تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 203 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با یک هفته تاخیر

گذشت 1 سال از ورود شاهزاده به رئال !! (( معروف به میگ میگ ! ))

گرت بیل در رئال یک ساله شد

مرجع خبری رئال مادرید : گرت بیل در رئال مادرید به یک سال رسید. درست یک سال پیش در چنین روزی او در مقابل سی هزار هوادار در استادیوم برنابئو معارفه شد.
    بیل فصل گذشته در دو فینال مستایا و لیسبون مقابل بارسا و اتلتیکو گلهای قهرمانی را زد. گرت در ابتدای کارش در رئال با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرد اما به مرور جا افتاد. آغاز اصلی کار او در پیروزی ۷-۳ مقابل سویا بود که دو گل زد و خوش درخشید. پس از آن به مرور جا افتاد. به یاد ماندنی ترین گلش در فینال کوپا بود و پس از آن یک گل عالی در لیسبون زد.
    مرجع خبری رئال
    --------------------------------------

خودم یه 3 تا گل رو واستون گلچین کردم تا خاطرات زنده بشه !!

مرور چند عکس از صحنه های فوق العاده فصل قبل بیل
    (( 3 گل فوق العاده زیبا که 2 تا گلش فوق العاده مهم بود ))

اولین گل فوق العاده بیل تو رئال که از یک سوم میانی زمین زده شده بود (( یه گل فوق العاده ))
    گلش به الچه بود

-------

دومی

یه استارت فوق العاده....

و یه گل فوق العاده ....

-------------

سومی هم گل حساس در فینال چمپیونز

-----------------------------------------

به امید موفقیتش تو رئال و تبدیل شدن به یک ستاره فوق العاده !!

امیدوارم همیشه از این صحنه ها ازش ببینیم !!

Gareth Bale

Last edited by kasra_khan2003; 04-09-2014 at 23:18. دليل: حاشیه ساز

2. 9 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

فقط تنها مشکلی که الان داره اینکه رئال زیادی براش پول داده ، بخاطر همین انتظارات ازش بالاس و تا حالام چیزی از خودش ( اون چیزی که تو جام جهانی بود و تیم های قبلیش ) نشون نداده
    به نکته ی خوبی اشاره کردی.....
    چون این همه پولو برا یه چیز متفاوت باید داد...مثل رونالدو مثل بیل مثل نیمار مثل مسی مثل روبن مثل ریبری....
    به نظرم این پولو میدادن به نصری یا آگرو آدم یه ذره شاید میتونست کنار بیاد.....
    ولی در کل اون چیزی نیست که فک میکنیم هست....در مواقع ضروری هیچ چیزی برا نشون دادن نخواهد داشت....

4. 3 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دیشب که هنرنمایی دی ماریا رو میدیدم تعجب نکردم، چون که دیماریا همین هنرنمایی رو در رئال هم انجام میداد ولی متاسفانه مقصد 80 درصد پاسهاش درست زیر پای کریم بود و کریم هم که معرف حضور دوستان هست. حالا از این 80 درصد کریم زور میزد تعدادیشو گل میکرد باقی 20 درصد هم بین بازیکنان رئال پخش میشد.

6. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهراً دی ماریا عامل غیرمستقیمی بوده واسه نیومدن فالکائو به مادرید.

باشگاه از نامه ای که دی ماریا برای طرفداران نوشته به حدی عصبانی بوده که نخواستن با وکیل فالکائو، Mendes، دیگه مذاکره کنن. حداقل نه واسه این تابستان. مندز تقریباً وکیل نصف بازیکنای تیم هست، از جمله رونالدو، کوئنترائو و په په.

8. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

موندو دیپورتیو نوشته که پرز از صحبت های رونالدو در مورد ابزار نارضایتی از نقل و انتقالات رئال، ناراحت و عصبانی شده.
    +
    حق داره البته، آخه بازیکن رو چه به این صحبتا

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

موندو دیپورتیو نوشته که پرز از صحبت های رونالدو در مورد ابزار نارضایتی از نقل و انتقالات رئال، ناراحت و عصبانی شده.
    +
    یه بازیکن مطرح تو یه تیم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه رو خریدو فروشا....مدیرا باید کمی هم به نظرات اونا دقت کنن...مدیر نیست که میخواد تو زمین بازی کنه...بازیکنه...همونطور که قبلا" هم دیدیم نبود رونالدو حتی تو یه نیمه میتونه خیلی بد بیاره برامون....

11. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

+
    موندو هرگز به نفع رئال چیزی نمینویسه. از رو تجربه شخصی میگم که خیلی از مارکا و آس تندتر هستن. روزنامه های مادریدی گه گاه به تیم اول کاتالان تبریک میگن (بخاطر افتخاراتی که میارن)، حتی با تیتر بزرگ، اما موندو سیاستش خیلی فرق میکنه.

13. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شباهت زیادی دارن !!

15. 4 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فلورنتینو پرز: موافقت با مبلغ درخواستی دی ماریا، باعث تضعیف ثبات مالی باشگاه می شد؛ با تصمیم آنچلوتی، فالکائو را به خدمت نگرفتیم؛ رابطه فوق العاده ای با کریستیانو دارم
    فلورنتینو پرز بعد از اینکه در مورد نتایج تراز مالی باشگاه را اعلام کرد، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو طی یک کنفرانس مطبوعاتی، توضیحاتی در مورد موضوعات مختلف مربوط به رئال مادرید داد.
    AS این صحبت ها را منتشر کرده است:دی مـاریا: "بین سال 2000 تا امروز، باشگاه شاهد آمد و رفت بازیکنان زیادی بوده است. وقتی بازیکنی جدا می شود، آنها بهترین هستند و بازیکنان جدید زیر سؤال می روند. دی ماریا از محبت، علاقه و احترام ما برخوردار بود و من هیچوقت در مورد بازیکنی که در باشگاه حضور داشته و اکنون جدا شده است، بد صحبت نمی کنم. در این مورد، چند سال دیگر از قرارداد بازیکن باقی مانده بود اما او قصد جدایی داشت، او آرمان های مالی خود را داشت که رئال مادرید نمی خواست با آن موافقت کند. باشگاه پیشنهادی قابل توجه به بازیکن ارائه کرد اما او تصمیم گرفت که آن را نپذیرد. در اینجا هیچکس به غیر از کریستیانو چنین مقدار پولی به دست نمی آورد. اگر من این شرایط را می پذیرفتم، ثبات مالی باشگاه تضعیف می شد. خوشحالم که دی ماریا تیم دیگری پیدا کرده است و ما هم برای مبلغی که از بابت فروش او به دست آورده ایم، راضی هستیم."ژابی آلونـسو: "او به ملاقات ما آمد و با فصاحت کامل دلایل خود برای جدایی را توضیح داد. او احساس می کرد که یک تغییر برای بازیکنی در سن و سال او مثبت خواهد بود و ما کاملاً به شیوه فوق العاده او برای کنترل این وضعیت احترام می گذاریم. ما با خرید کروس پست او را پوشش داده ایم و همچنین تصمیم گرفتیم که خدیرا نیز حفظ شود."فالــکائو: "او یک بازیکن عالی است و ما خرید او را بررسی کرده بودیم، نه تنها اکنون، بلکه در گذشته نیز اینطور بوده است. ما همراه با آنچلوتی وضعیت را بررسی کردیم و تصمیم گرفتیم که با این بازیکن قرارداد امضاء نکنیم."آغاز فصــل جدید: "ما یک تیم عالی داریم. بعد از قهرمانی در سوپرکاپ اروپا از سوی تمام رسانه های جهان مورد تحسین واقع شدیم در حالیکه نه ژابی و نه دی ماریا در کاردیف بازی نکردند. در مقابل رئال سوسیداد، ما به مدت 30 دقیقه بازی را در اختیار خود داشتیم و بعد از آن همه چیز را گم کردیم. ما باید به کار کردن ادامه دهیم، آنوئتا تنها یک اتفاق بود."تغییر جایگاه کاسیاس در تیم ملی اسپانیا: "انتخاب تیم به عهده مربی است و ما سه دروزاه بان خوب داریم. یکی از آنها به خاطر پیشنهاد خوبی که دریافت کردیم از باشگاه جدا شد. من در مورد اینکه چه کسی بازی کند تصمیم نمی گیرم، چرا که این وظیفه منحصراً به عهده آنچلوتی است."درآمــد ها: "دنیای فوتبال در حال تغییر است. اگرچه به نظر می رسد که هیچ تغییری نکرده است، اما از سال 2000 شاهد تغییرات بسیار زیادی بوده ایم. ما شاهد یک بحران مالی جهانی هستیم. ما به دنبال کسب درآمد در خارج از کشور هستیم و دیده ایم که باشگاه های فوتبال چگونه در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفته اند که چهره این بازی را تغییر می دهد. قیمت انتقال بازیکنان و دستمزد ها افزایش یافته است اما من افتخار می کنم که این باشگاه به اعضای خود تعلق دارد."مصدومیت خدیـرا: "او در فرمی فوق العاده در آنوئتا به میدان رفت و حالا مصدوم شده است. از ما خواسته شده است که او تا روز دوشنبه در کنار تیم ملی آلمان بماند و ما نیز این را قبول کردیم. این مصدومیت چیزی است که وقتی راه می روید آن را احساس می کنید و او خیلی عالی راه می رفت. وقتی پزشکان هر دو طرف به یک نتیجه رسیدند، ما توضیحی ارائه خواهیم کرد."کریستـیانـو به منچستر: "من پیش از این نیز در این مورد صحبت کرده ام؛ این نشانه ای از محبت او برای باشگاه سابقش می باشد. در این مورد با خودش صحبت کنید."
    انتقادات کریستیانو رونالدو: "من او را خوب می شناسم. علاوه بر اینکه او بهترین بازیکن دنیاست، وفاداری اش نیز بلامنازع و غیر قابل انکار است. من مصاحبه کامل او را خواندم ، بدون شک او قصد زیر سؤال بردن سیاست های باشگاه در نقل و انتقالات را نداشته است. من خیلی با او صحبت کرده ام و رابطه فوق العاده ای با هم داریم و او ماکتی از توپ طلای خود را به من اهدا کرد و می توانم بگویم که او بازیکنان خریداری را دوست دارد. هیچ اختلاف نظری با او ندارم."

من خودم شخصا پرز رو خیلی دوست دارم. درسته اشتباهاتی داره اما اکثر تصمیماتش درست هست.
    تا حالا هوادارا هر کی رو خواستن اورده تو باشگاه.
    به قول یکی از دوستان وقتی کالدرون رئیس بود زجه میزد که کریستیانو رو بیاره بهش ندادن وقتی پرز دوباره اومد ایکی ثانیه اوردش. به لطف همین پرز بود که ما رونالدو و زیدان و فیگو و رائول و کارلوس و بکهام و ... رو همه رو کنار هم دیدیم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    +
    دوستان زیدانم مگه هنوزم جزء تیم اصلیه و با تیم تمرین میکنه؟

Last edited by SA3EDLORD; 05-09-2014 at 22:59.

17. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای ۱۰مین سال متوالی، بیشترین سود مالی رو بین تمام باشگاه های ورزشی جهان بدست آوردیم. سال گذشته، با قهرمانی در CL، یکی از بهترین ترازهای مالی خودمون در چند سال گذشته رو داشتیم. اونم بدون نیاز به تزریق پول های نفتی!

نزدیک به ۶۰۴،۰۰۰،۰۰۰ یورو سود.

۴۴٪ سود که ۱۱٪ بیشتر از دو سال قبل هست، و قرض های باشگاه با ۲۱٪ کاهش به ۷۵ میلیون یورو رسیده.

سال ۲۰۱۳ رکورد نقل و انتقالات رو با آوردن بیل شکستیم، حدود ۱۲۰ میلیون برای آوردن کروس، ناواس و رودریگز دادیم. و البته بیش از ۱۰۰ میلیون از فروش اوزیل و دی ماریا تو همین ۱۲ ماه گذشته بدست اومد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

آرسنال بیشتر سود کرد یا منچستر؟

19. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •