تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 54 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 538

نام تاپيک: کلوپ تبلت ارزان قیمت asus memo pad hd 7

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

دوست عزیز با سلام . داش زیاد به حرف های مردم و دیگران گوش نده ، مگه میشه اندروید ۴،۳ از فارسی پشتیبانی نکنه؟؟؟؟؟ شما خریدید اگه بیاد برسه دستتون میبینید ، اگه فارسی نبود بیا اینجا بگو ، بدون صد درصد دوستان گرامی یا بنده حقیر میتونیم کمکت کنیم ، زیاد به حرفای دیکران گوش نکن ، فقط از تجربشون استفاده کن ،، من در حدی نیستم که شمارو نصیحت کنما نه ، ولی یه عنوان یه برادر کوچیک از من بشنو . ایشالاه که از خریدتون راضی باشید ، و در ضمن هر مشکلی هم که باشه بدونید ایسوس با آپدیت هاش حلش میکنه .
    پیشاپیش عیدتونم مبارک . همینطور شما دوستان گرامی عیدتون مبارک.
    ممنون.خواهش میکنم عزیز ، بزرگی
    حالا اومد دستم یه چندتا تست میکنم با این قبلیه مقایسه کنیم.
    از همه مهمتر امیدوارم مشکل OTG حل شده باشه و بشه راحت و بدون منبع تغذیه گجت ها رو وصل کرد..
    میخوام با برنامه VRoot روتش کنم ، بعد اگه خواستم ببرم گارانتی میتونم UnRoot کنم که نفهمن روت شده بوده دیگه؟

ميموپد دو سیم کارته:what:

Sent from my ME173X using Tapatalk
    ASUS MeMO Pad HD7 ME175 Dual SIM - 8GB ، تو دیجی کالا هم هست الان ، نمیشه لینک گذاشت.

موفق باشید

2. این کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    مدل me-175 راچند روز پیش خریدم (710)بعد از روشن کردن به محض اینکه زبانش را فارسی کردم دستگاه قفل کرد.
    بعد از تماس با گارانتی گفتند 10 الی 15 دقیقه کار دارد.بمن گفت زبان فارسی روی کلیه دستگاههای 175 موجود در بازار نصب نشده
    (بمن اینجوری گفتند) بعد از بردن گارانتی الان که مشکلی نداره
    فیلمهای فول hd رو راحت پخش میکنه و اتصال gps اش از گوشی سامسونگم خیلی خیلی سریعتر میگیره
    بهر حال دوستان بعد از خرید اگر زبان فارسی نیاز دارند باید یه سری به گارانتی بزنند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام دوستان
    مدل me-175 راچند روز پیش خریدم (710)بعد از روشن کردن به محض اینکه زبانش را فارسی کردم دستگاه قفل کرد.
    بعد از تماس با گارانتی گفتند 10 الی 15 دقیقه کار دارد.بمن گفت زبان فارسی روی کلیه دستگاههای 175 موجود در بازار نصب نشده
    (بمن اینجوری گفتند) بعد از بردن گارانتی الان که مشکلی نداره
    فیلمهای فول hd رو راحت پخش میکنه و اتصال gps اش از گوشی سامسونگم خیلی خیلی سریعتر میگیره
    بهر حال دوستان بعد از خرید اگر زبان فارسی نیاز دارند باید یه سری به گارانتی بزنند
    عجب! به منم همچین چیزی گفتن. ولی آخه کلا از آندروید 4 به بعد زبان فارسی به صورت خودکار پشتیبانی میشه
    شما هم با گارانتی ویستا گرفتی؟

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با گارانتی ویستا دوست عزیز
    ضمنا از 27اسفند تا 16فروردین تعطیله
    اگه زبانش انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

با گارانتی ویستا دوست عزیز
    ضمنا از 27اسفند تا 16فروردین تعطیله
    اگه زبانش انگلیسی باشه مشکلی پیش نمیاد
    واقعا عجیبه! حالا برسه به دستم چک میکنم.
    البته من در که هرصورت قصد فارسی کردن منو رو ندارم ، پشتیبانی فارسی تو وب و فایل ها و نوشتن مهمه.
    کابل OTG رو باهاش امتحان کردی ببینی هارد یا فلش و کیبورد اینا بهش وصل میشن یا نه؟
    روتش نکردی؟
    موفق باشید
    Last edited by reza2kn; 20-03-2014 at 16:03.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هارد اکسترنال بهش وصل کردم کار نکرد
    یه فیلم تو اینترنت دیدم با یه کابل مخصوص کیبورد و جوی استیک بهش وصل کرد (فکر کنم تو همین سایت بود)

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.

راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )

با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.

اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.

همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و کاملا عالی و بدون مشکل فایل ها رو باز میکنه.

الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.

دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.
    موفق باشید
    Last edited by reza2kn; 21-03-2014 at 13:52.

9. 2 کاربر از reza2kn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه blogmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.

راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )

با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.

اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.

همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و کاملا عالی و بدون مشکل فایل ها رو باز میکنه.

الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.

دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.
    موفق باشید
    داش ممنون ، داش از من میشنوی روت نکن ، فقط از سره تجربه ، من روت کردم یه برنامه نصب کردم دکمه های هومو و برگشت در کل دکمه های سخت افزاریش حذف شد هر چی هم ریستارت کردم نشد ، آخرش اونقدر تحقیقو محقیق کردم سختی دیدم ،، دای اولدوم تا تونستم به اولش برگردونم ، والا من انگلیسیم ضعیف بود ، اونقدر رفتم تو سایتایی نظیر xda دیگه انگلیسیم فول شده ، هههههه . داش الان هم کاملا درست نشده نمیتونم آپدیت ota یا اوتومات دریافت کنم وباید از دوستانی که توی xda دارم آپدیت دستیشو بگیرم ،، ولی بازم خودت میدونی آخه چرا میخای روت کنی . ودر ضمن در گارانتی عهم مشکل داره من وفتی دکمه های سخت افزاریش حذف شده بود بردمش گارانتی با اینکه ریست کرده بودم فهمیدن . ولیدبازم خودت میدونی این یه تجربه شخصی بود ، وممنون که یه نقد کوتاه گزاشتی . ممنون

11. 2 کاربر از blogmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه blogmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ناکجا ویران شده

پيش فرض

دوستانی که مدل me173x رو دارن یا همون بی سیمکارت ، آپدیت دریافت نکردن،؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

داش ممنون ، داش از من میشنوی روت نکن ، فقط از سره تجربه ، من روت کردم یه برنامه نصب کردم دکمه های هومو و برگشت در کل دکمه های سخت افزاریش حذف شد هر چی هم ریستارت کردم نشد ، آخرش اونقدر تحقیقو محقیق کردم سختی دیدم ،، دای اولدوم تا تونستم به اولش برگردونم ، والا من انگلیسیم ضعیف بود ، اونقدر رفتم تو سایتایی نظیر xda دیگه انگلیسیم فول شده ، هههههه . داش الان هم کاملا درست نشده نمیتونم آپدیت ota یا اوتومات دریافت کنم وباید از دوستانی که توی xda دارم آپدیت دستیشو بگیرم ،، ولی بازم خودت میدونی آخه چرا میخای روت کنی . ودر ضمن در گارانتی عهم مشکل داره من وفتی دکمه های سخت افزاریش حذف شده بود بردمش گارانتی با اینکه ریست کرده بودم فهمیدن . ولیدبازم خودت میدونی این یه تجربه شخصی بود ، وممنون که یه نقد کوتاه گزاشتی . ممنون
    والا خیلی از برنامه ها و بازی ها رو که میخوام نصب کنم نیاز به روت داره..
    بیشتر مشکل هایی که تو سیستم پیش میاد و بخوای درست کنی روت میخواد..
    دیتا کلی از برنامه ها و بازی ها رو با Titanium Backup نصب میکنن که اونم روت میخواد..
    و کلی دلیل دیگه..
    والا اگه به خودم بود که از خدام بود روت نکنم و آپدیت ها رو راحت بگیرم! ولی واقعا نمیشه..

شما از کدوم راه روت کردی که اون بلا سرش اومدد؟

موفق باشید
    Last edited by reza2kn; 21-03-2014 at 22:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •