در حاشیه 2 = مهران غفوریان
مهران غفوریان = در حاشیه 2
در حاشیه 2 = مهران غفوریان
مهران غفوریان = در حاشیه 2
به نظر من برنامه ی سه شو خیلی قشنگ تر و جالب تر از در حاشیه در اومده. من یک قسمتش رو دیدم به نظرم جالب بود .
من فکر می کنم نویسندگان این سریال دیگه سوژه کافی ندارن و فقط الکی دارن وقت برنامه رو زیاد می کنن.
نمونه اش اون سکانسی که سیامک انصاری داشت واسه دو تا زندانی دیگه کتاب قصه می خوند. عملا این سکانس باید در حد 10 ثانیه می بود اما واقعا موندم چرا اینقدر این سکانس طولانی ضبط شده بود!!!
مهران مدیری رو درک میکنم،با فشار هایی ک روشه :/
چرا کسی نمیاد این آشغال دونی رو از کره زمین محو کنه![]()
خب ، قسمت سوم هم پخش شد .
به نظر من تو این بیابون صدا و سیما همین هم غنیمتی هست .
مهران غفوریان یک طرف کل سریال یک طرف .![]()
اصلی ترین چیز توی فیلم داستان و موضوع شه که نداشته باشه اصلا دیدن نداره حالا میخواد بهترین بازیگران دنیا هم توش باشن
اصلا حرف زدن رضویان و رادش خیلی رو مخه مخصوصا رضویان لوس
شب های برره کجایی![]()
نمی دونم چرا کارهای اخیر مدیری هیچکدوم حتی نزدیک به کارهایی مثل پاورچین و نقطه چین و مرد هزارچهره هم نمیشه
یا مدیری سنش رفته بالاتر و انرژی و ایده های جوانی رو نداره یا به خاطر نویسنده هاشه
اون سریال ها آدم هر 10 ثانیه قهقهه میزد
این سریال دراوج بی مزگی قرارداره
ادا اطوارای غفوریان و رضویان که طنز سریال روی اونها بنا شده هیچ حذابیتی ندارن و کاملا لوس و بی مزه شدن
دقیقا همینطوره،
سکانسی که میباید 10 ثانیه باشه، اونقدر طولانی شد که شبکه زدم. با خودم گفتم اینقدر طولانی نشون میده حتما الان یه اتفاقی میفته، نه بابا.
خیلی کم مایه و بدون زحمت و فکر ساختن
همه سریال شده حرکات چهره غفوریان و لهجه مضحک رضویان![]()
خود خوشمزه پنداری تا طنز البته دلیل بی مزگی میتونه خیلی بیش از حد آماتور بودن سایر زندانیا هم باشه اگه اونا کاراکتر تو خالی نمی شدن و با وجود عکس العمل های بهتر(که در حقیقت اصلا نیست!) بازی گیراتر می شد. در قیاس بی انصافانه انتظار زیادی دارم شخصا!! بهتره الکی بگیم قسمتای بعد بهتر میشه خلاص شیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)