مغازه دار رنگ قهوه ای را آورد دیدم. تقریبا به مشکی میزنه. تیره است. اونم قشنگ و شیکه فقط همونجور که دوستان گفتن خیلی جای انگشت روش می مونه
در صورتی که روی رنگ سفیدش نمی مونه. البته خوب احتمال کثیف شدن توی رنگ سفید بیشتره
مغازه دار رنگ قهوه ای را آورد دیدم. تقریبا به مشکی میزنه. تیره است. اونم قشنگ و شیکه فقط همونجور که دوستان گفتن خیلی جای انگشت روش می مونه
در صورتی که روی رنگ سفیدش نمی مونه. البته خوب احتمال کثیف شدن توی رنگ سفید بیشتره
مغازه دار به من گفت بذارم شارژش تموم شه و بعد 8 ساعت بزنم شارژ مداوم بشه.
من به حرف مغازه دار گوش کردم. اما یه حسی بهم می گه شاید برای این نوع باتری خیلی لازم نباشه (اطلاعات دقیق ندارم. اما مطمنم مغازه دار هم اطلاعات نداشت و طبق قانون قبلی می گفت)
صفحه کلید متاسفانه عربی هست و دفترچه های همراهش هم عربی هستن. انگلیسی هم داشت اما عربیش بیشتر و کامل تر بود. منم اعصابم خورد شد و دفترچه های عربیش را انداختم دور. انگلیسی هاش را هم یه نگاهی انداختم. مورد خاصی نداشت
با عرض معذرت از مدیر تاپیک بابت پست های زیاد من (می تونید پستامو پاک کنید)
توی دفترچه نوشته بود یه دکمه ریکاوری داره. روی لپ تاپ نگاه کردم و درسته دکمه ریکاوری کنار محل وصل شارژر هست. اما این دکمه ریکاوری در کامپیوتری که خام بوده و ویندوز اوریجینال نداشته به چه دردی می خوره؟ میشه خودمون ریکاوری فایل بسازیم و بعد از اون بخونه؟
قول می دم تا موضوع جدید پیش نیومده دیگه پست نذارم
مشکل خاصی نیست.کمتر از یه حدی باشه شارژ می کنه.(شاید کمتراز 50)
باتری شما از په نوعی هست؟ lithium ion?
یا پلیمر؟
بچه ها لپتاپ من اومد
اما میخام ویندوز روش ویندوز 8 نصب کنم اما با f8 واردش نمیشه و همش تاریخ میخواد بهش بدم
کسی میدونه باید چکار کنم؟
شما اولین بار که نصب کردین برای وارد شدن و نصب ویندوز چی میخواست ازتون؟
فوری فوری لطفا
با Fn+F2 می تونید وارد بایوس بشید.
بچه ها این لپ تاپ باتریش پرسی هست
میخوام بخرم،بعدا مشکلی پیدا نمیکنه؟
اوکی شد.داره نصب میشه
اما 4 پارتیشن نمیشه نصب کرد؟
ما فقط 3تا پارتیشن درست کردیم
موقع نصب نمی تونید بیشتر درست کنید.بعد از اینکه ویندوز نصب شد می تونید با یک نرم افزار مدیریت پارتیشن ، به دلخواه پارتیشن بندی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)