تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 42 از 218 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

من میترسم الان واسه جام باشگاه ها بگن که به تیم ملی بازیکن نمیدیم .
    قطعاً ژاپن، كره و استراليا اگر نماينده اي در اون مرحله از ليگ قهرمانان آسيا داشته باشن بهشون اجازه حضور در تيم باشگاهيشونو خواهند داد ولي ما به دلايلي كه همه ميدونيم مشكلاتي را در اين زمينه خواهيم داشت و براي شركت مقتدرانه در جام جهاني نياز به اردوي طولاني مدت قبل از جام جهاني به صورت متمركز براي بازيكنان غير لژيونرمون خواهيم داشت.

اين وسط فقط بازيكن ها هستند كه تحت فشار از دو طرف (تيم ملي و باشگاهشون) قرار ميگيرن و بايد اين وسط تنها يكي را انتخاب كنن. البته اميدوارم فدراسيون بين تيم ملي و باشگاههاي اين بازيكن ها تعامل ايجاد كنه و اين استرس را از بازيكن ها دور كنه تا اونها با آمادگي رواني كامل در بازيها حضور پيدا كنن.

فكر كنيد مثلاً يك درصد قلعه نويي بدون بازيكنهاي اصليش رضايت بده در اون بازي ها حاضر بشه!
    Last edited by Pejvak61; 07-12-2013 at 13:14.

2. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

فكر كنيد مثلاً يك درصد قلعه نويي بدون بازيكنهاي اصليش رضايت بده در اون بازي ها حاضر بشه!
    نه قلعه نوعی بلکه همه سرمربی های باشگاهیمون حاضر نیستند که بازیکنای کلیدیشونو برای بازی های آسیایی از دست بدند . این موضوع فقط مربوط به قلعه نوعی نیست

4. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

نه قلعه نوعی بلکه همه سرمربی های باشگاهیمون حاضر نیستند که بازیکنای کلیدیشونو برای بازی های آسیایی از دست بدند . این موضوع فقط مربوط به قلعه نوعی نیست
    مگه هيچ تيمي مثل استقلال بازيكن تأثيرگذار در تيم ملي داره؟ مطمئناً مربيان تيم هاي ديگه خيلي كمتر اعتراض ميكنن.

ولي اي كاش قبول كنن بدون ملي پوش ها در جام باشگاهها حضور پيدا كنن.
    چون هر چقدر تيم هاي باشگاهيمون مقام مناسب بدست بيارن باز هم افتخارش به پاي موفقيت در جام جهاني نميرسه.
    Last edited by Pejvak61; 07-12-2013 at 14:28.

6. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

قطعاً ژاپن، كره و استراليا اگر نماينده اي در اون مرحله از ليگ قهرمانان آسيا داشته باشن بهشون اجازه حضور در تيم باشگاهيشونو خواهند داد ولي ما به دلايلي كه همه ميدونيم مشكلاتي را در اين زمينه خواهيم داشت و براي شركت مقتدرانه در جام جهاني نياز به اردوي طولاني مدت قبل از جام جهاني به صورت متمركز براي بازيكنان غير لژيونرمون خواهيم داشت.

اين وسط فقط بازيكن ها هستند كه تحت فشار از دو طرف (تيم ملي و باشگاهشون) قرار ميگيرن و بايد اين وسط تنها يكي را انتخاب كنن. البته اميدوارم فدراسيون بين تيم ملي و باشگاههاي اين بازيكن ها تعامل ايجاد كنه و اين استرس را از بازيكن ها دور كنه تا اونها با آمادگي رواني كامل در بازيها حضور پيدا كنن.

بعضی ها موافق اینن که بیشتر از لیگمون بازیکن جمع کنیم واسه تیم ملی .
    برعکس من از خدامه که تیم ملی هیچ بازیکنی از لیگ نداشته باشه . نه اینکه بریم دورگه جمع کنیم . بلکه اینقدر لژیونر داشته باشیم که تیم ملی همه لژیونر باشن .

