تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 175 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ستارگان تیم در حال بازگشت به تمرینات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بارسا برای کسب آمادگی لازم در هفته سنگین پیش رو، تمرینات روزانه خود به منظور دیدار برابر ایبار در روز شنبه را آغاز کرده است. پس از گذشت هفته ای که بدلیل بازی های ملی، تمرینات با تعداد کمی از بازیکنان برگزار شد، اوضاع تیم به وضعیت عادی خود بر می گردد. بازیکنان به تدریج به اردوی تیم ملحق می شودند و لوئیز انریکه برنامه آماده سازی آنان را به منظور دیدار شنبه شب تدارک می بیند.

این هفته تمرینات تیم هر روز به استثنای دوشنبه، راس ساعت 11 صبح به وقت محلی برگزار می شود. بازیکنانی که از بازیهای ملی کشورشان بازگشته اند به سایر همی تیمی های خود ملحق می شوند. بازی تیم برابر ایبار در نوکمپ راس ساعت 8 به وقت محلی برگزار خواهد شد و این دیدار هشتمین مسابقه تیم در لالیگا خواهد بود.

این بازی اولین رویارویی دو تیم در فصل جاری است و لوئیز انریکه آخرین تمرین و اعلام لیست بازیکنان انتخابی را در روز برگزاری مسابقه انجام خواهد داد. بازیکنان روز یکشنبه استراحتی نخواهند داشت و برای سایر دیدارهای فشرده تیم در هفته های آتی آماده می شوند.

برنامه این هفته تیم (به وقت محلی) :

دوشنبه: 6 بعد از ظهر، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر

سه شنبه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر

چهارشنبه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر

پنج شنبه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر

جمعه: 11 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر

شنبه: 10:30 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر
    8 شب، دیدار برابر ایبار در نوکمپ

یک شنبه: 11:15 صبح، تمرین در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: مصطفی کلانتریان / FCBarcelona.ir
    شکست بارسا از رئال در دیدار پیشکسوتان دو تیم (0-1)

بارسا که با بازیکنانی نظیر ریوالدو و کلایورت در این دیدار حضور یافت، نتوانست رئال را در پاناما مغلوب کند. شرایط جوی بازی و باران شدید نیز برگزاری این مسابقه را دشوار کرده بود.

دیدار تیم های پیشکسوتان دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید شنبه شب برگزار شد. بارسا تحت هدایت چارلی رکساچ، تعدادی از بزرگان و بازیکنان سابق خود را در ترکیب می دید. رئال این بازی را با تک گل کنگو در دقیقه 6 بازی با پیروزی به پایان برد. ترکیب بارسا در این دیدار بازیکنان سرشناس و سابق تیم را در بر می گرفت که از آنها می توان به ریوالدو، سرجی، کلایورت، بلتی و ژولی اشاره کرد

بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول رئال تیم برتر میدان بود؛ در حالیکه بارسا توانست در نیمه دوم کنترل بازی را در اختیار بگیرد. شرایط آب و هوا نیز چندان مساعد نبود و بارش شدید باران مانع انجام بازی در کیفیت مطلوب خود شد.

بازیکنان بارسا در این دیدار به شرح زیر بودند: روبرتو بنانو، کوئیکو مارتین، ادگار داویدز، فرانچسکو کوکو، مندیتا، خوان آندونی جویکوئتسکا، جولیانو بلتی، لودویک ژولی، لوئیس کاراراس، لوئیز گارسیا، لوئیز میلا، میگوئل آنخل لوزانو، پاتریک کلایورت، رابرت فرناندز، سانتیاگو ازکوئرو، سرجی بارخوان و ریوالدو.

پیروزی اسپانیا در شب کاپیتانی اینیستا

تیم ویسنته دلبوسکه توانست بسادگی از سد رقیب خود در لوکزامبورک بگذرد. گلهای این دیدار را سیلوا، آلکاسر، برنات و کاستا به ثمر رساندند. تمامی 6 بازیکن بارسا در این مسابقه فرصت حضور یافتند. اسپانیا با ارائه نمایشی که از آنها انتظار میرفت توانست لوکزامبورگ را با نتیجه 0-4 شکست دهد تا بتواند شکست 2-1 برابر اسلوواکی را به فراموشی بسپارد.

در سومین بازی مرحله مقدماتی جام ملتهای اروپا 2016، اسپانیا با حضور بازیکنان بارسا در ترکیب خود از سد حریفش گذشت. آندرس اینیستا در این مسابقه در حضور سایر هم تیمی های خود در بارسا، پیکه، آلبا، بارترا و بوسکتس، بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را بر بازو داشت. پدرو نیز در نیمه دوم وارد زمین شد.

اسپانیا بازی را با تعداد زیادی از چهره های جدید آغاز کرد و در این دیدار از سیستم 4-4-2 بهره برد. لوکزامبورگ فضای بسیاری در اختیار هافبک های لاروخا قرار داده بود که این مسئله منجر به ایجاد موقعیت های گلزنی فراوانی در 25 دقیقه ابتدایی بازی برای دیگو کاستا و آلکاسر شد. در نهایت گل اول بازی در دقیقه 26 روی ضربه دیدنی سیلوا از خارج از محوطه جریمه بدست آمد.

درحالیکه اسپانیا به حملات بی امان خود ادامه می داد، دیوید دخئا در دقیقه 37 با مهاری عالی مانع از باز شدن دروازه تیمش شد. در دقیقه 41 آلکاسر گل دوم تیم را به ثمر رساند و موجب شد بازیکنان با آرامش بیشتری در نیمه دوم به میدان بروند. اسپانیا نیمه دوم در بارش شدید باران کنترل بازی را در دست گرفته بود. با فشار دائمی کاستا و فعالیت بالای او در زمین، در نهایا اسپانیا به گل سوم خود توسط وی در دقیقه 69 رسید. در دقیقه 70 بازی پدرو به جای سیلوا به میدان آمد و اینیستا جای خود را به برنات داد؛ کسی که گل چهارم و پایانی بازی را به ثمر رساند.

فابرگاس: «من از هواداران بارسا و گواردیولا ناراحت نیستم»

خرید این فصل چلسی بیان کرد که رویای او مبنی بر بازگشت به نوکمپ مطابق انتظارش پیش نرفت؛ اما او از تصمیمش برای پیوستن به بارسا در سال 2011 پشیمان نیست. سسک فابرگاس در گفتگوی خبری خود گفت که او از هواداران بارسا و سرمربی سابق خود، پپ گواردیولا در دوران حضور در بارسلونا ناراحت نیست.

محصول آکادمی باشگاه بارسلونا سال 2011 پس از 8 سال حضور در لندن به بارسلونا بازگشت. او نتوانست در آخرین فصل حضور گواردیولا در بارسا به مهره ای ثابت در ترکیب تیم تبدیل شود و شرایط وی در دوران تیتو ویلانووا و تاتا مارتینو نیز تغییر چندانی نکرد تا در نهایت در تابستان گذشته به چلسی پیوست. با اینحال وی میگوید که او از تصمیمش برای پیوستن به بارسا پشیمان نیست و از هوادارانی که در فصل گذشته برای او در نوکمپ سوت کشیدند، کینه ای در دل ندارد.

سسک در گفتگو با رادیو مارکا بیان کرد که: «من می خواستم برای بارسا به میدان بروم و برای رسیدن به این خواسته تلاش کردم. من اهمیتی نمی دهم که این مسئله به خوبی پیش رفت یا خیر. تفکرات مردم درباره من مرا مشغول نمی سازد. زمانی که من بارسا را ترک کردم، راضی و خوشحال بودم. من به عناوین متعدد قهرمانی رسیده بودم و این فرصت را داشتم که با دوستانم همبازی شوم».

او ادامه داد: «لحظاتی نیز چندان مناسب نبود؛ اما من خود را شخصیتی قوی میپندارم و از هوادارانی که از عملکرد من در ورزشگاه انتقاد کردند ناراحت نیستم». وقتی درباره رابطه با گواردیولا از وی سوال شد، او پاسخ داد: «تمام چیزی که من به شما میگویم این است که من سه فصل فوق العاده را در نوکمپ سپری کردم و تمام مسئله برای من همین است. من توقعاتی داشتم که به واقعیت تبدیل نشد. زندگی رویا نیست و من احساس ناراحتی و فریب خوردگی ندارم و از هیچ کس در فوتبال توقعی نداشته ام. من از کارهایی که در دوران ورزشی ام کرده ام پشیمان نیستم. برای من امکان انتخاب راههای متفاوتی نیز بود، اما در هر صورت من توانستم در سه باشگاه بزرگ، تحت هدایت سه مربی بزرگ بازی کنم و اکنون راضی هستم. داستان به اینجا ختم نخواهد شد».

در آخر او تاکید کرد که همانند بازی تحت نظر گواردیولا، اکنون در چلسی با هدایت مورینیو نیز راحت است و تفاوت فلسفه های این دو مربی تاثیری در بازی وی نداشته است: «البته که من هر دوی آنها را دوست دارم. هر سبکی ارزشهای خود را دارد».

منبع: سایت گل

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اینیستا یکی از ده نامزد دریافت جایزه پا طلایی است که عصر دوشنبه در موناکو اهدا خواهد شد.

آندرس اینیستا جهت حضور در مراسم اهدای جایزه پای طلایی به موناکو پرواز کرد. هافبک میانی بارسا در کنار کریستیانو رونالدو، وین رونی، مانوئل نویر، آندره آ پیرلو، تیاگو سیلوا، فرانک ریبری، یحیی توره و تیری آنری بازیکنان سابق بارسلونا و مارتا ویرا دا سیلوا بانوی فوتبالیست یکی از نامزدها می باشد.

اینیستا به همراه آندونی زوبی زارتا مدیر ورزشی سابق تیم فوتبال بارسلونا، همسرش آنا اورتیز، رامون سوسترس مدیر برنامه هایش و جول بوراس از پایگاه رسانه ای ورزشی سفر خواهد کرد.

این بازیکن به همراه جرارد پیکه، مارک بارترا، جوردی آلبا، سرخیو بوسکتس و پدرو رودریگز که در دیدار مقابل اسلوواکی و لوکزامبورگ در مرحله مقدماتی یوررو 2016 به میدان رفتند، روز سه شنبه به تمرینات باز خواهد گشت.

مترجم: رضا خانجانی/ FCBarcelona.ir

4. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

پشت پرده؛ چرا مسی لباسش را با کاکا تعویض نکرد

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    طرفداری-در پایان بازی تیم های برزیل و آرژانتین، لیونل مسی، ستاره و کاپیتان آرژانتین از تعویض پیراهن با کاکا خودداری کرد، اما گویا این همه ماجرا نبوده است.
    به گزارش سایت 101greatgoals، دو تیم ملی آرژانتین و برزیل دیروز در پکن به مصاف یکدیگر رفتند که در انتها این بازی با حساب 2 بر 0 به نفع یاران دونگا به پایان رسید.
    اما موضوعی که پس از پایان مسابقه در شبکه های اجتماعی داغ شد، کلیپی بود که کاکا به سمت لئو مسی می آید برای تعویض پیراهنش که در نگاه اول به نظر می رسید مسی واکنش خوبی نشان نداده است.در حال حاضر، داستان واقعی با انتشار این تصاویر فاش شد. کاکا در گفت و گو با برخی رسان ها بیان کرد که به بهانه تعویض پیراهن به مسی نزدیک شده، این موضوع را به او گفته و لیونل مسی پاسخ داده که قبل از شروع مسابقه، قول پیراهنم را به اسکار داده ام.

************************************************** ************************************************** *******************************
    فابرگاس: به اسپانیایی بودنم افتخار می کنم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    صحبت های جرارد پیکه، مدافع بارسا، در حمایت از استقلال کاتالونیا، جنجالی شد اما فابرگاس نظری دیگری دارد
    آی اسپورت - سسک فابرگاس، ستاره چلسی، تاکید کرد که علی رغم کاتالانی بودن، خود را یک اسپانیایی می داند و به بازی در تیم ملی این کشور، افتخار می کند.
    قرار است ماه آینده در کاتالونیا یک همه پرسی برای استقلال این ایالت برگزار شود و از همین حالا بحث های زیادی در این مورد ایجاد شده است. از جمله صحبت های جرارد پیکه، مدافع بارسا، در حمایت از استقلال کاتالونیا، جنجالی شد اما فابرگاس نظری دیگری دارد.
    او به رادیو مارکا گفت:" احساساتم کاتالان است ولی اسپانیایی هستم. در این رابطه متوجه همه چیز هستم زیرا همه ی ما یک کشوریم و درباره این مشکل بحث و جدل زیادی شده است.بازیکنان کاتالان یا باسکی زیادی هستند که از تیم ملی اسپانیا حمایت می‌کنند ومشکلی با بازی کردن برای لاروخا ندارند.
    وقتی در تیم ملی هستیم، به کاتالان بودن فکر نمی‌کنیم زیرا وارد کردن بحث سیاست در ورزش کار خوبی نیست. من خود را کاتالان می‌دانم ولی اگر به پاسپورتم نگاه کنید، نوشته شده اسپانیایی. من به کشورم افتخار می‌کنم."

************************************************** ************************************************** *****************************************
    مخالفان استقلال کاتالان در بارسلونا تظاهرات کردند
    هزاران تن در بارسلونا روز یکشنبه مصادف با روز ملی اسپانیا در مخالفت با اقدامات جدایی طلبانه در منطقه کاتالان تظاهرات کردند.
    در شرایطی که کمتر از یک ماه به همه پرسی نهم نوامبر که از سوی رهبران کاتالان برای رای گیری درباره جدایی از اسپانیا ترتیب داده شده باقی مانده، پلیس اعلام کرد حدود 40 هزار تن در مرکز این ایالت در اعتراض به این همه پرسی تظاهرات کردند.
    تظاهرکنندگان پرچم اسپانیا و کاتالان را در دست داشتند و خطاب به آرتور مس رئیس منطقه کاتالان شعار quotation mark مس استعفا بده quotation mark سر می‌دادند. آرتور مس برخلاف نظر مادرید که همه پرسی را غیرقانونی می‌داند خواستار برگزاری همه پرسی درباره استقلال کاتالان شده است.
    خاویر پاردو 23 ساله به خبرگزاری فرانسه گفت: من می‌خواهم آزاد باشم که هم اسپانیایی و هم کاتالانی باشم. آنها نمی‌توانند این را از من بگیرند.
    این تظاهرات از سوی گروه quotation mark جامعه مدنی کاتالان quotation mark که با شعار quotation mark اسپانیا برای همه quotation mark فعالیت می‌کند تازه ترین مورد از سری تجمعات حامیان گروههای رقیب است.
    دادگاه قانون اساسی اسپانیا اگرچه این همه پرسی را قانونی می‌داند، ولی خواستار توقف آن شده و می‌گوید که برگزاری این همه پرسی نیاز به یک پروسه چند ساله دارد.
    به رغم حکم دادگاه قانون اساسی، آرتور مس و دولت منطقه کاتالان اعلام کرده اند که تا روز چهارشنبه درباره برگزاری این همه پرسی تصمیم گیری خواهند کرد.
    رامون باش یکی از برگزارکنندگان تجمع مخالفان همه‌پرسی گفت: آنچه ما می‌خواهیم پایان جدایی طلبی و این مناقشه است.
    وی افزود: تجزیه کاتالان باعث فقیرتر شدن و کم اهمیت شدن جمعیت 7.5 میلیون نفری این منطقه خواهد شد.
    ملی گرایان کاتالان ماه گذشته از برگزاری همه پرسی استقلال اسکاتلند که با اجازه دولت انگلیس برگزار شد، بسیار عصبانی شدند. البته این همه پرسی با مخالفت رای دهندگان با استقلال اسکاتلند به پایان رسید.
    مردم منطقه کاتالان در شمال شرقی اسپانیا که به زبان و فرهنگ متفاوت خود افتخار می‌کنند، مدتهاست که شکایت دارند که سهم کمی از درآمد دولت مادرید را دریافت می‌کنند.
    نظرسنجی پنج اکتبر نشان داد که تنها 23 درصد مردم کاتالان از ایده برگزاری همه پرسی حمایت می‌کنند و 45 درصد از مقامات این منطقه می‌خواهند که از حکم دادگاه قانون اساسی تبعیت کنند.
    ماریانو راخوی نخست وزیر اسپانیا در سخنرانی خود به مناسبت روز ملی این کشور خطاب به مردم کاتالان بر ریشه های عمیق مشترک مردم این منطقه با دیگر مردم اسپانیا تاکید کرد.
    نخست وزیر محافظه کار اسپانیا در سخنانی که در نسخه کاتالان زبان روزنامه ال پائیس به چاپ رسید، گفت: دولت وی آماده ایجاد ارتباطات تازه در مذاکره با منطقه کاتالان است - واحد مرکزی خبر
    Last edited by Masoud-2014; 14-10-2014 at 02:15.

8. 10 کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

محبوبیت مسی به کجا رسیده که کاکا و اسکار که خودشون کلی خواهان دارن سر پیرهن هاشون، سر پیرهن مسی دعواشون میشه

10. 7 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ماسکرانو: «من مایلم تا دوران فوتبال اروپائیم را در بارسا به پایان برسانم»

هافبک و مدافع بارسلونا در گفتگویی درباره وضعیت تیم تا این لحظه از فصل، لوئیز انریکه و حضور خود در بارسا به صحبت پرداخته است. در مصاحبه ای با نشریه "تات سنت کوگات"، بازیکن ملی پوش بارسا بیان کرد: «ما آنگونه که مایل بودیم فصل را آغاز کردیم. در حال حاضر صدر جدول متعلق به ماست ولی ما از لزوم پیشرفت در بعضی مسائل تیمی خود آگاه هستیم».

او بر فشار وارد بر باشگاه برای رسیدن به موفقیت اشاره کرد و گفت: «بارسا باشگاهی است که شما را مجبور می کند برای تمامی عناوین قهرمانی بجنگید. ما باید در هر بازی با انگیزه پیروزی به زمین وارد شویم. فاصله میان شکست و پیروزی در فوتبال بسیار کم است». او بر جدیت و پشتکار سرمربی جدید تیم، لوئیز انریکه تاکید کرد: «او یک مربی منحصر به فرد است. انریکه همواره می خواهد که تیم با قدرت و سبک تهاجمی پای در زمین بگذارد».

علی رقم شایعات متعدد در تابستان گذشته مبنی بر تصمیم ماسکرانو بر ترک نوکمپ، وی بیان کرد که: «من خواستار تمدید قراردادم به منظور بازنشستگی در اروپا با پیراهن بارسا هستم. رویای من این است که آن روز فرا برسد. پس از اتمام قراردادم، من 34 ساله خواهم بود و پس از آن به دنبال چالشهای جدید و البته کم تنش تر خواهم رفت».

او در نهایت با تمجید از مسی به صحبت خود پایان داد: «در تمامی این سالها، بارسا بخاطر وجود بازیکنانی نظیر مسی، ژاوی و اینیستا بسیار مورد تجلیل و تعریف قرار گرفت. آنها توانستند این تیم را به یکی از برجسته ترین و بزرگترین های تاریخ تبدیل کنند». او ادامه داد: «انتقاداتی که متوجه مسی است، در بسیاری موارد بیجا و نادرست است. او همه را به انجام کارهای فوق العاده در زمین عادت داده است؛ بنابراین وقتی در بازی گلی به ثمر نمی رساند، همه گمان می کنند که او دیگر مانند سابق نیست. غیر ممکن است که لئو بازی ضعیفی در زمین به نمایش بگذارد».

منبع: سایت توتال بارسا
    پیشامد های مختلف در اولین دیدار با تیم های تازه وارد

بارسا در اولین رویارویی با تیم های مختلف، مانند حریف بعدی ایبار، پنج پیروزی، دو تساوی و سه شکست به دست آورده است.

تیم ایبار برای نخستین بار به نیوکمپ خواهد آمد، اما اگر آنها صدر نشین لیگ را غافل گیر کنند این اولین باری نخواهد بود که تیم های تازه کار بارسا را شوکه کرده اند. نگاهی به مسابقات مشابه در دو دهه گذشته می اندازیم.

بارسا - لییدا (0-1) فصل 1993/94

آخرین تیم کاتالانی که برای اولین بار در برابر بارسا قرار گرفت لییدا بود. اگرچه آن ها تنها یک فصل در لیگ دوام آوردند اما با گل دقایق آخر کسادا برد ارزشمندی برابر بارسا به دست آوردند.

بارسا – کامپوستلا (4-0) فصل 1994/95

یک سال بعد، تیم کامپوستلا تازه وارد لیگ بود. آنها برای بازی چهارم به نیوکمپ آمدند و در پایان با گل های استویچکوف (2) و گئورگی هاجی (2) بازی را واگذار کردند.

بارسا – مریدا (2-2) فصل 1995/96

بارسا در اولین بازی فصل در نیوکمپ به مصاف تیمی از ایالت اکسترمادورا رفت. دو گل مهو کودرو بارسا را از شکست در برابر این تیم تازه وارد نجات داد.

بارسا- اکسترمادورا (3-0) فصل 1996/97

جیووانی، خوانیتو (گل به خودی) و پاپسکو با گلزنی در نیمه ی اول دیدار با اکسترمادورا در 2 دسامبر 1996 بارسا را به پیروزی رساندند.

بارسا – ویارئال (1-3) 1998/99

از بین تمام تیم های تازه وارد تیمی که بیشترین تاثیر را داشته بی تردید ویارئال است. پیروزی 3-1 آن ها در نیوکمپ در 13 دسامبر 1998 برای تیمی که چند سال بعد در لیگ قهرمانان بازی کرد با ارزش بود.

نومانسیا – بارسا (3-3) 1999/2000

پانزده سال از اولین حضور نومانسیا در لالیگا می گذرد. تیم سریایی در نیوکمپ امتیاز ارزشمندی را در دیداری که چهار گل در ده دقیقه ی آخر آن رد و بدل شد به دست آورد.

بارسا – مالاگا (1-2) 1999/2000

اگرچه مالاگا در دوره های قبلی لالیگا بازی کرده بود، اما به طور دقیق این اولین باری بود که باشگاه فوتبال مالاگا به صورت یک نهاد مجزا در لالیگا شرکت می کرد. آنها در سال 1999 نتایج خوبی به دست آوردند. تیم مالاگا در اولین ملاقاتش در نیوکمپ با کسب پیروزی 2-1 نتیجه ای فراتر از انتظار خود به دست آورد. گل بارسا را بوگارده به ثمر رساند.

ختافه – بارسا (1-2) فصل 2004/05

ختافه دیگر تیمی بود که در اولین دیدارش با بارسا زمان برایش زودگذر بود. مارکز و دکو دو گل بارسا را در اولین سفرش به جنوب مادرید به ثمر رساندند.

بارسا – آلمریا (2-0) 2007/08

در 28 اکتبر 2007 بارسا در نیوکمپ 2-0 با گل های هانری و مسی (پنالتی) مقابل آلمریا به پیروزی رسید.

خرز – بارسا (0-2) فصل 2009/10

دو سال بعد یک تیم اندلسی دیگر موفق شد به لالیگا راه یابد. بارسا بار دیگر در اولین دیدار خود در خارج از خانه با گل های هانری و ابراهیموویچ به پیروزی 2-0 رسید. شنبه شب با اولین حضور ایبار در نیوکمپ فصل جدیدی آغاز خواهد شد.

مترجم: هدیه نظری / FCBarcelona.ir
    اینیستا برنده جایزه پای طلایی 2014 شد

هافبک تیم فوتبال بارسلونا با کسب بیشترین آمار در بین سایر نامزد های جایزه پای طلایی سال که از بین بازیکنان حرفه ای بالای 28 سال انتخاب می شود، توانست این جایزه ارزشمند را از آن خود کند.

آندرس اینیستا برنده جایزه پای طلایی 2014 شد. هافبک تیم فوتبال بارسلونا در حالی توانست این عنوان را از آن خود کند که نه نفر از بازیکنان 28 ساله و یا بزرگتر را در رای گیری ها از پیش رو برداشت و توانست پس از سال 2003، این عنوان را مجدداً برای یک بازیکن آبی اناری کسب کند. او این جایزه را دیشب در مراسم قرعه کشی رسمی در شهر موناکوی فرانسه، جایی که آندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه، همسرش، آنا اورتیز، رامون سوسترس مدیر برنامه های وی و خوئل بوراس وی را همراهی می کردند، دریافت کرد.

هر کسی می توانست با مشارکت در رای گیری اینترنتی، در این انتخاب سهیم باشد و امسال هم اینیستا از 9 بازیکن دیگر پیشی گرفت؛ کریستیانو رونالدو، وین رونی، مانوئل نویر، آندره آ پیرلو، تیاگو سیلوا، فرانک ریبری، بازیکنان سابق بارسا، یحیی توره و تیری آنری به همراه بازیکان زن برزیلی، مارتا ویرا داسیلوا سایر رقبای اینیستا بودند.

رای گیری نهایی توسط جمعی از روزنامه نگاران برگزار و تصمیم گیری نهایی بر اساس افتخارات و شخصیت بازیکنان انجام شد. هر بازیکن تنها می تواند یک بار این افتخار را کسب کند و بخشی از این افتخار شامل ثبت رد پای خود در بخش افتخارات لیگ قهرمانان در کنار ساحل شهر موناکو است.

اینیستا برای تمرین صبح روز سه شنبه به همراه سایر بازیکنانی که از بازی های ملی بازگشته اند، مانند جرارد پیکه، مارک بارترا، جوردی آلبا، سرخیو بوسکتس و پدرو رودریگس به جمع آبی اناری ها می پیوندد.

برندگان ادوار گذشته جایزه پای طلایی

2003: روبرتو باجیو
    2004: پاول ندود
    2005: آندره شوچنکو
    2006: رونالدو
    2007: الساندرو دل پیرو
    2008: روبرتو کارلس
    2009: رونالدینیو
    2010: فرانچسکو توتی
    2011: زلاتان ابراهیموویچ
    2012: دیدیر دروگبا
    2013:آندرس اینیستا

مترجم: علی رضایی/ FCBarcelona.ir
    زوبی زارتا: «مسی شایسته تجلیل و احترام رئال مادرید است»

مدیر ورزشی بارسلونا برای شکستن رکورد گل زنی لالیگا در ال کلاسیکو توسط ستاره آرژانتینی آبی اناری ها بسیار مشتاق است و اذعان داشت که لوئیز سوارز از لحاظ روانی بهتر شده است.

آندونی زوبی زارتا مدیر ورزشی بارسلونا معتقد است که مسی شایسته است تا در صورت شکستن رکورد گل زنی لالیگا در ال کلاسیکو توسط حاضرین در ورزشگاه برنابئو مورد تشویق قرار گیرد.

مسی تنها دو گل با رکورد 251 گل تلمو زارا و رسیدن به قله لیگ اسپانیا فاصله دارد و به طور بالقوه می تواند از این عدد در روز 25 اکتبر مقابل رئال مادرید عبور کند.

سازمان لیگ اسپانیا پیشنهاد کرده است که مسی می تواند در اواخر ماه در ال کلاسیکوی سانتیاگو برنابئو این رکورد گل زنی را بشکند و زوبی زارتا که تشویق ایستاده رونالدینیهو را در پیروزی 3-0 بارسا مقابل مادرید در سال 2005 شاهد بود، مسی را کاملا شایسته می داند.

او به خبرگزاری آ اس گفت: «این چیزی بیشتر و بالاتر از انجام دادن فوتبال امریکایی و بستکبال است. این مانند یک شگفتی در فوتبال به نظر می رسد. او شایستگی اش را دارد. در گذشته تحسین بازیکنان بارسا در ورزشگاه برنابئو و بر عکس این قضیه را شاهد بودیم».

مسی در دیدار بزرگ آخر هفته میان آرژانتین و برزیل که به شکست آرژانتین انجامید، یک پنالتی را از دست داد اما زوبی زارتا معتقد است که این مسئله می تواند او را برای بهتر شدن تحریک کند. او گفت: «فکر نمی کنم از دست دادن پنالتی بر روی او اثر بگذارد. سال گذشته او در برنابئو دو گل از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. او ترجیح می دهد با گل زنی به تیم کمک کند اما من چمن پکن را از پیش فصل و عدم خوب بودن آن را می شناسم. این موضوع وی را برای بهتر بازی کردن تحریک می کند».

زوبی زارتا ادامه داد: «بازیکنان پیشرفت می کنند و کامل می شوند و لئو فقط یک گل زن نیست. او بازی را درک می کند و بیشتر درگیر مراحل بازی است. گل همیشه وجود دارد اما همیشه به دست نمی آید. لئو بیشتر در کنار محوطه و نیمار در داخل بازی می کند که می تواند شرایط تیم مقابل را نا آرام کند و بازیکنانی مانند پدرو و منیر ال حدادی هم هستند. رقبای ما همواره ما را آنالیز می کنند و ما همانند تیم های بزرگ دائما در حال تغییر و تحول هستیم. سال گذشته به خاطر مصدومیت ها برای هر دوی آنها سال سختی بود ولی اکنون قوام و استحکام بیشتری وجود دارد».

لوئیز سوارز در حال تلاش برای شروع رقابت ها با پیراهن بارسا در روز 25 اکتبر می باشد و زوبی زارتا مطمئن است که او همانند جلسات روانشناسی در مدت زمان محرومیتش برای بازی کردن آماده خواهد بود.

وی افزود: «امیدوارم لوئیز انریکه همه بازیکنان را برای ال کلاسیکو در اختیار داشته باشد. تا الان، بدون وجود سوارز فصل به خوبی پیش رفته است. وی پیش از آن که ما از او بخواهیم در برنابئو شناخته می شود. سرمربی بازیکنانی را فکر می کند تیم را به پیروزی می رسانند، انتخاب می کند. من زمان بازگشت وی پس از آخرین محرومیتش در مقابل منچستر یونایتد را به یاد می آورم. او آرام و آگاه شده است و ما سعی می کنیم تا همه چیز را به راحتی انجام دهیم. نمی خواهیم داستانی بزرگ درباره کمک های روان شناسی درست کنیم. بازی با اروگوئه او را آرام می کند».

مترجم: رضا خانجانی/ FCBarcelona.ir

12. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ماسیپ نامزد بهترین دروازه بان لیگ دو شد

بارسا ب در فصل گذشته توانست لیگ دو اسپانیا را با رتبه سوم که برابر با بهترین رکورد باشگاه است به پایان برساند. بسیاری از جوانان تیم نیز با درخشش در سال قبل، مسیر رشد و پیشرفت را برای رکورد شکنی های خود آماده کردند؛ اما عضو ویژه این تیم، دروازه بان کنونی تیم اصلی، جوردی ماسیپ است.

این سنگربان 25 ساله اکنون بخاطر عملکرد درخشانش در فصل گذشته نامزد دریافت جایزه بهترین دروازه بان لیگ دو شده است. سازمان لیگ اسپانیا نام وی را برای کسب این عنوان در کنار دروازه بان ایبار، ژاوی ایروئتا و سنگربان لاکرونیا، ژرمن لوکس قرار داده است.

ایبار موفق شد در فصل گذشته قهرمان لیگ دو شود و دیپورتیوو لاکرونیا نیز به مقام دوم دست یافت.

منبع: سایت توتال بارسا
    آخرین تمرین پیش از بازگشت کامل بازیکنان از اردوهای ملی

با وجود اینکه اکثر بازیکنان تیم هنوز در اردوی تیمهای ملی خود بسر می برند، بازیکنان در دسترس تیم دوشنبه پس از تعطیلی آخر هفته خود، به تمرین پرداختند. رافینیا و فرمایلن در بخشی از تمرینات گروهی شرکت کردند و ارتولا از بارسا ب نیز در این جلسه حاضر بود.

بارسا در حالیکه هنوز بسیاری از ستارگان خود را در اختیار ندارد، دوشنبه عصر به تمرینات بازگشت و لوئیز انریکه منتظر بازگشت بازیکنان اصلی از بازیهای ملی می باشد. این مسئله بدین معنی است که تنها 9 نفر از بازیکنان تیم اصلی در تمرین حاضر بودند: ژاوی، مونتویا، داگلاس، آدریانو، آلوز و ماسیپ. رافینیا و فرمایلن نیز در بخشی از تمرینات گروهی بازیکنان شرکت کردند. آدریان ارتولا از بارسا ب نیز عضو تازه وارد تیم در این جلسه تمرینی بود.

تمرین آینده تیم در روز سه شنبه برگزار خواهد شد و بازیکنان اسپانیایی تیم شامل پیکه، اینیستا، آلبا، باترا، بوسکتس و پدرو در این جلسه به تیم ملحق خواهند شد.

پیروزی پرگل کرواسی در حضور راکیتیچ و هالیلویچ

هافبک بارسلونا از ابتدا در ترکیب تیم حضور داشت و روی گل دوم بازی نقشی موثر ایفا کرد. ستاره بارسا ب نیز در دقیقه 59 به بازی آمد. کرواسی دیشب با پیروزی قاطع برابر آذربایجان توانست به روند پیروزی در تمامی بازیهایش در مقدماتی جام ملتهای اروپا ادامه دهد. راکیتیچ در این بازی نقشی محوری در ترکیب تیمش داشت و ستاره جوان بارسا ب نیز در 30 دقیقه پایانی بازی به زمین آمد.

حضور موثر راکیتیچ

بازی از ابتدا با برتری قابل توجه کرواسی آغاز شد و تنها 11 دقیقه فرصت لازم بود تا میهمان توسط کراماریچ به گل اول دست یابد. در دقیقه 34 بازی با ضربه ایستگاهی ایوان راکیتیچ و استفاده به موقع پریسیچ، کرواسی به گل دوم رسید و توانست به لطف درخشش ستاره بارسا دومین گل خود با استفاده از توپ های مرده را در این هفته به ثبت برساند. تا پایان نیمه اول پرسیچ و برازوویچ توانستند برتری را به 4 گل افزایش دهند.

در نیمه دوم لوکا مودریچ توانست از نقطه پنالتی گل پنجم تیمش را به ثمر برساند و پس از آن جای خود را به ستاره جوان بارسا، آلن هالیلویچ داد. گل ششم بازی توسط سادیگف در دروازه خودی قرار گرفت تا پیروزی میهمان پررنگ از قبل شود. در ادامه فرصت خوبی برای راکیتیچ نیز فراهم شد تا بتواند به گل برسد اما این مهم حاصل نشد. در نهایت با پیروزی در این دیدار، اکنون کرواسی بالاتر از ایتالیا بدلیل تفاضل گل بهتر در صدر جدول گروه H قرار دارد.

14. 13 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تاریخ سازی نیمار با 4 گل برابر ژاپن

مهاجم توانمند بارسا در فرم خیره کننده ای قرار دارد و با درخشش وی برزیل توانست ژاپن را در سنگاپور در هم بکوبد. نیمار آمادگی خود در بارسلونا را امشب در دیدار برابر ژاپن نیز به نمایش گذاشت. او ستاره مطلق برزیل در دیدار امشب بود و توانست با پای راست، پای چپ و سر گلزنی کند تا نمایش بی نقصی از خود به اجرا بگذارد. او از ابتدای بازی محور حرکات هجومی برزیل بود و با در اختیار داشتن فضای لازم، توانست با حرکات انفرادی خود و موقعیت سازی برای دیگر بازیکنان سلسائو ستاره تیمش باشد.

تنها راه متوقف کردن ستاره برزیلی خطا بروی وی بود و او توانست با استفاده از ضربه آزاد بدست آمده از همین مورد، دروازه ژاپن را تهدید کند. در دقیقه 18 بازی پاس عالی تاردلی به کاپیتان برزیل و گذشتن وی از دروازبان، گل اول را برای آنها به ارمغان آورد. پس از گل اول بازی، ژاپن توانست بازی را متعادل کند و با فشار بسیار بروی خط دفاعی برزیل، مهاجمین تیم از جمله نیمار مجبور به بازگشت به نیمه خودی شدند. آنها میتوانستند در دقایق پایانی نیمه اول به گل نیز برسند که در این امر موفق نبودند.

نیمار در آغاز نیمه دوم با حرکت تماشایی کوتینیو توانست گل دوم تیمش را به ثمر برساند. با وجود شرایط نامناسب زمین در ورزشگاه سنگاپور، برزیل بازی تماشایی و تمرینی خود را در خطوط هافبک و حمله ادامه میداد. در دقیقه 77 نیمار توانست هتریک خود را کامل کند؛ اما از تلاش او برای گلزنی و فعالیت بیشتر در زمین کاسته نشد.در حالیکه روبینیو و کوتینیو نتوانستند از پاسهای دقیق نیمار برای گلزنی بهره ای ببرند، در نهایت ستاره بارسلونا خود با فرصت طلبی توانست گل سوم برزیل را به ثمر برساند. اما این نیز پایان کار ستاره برزیلی در زمین نبود. او در دقایق پایانی بازی با ضربه سری عالی توانست خودش و تیم ملی کشورش را 4 گله کند تا با نمایشی حیرت انگیز به این مسابقه خاتمه دهد.

سوارز: «آرزو می کردم که من نیز در لاماسیا فوتبال را فرا می گرفتم»

ستاره تیم ملی اروگوئه از امکانات موجود برای جوانان تیم در مدرسه فوتبال بارسا شگفت زده شده است. لوئیس سوارز پس از بازدید از لاماسیا و خدمات موجود در مدسه فوتبال باشگاه، اکنون آرزو می کند که کاش فوتبال خود را در این آکادمی آغاز کرده بود. او پس از سپری کردن دوران ورزشی اش در گرونینگن و آژاکس در هلند، به لیورپول پیوست و در تابستان امسال عضوی از باشگاه بارسلونا شد.

او که بدلیل محرومیت اجازه حضور در میادین رسمی را ندارد، در گفتگو با مجله اختصاصی بارسا عنوان کرد: «من از امکانات و خدماتی که در اختیار این نوجوانان گذاشته می شود شگفت زده شده ام. در اینجا به تمام مسائل مربوط به رژیم غذایی، وضعیت تحصیلی و سلامت جسمانی کودکان و نوجوانان توجه می شود تا بتوانند در همه زمینه ها موجب رشد و پیشرفت آنها شوند».

او ادامه داد: «بالاتر از همه مسائل، من از مسیر پیشرفتی که پیش روی این جوانان است در تعجبم و اکنون آرزو میکنم که من هم در چنین مکانی رشد می کردم». سوارز پس از اتمام محرومیتش در 25 اکتبر، قادر است همراه تیم به مادرید برای حضور در ال کلاسیکو سفر کند.

16. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 14 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازگشت 7 ملی پوش به تمرینات تیم

ملی پوشان اسپانیایی تیم شامل پیکه، آلبا، باترا، اینیستا، بوسکتس و پدرو به همراه کلودیو براوو از تیم ملی شیلی به تمرینات گروهی تیم بازگشتند. رافینیا و فرمایلن با وجود عدم دریافت مجوز پزشکی، به تمرینات عادی خود پرداختند.

بازیکنان تیم برای دومین بار در این هفته به تمرین پرداختند؛ در حالیکه 6 ملی پوش اسپانیایی تیم شامل پیکه، آلبا، باترا، اینیستا، بوسکتس و پدرو به همراه کلودیو براوو از تیم ملی شیلی در این جلسه به دیگر بازیکنان ملحق شدند. دو بازیکن مصدوم تیم، رافینیا آلکانتارا و توماس فرمایلن علی رقم عدم دریافت مجوز پزشکی به همراه سایرین در تمامی این جلسه تمرینی شرکت کردند.

بازیکنانی که در روز دوشنبه در سیوتات اسپورتیوا تمرین کردند، همگی در این جلسه نیز حضور داشتند که شامل ژاوی، داگلاس، آلوز، ماسیپ، آدریانو و مونتویا میشوند. دیاگن و سمپر از بارسا ب و دروازبان نوجوان تیم، انانا نیز به سایر بازیکنان ملحق شدند. تمرین دیگری روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.

درخشش مسی در دیدار برابر هنگ کنگ

آرژانتین در دیداری آسان توانست به لطف درخشش ستاره های بارسلونا هنگ کنگ را شکست دهد. هفته پر گل ستاره های تیم در عرصه دیدارهای ملی، با دو گل مسی در بازی دیشب نکمیل شد. لئو مسی که در بازی دیشب در دقیقه 59 بجای خاویر پاستوره به زمین آمد، توانست در 30 دقیقه حضور خود در میدان دو بار گلزنی کند. خاویر ماسکرانو نیز در دقیقه 74 بازی به میدان آمد.

2 گل و یک پاس گل

مسی زمانی پا به زمین مسابقه گذاشت که آرژانتین 4-0 پیش افتاده بود. او تنها 4 دقیقه پس از اولین ورودش، موفق شد اولین گل خود و پنجمین گل تیمش را به ثمر برساند. پس از آن مسی با پاس دیدنی خود گایتان را در رسیدن به گل ششم تیمش هدایت کرد و سرانجام خود، گل هفتم و پایانی بازی را به ثمر رساند.

با وجود اینکه پیش از ورود وی به زمین نتیجه بازی با درخشش هیگواین، بانگا و گایتان تعیین شده بود، اما درخشش وی تنها در 30 دقیقه حضور در زمین مهمترین رویداد در بازی دیشب آلبی سلسته بود.

20. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •