اون Line Attenuation بالا هم برای دوری از مخابرات.سرویس جدید گرفتم گفت رو 8 مگ میبندمش اما انگار خطم خوب نیست بگم رو 4 مگ ببنده(البته هنوز رانژه نشده رو خطم و شرکت قبلی تخلیه نکرده)
اون Line Attenuation بالا هم برای دوری از مخابرات.سرویس جدید گرفتم گفت رو 8 مگ میبندمش اما انگار خطم خوب نیست بگم رو 4 مگ ببنده(البته هنوز رانژه نشده رو خطم و شرکت قبلی تخلیه نکرده)
شما باید از لحاظ فیزیکی خطتون رو چک کنید که مشکلی نداشته باشه...مثلا کابل برق از کنار سیم تلفن عبور نکرده باشه و....
اینم بگم هر چه سرعت بالاتر بسته میشه نویز خط بیشتر میشه!
امروز سیم ورودی تلفن که میاد تو خونه چک کردم.همین بود تغییر نکرد
این موارد رو باید رعایت کنی:
![]()
همون جلوی در خونه سیم تلفن جدا کردم یه سیمش میره تو خونه-یه سیمش میاد تو اتاقم.همونجا هم اسپلیتر گذاشتم :(
دیگه اگر این موارد رو رعایت کردی و باز میبینی نویز داری میتونه مشکل از سیم کشی ساختمان باشه و فرسوده باشه و.... ویا مشکل از سرعت 8مگ باشه که خطت نمیکشه
و احتمال دیگر مشکل از مرکز مخابراتی و فاصلش با شما باشه
سلام من وقتی بلفن خونه رو بر میدارم یا یکی زنگ میزنه اینترنت قطع میشه
اسپیلیتر هم وصله
اینم از مشخصات خط
![]()
یا اسپلیتر رو درست نصب نکرده اید و یا اینکه اسپلیترتون ایراد داره که اکثرا اسپلیتر های روی مودم چنین ایرادی رو دارن.
اول برو سیم دم در رو یه سر بزن تمیزش کن
مشکلت حل میشه
اگه خوب نشد یه سیم مستقیم برای مودمت بکش تست بگیر ببین اون موقع هم تلفن زنگ میزنه قطع میشه یا نه اسپلتر ور تلفنت باشه
اگه بازم نتیجه نگرفتی از شرکت ارائه دهنده سرویس پیگیر بشو![]()
اونجا نباید سیم ها رو با هم اتصال بدی
اگه اصولی بخوای اسپلیتر بزاری باید تمام سیم هات سوکت داشته باشه نه اینکه یه سیم رو نصف کنی قسمت سوکت دارشو بزنی به سیم این اتصال فایده ای نداره![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)