تو نسخه 2014 مشکل مصدو میت زیاد بازیکن درست شده و اگر فیزیوتراپ خوب استخدام کنی مصدومیت های عجیب و غریبی که تو نسخه 13 بود سراغت نمیاد
تو نسخه 2014 مشکل مصدو میت زیاد بازیکن درست شده و اگر فیزیوتراپ خوب استخدام کنی مصدومیت های عجیب و غریبی که تو نسخه 13 بود سراغت نمیاد
کسی به ما ج نمیده؟
اقا من ریغختم ولی ارور داد not start because not found msvcr100.dll الان باید چیکار کنم دقیقا؟؟؟
بچه ها آپدیت رو دانلود نکنید وایسید تا تاپ2دانلود بزاره تو وبش فعلا سرورشون خرابه چون برا اونا مطمئن تره!
فایل msvcr100.dll شما پاک شده
فکر کنم وقتی داشتی نصب میکردی انتی ویروست روشن بوده
انتی ویروسو اف کن و یه بار دیگه پچو نصب کن
من برای top2 گذاشتم دادا
آپدیت یک رو هم من دادم
آقا سجاد گفتن آپلود سنترشون مشکل داره
مال من فعلا مشکل نداره
من کلا انتی ویزوس ندارم که روشن باشه یا خاموش
دوستان سلام بعد از مدتها بازي كردن فوتبال منيجر خيلي چيزارو فهميدم /اول اينكه شما قبل يك روز مانده به بازي بازيرو سيو كنيد بعد بازي رو اجرا كنيد اگه باختين باز بازيرو لود كنيد كه قبل بازي كه باختين بوده و بعد ميبينيد يه دفعه ميبريد با امار گل بالا اين ميتونه مشكل باشه در بازي وقتي با همون سبك تمرين يه بار ميبازي يه بار ميبري يعني پلي گيم بازي مشكل داره نبايد اينجوري باشه اينو قبول دارين![]()
نه اصلا به این چیزا گیر نده.من خودم ساوتهمپتون رو برداشتم فصل اول17ام فصل دوم 10ام و فصل سوم8ام شدم الانم فصل چهارم دارم برا سهمیه اروپا میجنگم.تو این بازی اصلا از ادیتور و سیو قبل از بازی و اینا استفاده نکنید فقط طبق یک روال عادی پیش بری نتایج منطقی میگیری
خوب چيكار كنم لامصب بهترين بازيكنارو خريدما 4 تا بازي رو ميبرم يه دفعه 6 2 ميبازم اونم به يه تيم مسخره معلوم نيست چرا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)