چیز خاصی نداره.اول اگه گوشی روت شده،آنروت کن،بعد ریست فکتوری کن.دوم فریمور و دانلود کن بعد بریز تو یه رم بزار داخل تبلت و در آخرsd dowmoload رو بزن و منتظر بمون تا تموم بشه.
چیز خاصی نداره.اول اگه گوشی روت شده،آنروت کن،بعد ریست فکتوری کن.دوم فریمور و دانلود کن بعد بریز تو یه رم بزار داخل تبلت و در آخرsd dowmoload رو بزن و منتظر بمون تا تموم بشه.
دوستان ایسوسی عزیز سلام ، ببخشید یه سوال من میخوام این تبلت رو بخرم میشه بگید برای کارهای اینترنت با رایتل و
بازی مناسب هست و برای یک سال جوابگو هست؟؟
به نظر من که با این قیمت جوابگو هست فقط یه سری از دوستان گفتن که با سیم رایتل تهایت سرعتشون بیششتر از 40KB/ps نمیشه حتا با اینترنت 1Mbps
به اینجا هم سر بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راستش من اين تبلت رو دارم و به دوستم هم پيشنهاد خريدشو دادم که چند هفته ايه خريده.
من هيچ مشکلي ندارمو کاملا راضي هستم ازش اما اون يه مشکل داره و اونم اينه که هنگام تماس، صداي طرف مقابل از اسپيکر پخش نميشه و فقط صداي من منتقل ميشه اما با هدست بلوتوث ميشه شنيد صداي طرف رو و مشکلي نداره.
يه بار هم ريست فکتوري کرديم ولي درست نشد.
مشکل از کجا ميتونه باشه؟ از همون اول همينجوري بود.![]()
من یه مشکلی دارم وقتی سیم کارت داخلش میندازم wifi از کار میافته و تا ریست نکنم درست نمیشه. هر وقت سیم کارت میندازم این مشکل ایجاد میشه الانم روی انردیود 4.3 هست..
چند تا مشکل دارم
1- سریال دستگاه روو نمی تونم رو از دستگاه بگیرم ( ime )
2 - به اینترنت نمی تونم وصل شوم اصلا وارد نمیشه
حتی تنظیمات ایرانسل را هم قبول نمی کنه لطفا راهنمایی کنید کلافه شدم
1- ستاره 06 مربع 2- منظورت کدوم نته؟ واي فاي يا نت سيمکارت؟ اگه سيمکارتو ميگي تنظيمات ايرانسل رو دستي وارد کن.
1- اون زدم ولی اون رو نیورد
2- نت سیم کارت رو می خواهم - دستی چطور هست و همچنین تنظیمات داخل شبکه چطور هست
سلام شما شک نکن که فون پد بگیری خیلی بهتره صفحه نمایش 3000 واقعا بدرد نخوره و شما سریع ازش زده میشی از لحاظ cpuکیفیت فیلم برداری وهر گونه امکانات دیگه این بهتره بهت توصیه میکنم اینو بگیری
سلام شما شک نکن که اینو بگیری خیلی عالیه و تمام کارایی که گفتی به راحتی انجام میده خیالت یه سال که هیچی ده سال هم جوابتو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)