تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 752 اولاول ... 323839404142434445465292142542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Aurvana Dj جز یکی از بهترین های کریتیو هست و کیفیت قابل قبولی هم داره ولی از تکنولوژِی X-fi استفاده نمیکنه ...
    اون Aurvana ای که X-Fi داره که قیمتش خیلی ستمه ! 240 تومن ! حالا دور و ور 100 تومن که از X-Fi استفاده کنه اصلا نیست که نه؟ خو معلومه نه !
    Sennheiser هم محصولات فوق العاده خوب و حرفه ای داره ...
    خو مرد مومن اگه داره خو زحمت بکش اسم یک دو تا از بهترین هاش رو توو قیمتای دور ور 80 تومن اینجا بگو , بعدم بگو اون مدل از Aurvana DJ بهتره یا نه برا موسیقی گوش دادن

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

من خودم از قیمت هاش خبر ندارم ... مثلا یه مدل داره HD800 که اصلا خیلی حرفه ای هست و فکر کنم یه جایی خودندم 1400 دلار
    ولی شما میتونید از محصولات AKG هم استفاده بکنید ... اون ها هم خوب هستند ...
    .................................................. ..................................................
    در ضمن شما میتونی Aurvan Live بگیری اگه میخوای کریتیو بگیری ....
    این مشخصات Aurvana Live:
    • طرح سبک در عین حال مقاوم برای شنیدن موسیقی در حال حرت یا در منزل
    • مکانیزم بهینه گوشی ها برای به حداقل رساندن بهم ریختگی صدا جهت پخش دقیق
    • کابل مسی فاقد اکسیژن (OFC) ناب با قابلیت ضد گره خورن جهت ارائه بی نقص صدا
    • کلاهک چرمی نرم گوشی برای ارائه عملکرد عالی عایق نویز و قرارگیری راحت بر روی گوش به مدت طولانی
    عملکرد عالی برای خبره های موسیقی

با هدفون Auravan Live! کریتیو آهنگهای خود را پرشورتر بشنوید. طراحی ارگونومیک و سبک وزنAurvana Live!آن را به هدفونی ایده آل، برای گوش دادن به موسیقی در حین حرکت و یا استفاده در منزل تبدیل کرده است. برای ارائه صدایی طبیعی و شبیه به اجرای زنده از فناوری متحول واحد محرکه و تنظیم آگوستیک دقیق بهره گرفته شده است. برای شنیدن موسیقی واقعی، همین امروز به سراغ Aurvana Live! بروید.
    ویژگیها:
    - ساعتها از موسیقی لذت ببرید
    به لطف گوشی های نرم چرمی و هد بند قابل تنظیم هدفون Aurvana Live! کریتیو، راحتی بی نظیری را تجربه کنید. شما قادرید در نهایت راحتی برای ساعتها غرق در موسیقی شوید..
    - عملکرد عالی واحد محرکه
    از وضوح صداهای زیر به همراه صدای باس عمیق و ناب ارائه شده توسط آهنربای نئودیمیوم پرقدرت دارای صفحه قابل ارتعاش بیوسلولزی فوق العاده نازک لذت ببرید.
    - طراحی شیک و زیبا
    طراحی بهینه کلاهک های گوشی، علاوه بر به حداقل رساندن به هم ریختگی صدا، با پوشش براق خود ظاهری زیبا و جذاب به آن بخشیده است.
    - حمل راحت
    کیف حمل سفری ریزبافت عرضه شده به شما امکان می دهد تا هدفون خود را درحالیکه تا می شود به راحتی به همه جا حمل نمایید.
    - همراهی بی نقص برای موسیقی شما
    با هدفون Auravan Live! کریتیو از پخش زنده موسیقی توسط دستگاههای صوتی خود لذت ببرید.

.................................................. .................................................. .................................................. .......................................

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

این هم برای Aurvana Dj:

• طرح پشت بسته با گوشی های روکش چرم برای ارائه عملکرد عالی عایق صدا
    • واحد محرکه نئومیدیوم 40 میلی متری و بکارگیری سیم آلومینیومی با روکش مسی در سیم پیچ برای واکنش دقیق و خطی
    • قابلیت چرخش 1/80درجه ای گوشی ها با گیره پلاستیکی و تعبیه کابل در یک طرف برای سهولت بکارگیری در حالت DJیا استفاده در منزل

ویژگیها:
    هدفونهای با عملکرد عالی برای گوشهای حساس

واحد محرکه نئودیمیوم 40 میلیمتری

بکارگیری سیم آلومینیومی با روکش مس در سیم پیچ

کابل مسی فاقد اکسیژن

طرح پشت بسته، برای حداکثر عملکرد عایق صدا

واکنش فرکانس: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز

حساسیت: 105 دسی بل
    .................................................
    از نظر Audio Driver شبیه هم هستند خیلی ....

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب یعنی کارش چیه ؟ جلوگیری از ایجاد نویز هست درسته ؟ ...
    کسی از قیمت HD800 خبر داره ؟ خیلی عالی هست فقط فکر کنم چون سنگین باشه من نتونم ازش استفاده کنم
    330 گرم هست ..قیمتش هم خفن بالاست ظاهرا مثل اینکه 1400$ دیدم نمیدونم شایدم چون هنوز نخوابیدم توهم زدم !!!

//

این نمایندگی Sennheiser هم سایت و ادریش رو بهم بدید خودم یکی پیدا کردم ولی نمیدونم اصلی هست یا نه ...

//

حالا صرفا کارهای Sennheiser بهتر از اینطور نیست؟ AKG (منظورم توی هدفون های حرفه ای فول سایز هست) ...

خیلی ممنونم ...
    این قیمتش 1.5 میلیونه ... چه استفاده ای واسه ما (کاربرهایی که کاربردشون موسیقی گوش کردن از طریق پلیر و PC و TV هستش) داره؟ ... این هدفون رو واسه کارای حرفه ای و استودیویی ساخته ان ... 300 اهم مقاومت! خیلی از پلیرها شاید با این مقدار مقاومت راحت نباشن و اساساً توصیه میشه پلیرها با هدفونهای زیر 64 اهم کار کنن ... مثلا Bose به عنوان یه کمپانی بسیار معظم در این زمینه، مدلهایی داره که مقاومت رو تغییر میدن و این مشکل رو حل کرده!

//

شما کجا رو پیدا کردی؟ ... (نمایندگی)

//

اینا همه محصولات بسیار سطح بالایی هستن و خرید هیچکدومشون ضرر نیست ... بحث سلیقه و نظر شخصی اینجا حتی از بحث پلیرها هم مهمتره، چون فاکتورهایی که باید بررسی بشن بسیار محدودتر و نظری تر هستند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام , دوستان من می خوام یه هدفون بخرم برا PC که جک 3.5 میلیمتری داشته باشه تا به گوشی هم بخوره اگه لازم باشه , در ضمن میکروفون هم نداشت عیبی نداره (اگه هم داشت فدای سرتون) بودجه ای که در نظر گرفتم حدودای 80 تومن هستش. (خیلی کمه نه؟ شرمنده ) اینم بگم انتظار اصلیم از هدفون کیفیت خیلی خوب توو موسیقی و مطعنا BASS خوب هستش.
    //
    بعد خودم این رو پسندیدم:

Creative Aurvana DJ
    //
    حالا یه سری از دوستان میگن گویا Sennheiser و AKG هدفون های بهتری داره ولی با این بودجه ای که من در نظر گرفتم چطور؟ این رو توو نت دیدم Sennheiser HD280 Pro ! این چطوره ؟ با همون هفتاد هشتاد تومن توو ایران گیر میاد؟ خیلی قدیمی نیست؟ مال 5 سال پیشه (هرچند Aurvana DJ هم مال دو سال پیشه ولی این فک کنم خیلی قدیمیه Aurvana DJ که قدیمی محسوب نمیشه نه؟)
    //
    هر چیزی پیشنهاد میدید خواهشا قیمت تقریبیش رو هم بگید که توو ایران چند گیر میاد (اگه همین اول قیمت Creative Aurvana DJ توو ایران رو هم بگید که دمتون گرم)
    اگه می خوای واسه گوشی هم استفاده کنی معنی اش اینه که مدلی می خوای که واسه حمل و نقل مناسب باشه ... بودجه ای که در نظر گرفتی هم خیلی خوب و مناسبه ...
    //

مدلی که پسندیدی خیلی گرونتر از بودجه شماست و اصلا فرض شده که کاربری اش هم برای کاربر عادی نباشه

//
    اینا همه مارک های خوب بازار هستن و با بودجه شما هم چندتایی گزینه دارن .. حالا شاید 10 تومن بالا و پایین ...
    //
    HD280 هم حالت فول سایز داره و به نظر نمیاد واسه استفاده عمومی مناسب باشه ؛ شما حتما تاکید داری که فول سایز باشه ؟ ... بهرحال سن هایزر مدل px100 رو داره که ظاهرا ایران گیر میاد ، کیفیت خیلی خوبی داره و ترکیبی از نیازهای شما هم هست ... مدلهای تو گوشی هم در این حدود قیمت هست ... این بستگی داره که شما بگی طراحی خاصی از هدفون مدنظرته یا نه ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه اقا کسی میتونه کمک کنه بگه این هدفون تو عکس مدلش چبه؟

فرناندو گونزالز هستش که هدفون Bose On-Ear به گوش زده ...

7. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه زینهایسر cx300 2 دادم برام بیارن از دبی به نظرتون خوبه یا cx300 معمولی خوبه ؟

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

فرناندو گونزالز هستش که هدفون Bose On-Ear به گوش زده ...

بابا تو دیگه کی هستی
    تو ایران پیدا میشه؟(از اون حرفا زدما)
    قیمتش چنده؟
    کیفتش چطوره تو ابن رنج قیمت بهتر از اینم میشه گیر اورد؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

پویان من خودم عاشق ... Aurvana X-fi هستم ولی اونرو رو برای کسی میخوام بخرم ...
    در ضمن درسته گرونه ولی یه نگاهی هم بهش بندازین تکنولوژی X-FI که داره که اکثر هدفون ها همچین تکنولوژِی رو ندارن که خودش یک مزایای خیلی خوبه تازه پک کاملی هم داره با کیف مسافرتی و ...

کسی از قیمت HD800 خبر داره ؟ خیلی عالی هست فقط فکر کنم چون سنگین باشه من نتونم ازش استفاده کنم
    330 گرم هست ..قیمتش هم خفن بالاست ظاهرا مثل اینکه 1400$ دیدم نمیدونم شایدم چون هنوز نخوابیدم توهم زدم !!!
    این نمایندگی Sennheiser هم سایت و ادریش رو بهم بدید خودم یکی پیدا کردم ولی نمیدونم اصلی هست یا نه ...
    حالا صرفا کارهای Sennheiser بهتر از اینطور نیست؟ AKG (منظورم توی هدفون های حرفه ای فول سایز هست) ...

خیلی ممنونم ...
    قیمتش همون 1400 هست. میگن انقلابی تو صنعت هدفونه. ولی نمیشه همینجوری اینو استفاده کرد. کسی که 1400 دلار پول اینو میده حداقل باید 600 دلار هم پول آمپ بده تا یه ذره صداش درآد.
    آدرس نمایندگیش دقیق یادم نیست. ولی یادمه خیابون جمهوری رو از سمت شرق به غرب که میرفتی بعد از اینکه مغازه های موبایل فروشی تموم میشه 5 دقیقه پیاده روی داره. ضلع جنوبی خیابون یه فروشگاهه که تابلوی آبی سنهایزر داره. (جلبک قشنگ تر از من آدرس میده).
    سنهایزر و AKG هر دو مارک های معروفی هستند. AKG بیشتر تجهیزات استودیو میزنه. AKG هم مدل های خیلی قدرتمندی داره.
    سلام , دوستان من می خوام یه هدفون بخرم برا PC که جک 3.5 میلیمتری داشته باشه تا به گوشی هم بخوره اگه لازم باشه , در ضمن میکروفون هم نداشت عیبی نداره (اگه هم داشت فدای سرتون) بودجه ای که در نظر گرفتم حدودای 80 تومن هستش. (خیلی کمه نه؟ شرمنده ) اینم بگم انتظار اصلیم از هدفون کیفیت خیلی خوب توو موسیقی و مطعنا BASS خوب هستش. بعد خودم این رو پسندیدم:

Creative Aurvana DJ

حالا یه سری از دوستان میگن گویا Sennheiser و AKG هدفون های بهتری داره ولی با این بودجه ای که من در نظر گرفتم چطور؟ این رو توو نت دیدم Sennheiser HD280 Pro ! این چطوره ؟ با همون هفتاد هشتاد تومن توو ایران گیر میاد؟ خیلی قدیمی نیست؟ مال 5 سال پیشه (هرچند Aurvana DJ هم مال دو سال پیشه ولی این فک کنم خیلی قدیمیه Aurvana DJ که قدیمی محسوب نمیشه نه؟)

هر چیزی پیشنهاد میدید خواهشا قیمت تقریبیش رو هم بگید که توو ایران چند گیر میاد (اگه همین اول قیمت Creative Aurvana DJ توو ایران رو هم بگید که دمتون گرم)
    من هم با سیمور موافقم. البته اگه میخوای فول سایز بگیری که قضیه فرق میکنه. با حدود 100 تومن میتونی سنهایزر HD212 بگیری. از نظر bass میگن خوبه.
    Last edited by prowler88; 24-08-2009 at 15:38.

پروفشنال Atropates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

Aurvana Live
    میشه دوست عزیز قیمتش رو هم بگید؟

مدلی که پسندیدی خیلی گرونتر از بودجه شماست و اصلا فرض شده که کاربری اش هم برای کاربر عادی نباشه
    چرا؟ مگه چنده؟ هدفون تا حالا به این خوشگلی ندیده بودم از لحاظ قیافه شانس ما رو !

توو نت زده از 63 دلار تا 95 دلار که؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توو ایران کمترین قیمت حالا چند سراغ دارید؟ ( بانه , تهران , فرقی نمیکنه هرجا که بود)

در ضمن میشه بگید چرا برا کاربرای عادی کاربری نداره؟

HD280 هم حالت فول سایز داره و به نظر نمیاد واسه استفاده عمومی مناسب باشه
    برا استفاده ی عمومی یا استفاده در مکان عمومی؟ اگه میگی که برا استدیو و ایناست که یه چیز دیگه ! در ضمن اگه برا استفاده ی حرفه ای ها ساخته باشن یه هدفون رو , اگه یه آماتور باهاش موسیقی گوش کنه چی میشه , یعنی چه عیبی داره این کار از نظر شما ؟ در ضمن نگفتی این HD280 زیادی قدیمی نیست؟ (اگه این مناسب باشه برا من) یعنی از 5 سال پیش به اینور تکنولوژی جدیدی توو هدفونا به کار گرفته نشده که HD280 از اون بی بهره باشه؟ یا شایدم با این بودجه ی من جواب اینه : نه !!! ولی بشتر از این بودجه اگه بخوای خرج کنی آره , حتما !

پ.ن : سوتفاهم نشه من استفاده ام از این هدفونی که می خوام بخرم 80% توو خونه و کنار PC خواهد بود و حداکثر 20% در سفر و اینا , با وزن و اندازه هم چندان مشکلی ندارم (حالا نه اینکه هم اندازه و هم وزن کلاه کاسکت موتور سیکلت باشه هااا مثلا وزن و اندازه ی Aurvana DJ مشکل خاصی نداره واسم)

شما حتما تاکید داری که فول سایز باشه ؟
    آره , این خاصیت حتما , اصلا با هدفون روی گوش و داخل گوش راحت نیستم برا مدت طولانی ! ولی فول سایز واقعا باهاش راحتم .

بهرحال سن هایزر مدل px100 رو داره که ظاهرا ایران گیر میاد ، کیفیت خیلی خوبی داره و ترکیبی از نیازهای شما هم هست
    این؟

این که روی گوش قرار میگیره که آره؟ روی گوش نه ! در ضمن قیمتشم 50 هزار تومن ه نه؟ یعنی با 80 تومن نمیشه گوشی بهتر از این خرید؟

مدلهای تو گوشی هم در این حدود قیمت هست
    تو گوشی که اصلا , همش از گوشم میفته باهاشم راحت نیستم گشوم رو اذیت میکنه !

این بستگی داره که شما بگی طراحی خاصی از هدفون مدنظرته یا نه
    شاید بهتر بگم سه تا شرط دارم برا هدفونی که می خوام

1- فول سایز باشه

2- برا موسیقی گوش دادن با PC و آیپاد خیلی خوب جواب بده (از لحاظ کیفیت صدا) (BASS اشم ضد حال نزنه در ضمن)

3- اگه بشه قیمتش دور و ور 80 تومن باشه
    Last edited by Atropates; 24-08-2009 at 22:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •