نه. آخه من همیشه بازی هارو بار اول که میخوام داستانیشونو برم با چیت کد میرم. حداقل یه بار رو بتونم برم بقیه ش با خدا!!!
حالا واقعا چیت کد داره؟ من کلی سرچ کردم نداشت. منظور من قسمت 3 هست.
حالا اگه داره میتونین برام بذارین؟
ممنون
نه. آخه من همیشه بازی هارو بار اول که میخوام داستانیشونو برم با چیت کد میرم. حداقل یه بار رو بتونم برم بقیه ش با خدا!!!
حالا واقعا چیت کد داره؟ من کلی سرچ کردم نداشت. منظور من قسمت 3 هست.
حالا اگه داره میتونین برام بذارین؟
ممنون
منظورم توقسمت دوم بازي
خوب تو مرحله هاي بازي چطوري سنگ ها رو منتقل كنم
يه سوال ميشه انبار غذا رو منتقل كرد جاي ديگري؟
پس توی 3 نداره. حیف. من که دیگه از این باز ی حرصم در اومده و ولش کردم. هنوز هم دوستدار پر و پا قرص Age Of Mythology هستم!!!!
ببخشيد يه كي ميتونه منو تو قسمت دو اين بازي راهنمايي كنه چجوري ميشه سرباز ساخت؟
من قسمت 3 رو فقط بازی کردم. اما توی همه ی استراتژیکی ها اینطوره که شما باید توی قسمت ساختمون سازی یه سرباز خونه بسازی. یا روی یه نفر بیکار کلیک کنی که بسازه. بعد که ساخته شد روش کلیک کنی و هر نوع سربازی رو که خواستی بسازی. البته باید پول کافی داسته باشی براش. مثلا اگه 200 تا طلا میخواد. 100 تا گوشت یا غذا میخواد شما باید این مقدار رو داشته باشی.
سلام
میشه یا بازی که در سبک جنگ ها صلیبی باشه و فوق العاده زیبا باشه معرفی کنین؟
سیستم من اینه بازیی بگین که به سیستمم بخوره ها ...
رم 1 گیگ
گرافیک 512
سی پی یو 3.2
ممنون![]()
سلام
به نظر من بهترین بازی استراتژیک که بازی کردم Age Of Mythology بوده. اگه از همین اول کار ورژن جدید Titan
رو بگیری بهتره. چون اون کاملتره. من که استراتژیکهای دیگه رو دوست ندارم و از جمله جنگهای سلیبی!!![]()
آیا قوی ترین آدم تو جنگهای صلیبی ولف؟؟
![]()
نه منظورت تو كدوم جنگ صليبي ولف فقط خود نمايي ميكنه وحركتهاي تكراري وسريع هم شكست مي خوره
میشه یکمی واضحتر بگی؟آیا قوی ترین آدم تو جنگهای صلیبی ولف؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)