دوتا مزیت خیلی خوب داره :
    1. لااقل تیم ملی لازم نیست با سازمان لیگ و باشگاه ها در بیفته . تا زمانی که تقویم جام باشگاه های اسیا به این صورت به ضرر تیم های غرب اسیا باشه همین اش و همین کاسه است .
    2. دیگه شاهد این جنگ های رنگی بر سر بازیکنهای تیم ملی نیستیم . طرف اومده به کاپیتان تیم ملی فحش میده یا میگه بدرد نمیخوره فقط به خاطر تعصب رنگیش یا همین قضیه اخیر هاشم بیک زاده . این کار ها دودش فقط تو چشم خودمون میره .
    شما نگاه کن الان بازیکنهایی مثل جهانبخش ، دژاگه ، گوچی چقدر ارامش خاطر دارن از این لحاظ ها . از وقتی این چندتا بازیکن اومدن تو تیم ملی کلا تیم ملی ارایش بهتری گرفته نسبت به قبل . خیلی تاثیر داره همین ارامش روانی بازیکن اون هم توی جام جهانی جلوی تیم های قدر .

کی روش هم دقیقا همین رو میخواد . واقعا خوشحالم که کی روش لیگ برتر ایران رو اصلا تحویل نمیگیره . یادمه بازی استقلال و سئول برداشتن خسروی مصدوم رو اوردن تو زمین که هیچ کاری که از دستش بر نیومد هیچی تازه مصدومیتش دوباره برگشت . خوب کدوم مربی حرفه ای با یکی از بهترین بازیکنهاش همچین کاری میکنه . هر کی جای کی روش باشه هم عصبانی میشه و مجبور میشه بازیکن دورگه از امریکا بیاره واسه پست دفاع راست . خوب این کار غیر حرفه ای مربی باعث میشه خسرو که یکی از بهترین بازیکنهای تیم ملی بود به مرز امادگی برای جام جهانی شاید نرسه .
    یا مربی ملوان که حاضر نمیشه به نصیحت یک مربی طراز اول جهان گوش کنه و مازیار زارع رو تو پست دیگه ای بازیش بده فقط به خاطر غرور بی جا . درسته که ربطی به مربی تیم ملی نداره اما حتما اون یه چیزی دیده توی این بازیکن که میگه بزارش پست دفاع .

باید قبول کنیم لیگمون پشیزی ارزش نداره .
    Last edited by Gregar; 07-12-2013 at 14:36.

8. 6 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بعضی ها موافق اینن که بیشتر از لیگمون بازیکن جمع کنیم واسه تیم ملی .
    برعکس من از خدامه که تیم ملی هیچ بازیکنی از لیگ نداشته باشه . نه اینکه بریم دورگه جمع کنیم . بلکه اینقدر لژیونر داشته باشیم که تیم ملی همه لژیونر باشن .

دوتا مزیت خیلی خوب داره :
    1. لااقل تیم ملی لازم نیست با سازمان لیگ و باشگاه ها در بیفته . تا زمانی که تقویم جام باشگاه های اسیا به این صورت به ضرر تیم های غرب اسیا باشه همین اش و همین کاسه است .
    2. دیگه شاهد این جنگ های رنگی بر سر بازیکنهای تیم ملی نیستیم . طرف اومده به کاپیتان تیم ملی فحش میده یا میگه بدرد نمیخوره فقط به خاطر تعصب رنگیش یا همین قضیه اخیر هاشم بیک زاده . این کار ها دودش فقط تو چشم خودمون میره .
    شما نگاه کن الان بازیکنهایی مثل جهانبخش ، دژاگه ، گوچی چقدر ارامش خاطر دارن از این لحاظ ها . از وقتی این چندتا بازیکن اومدن تو تیم ملی کلا تیم ملی ارایش بهتری گرفته نسبت به قبل . خیلی تاثیر داره همین ارامش روانی بازیکن اون هم توی جام جهانی جلوی تیم های قدر .

کی روش هم دقیقا همین رو میخواد . واقعا خوشحالم که کی روش لیگ برتر ایران رو اصلا تحویل نمیگیره . یادمه بازی استقلال و سئول برداشتن خسروی مصدوم رو اوردن تو زمین که هیچ کاری که از دستش بر نیومد هیچی تازه مصدومیتش دوباره برگشت . خوب کدوم مربی حرفه ای با یکی از بهترین بازیکنهاش همچین کاری میکنه . هر کی جای کی روش باشه هم عصبانی میشه و مجبور میشه بازیکن دورگه از امریکا بیاره واسه پست دفاع راست . خوب این کار غیر حرفه ای مربی باعث میشه خسرو که یکی از بهترین بازیکنهای تیم ملی بود به مرز امادگی برای جام جهانی شاید نرسه .
    یا مربی ملوان که حاضر نمیشه به نصیحت یک مربی طراز اول جهان گوش کنه و مازیار زارع رو تو پست دیگه ای بازیش بده فقط به خاطر غرور بی جا . درسته که ربطی به مربی تیم ملی نداره اما حتما اون یه چیزی دیده توی این بازیکن که میگه بزارش پست دفاع .

باید قبول کنیم لیگمون پشیزی ارزش نداره .
    اتفاقاً دقيقاً نحوه بازي تيم هاي باشگاهي بايد همآهنگ با نظر سرمربي باشه مخصوصاً در كشوري مثل ايران كه همه با تاكتيك علي اصغري بازي ميكنن.
    در آلمان تيم هاي باشگاهي هجومي بازي ميكنن ولي تيم ملي آلمان ضد حمله اي بازي ميكنه .البته با آمدن يوآخيم لو كمي اين تاكتيك دستخوش تغيير شده و مالكيت توپ بيشتر دست آلماني هاست و تنها رقيب هاي بزرگ ميتونن مقابلشون تاب بيارن. به هر حال با وجود اختلاف بين تاكتيك تيم هاي باشگاهي و ملي ولي بازيكن ها دقيقاً طوري چيده ميشن كه سرمربي تيم ملي بتونه ازشون در تيم ملي استفاده كنه.

مثلاً مازيار زارع در فوتبال ملوان ميخواد به كجا برسه؟ آيا اصلاً ملوان جز سقوط و صعود مجدد به ليگ برتر كار ديگري هم بلده كه سرمربي اين تيم براي تيم ملي كلاس ميذاره؟

من هم معتقدم از اونجا كه فوتبال ملي ما با روند آماده سازي عادي كه مثلاً در تورنمنتي مثل جام ملتها انجام ميده نميتونه در جام جهاني كاري انجام بده بايد به كي روش حق داد كه بازيكن ها را بيشتر از زمان معمول در اختيار داشته باشه.

10. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه باشگاه بازيكن نده احتمال زياد همشون خط ميخورن و جام جهاني رو از دست ميدن! اتفاقا بازي بدون ملي پوشان توفيق اجباريه!

12. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

2 دیگه کی روش داغ کرد !!!

کي‌روش: 2 سال است پيشرفت را فرياد مي‌زنم

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: دو سال است که در ايران پيشرفت را فرياد مي زنم ولي من کارم را انجام داده ام و منتظر تصميم مسئولان فدراسيون فوتبال هستم

قرعه‌کشي مسابقات جام جهاني سال 2014 برزيل شب گذشته صورت گرفت و نقل قول‌هاي مختلفي از سرمربي تيم ملي کشورمان پس از نشست‌هاي خبري منتشر شده است اما گفت‌وگوي کي‌روش با خبرنگار اعزامي فارس به کشور برزيل کاملاً متفاوت با صحبت‌هاي روز گذشته وي است.

به گزارش فارس، سرمربي تيم ملي در اين گفت‌وگو به صراحت از مشکلات تيم ملي در راه جام جهاني صحبت مي‌کند و اميدوار است که مسئولان فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و باشگاه‌ها براي حضور تيم ملي در برزيل نهايت همکاري را با وي داشته باشند.

قرعه‌کشي جام جهاني انجام شد و همه فکر مي‌کنند ما در گروه راحتي قرار گرفتيم، آيا واقعا همين طور است؟

معمولاً اين قرعه براي کساني ساده است که مسئوليتي احساس نمي‌کنند اما آنهايي که تفکرات واقعي دارند اينطور فکر نمي‌کنند. همه چيز در ايران در ظاهر ساده است اما واقعيت مي‌گويد که اينگونه نيست. همه چيز ساده به نظر مي‌آيد اما وقتي به آمار و ارقامي که از واقعيت‌ فوتبال ايران نگاه مي‌کنيم همه چيز روشن مي‌شود.

توضيح بيشتري مي‌دهيد؟

ايران تاکنون 4 بار به جام جهاني رفته، 9 بازي انجام داده، يک برد به دست آورده، 2 مساوي و 6 باخت در کارنامه دارد. فوتبال ايران در دوره‌هاي گذشته 6 گل زده و 18 گل خورده است. واقعيت فوتبال ايران اين آماري است که شما مي‌بينيد نه اينکه ديگران مي‌گويند و همه چيز را ساده مي‌پندارند. من از آن درصدي که تصور مي‌کنند در گروه راحتي قرار گرفتيم اين سؤال را دارم، آيا به نتايجي که قبلاً کسب کرده‌ايد افتخار مي‌کنيد؟ اگر نظر من را مي‌خواهيد صادقانه مي‌گويم به هيچ عنوان در گروه راحتي قرار نگرفته‌ايم و آمارها در دوره‌هاي گذشته نشان مي‌دهد که پيشرفت فوتبال ايران صفر است و اثري از پيشرفت در اين رشته در کشور شما ديده نمي‌شود. به همين دليل است که من نمي‌خواهم از اين بخش از داستان تاريخ باشم.

اما شما روز گذشته در نشست خبري بعد از قرعه‌کشي گفتيد که ايران شانس صعود دارد.

من بعد از قرعه‌کشي چيزي را گفتم که دو سال است در ايران آن را بيان مي‌کنم. دو سال است که در ايران مي‌گويم اگر تلاش کنيم شانس صعود داريم و اگر اين کار را انجام ندهيم صعودي در کار نخواهد بود. دو سال است که اين خواسته را در ايران فرياد مي‌زنم و حرف من اين بود که اگر پيشرفت کنيم صعود مي‌کنيم. با کم‌کاري و بي‌برنامگي چيزي درست نمي‌شود و نحوه آماده‌سازي ما در مسابقات جام جهاني نشان مي‌دهد که صعود مي‌کنيم يا خير. من از افرادي که در ايران مسئول هستند خواهش مي‌کنم که به اين واقعيت توجه کنند که آمار چيست چون عدد پيشرفت آمار فوتبال ايران «صفر» است. افرادي که مسئول هستند روي اين واقعيت تمرکز کنند و چنين واقعيتي را ببينند و بپذيرند. ما اگر با همان وضع قبلي به جام جهاني برويم دوباره همان اتفاقات قبلي تکرار خواهد شد و به اعتقاد من بايد چنين شرايطي را تغيير داد.

قرعه‌کشي که انجام شد همه در گروه F به فکر آرژانتين و ليونل مسي هستند پس نيجريه و بوسني چه مي‌شوند؟

طبيعي است که عامه مردم بازي‌هاي جذاب و تيم‌هاي بزرگ دنيا را دوست دارند اما آنهايي که بدون کارشناسي چنين ديدگاهي دارند افراد خرافاتي هستند چون اينگونه افراد بايد بدانند که شرايط را بسنجند. مردم بازي با تيم‌هاي بزرگ را مي‌پسندند چون برايشان جذاب است که البته اين نوع ديدگاه با ديدگاه من متفاوت است و من در چنين دنيايي از فوتبال زندگي نمي‌کنم. من واقعيت را گفتم اما آن درصد از مسئولاني که چنين تفکري دارند مثل يک نوع «بيماري» هستند.

به نظر شما اين چالش را چگونه مي‌توان حل کرد؟

راه پيشرفت اين است که رئيس فدراسيون فوتبال و هيئت مديره‌اش، سازمان ليگ و هيئت مديره‌اش و مديرعاملان باشگاه‌ها به همراه هيئت مديره خود دور يک ميز بنشينند و به جمع‌بندي خوبي برسند. الان زمان تغيير رسيده و اين فرصت به دست آمده که تغييرات ايجاد شود. اگر اين گام‌ها را برداريم مي‌توانيم پيشرفت کنيم. بايد همه دست به دست هم بدهيم تا تيم ملي به يک روند آماده‌سازي خوب برسد و با کمک هم ايران راهي جام جهاني شود. بايد کاري کنيم بازيکنان به بهترين شکل به جام جهاني بروند. بايد تک تک نفرات تيم ملي طوري آماده شوند که مقابل هر سه تيم رقيبمان با آمادگي بازي کند. ما در دين خودمان «مسيح» اصطلاحي داريم که وقتي يک نفر کارش را درست انجام مي‌دهد مي‌گويد من کارم را درست انجام داده‌ام، دستم را شستم و کنار رفتم. نمي‌دانم اين موضوع در فرهنگ شما وجود دارد يا نه اما من تا امروز کارم را انجام داده‌ام و دست‌هايم را شسته‌ام حالا نوبت ديگران، رئيس فدراسيون، سازمان ليگ و باشگاه‌ها است. بدون کمک آنها تغيير و پيشرفت امکان‌پذير نيست و اگر اين 3 روزي دور يک ميز ننشينند و جمع‌بندي خوبي نکنند به هيچ نتيجه‌اي نمي‌رسيم. من کارم را به بهترين شکل انجام دادم و آنقدر تلاش کردم تا ايران به جام جهاني برود.

خواسته شما چه بود؟

من از مسئولان خواستم که يک موقعيت خوب داشته باشيم و بعد از صعود به جام جهاني بهترين مکان و هتل را براي تيم ملي انتخاب کردم و بهترين برنامه‌ريزي اردويي را انجام دادم. حتي بهترين تيم‌هاي دنيا را به نتيجه رساندم که حتي حاضرند با ما بازي کنند اما بهتر است با همه رک و روراست باشيم و قبول کنيم که بهترين راه همدلي است. اگر همدل نباشيم موفقيت حاصل نخواهد شد ولي اگر راه را سخت کنيم کارمان سخت‌تر و مشکل‌تر خواهد شد و موفقيتي به دست نخواهد آمد اما مي‌خواهم واضح حرفي را بزنم.

بگوييد؟

از جلساتي که مي‌خواهند با من بگذارند خسته شده‌ام و صراحتاً مي‌گويم ديگر کسي از من نخواهد که جلسه‌اي بگذاريم. تکرار مي‌کنم چون کارم را خوب انجام داده‌ام ديگر کاري از دستم برنمي‌آيد چون توانايي بيشتري ندارم. حالا نوبت ديگران است که خودشان را ثابت کنند. اين حرف آخر من براي کساني است که فکر مي‌کنند کار ما راحت و آسوده در جام جهاني خواهد بود. وقتي نمي‌دانم چنين افرادي به چه هدفي مي‌خواهند برسند فقط بايد به آنها بخندم.

اما با همه اين صحبت‌ها خيلي‌ها تصور مي‌کنند تجربه بين‌المللي کي‌روش مي‌تواند کمک حال ما باشد.

من صادقانه صحبت مي‌کنم. اصلا دوست ندارم دروغ بگويم چون اعتقاد دارم بايد مثل همه تيم‌هاي حاضر در جام جهاني مطابق قانون و برنامه‌هاي فيفا پيش برويم. تجربه و کمک من اين است که نمي‌توانم دروغ بگويم. تيم‌هايي مثل آرژانتين، فرانسه و حتي بوسني و ... طبق روال فيفا پيش مي‌روند پس آنها کار راحت‌تري دارند. آنها در مسير خوب خود قرار گرفته‌اند ولي ما در ابتداي راه هستيم پس بايد تلاشمان بيشتر باشد که در جام جهاني موفق شويم.

آقاي کي‌روش طي چند روز گذشته صحبت‌هايي مبني بر پيشنهاد بازي‌هاي دوستانه وجود داشته، آيا اين موضوع صحت دارد؟

احتمال انجام بازي‌هاي دوستانه براي تيم ملي صفر است. تنها بازي قطعي ما که از آن مطمئن هستم ديدار با کويت است که در جام ملت‌هاي آسيا خواهد بود! فعلاً بازي‌ بعدي وجود ندارد که در موردش صحبت کنيم حتي نمي‌دانم آيا بازيکنانم را در اختيار دارم يا نه؟ مدام به اين فکر مي‌کنم که ليگ کي تمام خواهد شد و کي بايد آماده شويم. حالا از طريق اين مصاحبه پيغام آخر را مي‌دهم و ديگر جمله‌اي را تکرار نخواهم کرد. هرگز نمي‌گويم که با هواپيما به اردو برويم يا با کشتي. هرگز نمي‌گويم که چگونه برنامه‌ريزي کنند و فقط منتظر اين هستم که به ما تکليف کنند که تصميمشان چيست و من هم تصميم آنها را اجرا مي‌کنم. از داستان‌هايي که پشت سر هم برايم مي‌بافند خسته شدم و مثلا يک روز مي‌گويند که کي‌روش ليگ را تعطيل کرد و يک روز ديگر مي‌گويند جام حذفي هم تعطيل مي‌شود و تقصير کي‌روش است مثل اين است که دو اتوبان پيش روي ما است و بگويند از کدام اتوبان حرکت کنيم. پس خواهش مي‌کنم ديگر چنين حرف‌هايي نزنيد و آنها هم صريح تصميم‌شان را بگويند. نکند دوستان بعد از جام جهاني مي‌خواهند تصميم خوبي بگيرند. من که ديگر چيزي نمي‌گويم و حرفي در اين باره ندارم.

به نظر شما کدام گروه، گروه مرگ لقب دارد؟

من نمي‌توانم اسم گروهي را مرگ بگذارم، بايد بگويم گروه‌هاي آلمان و اسپانيا واقعا سخت و سنگين هستند.

اما خيلي‌ها از برزيل هم به عنوان تيم گروه سخت و يا مرگ نام مي‌برند؟

کي‌روش مي‌خندد... من فکر مي‌کنم ديدار برزيل با کامرون، مکزيک و کرواسي براي برزيل بازي‌هاي دستگرمي است و اين تيم کارش در آن گروه راحت است.

منبع : ورزش 3

14. 11 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

جدال ستارگان آسیا، آمریکای جنوبی، آفریقا و اروپا
    ...

16. 5 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دانلود مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014

دانلود مراسم 2014 Fifa World Cup final draw

محتوای مخفی: download 
    دانلود از سرور آپلود باز :

http://www.uploadbaz.com/m0ktou2bzwiv

دانلود از سرور آپ تو باکس

http://uptobox.com/k4cni4ix7pz0

18. 8 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دانلود مراسم قرعه کشی جام جهانی 2014

دانلود مراسم 2014 Fifa World Cup final draw

محتوای مخفی: download 
    دانلود از سرور آپلود باز :

http://www.uploadbaz.com/m0ktou2bzwiv

دانلود از سرور آپ تو باکس

http://uptobox.com/k4cni4ix7pz0
    حقيقتاً بعد از اينكه قرعه كشي را ديديم ديگه جذابيتي نداره چون مراسم آنچنان خاصي هم نبود و انتظارات برآورده نشد.

اما به هر حال متشكرم دوست عزيز.

20. این کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •