یه سوالی داشتم
چجوری میشه فایل دانلود شده 24 گیگی را روی 6دی وی دی ریخت؟
یه سوالی داشتم
چجوری میشه فایل دانلود شده 24 گیگی را روی 6دی وی دی ریخت؟
بچه ها بازی به هیچ وجه روی رم 2 و گرافیک 4850 اجرا نمیشه؟؟؟
دوستان عزیز
سیستم بنده
ram 8
geforce gt 430 2gg
core i 3 3.3
ویندوز 8
واقعا بدون مشکل اجرا شده. و بازی بسار زیبایی هستش
بهتر بود تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسید
شما نه گرافیکت به دلیل عدم ساپورت DX11 ساپورت میکنه وهم اینکه مقدار رمتون کمه
با سلام خدمت دوستان
تو بازی کال آف دیوتی مرحله 5 که تو ورزشگاه هست گیر کردم و تیری برای شلیک کردن ندارم
چطوری باید مرحله رو رد کنم ؟
با سپاس و تشکر از دوستان
تو اون ورزشگاه که چند نفر سرباز دارن فوتبال می کنن باید بااون دوربین سمت چپ بالا زوم کن اون صحنه که یکی از یاروتو می برن بعد دیگه تموم
چون این بازی 24 گیگ بود تو این تاپیک پرسیدی؟!
1. نرم افزار winrar رو نصب میکنی
2. روی فولدی که همه فایل ها توشه کلیک راست میکنی و add to archive رو میزنی
3. اون پایین قسمت split to volume, size رو تنظیم میکنی
دوستان من هرچقدر تنظیمات گرافیک رو میذارم روی extra بعدش میبینم برگشته روی normal , چه راهی هست برای درست شدنش؟
خوب این هم روی لول هارد تموم کردم. داستان جالبی داشت و خلاقیت های جدیدی هم توی بازی بکار رفته بود مثل استفاده از سگ توی بازی که البته جز یکی دو مرحله خیلی روش کار نشده بود، مراحل تو فضا و مراحل زیر آب!! مراحل فضا به نظرم کمی غیر واقعی اومد.
گیم پلی بازی تکراری ولی باز لذت بخش بود.
نمره من : 8
بالاخره بازی رو تموم کردم ( نسخه 360 ) ، شش هفت مرحله ابتداییش خیلی جذاب و هیجانی بود ولی بعد از چند مرحله مخصوصا از مرحله ده به بعد خیلی تکراری شد و کلا خیلی پراکندگی توی بازی زیاد بود . یه مرحله زیره آب ، یه مرحله توی فضا ، یه مرحله روی هوا تو هلیکوپتر ، یه مرحله تو تانک و ...
کلا به نظرم آخرای باز خیلی شلوغ پلوغ بود ولی در کل نسبت به بتلفیلد 4 یه سرو گردن بهتر و جذابتر بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)