تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 269 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

پاس گل ؟!
    ضربه زد و شانس آورد توپ به صادقی رسید و گلش کرد! ( الان همه میگن پاس گل ، آخه اونجا جواد به فکر پاس بود آخه ؟ منطقیشم همین بود که ضربه رو بزنه و متاسفانه خیلی بد به توپ ضربه زد و خوشبختانه توپ به صادقی رسید و گلش کرد )

+

خب استقلال ، با سوتی دقایق اولیه خسرو ، بهم ریخت ! تا بیاد خودش رو پیدا کنه دقایق 20 25 بازی رسیده بود ! نیمه ی اول قاضی میتونست حداقل یک گل برای ما بزنه !
    در کل این بازی موقعیت های گل فراوانی رو از دست دادیم ، سپاهان موقعیت های کمتری نسبت به تیم ما داشت !
    بهترین بازیکن زمین ، با کمی ارفاق میشه گفت قاضی بود ( البته مهاجم باید از حداقل فرصت هاش استفاده کنه ! )
    تو صحنه ی پنالتی ، ظاهرا داور هند صادقی رو پنالتی گرفت ! تو تصاویر که اصلا مشخص نبود ! یا شایدم هند پژمان نوری رو گرفت ، زمانی که داشت تکل میزد ؟
    یک صحنه ی خیلی مشکوک هم روی غلامی بود که صادقی مرتکب خطا شده بود ، ولی داور روش نشد دیگه پنالتی بگیره !
    صحنه ی پژمان نوری تو محوطه ی جریمه ی سپاهان هم خیلی مشکوک بود ، داور به گمان اینکه نوری به بازی ادامه داد ، پنالتی نگرفت !

در مورد نکونام : اگه کسی فیلم کامل بازی رو بیاره ، حاضرم بازیش رو تو تک تک لحظات ( چه زمانی که صاحب توپ بود ، و چه زمانی که توپ نداشت ) تحلیل کنم ! با تصاویر دیگه همه چیز گویای حرفم خواهد بود !
    + نظری هم تو اولین حضورش خیلی خوب و امیدوار کننده نشون داد! تک به تک نابی رو از دست داد .

در آخر باید بگم مستحق شکست داخل خونه نبودیم و تو بدترین حالت باید بازی مساوی میشد !
    تبریک به زرد پوشان اصفهانی بابت این 3 امتیاز !

محتوای مخفی: ........... 
    جواد نکونام عالی بود دیگه الکی ازش بد نگیم.

جای صحبتی نمیمونه !
    Last edited by Eblis 2011; 01-08-2013 at 23:37.

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اولا که ما اینجا با کسی دعوا نداریم طبق قوانین نظرمو گفتم. دوما من نگفتم استقلال بعد بازی کرد یا کم موقعیت داشت! اتفاقا 3برابر سپاهان حمله و کرد کاملا مستحق برد بود./ جواب من در رابطه با حرف دوستمون بود یه بار دیگه پست ایشون و منو بخونید و بعد به طرفتون حمله کنید!
    قربونت برم منم دعوایی راه ننداختم شما از کلمه شانس استفاده کردی من به اشتباه فکرم رفت طرف بازی استقلال اگرم ناراحت شدی شرمنده .
    یه کم فشار بازی زیاد بوده خودی و غریبه رو ادم اشتباه میگیره

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (23 کاربر عضو شده و 0 مهمان)

ESTEGHLAL 67,
    hosseincode2008,
    constant_boy23,
    alivw71,
    bache pooldar,
    وین رونی,
    +ali,
    meyn,
    Eblis 2011,
    30vil,
    E.G_band,
    mohammad.asghari,
    XENON24,
    Ramin khuzestan,
    amirkhan_0o0,
    REZAHOSEYNGANI,
    Aless,
    EngineeR EhsaN,
    بی باک بی بال,
    Pami

ورود دوستان پرسپولیسی رو هم تبریک میگم به تاپیک
    Last edited by ESTEGHLAL 67; 01-08-2013 at 23:34.

4. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

باز خوبه گل تو گزارشش اينو نوشته يكم دلم آروم شد:

هر چند مجتبی جباری با رخصت از کادر فنی آبی پوشان تا حدود زیادی توانست هجو و هجمه تماشاگران متعصب و دو انیشه استقلای حاضر در ورزشگاه را بکاهد ما در انسو مزدک میرزایی با دامن زدن به اتفاقات جباری ومدیر عامل استقلال به نوعی اتیش بیار معرکه شده بود تا جایی که در بعضی اوقات گفتن مسایل حاشیه ای را بر نکات فنی مسابقه بیشتر ترجیح می داد .

دوستان اين شعارهايي كه ميدادن رو بنويسيد لطفا

6. 9 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوست عزیز هر چقدر هم بد بازی کنه اما اسمش یه وزنه هست برای تیم پس انقدر الکی به جواد گیر ندین

نیمه اول تموم شد هر دو تیم در یک سطح بازی کردند استقلال کمی بهتر بود اگر اون اشتباه خسرو نبود الان نتیجه مساوی بود

گزارشگر هم طبق معمول رو اعصابه و خیلی یک طرفه گزارش میکنه
    دیدید وقتی سپاهان گل می زد و یا بازی تموم شد چجوری با هیجان گزارش می کرد؟
    من که بهش مشکوکم!

8. 9 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

خاک تو سر فوتبال ایران که این بهترین داورشه................

جواد نکونام عالی بود دیگه الکی ازش بد نگیم.........مجتبی جباری هیچ کاری نتونست توی زمین بکنه و همش به خاطر جواد نکونام بودش.

این بازی آندو بسیار آزاد بود و بازیش بیشتر تو چشم اومد ولی به نظرم دفعه ی بعد حتما باید جای نکو و آندو رو عوض کنه شاید بیشتر و بهتر جواب داد.

یه پنالتی 100 درصد مارو که روی پژمان شد رو نگرفتن و 2-3 موقعیت خوب رو جناب داور گرفت ازمون.......از جمله توی یه شروع مجدد که نذاشت بازی رو سریع شروع کنیم.

نکته دیگه بازی خیلی خیلی خوب نظری بود که واقعا می تونه یکی از خوب هامون در آینده باشه.......

خلاصه اینکه این استقلال فعلا استقلال نیستش...........در صورتی که استقلال امروز خیلی هم خوب بازی کرد علل خصوص وقتی که فردین عابدینی اومد و خسرو یه کم راحت تر شدش.

و فقط و فقط امروز داور ما رو باختوند....همین و بس

10. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

امسال همه عزمشون جزم شده استقلال قهرمان نشه!

12. 6 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

امسال همه عزمشون جزم شده استقلال قهرمان نشه!
    اون از پنالتی که هفته پیش به تیم حریف تقدیم کردن و این از پنالتی که امروز اشتباه برای ما گرفتن

ولی تیم خیلی خوب بود تو هفته دوم و نمیشه گفت نمی تونیم قهرمان بشیم .

14. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

منم تقریبأ همون حسی رو دارم که بقیه نسبت به پست های آقای Eblis 2011 دارن ولی این دفعه زیاد بیراه نمیگه نکونام 3-32 سالشه درسته تمرین نکرده ولی بخدا پاس دادن برای فوتبالیستی که حداقل 20 ساله داره فوتبال بازی میکنه احتیاج به تمرین کردن نداره! به نظر من افتضاح کمترین توصیفیه که میشه از بازی امشب نکونام کرد!
    اکبرپور هم تا دقیقه 75 به شدددددددددت رو مخ بود! خسرو حیدری هم که هیچی نگیم بهتره! دقیقه 2 بازی دو نفر اومدن دارن پرس میکنن بعد تو میخوای ردشون کنی؟؟؟؟؟ مارادونایی؟ نیماری ؟ اونا هم بودن وقتی نفر آخر هستن ریسک دریبل زدن نمیکردند!!!!
    حالم از بازیکنایی که بگیر نگیر دارن بهم میخوره
    بعضیا ممکنه به خاطر بازی خوب توی نیمه دوم از باخت ناراحت نباشن اما بعضیا هم مثل من وقتی خوب بازی میکنیم و به ناحق میبازیم بیشتر ناراحت میشن
    بخدا حاضرم استقلال 5 هفته بدون تماشاگر بازی کنه ولی فغانی محروم بشه مردک انگار مجیدی ارث پدرشو خورده
    دم آندو و قاضی و نظری گرم
    آندو که جور نکونام رو هم کشید قاضی هم که هرکاری از دستش برمیومد کرد ولی سر اون توپی که خورد به تیر و اون توپی که آروم از کنار تیر رد شد بدشانس بود نظری هم که با ورودش یه حال اساسی به فاز هجومی تیم داد
    چهره ی منفور بازی هم با تقدیر از فغانی تعلق میگیره به رحمان احمدیه . . . .
    هرکاری کرد که جلو رحمتی کم نیاره! بگذریم از اینکه رحمتی روی هردو گلی که خورد بدشانس بود و احمدی خوش شانس از اون تک به تک قاضی و ضربه چیپ نظری
    چی میشد اون جا که خواست نظری رو دریبل یزنه توپ گل میشد اون موقع جام جهانی رو از تلویزیون هم نمیتونست ببینه هرچند بدبخت در بهترین حالت ذخیره دانیال داوری میشه

16. 2 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

نمیدونم چی بگم واقعا با دشانسی محض باختیم. اگه گل دقیقه اول رو نمیخوردیم مطمئن باشید نتیجه غیر از این بود. از سپاهان با این خریدهای نجومی انتظاری بیشتری میرفت البته نباید فراموش کنیم که این تیم ما بود که کاملا خفه کرده بود تیم سپاهانو

آندو واقعا بازیکن خوبیه خیلی دوستش دارم عجب سانترهایی میکرد همشون بوی گل می‌داد.

قاضی و نظری و همچنین عابدینی هم بازیکنای خوبین مخصوصا قاضی البته چون جوونن بیشتر میشه بهشون امید بست.

من خودم بشخصه اصلا دوست ندارم مجیدی از اول بازی کنه. همیشه وقتی از نیمه دوم وارد شده بهتر بازی کرده البته نباد از بازی خوب خلیل‌زاده هم گذشت.

و نکته آخر اینکه از رحمان احمدی متنفرم صد حیف که سید نتونست پنالتی رو بگیره وگرنه حالشو خوب گرفت میشد!

فقط یه سوال: ما تا بحال با این سیستم جلو کشیدن عمران‌زاده به نتیجه رسیدیم؟

18. 9 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

از باخت استقلال ناراحتم،
    اما از رفتار تماشاگران خوشحالم
    جباری: هواداران استقلال من را شرمنده کردند/ انگیزه‌ام برای بازگشت به استقلال بیشتر شد

هابک تیم استقلال گفت:‌ هواداران استقلال از اینکه من را درک کردند، شرمنده کردند.
    خبرگزاری فارس: جباری: هواداران استقلال من را شرمنده کردند/ انگیزه‌ام برای بازگشت به استقلال بیشتر شد

ه گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجتبی جباری پس از پیروزی دو بر یک سپاهان مقابل سپاهان، عنوان کرد: بازی خوبی بود و دو تیم موقعیت‌های خوبی روی دروازه یکدیگر خلق کردند که سهم ما دو گل بود که توانستیم به برتری دست یابیم.

وی با اشاره به اینکه انتظار نداشته هواداران استقلال با او این برخورد را داشته باشند، خاطرنشان کرد: مهم‌تر از پیروزی ما این بود که من انتظار نداشتم هواداران اینگونه مرا درک کنند، به هرحال شرایطی به وجود آمد و نتوانستم در استقلال بمانم. من اصلا از پیروزی سپاهان خوشحال نیستم و از باخت استقلال ناراحتم اما از این خوشحالم که هواداران من را به خوبی درک کردند نه من بلکه همه مسئولین خوشحال هستند.

هافبک سپاهان افزود: تماشاگران به نحو احسن مرا درک کردند و نشان دادند که به پیشکسوتان و بازیکنان خود احترام می‌گذارند حالا اگر هم اتفاقی افتاده و بازیکن از تیم جدا شده اما هواداران همچنان بازیکنان را دوست دارند.

وی درباره شعار اندکی از هواداران علیه او، تصریح کرد: ممکن است برخی هواداران شعارهایی داده باشند اما اکثر تماشاگران باعث شدند تا این شعارها ادامه نداشته باشد، به هرحال برخی تماشاگران از اینکه من در این تیم نماندم متعرض و ناراحت بودند اما من همه سعی‌ام را کردم شرایط مهیا نبود که در این تیم بمانم.

جباری در مورد اینکه برخی هواداران اسکناس به او نشان می‌داند، خاطرنشان کرد: اکثر هواداران تشویق کردند هم‌اکنون مسائلی نبوده که من بخواهم به خاطر اتفاقات مالی از تیم جدا شوم. من از باشگاه استقلال طلب دارم که اگر 10 درصد از طلبم را پرداخت می‌کردند همراه با قراردادم بیشتر از سپاهان می‌شد اما نتوانستم در این تیم بمانم.

وی در مورد فحاشی هواداران نسبت به داور، اظهار داشت: اصلا خوب نیست که بخواهیم به خاطر یک سوت و یا یک خطا نسبت به داور فحاشی کنیم اما تماشاگر است و احساسی می‌شود امیدوارم این اتفاق‌ها کمتر در ورزشگاه ایران بیفتد.

جباری در مورد اینکه با اتفاقاتی که در ورزشگاه افتاد چه زمانی قصد بازگشت به استقلال را دارد، یادآور شد: واقعا هواداران مرا شرمنده کردند، انتظار چنین برخوردی با آنها نداشتم آنها من را خوب درک کردند شاید من پیش از این تصمیماتی داشتم اما این بازی انگیزه من را برای بازگشت به استقلال بیشتر کرد. امیدوارم هرچه زودتر این استقلال رخ دهد.

هافبک استقلال در مورد اینکه دوست دارد به استقلال بازگردد، گفت:‌صددرصد اینطور است من 9 سال در این تیم با غم‌ها و شادی‌ها همراه هواداران بودم من دوست دارم در استقلال بمانم اما شرایط فراهم نشد. من از رفتار تماشاگران متعجب بودم که من را اینگونه درک کردند از آنها تشکر می‌کنم و امیدوارم هرچه زودتر به این تیم باز گردم.

قشنگ مشخصه این مجتبی دلش با استقلاله وقعا حیف ,حیف که مدیریت صحیحی نشد در رابطه با مشکلش

فارس نیوز

20. 12 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •