستن به بارسا در سال 2011 پشیمان نیست. سسک فابرگاس در گفتگوی خبری خود گفت که او از هواداران بارسا و سرمربی سابق خود، پپ گواردیولا در دوران حضور در بارسلونا ناراحت نیست.
محصول آکادمی باشگاه بارسلونا سال 2011 پس از 8 سال حضور در لندن به بارسلونا بازگشت. او نتوانست در آخرین فصل حضور گواردیولا در بارسا به مهره ای ثابت در ترکیب تیم تبدیل شود و شرایط وی در دوران تیتو ویلانووا و تاتا مارتینو نیز تغییر چندانی نکرد تا در نهایت در تابستان گذشته به چلسی پیوست. با اینحال وی میگوید که او از تصمیمش برای پیوستن به بارسا پشیمان نیست و از هوادارانی که در فصل گذشته برای او در نوکمپ سوت کشیدند، کینه ای در دل ندارد.
سسک در گفتگو با رادیو مارکا بیان کرد که: «من می خواستم برای بارسا به میدان بروم و برای رسیدن به این خواسته تلاش کردم. من اهمیتی نمی دهم که این مسئله به خوبی پیش رفت یا خیر. تفکرات مردم درباره من مرا مشغول نمی سازد. زمانی که من بارسا را ترک کردم، راضی و خوشحال بودم. من به عناوین متعدد قهرمانی رسیده بودم و این فرصت را داشتم که با دوستانم همبازی شوم».
او ادامه داد: «لحظاتی نیز چندان مناسب نبود؛ اما من خود را شخصیتی قوی میپندارم و از هوادارانی که از عملکرد من در ورزشگاه انتقاد کردند ناراحت نیستم». وقتی درباره رابطه با گواردیولا از وی سوال شد، او پاسخ داد: «تمام چیزی که من به شما میگویم این است که من سه فصل فوق العاده را در نوکمپ سپری کردم و تمام مسئله برای من همین است. من توقعاتی داشتم که به واقعیت تبدیل نشد. زندگی رویا نیست و من احساس ناراحتی و فریب خوردگی ندارم و از هیچ کس در فوتبال توقعی نداشته ام. من از کارهایی که در دوران ورزشی ام کرده ام پشیمان نیستم. برای من امکان انتخاب راههای متفاوتی نیز بود، اما در هر صورت من توانستم در سه باشگاه بزرگ، تحت هدایت سه مربی بزرگ بازی کنم و اکنون راضی هستم. داستان به اینجا ختم نخواهد شد».
در آخر او تاکید کرد که همانند بازی تحت نظر گواردیولا، اکنون در چلسی با هدایت مورینیو نیز راحت است و تفاوت فلسفه های این دو مربی تاثیری در بازی وی نداشته است: «البته که من هر دوی آنها را دوست دارم. هر سبکی ارزشهای خود را دارد».
منبع: سایت گل