به نظر من بازی خوبی بود پس از اون گندی که ماست وانتد 2012 زد اما هیجانش زیاد نبود نسبت به هات پورسویت و آهنگهای جالبی هم توی بازی بخش نمیشد و فقط هم میتونی از دو تا ابزار برای ماشین استفاده کنی منظورم همون جامر و شوک الکتریکی و....هست
به نظر من بازی خوبی بود پس از اون گندی که ماست وانتد 2012 زد اما هیجانش زیاد نبود نسبت به هات پورسویت و آهنگهای جالبی هم توی بازی بخش نمیشد و فقط هم میتونی از دو تا ابزار برای ماشین استفاده کنی منظورم همون جامر و شوک الکتریکی و....هست
من اینجا موندم باید چیکار کنم؟
get 12 hits with pursuit یا tech hits
ممنون میشم کمکم کنید
pursuit tech میدونی چیه؟
باید 12 رقیب رو با پرسوییت تک مورد حمله قرار بدی
ممنون داداش![]()
Last edited by majidhenry; 01-05-2014 at 16:35.
یه مشکل دیگه م که دارم اینه :
single drift 274 m یا drift 274 m in one go
منظورش فکر کنم 274 متر دریفت پشت سر هم هست که من بیشتر از این زدم ولی تیکش رو نزد
ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه این ماشینو به بازی اضافه کرد؟
![]()
نه ، باید در یک حرکت 274m دریفت بزنی ، یعنی 274m قبل اینکه ماشین از حالت دریفتش خارج بشه
فکر نکنم تو یه حرکت باید 274 متر بزنه بلکه مجموع دریفتهاش باید 274 متر بشه در یک مرحله بشرط اینکه از مرحله خارج نشه برای من که اینطوری بود
دوستان من این بازی رو تموم کردم اما ماست وانتد 2012 هنوز از پارسال توی سیستمم نصب بود گفتم بذار یه بار دیگه برم شاید ازش خوشم اومد اما باورتون نمیشه حالا که ریوالس رو بازی کردم با مقایسشون با هم بهتر مزخرف بودن 2012 رو میفهمم اصلا کنترل ماشینهاش از این بازیهای 10 مگابایتی قدیمی بود که پاتو میذاشتی رو گاز یه ثانیه میرسیدی اونور منظومه شمسی و با کوچکترین تحریک فرمون میخوری تو در و دیوار بدتره
همه چیزش الکی بود نه فقط کنترش من هم کلا پاکش کردم راستی nfs آینده چیه؟
nfs mw خیلی بد نبود......
کسی میدونه چه طور ماشین lamborghini veneno و ferarri رو باز کرد؟!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)