من موقع نصب بازی کریسیس 2 این مشکلو دارم![]()
انگار که لق باشه دیویدی رام هنگام چرخش پرسرعت دی وی دی این صدا تولید میشه و وقتی با دستم میگیرمش و به سمت بالا فشارش میدم اون صدا رو نمیده![]()
من موقع نصب بازی کریسیس 2 این مشکلو دارم![]()
انگار که لق باشه دیویدی رام هنگام چرخش پرسرعت دی وی دی این صدا تولید میشه و وقتی با دستم میگیرمش و به سمت بالا فشارش میدم اون صدا رو نمیده![]()
دوستان فهمیدم مشکل از چی بود
مشکل از دی وی دیه بود!
اون قسمت وسط دی وی دی یه خورده زبری داشت (احتمالا عکسه روشو بد چاپ کردن) باعث میشه هنگام خوندنش دی وی دی رام اینجوری صدا بدهبا دی وی دی رام پی سی هم امتحان کردم صدای غیر طبیعی میداد!
خداروشکر![]()
سلام
منم وقتی hdmi رو به لپ تاپ و تلویزیونم میزنم هیچ تصویری نمیاد ! انگار که دکوریه!
تنظیمات یا روش خاصی نداره وصل کردنش؟
من درایور گرافیکو آپدیت کردم با خود برنامه انویدیا اکسپرینس مشکل اچ دی حل شد
جریان دمای بالای cpu و gpu چیه؟من یه deep cool x8 گرفتم ولی احساس میکنم زیاد تاثیر نداره
وقتی وصل میکنی تو Screen Resolution هیچ تنظیماتی نمیاد ؟
دکمه win+p رو بزن از اونجا امتحان کنی
دوستان تو ویندوز 8.1 دمای عادی cpu چنده؟مال من با کولپد حدود 45 هست
کولپد بی تاثیر نیست ولی خب اونقدری هم دما رو کم نمیکنه!
من ویندوز 7 دارم ، حالت عادی دما بین 45 تا 50 هستش معمولا.
ولی این اموزش دو بخونین،من هم انجام دادم ،راحت 20 درجه دما میاد پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ویندوز 8 برای من اینجوریه:
وقتی وصل کردی موس رو ببر گوشه بالا سمت راست تصویر ( تو مانیتور لب تاپ) اونجا چنتا وضعیت وجود داره. هم میتونی توی هر دوتا تصویر داشته باشی هم میتونی توی یکی از این دوتا( یا مانیتور یا تی وی)
دوستان دوتا سوال
لب تابو تو خونه استفاده میکنم باطری هم روشه و مدام تو برقه سوالی که دارم اینه که وقتی خاموشش میکنم از برق درش بیارم؟اگه آره قبل از روشن کردن بزنمش به برق؟آسیبی به باطری نمیرسه؟
سوال دومم اینه که تو ویندوز 8.1 برنامه ای هست که بشه شارژ لب تابو رو 60 درصد تنظیم کرد؟
واسه منم همش باطری توشه
ولی وقتی خاموشه از برق میکشم،موقع روشن کردن هم فکر نکنم فرقی داشته باشه.
توی ویندوزها فرقی نداره که ، همون برنامه لنوو پاور منیجر تنظیمات داره واسه این کار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)