خب دوستان بازی رو 1-0 بردیم
گل هم بنزما زد
بازی رو که طبق معمول ندیدیم چون پخش نشد![]()
دوستانی که دیدن یه ذره تعریف کنن ببینیم کی خوب بود کی بد (( البته طبق اخباری که رسیده گویا بازی جنگ بوده))
خب دوستان بازی رو 1-0 بردیم
گل هم بنزما زد
بازی رو که طبق معمول ندیدیم چون پخش نشد![]()
دوستانی که دیدن یه ذره تعریف کنن ببینیم کی خوب بود کی بد (( البته طبق اخباری که رسیده گویا بازی جنگ بوده))
Last edited by wooooow; 27-08-2013 at 00:27.
اولا تبریک می گم ... بازی رو هم ندیدم ...
اقایون خودتونو ناراحت نکنین ، هر کسی حرفی می زنه که نباید جدیش گرفت !اونم دیگه رو هوا حرف بزنه که دیگه اصلا تنها کاری که می شه کرد شک کردنه به طرف نه چیز دیگه .... و اشاره به اواتار بنده :دي
یه بنده خدایی به من گفت مگه پلی استیشنه که رونالدو مهاجم بازی کنه ؟دوستان این 4-4-2 هست به نظرتون یا 4-1-4-1؟!
ولی به نظر من ( اون جوری که توی بازی فبلی که دیدمم بودش ) رونالدو پشت سر بنزما حرکت می کنه ...
فعلا که خوب نتیجه نداده ... البته باید وایستیم بازیکنا با هم هماهنگ شن و اینکه تیم هم کامل بسته شه تا قدرت کامل این ترکیبو ببینیم ... ولی کاش زودتر اینا درست بشه تا دچار درد سر نشیم ..
اطلاعی از مصدومین\محرومین ندارم ( کلا چند وقته به نت وصل نیستم ) ولی جالبیه این ترکیب به جز استفاده از کاسیاس ، استفاده از اربلوا هستش ... واران فک می کنم مصدوم بود اگر نه به اونم بازی می رسید خیلی خوب می شد ...
کوئنتراو هم که وضعیتش معلوم نیست ...
کم کم ترکیب رئال داره می شه مثل بارسا ... کلی هافبک و بدون مهاجم ... -بنزما رو من توی بال بیشتر دوسش دارم ...
بازیکنا باید مراقب حرکاتشون باشن چون کسی که با انجلوتی مشکل پیدا کنه خیلی وضعیتش بدتره تا اینکه با مورینیو مشکل داشته باشه ...
راستی جریان اوزیل چیه ؟
به امید عدد ۱۰ ....
Last edited by SAMCRO; 27-08-2013 at 00:37.
1-0 بردیم.
بنزما افتضاححتما مهاجم احتیاج داریم ! رونالدو رو هم بسته بودن هیچ کاری نمیتونست انجام بده ! لوپز هم خوب بود !
شما چجوری از حرفای من به این نتیجه رسیدی چون کیلومترها با منظور من فاصله داشتمن متوجه صحبت های شما نشدم، یعنی رئال از راه های غیر مرتبط پول در میاره یا به باشگاه پول تزریق می کنه؟
برای ادعایی تا این حد آیا منبع معتبری هم دارید یا احیانا صحبت های رایج در کانون های هواداری رو منتقل می کنید؟
منظورم من اینه: این که بگیم رئال با تبلیغات پول این بازیکنا رو در میاره حرف درستی نیست و فقط میخوایم خودمون رو راضی کنیم
رئال خیلی جاها داره ضرر میکنه و اتفاقا چون توی اسپانیا حسابرسیهای شفافی وجود نداره این ضررها مشخص نمیشه
البته برای رئال این ضررها چیزی هم نیست به هر حال جیبشون پره
اینجوریام نیست که اونجا هم همه چیز شفاف باشه اینو همه میدونن نیازی هم به بحث نیستمحض اطلاع شما: باشگاه به صورت سالانه گزارش های مالی خودش رو با جزئیات متعدد منتشر می کنه و روی سایت رسمی قرار میده، به گزارش Forbes که تحلیل دقیقی از منابع مالی همه باشگاه ها انجام میده، باشگاه رئال (most solvent team) هست، یعنی از نظر سلامت مالی و توانایی بالقوه پرداخت بدهی با در نظر گرفتن درآمد یا نسبت (Net Debt/EBITDA) که یکی از مهم ترین فاکتور آماری برای نشان دادن سلامت مالی به شمار میره رتبه اول رو در اختیار داره، متاسفانه عده زیادی در داخل به خاطر دیدن اوضاع "غیر شفاف" مسائل مالی از روی بی اطلاعی یا غرض این موارد رو به کل دنیا ارتباط میدند.
الان داری با من شوخی میکنی داداشبیل هنوز مدافع چپ هست؟ احیانا صحبت بدون تعصب صحبت می کنید دیگه...
من منظورم کنترائو بود که یکی از بهترین مدافعین چپ اروپاست واقعا و قراره بذارینش روی قرارداد بیل
شایدم من درست نگفتم
......................
کشش نمیدیم
بیل بازیکن خیلی خوبیه ورودش به رئال رو هم بهتون تبریک میگم
ببینید برداشت طبیعی از اون صحبت اولیه("آخه تا کی میشه با گفتن اینکه رئال از تبلیغاتش پول بیل رو در میاره سر خودمون کلاه بذاریم") این بود که شما معتقدی که رئال از راه های دیگه کسب درآمد می کنه یا به باشگاه پول تزریق می کنه.
این بار در ادامه اون صحبت شما معتقدی که رئال ضرر می کنه اما این ضررها مشخص نمیشه در حالی که پایگاه های شناخته شده و معتبر دنیا در زمینه مسائل مالی مثل Deloitte یا Forbes کاملا خلاف ادعای شما رو نشون میدن.
(رتبه اول در درآمد و رتبه اول ارزش مندترین باشگاه های دنیا و همچنین رتبه اول سلامت مالی)
برداشت دوم که الان عنوان کردی و ظاهرا اون مد نظر بوده ماهیت دوگانه داره:
یعنی شما معتقدی این آمار و ارقام سالانه ساختگی هستن و رئال از این خریدها از نظر مالی متضرر میشه و مدیران رئال و در راسشون پرز که شم اقتصادی فوق العاده ای داره و از نظر مالی با همچین تصمیم هایی همیشه موفق بوده، در حال اشتباه هست و متوجه مبالغ مطرح شده نیست، هر چند که باز از اون سمت معتقدی این ضررها برای رئال چیزی نیست و "جیبشون پره"، حالا این "جیب پر" که به طور طبیعی باید نتیجه همین روال باشگاه داری و همچین تصمیم هایی باشه که شما بهش معتقد نیستی و از طرف دیگه قبول داری که مسئله "تزریق پول" وجود نداره، پس نهایتا این پول از کجا اومده؟ آیا غیر از همچین تصمیم هایی در کار بوده؟
قسمت عمده منابع درآمد باشگاه های اروپایی مشخص و شفاف هستن؛ برای مثال طبق Deloitte:
-قرارداد "حق پخش تلویزیونی" بازی های رئال 199.2 میلیون یورو هست، برای مقایسه: قرارداد حق پخش بارسا 179.8 میلیون یورو هست. (قرارداد حق پخش تلویزیونی همه باشگاه های اروپا مشخص و شفاف هستن)
-درآمد حاصل از "فروش بلیت" در سال گذشته برای رئال 126.2 میلیون یورو و برای بارسا 116.3 میلیون یورو هست، تعداد تماشاچیان حاضر در هر بازی و قیمت بلیت هر بازی مشخص و شفاف هست (علت درآمد بیشتر رئال یکی اضافه کردن تعداد جایگاه های VIP بیشتر به برنابئو و استقبال بیشتر افراد متمول بعد از روی کارآمدن مجدد پرز و خرید رونالدو و کاکا هست، به علاوه به فاکتورهایی مثل راهیابی به مراحل نهایی مسابقات حذفی مثل CL و جام حذفی و طبیعتا تعداد بازی های بیشتر بستگی پیدا می کنه و مثلا حذف زودهنگام بارسا از جام حذفی هم از عوامل زمینه ساز هست)
-میران درآمد حاصل از "قراردادهای با اسپانسرها و تبلیغات" برای رئال 187.2 میلیون یورو و برای بارسا 186.9 میلیون یورو هست. (اختلاف ناچیز بین رئال و بارسا در این زمینه، برای مثال از سال آینده به خاطر قرارداد جدیدی که با adidas بسته شده شاهد جهش در درآمد رئال هستیم)
مجموع موارد بالا در سال پیش برای رئال 513 میلیون یورو و برای بارسا 483 میلیون یورو بوده.
این قسمت سوء تفاهم بوده، چون کوئنترائو طبق اخبار جزئی از قرارداد بیل نیست به علاوه 100 میلیون + کوئنترائو حتی با استانداردهای پرز نمی تونه صحبت داشته باشه.
ببینید مسئله کش دادن نیست، صحبت ها هم محدود به بیل نمیشد، اینجا دور هم جمع شدیم که روی همچین مسائلی بحث کنیم و اگه توی همچین موارد مهمی ادعایی می کنیم باید بتونیم دلیلی یا منبعی برای نشون دادن صحت ادعامون ارائه بدیم.
بالاخره باید تفاوتی بین فعالیت ما در اینجا با کامنت های امثال ورزش3 و گل باشه یا نه![]()
مثله اینکه بیل اومد
تبریک میگم هم بخاطر اومدن بیل و هم بخاطر برد سخت رئال
دو تا سوال؟؟؟؟
1_ چرا رئال مثله بازی های پیش فصل خوب بازی نمیکنه؟
تو اون بازیا تیم های بزرگو 3 تایی کرد ولی الان تو لالیگا یدونه یدونه میزنه
2_ چرا آنجلوتی داره همش از لوپز استفاده میکنه؟؟؟
انگار قرار نیست این قضیه تموم شه
باز این آربلوآ نظر داده یه مدت ساکت بودا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب امکانش نبود بازی با گرانادا رو ببینم و فقط خلاصه بازی رو دیدم، به نظر میاد ترکیب بیشتر شبیه به 2-1-2-1-4 بوده و به خاطر مصدومیت خدیرا، آلونسو و ایارامندی هیچ هافبک دفاعی در تیم حضور نداشته(به جز کاسمیرو که هنوز باید خودش رو اثبات کنه) و ظاهرا مودریچ در جلو دفاع 4 نفره کار کرده، استفاده همزمان از مودریچ، دی ماریا، ایسکو و اوزیل هم در نوع خودش جالب هست، شاید کارلتو قصد امتحان کردن این ترکیب برای زمان اضافه شدن بیل (به جای دی ماریا) رو داشته.
اینجوری که در هایلایت ها دیدم موقعیت های خوبی خلق شده بود، مثل حرکت زیبای ایسکو در جا گذاشتن مدافع مستقیم خودش و ضربه ای که با دیرک دروازه برخورد کرد یا گلی که اوزیل به ثمر رسوند اما مردود اعلام شد یا فرصت های رونالدو و بنزما ... اما اینجوری که در نظرها دیدم به نظر میاد مثل بازی هفته اول هنوز مشکلاتی از نظر هماهنگی وجود داشته و هنوز جای کار زیادی وجود داره، در هر صورت توی این مقطع از فصل و با حضور مربی جدید مهم ترین مورد کسب نتایج هست تا حاشیه ها شکل نگیرند، توی زمینه های دیگه به مرور شاهد پیشرفت هستیم.
در مورد حضور لوپز و کاسیاس که بعضی از رسانه ها بهش دامن زدند مسئله خیلی سادست: کسی که آماده تر باشه بازی می کنه، فعلا لوپز آماده تره و بنابراین لوپز بازی می کنه، تصمیم با کارلتو هست که در تمرینات آمادگی هر دوی اونها رو از نزدیک زیر نظر داره.
نکته جالب اینه که مارکا ساعاتی قبل از بازی حضور ایکر رو پیش بینی کرده بود اما اشتباه بود، این یعنی جزئیات کاری تیم درز نمی کنه و کارلتو کارش رو خیلی خوب بلده!
به گزارش The Daily Mirror رئال قصد داره کاسیاس، دی ماریا، بنزما و اوزیل رو بفروشه تا پول خرید بیل جور شه! مارکا نمیتونه با اون همه نفوضی که داره حتی شب قبل بازی تشخیص بده کی دروازبان اول هست، بعد اینا از همه جزئیات خبر دارن؟
از طرف دیگه مارکا گویا یک نظرسنجی بین هوادارا گذاشته که به نظر شما کاسیاس باید بره یا نه، و نتیجه با قاطعیت، بله بوده!
+
ویرایش:
فقط دو/۲ بازی رسمی انجام شده و این همه جنجال! واقعا جنگیدن با رسانه هایی که فقط به فکر فروش هستند، سخت هست!
مزدک دیشب میگفت ارسنال با 38 میلیون اوزیل رو میخواد
اگه خریدارش ارسنال باشه که خودتون میدونید چی میشه![]()
دوست عزیز شما بارسا رو با تیم دیگه ای اشتباه نگرفتید؟
بارسا برعکس رئال با وجود اینکه با 3 مهاجم ثابت بازی میکنه باز هم ترافیک مهاجم داره اونوقت شما میگید بارسا مهاجم نداره! شاید هم شما مسی ، نیمار ، پدرو ، الکسیس ، تیو و 1 2 تا مهاجم تیم بارسا ب رو هافبک میدونید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)