مدل كامل كارت اين هست
volari v8 xgi 128mb 128bit با برد suzuki
مدل كامل كارت اين هست
volari v8 xgi 128mb 128bit با برد suzuki
خيلي قيمت پايين مشكوك ميزنه
عجيبه اولين باري با اين مدل برخوردم شده
به نظرت DirectX 9 رو ساپورت ميكنه يا مثل خيلي از كارتها الكي نوشته
لطفا قیمت کارت 6600 را هم با بردهای معروف بگین.
صفحه قبل لينك اولي كه گذاشتم توش نوشته ساپرت مي كنهنوشته شده توسط hercules
ولي اين دليل بر خوبي نيست، تنها راهي به نظرم ميرسه برو از چند جاي ديگه هم بپرس ببين نطرشون چيه![]()
6600من پرسيدم زير 110 تومن نديدم
براي ديدن حدود قيمت ميتوني توي سايت ياهو قسمت فروشگاه بنويس 6600 بعد روبروش فروشگاه رو كامپيوتر دفتر كار بزار مدل هاي مختلف رو برات پيدا مي كنه
من 6200 خريدم از 5500 بهتر كار مي كنه كاملاً قابل احساسه، روي بازي Cod2 مقايسه كردم.
فقط يك مشكل كوچك داره مثلا موقع نصب Cod2 روي تصاويري كه هنگام نصب نشون ميده يك سري خطوط مثل منها (-) نشون ميده.
ولي مشكل حادي ندارم، فكر هم مي كنم اگر تنظيم هاش رو تغيير بدم درست بشه
5 تا بازي روش نصب كردم فعلا كه مشكلي ندارم
روي جعبش هم نوشته
1.0x = X300se-----,-----1.13x = 9550-----,-----1.49x = Geforce 6200
يعني 50% از X300se بهتر كار مي كنه.
چند خريدي؟ چه بوردي هست؟ چه قدر پهناي حافظه داره .من 6200 خريدم از 5500 بهتر كار مي كنه كاملاً قابل احساسه، روي بازي Cod2 مقايسه كردم.
لطفا مشخصات 2 كارت گرافيك 6200 و 5500 رو به طور دقيق بنويس تا بشه مقايسه درستي انجام داد.
اولا اينا كه تبليغ هستندوي جعبش هم نوشته
1.0x = X300se-----,-----1.13x = 9550-----,-----1.49x = Geforce 6200
يعني 50% از X300se بهتر كار مي كنه.
دوما به فرض اين كه درست باشه مقايسه آنچنان درستي نيست . كارتهايي (سري ATI ) كه آخرشون پسوند SE هست يعني كارتهاي ضعيف اون خانواده.
بايد به هم رده خودش مقايسه بشه نه اين جوري !!
سلام.نوشته شده توسط Amir_P30
يه مدت نبودم از بحث هاعقب موندم.از اينكه شما هم به جمعم ما پيوستيد خوشحالم.
در مورد اين دو كارت من به شخصه اصلا 5500 رو قبول ندارم .اين كارت عملا ديگه براي بازيهاي امروزي كارايي نداره.6200 هم در ده خودش با 9550 رقابت ميكنه كه در مواردي نسبت به هم برتري دارند.البته نميشه دقيقا با 9550 مقايسش كرد.شايد اگه 6200 رو با 9600pro مقايسه كنيم عدالت بيشتر رعايت بشه.در كل من سري 6 انویدیا رو تو یکی از همین صفحات بررسی کامل کردم.ولی این رو میتونم بگم با تجربه ای که به شخصه از دو کارت 9550 و 6200 داشتم انصافا از لحاظ عملکرد واقعی 6200 بسیار بازیها رو طبیعی اجرا میکنه البته مدل agp یا pci فرق میکنه.ولی متاسفانه کارت 9550 با این که کارت بسار خوبیه از لحاظ قیمت و کارایی ولی شدیدا نیاز به تنظیمات anti aliasing داره وگرنه بازی ها به صورت غیر طبیعی اجرا میشند.
سلام گيلوپا جاننوشته شده توسط Gilopa
![]()
كجا بودي؟
امتحاناي پايان ترم؟
از توضيحاتت ممنون. در ادامه توضيحاتت نميشه به اين راحتي گفت كه يه چيپست بده يه چيپست خوب.
خودت بهتر ميدوني كه شرايط در چيپسته بدبخت خيلي نقش داره. بيشتر منظورم همين fx5500
1-برد كارت 2- مقدار فركانس هسته 3- فركانس حافظه 4-شرايطي كه از كارت استفاده ميشه و 5-...
به خاطر همين ميگم نميشه گفت يه چيپست نسبت به بقيه و در حد خودش خوبه يا نه
اينها هم مثال نقض (حتما نظرت بگو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاملا موافقمتوضيحاتت ممنون. در ادامه توضيحاتت نميشه به اين راحتي گفت كه يه چيپست بده يه چيپست خوب.
خودت بهتر ميدوني كه شرايط در چيپسته بدبخت خيلي نقش داره. بيشتر منظورم همين fx5500
1-برد كارت 2- مقدار فركانس هسته 3- فركانس حافظه 4-شرايطي كه از كارت استفاده ميشه و 5-...
به خاطر همين ميگم نميشه گفت يه چيپست نسبت به بقيه و در حد خودش خوبه يا نه
حتي قيمت ها نيز به اين اجزا وابسته هستند (چيزايي كه مهدي جان در بالا اشاره كردند)
بايد بررسي دقيق بشه حتي در ميزان لوله هاي Pipeline چون نقش بسزايي در كارايي يك كارت دارند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)