تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 146 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1452

نام تاپيک: راهنمای خرید ابزارهای نجومی: تلسکوپ, دوربین دوچشمی و ...

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    اون چیزی رو میدونم که توی بازار ایران هست و من تست کردم
    مارک سلسترون و نایت اسکای کاملا مشابه هستن و هر دوشون خیلی خوبن.
    چیزی درباره زایس نمیدونم. فقط تا حالا من با منجمی برخورد نکردم که زایس داشته باشه. همه یا دوربین های روسی دارن یا سلسترون و نایت اسکای.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جزئیات ساخت تلسکوپ ملی / پایان ساخت تلسکوپ 3 متری تا 7 سال آینده

مجری طرح رصدخانه ملی ایران با اشاره به ساخت تلسکوپ ملی با همکاری محققان کشور گفت: با توجه به تحولات 10 سال آینده در علم نجوم ساخت تلسکوپ 3 متری در دستور کار قرار گرفت که با همکاری مشترک ایران و دانشگاه "لوند" سوئد این طرح اجرا می شود. دکتر رضا منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر به طرح ساخت تلسکوپ ملی اشاره کرد و گفت: در اوایل دهه 80 طرح ساخت تلسکوپ ملی رده 2 متری (2 تا 4 متری) به دولت ارائه شد که با تاخیر، اجرای این طرح به پژوهشکده نجوم ابلاغ شد.
    وی افزود: با توجه به شرایط منطقه و تحولات جهانی در نهایت ساخت تلسکوپ 3 متری که یک تلسکوپ متوسط است، تصویب شد و اجرای آن در دستور کار قرار گرفت.

دلایل انتخاب تلسکوپ 3 متری

منصوری در خصوص دلایل انتخاب تلسکوپ 3 متری گفت: در ابتدای کار بر روی ساخت تلسکوپهای یک، 2 و 5 متری از لحاظ میزان بازدهی و هزینه های ساخت مطالعه شد و نتایج این بررسیها نشان داد که مناسب ترین تلسکوپ برای کشور ما تلسکوپ 3 متری است که با استفاده از آن می توانیم مقالات علمی تولید و با همکاری سایر کشورها پروژه های تحقیقاتی تعریف و اجرا کنیم.
    رئیس انجمن فیزیک ایران با تاکید بر اینکه هر چه از تلسکوپهای 2 متری به سمت 4 متری می رویم به لحاظ تکنولوژیکی پیچیده تر و از لحاظ هزینه، سنگین تر می شود به مهر گفت: از این رو با در نظر گرفتن تحولات علمی 10 سال آینده در این رشته علمی و سند چشم انداز که قرار است سهمی از تولیدات علمی در این حوزه را داشته باشیم، ساخت تلسکوپ 3 متری انتخاب مناسبی است.

دکتر رضا منصوری - مجری طرح رصدخانه ملی ایران
    منصوری به نحوه ساخت این تلسکوپ اشاره کرد و ادامه داد: برای ساخت این ابزار نجومی چند راه در پیش رو داشتیم. یا باید ساخت و نصب آن را به یکی از شرکتهای خارجی سفارش می دادیم یا خودمان می ساختیم و نصب می کردیم و یا اینکه مدیریت ساخت آن را بر عهده می گرفتیم.
    وی با اشاره به توانمندیهای علمی داخل کشور تاکید کرد: از میان این راهکارها، روش مدیریت ساخت را انتخاب کردیم چرا که ساخت کلیه بخشهای تلسکوپ در داخل کشور غیر قابل دفاع بود چون دانش فنی آن را نداشتیم ولی با مدیریت این پروژه، زیرساختهای لازم در کشور برای اجرای پروژه های علمی در این حوزه و سایر حوزه ها ایجاد می شود.

تولید 80 درصد بخشهای مکانیکی تلسکوپ ملی توسط محققان داخل کشور

رئیس انجمن فیزیک ایران با تاکید بر اینکه طراحی و ساخت تلسکوپ در دانشگاه "لوند" سوئد انجام می شود به مهر گفت: بخش اپتومکانیکی که مسئول حرکت تلسکوپ است، بسیار حساس است که با توجه به اینکه دانش فنی آن در کشور وجود ندارد در دانشگاه "لوند" اجرا می شود ولی بیش از 80 درصد از بخشهای مکانیکی که شامل بخشهایی چون نگهدارنده تلسکوپ و گنبد است در داخل کشور تولید خواهد شد.

راه اندازی تلسکوپ ملی در 5 تا 7 سال آینده

منصوری با بیان اینکه این تلسکوپ 5 تا 7 سال آینده راه اندازی می شود، ادامه داد: بخش طراحی این تلسکوپ پیشرفتهای زیادی کرده است و در حال حاضر در حال مذاکره با دو شرکت اروپایی برای خرید شیشه خام تلسکوپ هستیم که پس از نهایی شدن مذاکرات، شیشه خریداری شده برای صیقل دادن و شکل دهی آینه های تلسکوپ ارسال می شود.
    وی به مشکلات اجرایی این پروژه پرداخت و گفت: هر چند که از سوی سطوح بالاتر دولتی و مدیریتی حمایتهای مناسبی از اجرای این طرح شده است ولی در سطوح پایینی هنوز به ضرورت اجرای این طرح اعتقادی ندارند که امیدواریم با مذاکراتی که در این زمینه می شود به ضرورت راه اندازی رصد خانه و ساخت تلسکوپ واقف شوند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام
    من می خوام برای تماشای پرندگان یک دوربین دو چشمی(بدون استفاده از پایه) بخرم. تا سقف 80000 تومان حاضرم هزینه کنم ولی ترجیح می دهم از 50000 بالاتر نرود. لطفا منو راهنمایی کنید . با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه mohammad.y1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    هر كجا هستم باشم ، آسمان مال من است ...

پيش فرض

با سلام
    من می خوام برای تماشای پرندگان یک دوربین دو چشمی(بدون استفاده از پایه) بخرم. تا سقف 80000 تومان حاضرم هزینه کنم ولی ترجیح می دهم از 50000 بالاتر نرود. لطفا منو راهنمایی کنید . با تشکر فراوان
    سلام...
    دوست عزيز شما ميتوني 50*7 بخري قيمتش حدود 30 تومان هست.... مهم اينكه به علت وزنش كه حدود 870 گرم هست شما ميتوني مدت خوبي با دست نگه داريش.... البته 60*20 هم هست كه اونم فكر كنم طرفاي 60 تومان بود... البته اين قيمت هاش مال صاايران هست كه اكيدا توصيه ميكنم نخري.... فقط دوربين هاي ژاپني...و البته orion , nightsky كه البته اينارو ديگه چين عزيز دستشون رو ميبوسه.... اما اگه بتوني اصلش رو گير بياري خيلي خوبه.... دوربين هاي روسي هم خوب هست...

دليل: 1.كيفيت صاايران اصلا جالب نيست
    2. صاايران براي نگه داري منشور داخل دوربين از چسب استفاده ميكنه ( كه متاسفانه نوعش هم از نوع معمولي هست) اما در دوربين هاي ژاپني از پيچ و مهره استفاده ميشه....حالا چرا اين ايقدر مهم هست : 1- اگه چسب به سرعت گرم و سرد بشه منشور تكون خورده و تصوير باي باي كرده و تار ميشه ..... و اگر كه دوربين از دست شما بيفته ديگه چسب وفات يافته محسوب ميشه... اما در دوربين هاي ژاپني اين مشكلات رو نداريد...

قيمت دوربين هاي ژاپني هم 50*7 حدود 50 بايد باشه ( اطلاع دقيق ندارم)...

توجه مهم : به هيچ وجه از يك مغزه غير معتبر لوازم اپتيكي نخريييييييييييييييد

موفق باشيد دوست عزيز
    Last edited by mohammad.y1993; 14-02-2009 at 19:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز خيلي ممنون از راهنماييهاي خوبت. در مورد دوربين ژاپني آيا مدل خاصي را مي شناسي؟ در ضمن بين مدل ژاپني، روسی ، سلسترون و نایت اسکای كدام را توصيه مي كني و از كجا ميتونم آنرا تهيه كنم؟ در ضمن براي استفاده اي كه گفتم به نظر شما كدام مشخصه مناسب تر است(50*7 يا ...)؟ با تشكر فراوان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام :اینجانب بعد از کنکاش ها و مکاشفات درونی در حیطه ی نجوم بالاخره فهمیدم به رصد و عکاسی نجومی علاقه مندم ؛1 سوال :از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟(راستی: رشته ی دانشگاهیم اصلا ربطی به نجوم نداره....(ولی مهندسیه)

tanx

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز خيلي ممنون از راهنماييهاي خوبت. در مورد دوربين ژاپني آيا مدل خاصي را مي شناسي؟ در ضمن بين مدل ژاپني، روسی ، سلسترون و نایت اسکای كدام را توصيه مي كني و از كجا ميتونم آنرا تهيه كنم؟ در ضمن براي استفاده اي كه گفتم به نظر شما كدام مشخصه مناسب تر است(50*7 يا ...)؟ با تشكر فراوان
    سلام...
    خوب دوست عزيز من چيزهايي رو كه از استادم شنيده بودم براي شما گفتم...اما خودم تا حالا گول صاايران رو خوردم و ديدم كه زياد تعريفي نداره...تصوير لبه هاش زياد جالب نيست و تازه يه پيچشم هرز شده و موقع فوكوس به بدبختي دچار ميشم
    خوب دوربيني كه شما مي خواين بايد سبك باشه چون هم و هم محكم و خوب... چون ميخواين مدت زيادي حملش كنين و تو طبيعتم كه افتادن و اين طورچيزا طبيعي هست...از طرفي بايد سبك باشه چون هم حملش آسون بشه و هم اينكه از اونجا كه بدون پايه ميخواين استفاده كنين سخت ميشه كه براي يه مدت طولاني روي دست نگهش داشت...خوب 50*7 يعني 7 برابر بزرگ نمايي و قطر هر كدوم از شيئي ها هم 50 ميليمتر هست...
    من فكر ميكنماين مقدار بزرگ نمايي خوب باشه براي تماشا ... چون تا اونجا كه من با اين دوربين كار كردم فاصله دويست متر رو خلي خوب براي ما مشخص ميكنه و تا حدود 300 و 400 متر هم تصوير قابل قبولي ميده ( امتحان مي كنم خبر دقيقش رو ميدم...)
    راستش دوربين هاي ژاپني و روسي و همچنين نايت اسكاي و سلسترون واقعا خوب هستن اما هركدوم در يك زمينه اي...مثلا از نظر كيفيت اپتيكي واسه ما رصد گرا سلسترون فوق العاده است و همچنين نايت اسكاي هم همين طور.... اما قيمت مخصوصا سلسترون خيلي بالاست .... و از اونجايي هم كه شما براي كار رصدي نمي خواين از نظر اقتصادي صرفه نداره كه بخرين.... ولي هم دوربين هاي روسي و هم ژاپني هردو از نظر كيفيت و از نظر قيمت هم خوبن... راستش بايد بريد مغازه و قيمت كنين...لطفا شهر تون هم بگيد....من كه خودم تا حالا با روسي 10 در 50 ( شايدم 40 بود ) كار كردم و از نظر من كيفيتش خوب بود...البته باهاش آسمون رو رصد نكردم و فقط منظورم در زمين بود كه كيفيت خوبي داشت...

موفق باشيد

سلام :اینجانب بعد از کنکاش ها و مکاشفات درونی در حیطه ی نجوم بالاخره فهمیدم به رصد و عکاسی نجومی علاقه مندم ؛1 سوال :از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟؟(راستی: رشته ی دانشگاهیم اصلا ربطی به نجوم نداره....(ولی مهندسیه)

tanx

سلام....
    خوشحالم كه به رشته نجوم علاقه مند شديد...اول از همه بايد بدونين كه نجوم آماتوري قشر خاصي رو نميشناسه...مثلا من منجم آماتور ميشناسم به اين شغل ها:

مهندس مكانيك ؛ مهندسي برق ؛ دانشجو ، محصل دبيرستان ، و حتي شخصي رو ميشناسم كه رشتش زمين شناسي هست و البته همه اينها جزو اون منجم هاي واقعا عالي و خبره محسوب ميشن كه من در مقابلشون مثل قطره اي از كل آباي كره زمين هستم.... ولي منظورم اينه كه شما نبايد به اين فكر كني كه رشتت چيه ... ما خيلي از منجمين بزرگ جهان رو داشتيم كه اصلا رشتشون ربطي به نجوم نداشته ( مثل هابل كه اولين كسي بود كه فهميد كهكشان ها دارن از هم دور ميشن ولي رشتش وكالت بود و هم اكنون ما ثابتي به نام ثابت جهاني هابل داريم... ( در اين مورد رشتشت زياد مطمئن نيستم)...)

خوب براي شروع نجوم اولين كتابي كه به همه معرفي ميشه نجوم به زيان ساده هست....ويرايش 86 رو بگيرين...بعدش شروع كنين و آسمون رو با دوتا چشماتون و بدون هيچ ابزار رصدي خاصي ياد بگيرين...نام هاي صورت هاي فلكي و موقعيتشون نسبت به هم ديگه... واقعا لازم هست و منجمين موفق كساني هستند كه آسمون رو خوب بشناسن...

براي عكاسي هم خيلي عجله نكنين.... لطف كنين بهم پيغام خصوصي بزنين تا يادم بمونه كه دفعه بعد بيشتر براتون بگيم...

پيروز و موفق باشيد

آسمانتان پر ستاره
    Last edited by mohammad.y1993; 21-02-2009 at 19:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام و تشکر فراوان از راهنماییهایت. من تهرانی هستم و برای انتخاب دوربین به ناصر خسرو رفتم. در اونجا دوربین صاایران 50*70 30000 تومان، روسی 75000 و یک مدل زایس آلمانی 80000 تومان بود که فکر کنم 75000 هم می داد. راستش نمی دونم این روسیها و آلمانیها اصل هستند یا نه؟ ژاپنی هم ندیدم. در فروشگاه آسمان شب هم(تو سایت دیدم) ارزانترین مدل دو چشمی کوچک، یک مدل 45*8 آکروماتیک نایت اسکای به قیمت 95000 بود. در مجموع فکر میکنی برای کار من کدام بهتر باشد. در ضمن فرق آکروماتیک با آپوکروماتیک چیست(تو سایت فروشگاه آسمان شب دسته بندی کرده بود)؟ با تشکر فراوان

9. این کاربر از alborzir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینی که که گفتید عضو باشگاه ها بشیم قضیش چیه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام و تشکر فراوان از راهنماییهایت. من تهرانی هستم و برای انتخاب دوربین به ناصر خسرو رفتم. در اونجا دوربین صاایران 50*70 30000 تومان، روسی 75000 و یک مدل زایس آلمانی 80000 تومان بود که فکر کنم 75000 هم می داد. راستش نمی دونم این روسیها و آلمانیها اصل هستند یا نه؟ ژاپنی هم ندیدم. در فروشگاه آسمان شب هم(تو سایت دیدم) ارزانترین مدل دو چشمی کوچک، یک مدل 45*8 آکروماتیک نایت اسکای به قیمت 95000 بود. در مجموع فکر میکنی برای کار من کدام بهتر باشد. در ضمن فرق آکروماتیک با آپوکروماتیک چیست(تو سایت فروشگاه آسمان شب دسته بندی کرده بود)؟ با تشکر فراوان
    سلام...
    ببخشيد دير شد سرم شلوغ بود...

اول از همه تفاوت آكروماتيك با آپوكرومات...

عدسي هاي معمولي خطاهايي(ابيراهي) دارند كه از همه مهم تر كجنمايي كروي و كجنمايي رنگي(ابيراهي رنگي و ابيراهي كروي هست...توضيح آنها زياد به بحث ما برنميگرده ولي بهتره بدونين براي تصحيح اين خطاها ميايم و يك عدسي به عدسي معموليمون اضافه ميكنيم كه ميشه آكروماتيك...حالا اگه به جايي كه عدسي ما دوتيكه باشه سه تيكه كنيم ميشه آپوكرومات...همين...كه عدسي آپوكرومات در كانوني كردن رنگها بسيار بهتر از عدسي آكروماتيك معمولي هست..

خوب بايد از نظر اقتصادي هم شما يه نگاه بندازي...مثلا شما كه ميخواين طبيعت گردي كنين از نظر بودجه نمي صرفه كه پول بابات آپوكرومات بديد....
    خوب قيمت صاايرانش كه درست بوده...براي تشخيص اينكه دوربين اصل هست يا نه هم راههايي هست كه برات ميزارم...الان خيلي وقتم پره...ببخشيد...فعلا
    Last edited by mohammad.y1993; 26-02-2009 at 23:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •