[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تفکر محدود و بسته به واسطه دانش کم و افق های دورتر ،دید بازتر به واسطه مطالعه بیشتر
یجورایی هم میشه گفت :هرکه بامش بیش برفش بیشتر!اونی که بامش بیش هست بیشتر درگیر خواهد بود...
![]()
تفکر محدود و بسته به واسطه دانش کم و افق های دورتر ،دید بازتر به واسطه مطالعه بیشتر
یجورایی هم میشه گفت :هرکه بامش بیش برفش بیشتر!اونی که بامش بیش هست بیشتر درگیر خواهد بود...
![]()
ریاضی ، علوم ، تئوری موسیقی ، ادیان جهان . چهار اسمی که روی کتاب ها نوشته شده . در دست فرد بالا دفتری میبینم که میخواد دیده هاشو یاد داشت کنه.
فرد پایین فقط 1 کتاب رو در بن مایه ی خودش داره . کاش می نوشت ... ولی خب همه می دونم اون تک کتاب ها کدوم ها هستن .
علم و دانش قدرت هست و دیوار محدودیت ها رو کنار میزنه، در نتیجه فرد دیدی وسیعتر و مهم تر از اون واقعی از پدیده هایی پیدا میکنه.
اشتباه نکنیم! فرد سمت چپی که بر روی یک کتاب که اشاره به کتاب مقدس داره ایستاده اینطور نیست که نبینه بلکه فکر میکنه داره میبینه و تراژدی مسئله اینه. لازم به ذکر هست که فرد دوم خیلی واضح داره به عبادت میپردازه (به شیوه ی یهودی) و اشاره به افراد مذهبی داره.
Last edited by Saeed Dz; 20-07-2014 at 23:03.
سمت چپ :
یکی از پیروان مکاتب ارزشی که سرشون رو به دیوار شفا دهنده ای، ضریحی چیزی میچسبونن و راز و نیاز میکنن، با همون تک کتاب مقدسی که دارن !!!
دقت کنید زیر پای نفر چپ فقط یک کتاب هست و کله اش هم تو دیوار مقدسه !!!
سمت راست :
از کسی که کتابخانه دارد و کتاب های زیادی می خواند نترس، از کسی بترس که تنها یک کتاب دارد و آن را مقدس می پندارد !!
یه چیز جدید هم کشف کردم و خودم عکسشو میکس کردم، واقعا چه رازی هست بین دیوار و تک کتابی !!!!
Last edited by B.Russell; 20-07-2014 at 23:45.
و حالا که فکرشو میکنم احساس میکنم کسی که این رو به دیوار بودن رو اختراع کرده واقعا ته دلش چقدر میخندیده و چقدر خوشحال بوده که مردمو سر کار گذاشته !
این عکس جالب منو یاد دوران کودکی انداخت که کمبات4 سگا بازی میکردیم و اولش نوشته بود :
KNOWLEDGE IS POWER
سلام.
من رو یاد این ضرب المثل میندازه ...
علم چندان که بیشتر خوانی ... چون عمل در تو نیست نادانی (سمت راستی). شاید توجه کرده باشید گاها میشه به اون چیزی که میخوایم بدون تحمل سختی های بیهوده برسیمگاها میبینیم افرادی رو که تلاش های بسیاری میکنن برای رسیدن به یه هدف ... کتابای زیادی مطالعه میکنند دانشگاه های خوب میرن ... اما چند تا سعدی و حافظ ! آلبرت انشتین ! برتراندراسل و فارابی و نیوتون از توی این ها در میاد؟
Last edited by مُعین; 21-07-2014 at 17:50.
این شعر زیبا منو یاد یه چیزی انداخت ...علم چندان که بیشتر خوانی ... چون عمل در تو نیست نادانی
شاید سمت چپی دیوار و سوراخ کرده![]()
محتوای مخفی: ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)