تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 249 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب این بازی بیشتر دیدم مخصوصا نیمه اول رو که باعث شد نیمه دوم رو نگاه نکنم

امتیاز ها با احتساب آبروداری و کیفیت لیگ ایران:

نیلسون 6
    میثم حسینی 5
    سید جلال 6
    بنگر5
    ماهینی 6
    حقیقی 5
    دهنوی 7
    نوری 4
    صادقیان 8
    سید صالحی 5
    علی عسگر 5
    کفشگری 4
    رضایی 1
    یه بازیکن با کیفیت بالا و سطح بین المللی مهم نیست با چه معیاری سنجیده میشه همیشه امتیازش ثابته!!

فکر میکنم اگه خط هافبک به خصوص تو بازی سازی تقویت بشه حالا چه جذب نفرات جدید چه برنامه و تاکتیکهای متفاوت پرسپولیس میتونه امیدوار به قهرمانی باشه ...

2. 10 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سرمربی مس فیلم زیاد بازی می‌کند/ گفته بودم که به تور می‌زنم و زدم
    صادقیان: یاوری چشم در چشم من گفت بی‌غیرت/ بی‌جهت زمین بیافتند باز هم گل می‌زنم

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیام صادقیان زننده گل اول پرسپولیس مقابل مس کرمان پس از این دیدار گفت: به حرکات و دست زدن‌های یاوری توجه نکنید او به این کارها عادت دارد و از این فیلم‌ها زیاد بازی می‌کند و پس از این شکست بهتر است جواب تیمش را بدهد.
    وی افزود: گفته بودم که به تور می‌زنم و زدم و نتیجه‌‌ هم عادلانه بود، ضمن اینکه کجای فوتبال گفته است اگر بازیکن حریف بی‌جهت خود را به زمین زد ما هم توپ را بیرون بزنیم. آیا این هم فوتبال می‌شود؟
    صادقیان یادآور شد: زمانی که یاوری تنها سه روز به ذوب‌آهن آمده بود چشم در چشم من گفت بی‌غیرت و من را بازی نداد چرا که اعتقاد داشت دلم با تیم نیست اما امروز خیلی چیزها را به او ثابت کردم. الان هم به او توصیه می‌کنیم به نتایج تیم خودش برسد و مسائل فنی مس کرمان را دریابد.
    مهاجم پرسپولیس گفت: اگر در آن موقعیت در دقیقه 66 مسابقه آن گل را توپ نمی‌کردم چگونه می‌توانستم جواب هواداران را بدهم؟ من معتقدم که هر خطای خطا نمی‌شود و از این پس هم باز هم این اتفاق بیافتد دوباره گل می‌زنم.
    صادقیان در انتقاد به یاوری گفت: او با من مشکل داشت و پس از 12 سال بازی برای ذوب‌آهن به این تیم آمد و به من بی‌غیرت گفت و این در حالی است که مردم همه چیز را می‌دانند من هم در این دیدار نشان دادم که بی‌غیرت هستم یا خیر. البته برای این بازی انگیزه زیادی داشتم و هم به توپ خوب ضربه زدم و هم توپ خیلی خوب به تور چسبید.
    وی در پایان گفت: به کارهای یاوری توجهی نکنید تا صبح هم دست می‌زد خیلی عجیب و غریب نبود.

4. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

[SPOILER]

[/SPOILER]

6. 10 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا تبریک
    دفاع تیمیمون خیلی خوبه و بلعکس خوب حمله نمیکنیم.
    دیگه نگران رضایی نباشین چون با این بازی ضعیفش قطعا به سرنوشت نوروزی دچار میشه از بازی بعد نیمکت نشین میشه.
    یه فکری به حال نوری هم باید کرد، تو نیم فصل باید اون پست تقویت شه.
    ماهینی کار دفاعیش خوب شده و نفزاشم بهتر شده.
    میثم اصلا خوب تو حمله شرکت نمیکنه (امیدوارم هرچه زودتر پولادی خوب شه)
    نیلسون 6
    میثم حسینی 5
    سید جلال 7
    بنگر6
    ماهینی 6
    حقیقی 5
    دهنوی 7
    نوری 3
    صادقیان 8
    سید صالحی 5
    علی عسگر 6
    کفشگری 4
    رضایی 1

8. 5 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من یه خورده توی تیم عمیق شدم یه چیزایی دستگیرم شد
    از اونجایی که تاریخ به یاد نداره دفاع پرسپولیس اینقدر کم موقعیت به حریفا داده باشه من خیلی بهش فکر کردم و به این نتایج رسیدم

ما با دو هافبک دفاعی بازی میکنیم که یکی از این دو هافبک دفاعی یعنی دهنوی قابلیت بازیسازی و حفظ توپ هم داره
    اکثر تیمهای مقابل هم وقتی به پرسپولیس میخورن عقب میکشن و بسته بازی میکنن همین عامل باعث میشه ما توی بخش دفاعی برتری عددی داشته باشیم به تیم حریف
    از طرفی به این خاطر که تعداد بازیکنای ما هم توی حمله کمتر میشه موقعیت هم کمتر ایجاد میکنیم یعنی در مجموع خیلی کم میتونیم مهاجم هدفمون یعنی سید رو راه بندازیم
    با این حال من از موقعیت سازی تیم ناراضی نیستم این نشون میده پرسپولیس یعی میکنه هم توی حمله پر تعداد باشه هم توی دفاع
    اگر تیمای حریف سعی کنن با تعداد بیشتری روی دروازه پرسپولیس حمله کنن ممکنه توی ضد حملات اسیر بازیکنای سریعی مثل صادقیان بشن مثل همین بازی ولی میتونن موقعیت هم ایجاد کنن بازم مثل همین بازی که وقتی مس چیزی برای از دست دادن نداشت و حمله کرد تونست یه موقیت بسازه
    دایی داره تیم رو خوب رهبری میکنه اگر تیم رو به حاشیه نبرن توی چهار هفته آینده تیم شکل اصلی خودش رو پیدا میکنه

10. 9 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

آقا من میگم غلامرضا رو بفرستیم تیم دو میدانی اینجا که کاری نمیکنه لااقل اونجا بودوعه...
    علی عسگر هم اصلا هماهنگ نبود با بقیه تیم...
    نمیدونم چه اجباریه حتما باید از این سه تا (+نوروزی)استفاده شه...

12. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این رضایی اولاشم که تو اوجش بود اومده بود پرسپولیس فقط بلد بود خوب بدوه
    کلا بازیکن سخت کوش و بی فایده ایه

یکی از نکاتی که شیرینی این بردو واسم بیشتر میکنه اینه که تیم یاوری رو بردیم
    اصلا ازش خوشم نمیاد، هر وقتی که با ما بازی داشته حرفاشو رفتارش تحریک آمیز بوده مث همین بازی و اون دست زدناش

14. 4 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب اینم لیست نمرات من : قشنگ با رنگ هم اوضاعشون رو مشخص کردم تا معلوم بشه که تو ایران 6 تا بازیکن با عملکرد متوسط به بالا داشته باشی ،بردی

• نیلسون 6.25
    • میثم حسینی6.5
    • سید جلال 6.5
    • بنگر 6.5
    • ماهینی 6.75
    • حقیقی 6
    • دهنوی 6.75
    • نوری 5
    • صادقیان 7.5
    • سید صالحی 6
    • علی عسگر 6
    • کفشگری -
    • رضایی 5.5

میثم اصلا خوب تو حمله شرکت نمیکنه (امیدوارم هرچه زودتر پولادی خوب شه)نیلسون 6

میثم حسینی 5

چرا ؟ اتفاقا اخه امروز به نظرم دایی بیشتر بهش اجازه نفوذ داده بود و بیشتر شرکت میکرد تو حمله ها.
    یکی از دوستان که نورمحمدی رو واسه پست چپ پیشنهاد داده بود دیگه اگه که اون بودکه دیگه هیچی حمله کردن کلا تعطیل!
    من یه خورده توی تیم عمیق شدم یه چیزایی دستگیرم شد
    از اونجایی که تاریخ به یاد نداره دفاع پرسپولیس اینقدر کم موقعیت به حریفا داده باشه من خیلی بهش فکر کردم و به این نتایج رسیدم

ما با دو هافبک دفاعی بازی میکنیم که یکی از این دو هافبک دفاعی یعنی دهنوی قابلیت بازیسازی و حفظ توپ هم داره
    اکثر تیمهای مقابل هم وقتی به پرسپولیس میخورن عقب میکشن و بسته بازی میکنن همین عامل باعث میشه ما توی بخش دفاعی برتری عددی داشته باشیم به تیم حریف
    از طرفی به این خاطر که تعداد بازیکنای ما هم توی حمله کمتر میشه موقعیت هم کمتر ایجاد میکنیم یعنی در مجموع خیلی کم میتونیم مهاجم هدفمون یعنی سید رو راه بندازیم
    با این حال من از موقعیت سازی تیم ناراضی نیستم این نشون میده پرسپولیس یعی میکنه هم توی حمله پر تعداد باشه هم توی دفاع
    اگر تیمای حریف سعی کنن با تعداد بیشتری روی دروازه پرسپولیس حمله کنن ممکنه توی ضد حملات اسیر بازیکنای سریعی مثل صادقیان بشن مثل همین بازی ولی میتونن موقعیت هم ایجاد کنن بازم مثل همین بازی که وقتی مس چیزی برای از دست دادن نداشت و حمله کرد تونست یه موقیت بسازه
    دایی داره تیم رو خوب رهبری میکنه اگر تیم رو به حاشیه نبرن توی چهار هفته آینده تیم شکل اصلی خودش رو پیدا میکنه
    خدا رو شکر عزیز یکم امروز تو بازی دقت کردی کلاا یکم بیشتر عمیق شو به جاهای بهتری میرسی ،جدا این پستت خیلی به این پرسپولیس فعلی میخورد

16. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

. خدا رو شکر عزیز یکم امروز تو بازی دقت کردی کلاا یکم بیشتر عمیق شو به جاهای بهتری میرسی ،جدا این پستت خیلی به این پرسپولیس فعلی میخورد
    دقیقا منظورتو نگرفتم داداش
    یعنی نتونستم توش عمیق بشم
    یعنی چی پستم به پرسپولیس فعلی میخورد

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته که مس 15 هفته بود نباخته بود!؟
    اگه درسته که بعد از 15 هفته جلوی پرسپولیس کبـیـــــــــر سر تعظیم فرود آورد

ورزش3 هم یه خبر در مورد حقیقی (دروازه بان) زده که یه کلمه رو تو متنش جا انداختن جالب شده، برید بخونید متوجه میشید

19. این کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •