سلام من امتحان کردم کا750 فایلهای aac رو نمیشناسه ولی همه جا نوشته باز می کنه!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟
سلام من امتحان کردم کا750 فایلهای aac رو نمیشناسه ولی همه جا نوشته باز می کنه!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مشكل incorrect sim card چطوري حل ميشه
لطفآ نام و لينكش رو بذاريد
ممنون از پست شما
سلام من میخوام قاب و800 بندازم ولی فقط عقب جلو شو منظورم اینه که شاسی اصلی گوشی اون نقره ایه اونو عوض نکم میخوره؟
تا اونجا که من می دونم تو بازار ایران گوشی های سونی اریکسون فقط ساخت چین وجود داره.اما اصل گوشی مشترک اریکسون سوئدی و سونی ژاپنیه...که تو ایران ظاهرا اصلش وجود نداره!
چرا میشناسه منتها باید مشخصات اون فایل براش قابل اجرا باشه. از نظر bitrate و ...سلام من امتحان کردم کا750 فایلهای aac رو نمیشناسه ولی همه جا نوشته باز می کنه!!!!!!!!!!چرا؟؟؟؟؟؟؟
اره بهش میخوره . هیچ فرقی نداره. ولی کاری درستی نیست. چون اولا هیچی قاب اصلی نیمشه ثانیا ممکنه موقع باز کردن قاب صدمه ببینهسلام من میخوام قاب و800 بندازم ولی فقط عقب جلو شو منظورم اینه که شاسی اصلی گوشی اون نقره ایه اونو عوض نکم میخوره؟
شما گوشیتون رجیستر دستی هست و الان غیرفعال شده. باید ببرین براتون رجیستر کنن. موبایل فروشیها با 2 تومن اینکارو میکننسلام
مشكل incorrect sim card چطوري حل ميشه
وقتی فایلهای aac رو میریزی رو گوشی یه لوزی آبی میاد کنارش یعنی نمی شناسه ربطی به بیت ریت نداره مثلا wave رو میشناسه ولی بیت ریت بالا رو پلی نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)