سلام به همه دوستان.
تبلت اومد دستم و تستش کردم ، همه چی عالیه! واقعا راضیم و تاحالا که مشکلی و هنگی نداشته.
راجع به OTG هم فلش و هم هارد 1 ترابایت و بهش وصل کردم و شناخت و باز کردو هیچ مشکلی نداشت. ( البته هارد رو یه چند ثانیه طول کشید تا کامل بشناسه و Mount کنه )
با Antutu یه بنچمارک گرفتم و البته با باز بودن برنامه هایی مثل میل یاهو و جیمیل و ... تقریبا هم اندازه Galaxy S3 شد.
اون مشکل فارسی رو هم من ندارم ، ولی از اونجایی که قبل از اینکه بدست من برسه کسی روش چندتا برنامه نصب کرده بود ، شاید اینم کار اون بوده باشه.
همه جور ویدئو با همه سایزی روش پخش کردم خیلی خوب اجرا کرد ، فقط با پخش فایل های MKV تو MX Player به مشکل خوردم که لگ داشت و باید H/W یا S/W Decoder رو روشن میکردم و اونم با این نسخه آندروید 4.3 مشکل داشت و البته برای درست کردنش یکم کار داشت که باید با ADB انجام میشد ولی چون هنوز تبلت رو روت نکردم ، نتونستم انجام بدم. البته BS Player رو گرفتم و کاملا عالی و بدون مشکل فایل ها رو باز میکنه.
الان دنبال یه راه امن واسه روت کردنش هستم که راحت هم برگرده اگه خواستم ببرم گارانتی ، یه مشکلی هم که الان بهش خوردم اینه که خیلی خیلی خیلییییییی دیر شارژ میشه! احتمال خیلی زیاد از شارژرش هست ، ولی به هر حال دیشب باتری 25% بود ساعت 3 شب زدم تو شارژ و یه سر تا 1:30 ظهر تو شارژ بود و فقط تا 93% رفت! اینو هم باید با چندا شارژر دیگه امتحان کنم ببینم مشکل از چیه.
دوستان کسی سوال داشت در خدمتم.
موفق باشید