اون گلی هم که خوردیم از روی خودخواهی یانگ و علاقه ی زیاد دریبل زنی او در کنار محوطه جریمه بود که تبدیل به کرنر شد و.....
گلشون هم که آفساید بوده:
![]()
اون گلی هم که خوردیم از روی خودخواهی یانگ و علاقه ی زیاد دریبل زنی او در کنار محوطه جریمه بود که تبدیل به کرنر شد و.....
گلشون هم که آفساید بوده:
![]()
عجب !! همه دارن تلاش میکنن و ما دست روی دست گذاشتیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از امروز صبح گفته می شد فقط ارسنال پیشنهاد دادهعجب !! همه دارن تلاش میکنن و ما دست روی دست گذاشتیم :
اما تو این دو سه ساعت سایت های معتبری مثل اسکای خبر دادن که یونایتد هم وارد کورس شده تا اوزیل رو بگیره
اما اینقدر از این خبر ها شنیدم من خودم تا یه بازیکنو با پیراهن یونایتد نبینم این خبر ها رو باور نمی کنم![]()
میگن اینکه گفته میشه یه روز خوب میاد مختص ماست و غیر ماها روز خوب رو میارن !! فک کنم به مرض ما دچار شدند !!
خدایی خسته کنندست این اوضاع . سی ال چند روز دیگه شروع میشه و با امثال ولبک میخوایم بریم تو بازیها ! ولبک زمان رئیس کجا الان کجا !؟
منچستر یوناتید و اورتون برای انتقال 24 میلیونی فلاینی به توافق رسیدن .
سلام .
به نظرم وقتشه با حقیقت تلخ رفتن همیشگی سرالکس کنار بیایم ؛ و نباید 3-4 هفته ی یونایتد مویس رو با سالهای با شکوه رئیس مقایسه کنیم /
کمااینکه خود رئیس هم شروع خوبی با یونایتد نداشت اما ثباتی که وجود داشته همیشه برای مربیان باشگاه یونایتد در طول تاریخ ، خیلی میتونه امیدوار کنه ماها رو به آینده .
تعویض پیاپی مربی اگر نتیجه میداد الان رئال حسرت دهمین قهرمانی اروپاییش ده ساله نمیشد ! یا نگاهی به دیگر تیم های جزیره میتونیم ببینیم از بابت تغییرهای پیاپی مربی کدومشون موفق بوده در این سالها /
ضمن اینکه تازه ابتدای فصل هستیم و اختلاف پنج امتیازی با صدر خیلی اذیت کننده نیست ، مخصوصا که دو بازی سختمون با چلسی و لیورپول رو هم پشت سر گذاشتیم و مسیر در ادامه هموار تر به نظر میرسه .
خب خوشبختانه منچستر هم در نقل و انتقالات شرکت کرد.فلاینی که یک خرید بسار خوب حساب میشه.به شخصه دوست داشتم تیاگو نیاد اما فابرگاس بیاد.واقعا بازی سازیش عالیه.اما فلاینی هم که زیردست خود مویس بوده یکی از بهترین هافبکهای جزیره هستش.
هنوز که قطعی نشده...خود سایت باشگاه هم چیزی رو ثبت نکرده...
ساعت 3/.15 به وقت ایران:
12:48 Talks are continuing between United and Everton but there has been no breakthrough, according to The Times. Marouane Fellaini and Leighton Baines are said to be the subject of the discussion.
فلاینی بازیکن خوبیه خیلی بدرد تیم میخوره.امیدوارم اوزیل رو هم بخریم تا خط هافبک هم عالی بشه![]()
اگر اوزیل می اومد بهتر بود
ولی فلایینی هم خوبه
این هررا هم میگن خوبه.اونم بیاد بدک نیست
یه وینگر هم میگرفتیم خوب بود
مثلا دراکلسر!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)