تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 65 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خـــبر ها با کمی تاخیـــر :

ژوزه مورينيو، بهترين مربي تاريخ پرتغال شد

پس از انتخاب کريس رونالدو به عنوان بازيکن قرن پرتغال، ژوزه مورينيو نيز به عنوان برترين مربي تاريخ فوتبال اين کشور برگزيده شد.

به گزارش "ورزش سه"، در یکصدسالگی فدراسیون فوتبال پرتغال، برترین های تاریخ فوتبال این کشور امروز در مراسمی معرفی شدند. ژوزه مورینیو که افتخارات فراوانی همراه تیم های تحت هدایتش در فوتبال دنیا کسب کرده، عنوان بهترین مربی تاریخ پرتغال را از آن خود کرد. قهرمانی با پورتو در پرتغال و در چمپیونزلیگ، قهرمانی با چلسی در انگلستان، قهرمانی با اینتر در ایتالیا و چمپیونزلیگ و قهرمانی با رئال در اسپانیا، از مهمترین افتخارات مورینیو به حساب می آیند.

آقای خاص در مصاحبه ای در همین ارتباط گفت:" از این عنوان احساس غرور می کنم. همواره ورای اهدافم در کسب موفقیت های شخصی، دوست داشتم به رشد فوتبال پرتغال نیز کمک کنم. 12 سال است که از پرتغال خارج شده ام اما همیشه سعی کرده ام نماینده خوبی برای کشورم باشم."

مورينيو: قوانين براي منچسترسيتي متفاوت است

ژوزه مورينيو، سرمربي چلسي، با اعتراض به پيوستن ويلفرد بوني به منچسترسيتي، اعلام کرد که قوانين ‏براي اين باشگاه با ساير باشگاه هاي ليگ برتر متفاوت است.‏

به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی علی رغم جریمه ای که از سوی یوفا به دلیل نقض قانون فرپلی ‏مالی برایش در نظر گرفته شد، این هفته قبل ویلفرد بونی، مهاجم ساحل عاجی سوانسی را را با انتقالی 35 ‏میلیون یورویی به خدمت گرفت. ‏
    مورینیو در این مورد گفت:" بونی مهاجم خوبی است. اگر سیتی پولش را دارد و مشکلی از نظر قانون ‏فیرپلی مالی ندارد، انتقال خیلی خوبی است. آنها فقط می توانند با 11 بازیکن بازی کنند؛ مگر اینکه قوانین ‏برای آنها متفاوت باشد. البته به نظر می رسد از بعضی جنبه ها اینطور است."‏
    او در پاسخ به این سوال که منظورش را صریح تر بیان کند، گفت:" می دانید منظورم چیست."‏
    در چند هفته گذشته ماجرای انتقال فرانک لمپارد و نحوه انتقال او به سیتی و طولانی شدن مدت انتقال ‏قرضی اش، جنجال های زیادی در انگلیس به وجود آورد.‏
    مورینیو همچنین در مورد احتمال به خدمت گرفتن بازیکن جدید در ژانویه، گفت:" خوشحال می شوم اگر ‏کسی از تیم جدا نشود و کسی هم نباید اما بازار باز است و هیچ وقت نمی دانید چه رخ می دهد."‏‎ ‎

مورینیو: قهرمانی با پورتو،مهمترین افتخار من است

ژوزه مورينيو سرمربي چلسي، ساعاتي پيش به عنوان برترين مربي تاريخ فوتبال پرتغال برگزيده شد.

به گزارش "ورزش سه"، در جشن یکصد سالگی فدراسیون فوتبال پرتغال، این عنوان باارزش به ژوزه مورینیو رسید. مورینیو سابقه قهرمانی در 4 لیگ مختلف اروپایی را در کارنامه دارد. پورتو، چلسی، اینتر و رئال مادرید، تیم هایی هستند که با هدایت مورینیو، قهرمان لیگ های داخلی و بعضا چمپیونزلیگ شده اند.

مورینیوی 51 ساله، پس از کسب این عنوان به خبرنگاران گفت:" بدون شک قهرمانی با پورتو در چمپیونزلیگ، مهمترین و باارزش ترین افتخاری است که من در دوران مربیگریم به دست آورده ام؛ چرا که این قهرمانی با یک تیم پرتغالی و بازیکنانی پرتغالی به دست آمد. پرتغال کشوری است که معمولا کسی از تیم های آن انتظار قهرمانی در لیگ قهرمانان را ندارد.صادقانه آرزو می کنم که یک تیم پرتغالی، بعد از پورتو بتواند بار دیگر قهرمان اروپا شود."
    لازم به ذکر است که در سال 2004، پورتو با هدایت مورینیو و با داشتن بازیکنانی چون دکو و کاروالیو، پس از شکست 3-0 موناکو، به قهرمانی چمپیونزلیگ دست یافت و نام مورینیو در سطح فوتبال اروپا، بیش از پیش مشهور شد.

چلسی و پیشنهاد 47 میلیونی به 2 بازیکن رئال

ژوزه مورينيو به جذب واران و خسه اصرار دارد و مديران چلسي را موظف کرده است تا براي خريد اين دو بازيکن رئال در تابستان آينده وارد عمل شوند.

به گزارش "ورزش سه"، واران قرارداد خود را به تازگی تا سال 2019 تمدید کرده اما هنوز به مهره ای ثابت در ترکیب رئال تبدیل نشده است. ژوزه مورینیو دوست دارد تا شاگرد سابق خود را هر طور شده به استمفوردبریج بیاورد؛ هرچند که این انتقال می تواند بسیار پیچیده و دشوار باشد .
    خسه دیگر بازیکن رئال است که چلسی علاقمند است او را به خدمت بگیرد. این بازیکن 20 ساله، به تازگی از مصدومیتی 8 ماهه به میادین بازگشته و یکی از بازیکنان آینده دار اسپانیا و رئال محسوب می شود.
    دیلی اکپسرش روز گذشته ادعا کرد که چلسی حاضر است برای جذب این دو بازیکن، 47 میلیون یورو به رئال بپردازد. بطور حتم رئال به سادگی حاضر به واگذاری این دو بازیکن جوان و ارزشمند خود نیست.

رای مسی به مورینیو برای انتخاب مربی سال

يواخيم لو ساعتي پيش به عنوان مربي سال فوتبال جهان شناخته شد. اما اين مربي جايي در بين مربيان مورد نظر مسي نداشت.

به گزارش "ورزش سه"، از نگاه مسی به عنوان کاپیتان تیم ملی آرژانتین، نه سیمئونه، نه آنچلوتی و نه لوو جایی در بین سه مربی برتر سال 2014 نداشتند. در میان تعجب، نام مورینیو در بین سه مربی برتر از دید مسی به چشم می خورد. سابه یا سرمربی تیم ملی آرژانتین، پپ گواردیولا سرمربی بایرن و سابق بارسا و نیز ژوزه مورینیو سرمربی چلسی، مربیان برتری هستند که مسی به آنها رای داده بود.

2. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به نظر من از اون بازیا بود که کلا واسه تساوی رفتیم تو زمین، روی هم شاید دو موقعیت هم نداشتیم. توانایی حمله داشتیم اما خیلی جلو نکشیدیم
    ایوانوویچ خیلی کم پیش میاد بد بازی کنه، اما دیشب یکی از اون بازیاش بود، اشتباه توی پاس دادن زیاد داشت، چند باری هم اجازه در رفتن داد، که البته کم آوردن از لحاظ سرعت مقابل بازیکنای تند و تیز لیورپول طبیعی هم هست. کلا دفاع خیلی اذیت شد دیشب، مخصوصا رحیم استرلیگ دیشب خیلی اذیت کرد، هی با جان تری ور میرفت! یکی نیست بگه برو با هم سنت بازی کن
    تری آخرا دیگه اینجوری بازیکنای حریفو میگرفت:

هفته دیگه خونه خودمون میبینیمشون
    Last edited by jb.NY; 21-01-2015 at 09:43.

4. 4 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیشب لیورپول خیلی انگیزه داشت و برعکس چلسی زیاد انگیزه نداشت
    اگه دقت کنید توی همین آنفیلد توی لیگ چه قدر بهتر بازی کردیم و بازیو بردیم چون بالاخره اون بازی لیگه و با جام اتحادیه فرق داره
    چلسی نمی خواست خیلی حمله کنه و بیشتر لیورپول حمله می کرد و چند تا موقعیت خوب هم داشتن ولی کورتورا خیلی عالی کار کرد
    کورتوا توی یه صحنه سوپر واکنش داشت و هنوز واقعا در عجبم چه جوری در اون فاصله نزدیک اون توپ محکم لالانا رو گرفت!
    ولی در کل این نتیجه خوبه و بازی برگشت میشه با خیال راحتر بازی کرد و چون چند روز بعدش با من سیتی بازی داریم احتمالا میشه چند تا مهره اصلی هم استراحت کنن
    بازم میگم لیگ خیلی مهمتر از اینجور جام هاست و این فصل که قهرمانی لیگ صد در صد حقمونه نباید اونو راحت به تیم دیگه ای بدیم

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دلیل این که مورینیو اصلیا رو بازی داد و این شکلی بازی کرد با این حال:

1- چلسی نباید این بازیو می باخت
    2- بد بازی کردیم چون باید انرژی سیو کنیم برای بازی های بعدی، یادمون نره بازی داریم با سیتی و پاریس و همین لیورپول دوباره

نتیجه خوبی گرفت چلسی!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان

خبری از خرید جدید نیست ؟!!

شدیدا به یک مدافع ِ با کلاس (نظیر رافائل واران) نیاز داریم!!

چون این کیهیل واقعا یه وقتایی در حد فاجعه سوتی میده و من یکی اعتماده زیادی بهش ندارم!!!
    به نظرم در بازی های مهم،حضوره یک مدافع با کیفیت تر از کیهیل خیلی ضروریه!!

و ایکاش یه مهاجم درست درمان تر از "رمی" بیاد به تیم!!!

و همچنین یه بازیکن جانشین برای ویلیان که به نظرم در ترکیب 11 نفره ی چلسی یکی از پر اشتباه ترین بازیکن هاست !! (با توجه به موقعیت هایی که از دست میده یا خرابش میکنه!!)

اما ظاهرا مورینیو نمیخواد به تیم ِ فعلی دست بزنه !!!

علتش چیه به نظرتون؟!!

آیا واقعا رضایت کامل داره از نفراتش؟!!

پ.ن:

خریده لیونل مسی کاملا منتفی شده؟!!

با توجه به اون "رای" ــیی که مسی به مورینیو داد،قضیه مشکوک به نظر میاد!!!

9. این کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

متاسفانه بازیو ندیدم ولی از دیدن نتیجه شوکه شدمجالبه دو هیچم جلو بودیم

11. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه جوری این نتیجه رو گرفتیم؟
    یعنی اینقدر بازیکنای تیم دوم ضعیفن؟!
    این ترکیبی که من دیدم ترکیب بدی نیست ولی باید دید کدوم بازیکنا بد بودن
    حالا حدف شدن از جام حذفی خیلی مهم نیست ولی این نتیجه رو نمیشه هیچ جوره قبول کرد!

البته من سیتی هم تقریبا با شرایط مشابه حذف شد
    با ترکیب اصلی هم بازی کرده بود!

13. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کلا فقط فوتبال انگلیسه که این نتیجه های عجیب درش اتفاق میوفته، به خاطر همیناشم هست که دوسش دارم
    دو صفر جلو بودیم، 4 دو باختیم، چی میشه گفت...

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با توجه به اینکه سیتی هم حذف شد من راضیم از حذفمون در جام حذفی اما نه به این شکل که 2-0 برده رو اینجوری ببازیم !

تیممون بازیکنای خوبی رو نیمکت نداره که بشه تو چند جام جنگید واسه همین من بدم نمیاد از سی ال هم حذف بشیم و تمرکزمونو بزاریم رو لیگ

جام اتحادیه هم چون فقط دو بازی تا قهرمانی فاصله داریم بهتره جدیش بگیریم .

ولی واقعآ اوضاع نیمکت نگران کننده ست !
    Last edited by MORINIO; 24-01-2015 at 23:19.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مورینیو تمرکز خود را بر روی بازی با لیورپول گذاشته است

اختصاصی چلسی نیوز، ژوزه مورینیو که تیمش در جام حذفی با نتیجه چهار بر دو حذف شد حالا تمرکز خود را روی بازی سه شنبه شب با لیورپول گذاشته است.

در بازی رفت جام اتحادیه انگلیس چلسی توانست لیورپول را در آنفیلد متوقف کند.

مورینیو در بازی با بردفورد در جام حذفی انگلیس از ترکیب دوم خود استفاده کرد تا بازیکنان اصلی تیم برای بازی سه شنبه شب مقابل لیورپول خسته نباشند.

مورینیو گفت: "من همیشه گفته ام که نمی توان مسابقات را پیش بینی کرد و باید بازی به بازی پیش رفت. تیم من در لیگ جزیره مدعی است و در لیگ قهرمان اروپا هم همینطور که باید به مصاف پاریسن ژرمن برویم."

"در حال حاضر مهم ترین جام، جام اتحادیه است چون بازی بعدی ما است و باید در بازی برگشت به مصاف لیورپول برویم ، بدیهی است که لیگ جزیره از جام حذفی و جام اتحادیه مهم تر است اما در راه ما همه چیز سر جای خودش قرار دارد و ما جام حذفی را از دست داده ایم و من نمی توانم بگویم جام حذفی مهم نیست."

"ما جام حذفی را از دست داده ایم و این خیلی ناراحت کننده است. آیا این نتیجه در بازی بعدی تاثیر می گذارد؟ من نمی دانم."

"در بازی جام حذفی بسیاری از بازیکنان من حضور نداشته اند و من فکر نمی کنم در روحیه آنها تاثیر گذار باشد. برانیسلاو ایوانوویچ، نمانیا ماتیچ، دیگو کاستا در آن بازی حضور نداشته اند و به طور مستقیم این نتیجه به آنها مربوط نمی شود."

"اما این تیم ما است و ما در خانه بازنده بازی بودیم."

چلسی و لیورپول در ورزشگاه استمفورد بریج در تاریخ 7بهمن ماه در ساعت 23:15 به مصاف یکدیگر می روند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •