میشه دوست عزیز قیمتش رو هم بگید؟
مدلی که پسندیدی خیلی گرونتر از بودجه شماست و اصلا فرض شده که کاربری اش هم برای کاربر عادی نباشه
چرا؟ مگه چنده؟
هدفون تا حالا به این خوشگلی ندیده بودم از لحاظ قیافه
شانس ما رو !

توو نت زده از 63 دلار تا 95 دلار که؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توو ایران کمترین قیمت حالا چند سراغ دارید؟ ( بانه , تهران , فرقی نمیکنه هرجا که بود)
در ضمن میشه بگید چرا برا کاربرای عادی کاربری نداره؟
HD280 هم حالت فول سایز داره و به نظر نمیاد واسه استفاده عمومی مناسب باشه
برا استفاده ی عمومی یا استفاده در مکان عمومی؟ اگه میگی که برا استدیو و ایناست که یه چیز دیگه ! در ضمن اگه برا استفاده ی حرفه ای ها ساخته باشن یه هدفون رو , اگه یه آماتور باهاش موسیقی گوش کنه چی میشه , یعنی چه عیبی داره این کار از نظر شما ؟ در ضمن نگفتی این HD280 زیادی قدیمی نیست؟ (اگه این مناسب باشه برا من) یعنی از 5 سال پیش به اینور تکنولوژی جدیدی توو هدفونا به کار گرفته نشده که HD280 از اون بی بهره باشه؟ یا شایدم با این بودجه ی من جواب اینه : نه !!!
ولی بشتر از این بودجه اگه بخوای خرج کنی آره , حتما !
پ.ن : سوتفاهم نشه من استفاده ام از این هدفونی که می خوام بخرم 80% توو خونه و کنار PC خواهد بود و حداکثر 20% در سفر و اینا , با وزن و اندازه هم چندان مشکلی ندارم (حالا نه اینکه هم اندازه و هم وزن کلاه کاسکت موتور سیکلت باشه هااا
مثلا وزن و اندازه ی Aurvana DJ مشکل خاصی نداره واسم)
شما حتما تاکید داری که فول سایز باشه ؟
آره , این خاصیت حتما , اصلا با هدفون روی گوش و داخل گوش راحت نیستم برا مدت طولانی ! ولی فول سایز واقعا باهاش راحتم .
بهرحال سن هایزر مدل px100 رو داره که ظاهرا ایران گیر میاد ، کیفیت خیلی خوبی داره و ترکیبی از نیازهای شما هم هست
این؟

این که روی گوش قرار میگیره که آره؟ روی گوش نه ! در ضمن قیمتشم 50 هزار تومن ه نه؟ یعنی با 80 تومن نمیشه گوشی بهتر از این خرید؟
مدلهای تو گوشی هم در این حدود قیمت هست
تو گوشی که اصلا , همش از گوشم میفته .gif)
باهاشم راحت نیستم گشوم رو اذیت میکنه !
این بستگی داره که شما بگی طراحی خاصی از هدفون مدنظرته یا نه
شاید بهتر بگم سه تا شرط دارم برا هدفونی که می خوام
1- فول سایز باشه
2- برا موسیقی گوش دادن با PC و آیپاد خیلی خوب جواب بده (از لحاظ کیفیت صدا) (BASS اشم ضد حال نزنه در ضمن)
3- اگه بشه قیمتش دور و ور 80 تومن باشه