واسه شما هم پیام خصوصی گفتم شما هم میتونید از همین روشی که گفتم استفاده کنید![]()
واسه شما هم پیام خصوصی گفتم شما هم میتونید از همین روشی که گفتم استفاده کنید![]()
lمشکل من اینه همین کارو هم کردم
ینی ایراد از چیه؟ویندوزه یا خوده بازی؟
هم wizard کردم و کنترل پنل انویدیا هم همینکارو کردم
آپدیت گرافیکم هم اول 327.23 بود و نشد
الان هم 331.40 beta رو نصب کردم ولی بازم نشد
Last edited by ORDI; 12-10-2013 at 10:46.
من هم همین مشکل را دارم ویندوز من 8 هست 2013 هیچ مشکلی نداشت اما با این مشکل دارم چه باید کرد ؟
من لب تاپ دارم خودش خود بخود سویچ میشه واسه بازیها روی گرافیک اصلی ولی ویندوز هام همیشه اپدیت و بروز هر ماه هستش شاید مشکل از ویندوز یا برنامه ای چیز دیگه ای باشه و گرنه بدون مشکل تعریف کردن حتی باید بشناسه روی بازی گرافیک اصلی رو
آپدیت گرافیکتون شماره چنده؟
من هرکاری کردم کردم بازی همش پیشفرض میره رو اینتل وقتی هم ک میذارمش رو انویدیا gpu رو نمیشناسه
ولی بازیهای دیگم خودکار روی انویدیاGPU میرن
واسه من همین اخرین نسخه هستش 327.23
Konami_Pc جان من یه کارهایی برای سوییچ انجام دادم ، الان بازی راحت و بدون گیر اجرا میشه ( قبلا ارور میداد و اجرا نمیشد )
فقط باز تو تنظیمات بازی میرم ، گرافیک رو نمیشناسهولی هیچ گیری تو بازی نیست و راحت بازی میکنم
به نظرت مشکل از چی میتونه باشه؟
![]()
Last edited by Abdolreza2012; 15-10-2013 at 14:58.
سیستمت واقعا قوی هستش و این بازی رو همینجوری داره با گرافیک پیش فرض میخوره و میتونه راحت اجرا کنه شما فایل ستینگ و فایل اجرای بازی رو دستی بدین به گرافیک هنوز اونجا مینونید تنظیمات گرافیک رو از داخل ویندوز هم بالاتر بزارین تا بعد بفهمین گرافیک یعنی چی این که اینجوری میشه نمیدونم چرا اینجوریه ولی روی لب تاپ های که واسه یکی از دوستام بازی رو نصب کردم ویروس یابش اینجوری میکرد که بعد دستی بازی رو به گرافیک دادیم و درست شد اگه درایور گرافیکت اپدیت هستش و انتی ویروسم مشکلی ایجاد نمیکنه دیگه نمیدونم چی بگم ببخشید
Last edited by Konami_Pc; 20-10-2013 at 18:17.
مشکلی نیست! چون کارت گرافیک شما به صورت موقت هنگام اجرای بازی سوییچ میشه روی کارت قوی تر. پس برای "بقیه" برنامه ها(که همین ستینگ بازی هم شاملش میشه) از کارت اینتل استفاده میکنه که دارین مشخصاتش رو میبینین. هیچ ربطی هم به آنتی ویروس نداره.
کارت های گرافیک لپ تاپ ها دو حالت رو میتونن داشته باشن:
Fixed Mode: سوییچ روی کارت قوی یا ضعیف در یک زمان و برای همه برنامه ها و بازیها
Dynamic Mode: استفاده از کارت اینتل برای برنامه ها و ویندوز و هر چیزی که به گرافیک بالا احتیاجی نداره و استفاده از کارت قوی تر(ATI یا NVIDIA) برای برنامه های گرافیکی و بازی ها(چه بصورت دستی تنظیم کنین بازی رو یا اتوماتیک بشناسه)
Last edited by pcsoft; 17-10-2013 at 09:02.
سلام دوستان n550
در بازی pes 2013 متاسفانه لگ زیادی دارم...
حتی در قسمت NVIDIA Control Panel. Manage 3D Settings هم تنظیمات رو High Performance گذاشتم و درست نشد.. ولی موقع که اون گزینه پایین Manage 3D Settings روی g750 میزارم و میرم تو بازی هنگ میکنه همون اول میاد بیرون ... فکر مکینم همینه که بازیهام لگ داره.. چون رو گرافیک 4 گیگ 750 سوییچ نمیشند .. نه ؟؟
ایراد از کارت گرافیک یا ویندوز ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)