تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 47 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 470

نام تاپيک: صــنـدلـی داغ <سـری جـدیــد>

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

حامد جان و سروش جان و بقیه دوستان که سوالای من رو خوندن فکر نکنن ما یه فحشی دادیم اون وسط که حذف شده ! من یه سو تفاهمی رو اینجا بر طرف کنم

سروش داداش هر چیزی دیدی به نظرت نامناسب بود که نباید کلا حذف کنی فدات شم . اگه اینجوریه کل تاپیکهای F.E.A.R. توی انجمن گیم باید از بیخ زده بشه

حامد جان سوال که لو رفت اما اون قسمت که حذف شده والا چیز بدی نبوده . سوال راجع به آلما بود که خوب قدرت ماورایی داشت و به صورت مصنوعی توی سن 7 سالگی باردار شد و قدرتش رو توی پسرهاش تقسیم کرد . میخواستم اسم آلما رو بگی که خودم الان گفتم دیگه حالا اینکه کجاش مشکل داشت شما به من بگو

ااا از این سوالا دوست داری؟شب میام دوباره ازت میپرسم . همه ی سوالها هم درست جواب دادی . راحت بودااا حالا توی سوالای بعدی درجش رو سختتر میکنم . اما اسم کاپیتان والکر رو نگفتی توی بازی Spec ops یا یادت رفت یا پیچوندی

2. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

تا حالا من رو تو انجمن دیدین ؟ کجا ؟
    Last edited by Ice Pain; 07-02-2013 at 16:58. دليل: :)

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود بر حامد گل من هم اومدم سراغت
    همچنین درورد بر تو عرفان خان بزرگ

غیر گیم:

کدوم فیلم از سه گانه بتمن کریستوفر نولان، بهترین بود؟ چرا؟
    حتما قسمت دوم
    اصلا قسمت دوم شاهکار بود مخصوصا وجود جوکر خیلی به فیلم جان داده بود و دیدگاهش برام جالب بود ، مهم تر از همه بازی زیبای اقای Heath Ledger

از تارانتینو خوشت میاد؟ کدوم کاراش رو دیدی؟ Pulp Fiction (اگه دیدی) چه طور بود به نظرت؟
    بله ایشون هم از هنرمندان محبوب من هستن ولی در حد زیاد پیگیرش نیستم یعنی جدیدا کلا زیاد پیگیر فیلم نیستم
    Pulp Fiction رو من 4 بار یا 5 بار دیدم جا داره 10 بار 15 بار ادم نگاه کنه واقعا این فیلم همه نکاتش عالی هستش از بازیگری برو تا کارگردانی و همه چی
    بازیگری جان تراولتا هم که من دوستش دارم حرف نداشت

گیم :

نظرت و حسی که نسبت به این عنوان ها داری توی یک خط بگو:

MGS (سری)
    نظر و حس در مقابل این اثر شاهکار دنیای بازی زانو زده اصلا نمیشه بیان کرد

COD:MW
    نظرم این که یک دید چدید برای شوتر ایجاد کرد
    احساسم این که بازم دوست دارم بازیش کنم

COD:MW2
    داستان قسمت اول رو خیلی خوب دنبال کردن و خوشبختانه افت هم نداشتن (نظر و احساس یکی بود )

COD:MW3
    همون حسی که پرایس موقع سیگار کشیدن داشت در لحظه اخر خودش یک دنیا احساس میطلبه
    به نظرم نقطه پایانی باید باشه برای این فرانچیز

COD:MW4
    حتما مرز چند تریلیون دلار سود رو برای کمپانی خواهد گزروند

God of War 3
    فقط نیم ساعت اول این بازی کافیه تا به عظمت بازی پی برد
    از همه لحاظ یک بازی درجه 1 هستش این بازی

Heavy Rain
    نسل هفتم همچین شاهکاری رو به خودش ندیده
    یک اثر تمام عیار هستش ، واقعا تاثیرگذارترین بازی بود که در این نسل بازی کردم کلا ادم رو وادار میکنه که بری شمال

Crysis 1
    مطمئن هستم تنها قسمتی که در این سری عالی ظاهر شد همین قسمت اول بود
    واقعا فوق العاده بود

WarCraft (سری)
    برگ برنده بلیزارد میشه گفت همین سری هستش
    چیزی نمیشه زیاد گفت این بازی فوق العاده هستش امکاناتی که در انلاین بازی کردن این عنوان وجود داره هر گیمری رو معتاد خودش میکنه

Alan Wake
    بهتره که روی گیم پلی این بازی زیاد کار بشه چون داستانی که داره واقعا حیفه به فنا بره و بهش توجه نشه

بین این دو تا برای کدوم بیشتر منتظری: Bioshock: Infinite و The Last of Us
    حتما TLOU

Diablo III رو آخر چی کار کردیش؟ Gameplay time ـت چه قدر شد کلا؟ نظرت چی بود نسبت بهش؟
    والا این بازی جز دردسر چیز دیگه ای نداشت
    همون ابتدای کار با ارور های زیادی مواجه شدم با هزار دردسر اونارو حل کردم باز وسط بازی یک ارور دیگه داد
    اون رو حل کردیم با IP استاتیک و این ها بعد موقع بازی به لگ برخورد کردیم ، این دیگه اعصاب خورد کن شد مجیک میزدیم یک سال بعد به نتیجه میرسید
    جونم برات بگه با هزار زحمت این مشکل رو هم درست کردیم تا اومدیم از بازی لذت ببریم یهو ایران از طرف بلیزارد مورد عنایت قرار گرفت
    دیگه حوصلم رفت خروج بعد Unistal

گرافیک خیلی خیلی عالی داشت من نمره کامل گرافیک رو بهش میدم
    گیم پلی فوق العاده معتاد کننده ای داشت ولی متاسفانه این مدل جدید کلا کفریم کرد و نشد بیشتر لذت ببرم خودم با این چند موردی که دیدم هم نمره 9/10 به بازی میدم

ایده آل ترین محیط و اتمسفر توی گیم ها برات چه جوریه؟ این که از دنیا و محیط گیم خوشت بیاد و فضا برات عالی باشه.
    ایده ال ترین اتمسفری که من ازش لذت ببرم اتمسفری هستش که بازی سایلنت هیل برام ایجاد کرد
    واقعا این اتمسفر لذت بخش ترین جوی هستش که تا به حال تجربه کردم و همیشه از این اتمسفرینگ بی نهایت خوشم میومد و تا ته ماجرا میرفتم
    مخصوصا سایلنت هیل 2 که شاهکاری در این زمینه به حساب میاد هنوز همچین اتمسفری خلق نشده فکر کنم حتا TLOU هم نتونه تداعیش کنه

از پیتر مولینیو خوشت میاد؟
    من از همه اشخاصی که در این دنیای بازی زحمت کشیدن خوشم میاد
    بهشون احترام قائلم و ستایششون می کنم
    پیتر هم که دیگه با اثاری همچون فیبل اصلا جایگاه واقعا بالایی داره

بریم سراغ بحث شیرین گرافیک
    قبل از رجوع به این بحث بگم من مدتی پیش به این نتیجه رسیدم که این بحث تا ابد ادامه داره و هیچ کدام از طرفین هیچ گاه قبول نخواهیم کرد
    مخصوصا نسل بعد باز هرچقدر کنسول ها قدرتمند باشن باز هم یک ساله دیگه این بحث هستش که کنسول ها عقب موندن نمیکشن و این مسائل

امسال Crysis 3 رو داریم (ورژن PC مد نظرم هست) و TLOU بعلاوه چند تا گیم دیگه مثل مترو و... انتخاب VGA که میشه TLOU و شکی درش نیست. اما خودت کدوم یکی به دلت میشینه؟ گرافیک Technical فوق العاده قوی Crysis و مترو و جلوه ها و افکت های سنگینی که به طور گسترده توشون استفاده شدن، یا TLOU که از این نظر ها جلوی PC نمیتونه قد علم کنه اما از نظر توجه به جزییات و انیمیشن ها و موارد این چنینی میشه گفت پدیده ای هست توی بازی ها.
    کلا نظرت رو بگو در مورد Best Graphics سال از نظر هنری و فنی.
    یا علی گفتیم و بحث اغاز شد
    ورژن PC کلا چیز واضحی هستش حتا کرایسیس 1 الان به خودی خود گرافیک والایی داره چه برسه به کرایسیس 3 به طبع یک کارت GTX بپردازنده بالا در مقابل سخت افزار چند سال پیش حتما رده بالا هست اما خب میریم به همون موردی که پرسیدی :

عرفان من TLOU به دلم میشینه ، من مقاله های زیادی در مورد انچارتد 3 خوندم بیشتر همشون در مورد نقاط تکنیکالیک صحبت کردن در کنار جلوه های هنری زیبا اما در مورد کرایسیس هم این صحبت ها میشه یعنی منکر نیستم و در مورد کرایسیس هم نقات مثبت فراوانی شنیدم و خوندم
    گرافیک در کرایسیس 3 همانطور که کرایتیک گفته نهایت گرافیکی هستش که خواهیم دید و به نظر خودم حتا میشه یک سال پا رو اون ور تر گذاشته و نسل بعدی هم هست اما دیدگاه من این هستش که کاری که روی جزییات گرافیکی عناوین مثل TLOU میشه در روی کرایسیس نیست ، یک جور دیگه میگم وسواسی که در کپچرکردن و استفاده از برنامه نویسی برای انتقال هر چه بهتره این حس در TLOU بیشتر هستش
    یک نکته از بخشی از گرافیک بازی انچارتد 3 ..:

{{ بازی شامل تعداد زیادی جلوه های شبیه سازی شده هست که بخری از انها از سایرین بسیار پیچیده ترن ، در واقع U3 اولین بازیی هست که در شرکت ND در ان از تکنیک داینامیک حرکت لباس ها استفاده می کنن انها برای به حرکت دراوردن لباس های شخصیت های مختلف در بازی (ردا ، شال ، موه ها ، شعله ها ؛ از میان فزاری به نام Middleeware موسوم به Havoks physics استفاده کردند. به دین منظور برای لباس های مورد نظر مش هایی (Mesh ) با تعداد چند ضلعی (Polygon ) پایین ساختن این مش ها یک سیستم مفصل بندی شده را می رانند سپس اشکال هندسی بازی را مانند پوست بر روی مفاصل قرار میدهند و مدل ها را به داخل بازی انتقال میدهند در نتیجه سازندگان توانستند برای هر حرکت از جزییات ، حرکتی ناشی از تاثیر وزن بر روی مفاصل خلق کنند }}

همگی اینها دلیلی بر این دقت هستش.
    اما چیزی که همیشه برای خود من واضح بوده اینه که گرافیک مبحثی هست که رقبای زیادی میشه توش پیدا شد و مثلا سال 2011 دیدیم که کلی بازی با گرافیک حضور داشتند اما من همیشه این تک گزینه ای مانند انچارتد رو ملاک قرار نمیدم همیشه یک سر زبونم کرایسیس یا ویچر هستن یا مترو اثار تحسین شده ای هستن که میشه روی گرافیک اونها قسم خورد
    سال 2013 رقابت در سطح بالایی قرار داره اولا که کرایسیس میتونه از قدرت DX11 بهره ببره خیلی مزیت هستش
    از این ور هم استدیویی مثل ND ّقدرت برنامه نویسی خودش رو چند برابر کرده و دیدیم که در ویدئوها روی سخت افزار چند سال پیش چه چیزی رو ارائه کرده.
    البته زیاد هم معلوم نیست یهو دیدی VGA عنوان دیگه ای رو بهترین گرافیک انتخاب کرد مثلا GOW:A
    درباره مترو هم نظر خاصی ندارم مترو در قسمت اولش هم با وجود این که گرافیک واقعا سطح بالایی داشت اما من در اکثر نقد ها دیدم نکته نظرات منفی درباره این بازی در بحث گرافیک صادر کردن.
    شاید در بحث تکنیکی نظرم متعادل باشه و برای کرایسیس حق زیادی قائل باشم اما در منظر هنری کمی پا فشاری می کنم
    باید گفت اثار هنری ND این نسل تا فضا پیش رفت حتا تجربه گرافیک GOW 3 برای خودت حتما اون همه ذوق هنری رو دیدی و این هنر می خواد دوباره تا کمتر از 1 ماهه دیگه تکرار بشه

کدوم مورد از ویژگی های گرافیکی Crysis 3 برات از همه بیشتر خیره کنندست؟
    کلا کرایسیس 3 خیره کنندست عرفان ویژگیم کجا بود
    بتاش رو که تجربه کردم گفتم خدایا امسال رو به خیر بگذرون

Crysis 2 + DX11 یا Crysis 1 ؟
    Crysis 1
    اصلا کرایسیس 1 حسی داره که ادم میتونه ازش دل بکنه به قول خودت انقلابی بود
    اما این انقلاب در مقابل کودتای 2010 کریتوس سرکوب شد

مواقعی هست که یک پدیده گرافیکی یا یک صحنه که از نظر گرافیکی سنگینه کاری کنه که به اصطلاح قلبمون بگیره
    چند مورد از این موارد رو بگو که توی چه گیمی بود و کجای اون بود و دقیقا چه دیدی و چه کار کردی.
    من در کرایسیس 1 داشتم بازی می کردم یک هلیکوپتر جنگی ولم نمی کرد سلاح مورد نظری هم کنارم نبود تا نزدیک یک کلبه وسط راه بود فرار کردم رفتم داخلش
    منتظر موندم بره ولی نرفت مجبور شدم تا باهاش وارد جنگ بشم من تیراندازی کردم اون زد تا این که یک Mashin Gun اون نزدیکی ها بود برداشتمش و بهش شلیک کردم (کنار من هم پر بود از بشکه های اماده انفجار ) اقا یک شعار دادم رفتم جلو انگشت رو ماشه زدم زدم دیدم دود بلند شد داره دور خودش میچرخه (یعنی تو عمرم همچین چیزی به صورت Real ندیده بودم ) هلیکوپتر چرخید چرخید
    اومد به صورت فوق سینماتیک تالابی خورد به کلبه درویشانه ای که توش بودم چشمت روز بد نبینه بشکه ها همراه این وسیله جنگی منفجر شدن کلا افکت ، درخت چوب لاشه ، پر ، شیشه دیگه هر چی بود ترکید منفجر شد رفت رو هوا یک طوری یک جوی برام پیش اومد که واقعا بهت زده شده بودم خدا رو شکر که زدم رو نهایت قدرت و تونستم در اخرین لحظات خودمو از شر این انفجارها رها کنم

صحنه دیگه در GOW 3 همون 30 دقیقه اول مبارزه با پوسایدن بود وقتی یکی از دست هاشو قطع کردم عصبانی شد دوربین رفت عقب یهو دیدم در مقابل عظمت این خدا یک مورچه شدم باید راه برم و سریع روش عکس العمل نشون بدم اصلا خیلی حال داد

صحنه ای دیگر در انچارتد 3 بیابان خالی از اب یعنی تو تمام عمرم همچین سکانس گرافیکی ندیده بودم توجه به جزییات داشت کنسول رو میترکوند شاهکار بود بیابان نبود کلکسیونی از شن های واقعی بود عرفان

سکانس درگیری در اسکله انچارتد 3 باور کن یک تریلیون جزییات وجود داشت کشتی های بزرگ داغون شده چند چند به هم خورده بودن و دریا موجهاش داشت به دیواره کشتی ها میخورد و من در زیر باران باید خودمو میرسوندم به ابجکت این سکانس واقعا رویایی بود واقعا عالی بود

چه صحنه ای هست که دوست داری توی یک گیم نسل بعدی ببینی که تا الآن تکنولوژی اجازه پیاده شدنش رو نمیداده؟ دو تا جواب میخوام:
    1- از نظر گرافیکی
    از نظر گرافیکی هیچگونه خلا احساس نمی کنم عرفان من این نسل از بابت گرافیک اونی که باید ببینم رو دیدم و فول شارژم از این به بعد هم هر چی نشون بدن بهتر استقبال میکنم

2- به طور کلی
    دوست دارم تا یک بازی action rpg بازی کنم طوری که یک میدان بزرگ جنگ صورت بگیره و طرح بازی در دوران شمشیر و استفاده از سلاح های سرد باشه و نبرد تن به تن باشه
    کلی لشکر از هر دو طرف به همدیگه هجوم بیارن در کنار اوج گرافیک جنگی صورت بگیره که من وقتی در وسط نبرد هستم بفهمم که تا مسافت ها این جنگ هست و صرفا یک عکس یا یک تصویر دست نیافتنی نیست یعنی تا کیلومترها بشه جنگید در کنار دوستان یکی بمیره یکی رو بکشیم و این حالت به صورت In game اجرا بشه و بشه پیشروی کرد و جلو رفت
    این سیستم باب طبع های من هستش

فعلا بسه. ممکنه بخوام صندلی رو داغ تر کنم، ببینم چه طور پیش میره

پیروز باشی.
    افتخار دادی عرفان جان زحمت کشیدی فدات

5. 11 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سلام به حامد عزیز و دوستانی که صندلی داغ رو برگزار میکنن یه خسته نباشید به این دوستان

سوال خاصی ندارم فقط تشکر میکنم ازت برای این همه فعالیت خوبی که داری

به نظرت اگر من بشم سازنده آنچارتد چه اتفاقی برای این سری میافته؟ : دی

بین لیون و کریس و ادا کدوم بهترن؟

راستی چرا بعضی ها استفاده از واژه استاد برای کوجیما رو دوست ندارن؟ قابل توجه مسعود : دی

به نظرت این Last Guardian منتشر میشه یا نه؟ از نظر کیفیت چطور میبینی بازی رو؟

+
    واقعا دست من با هلگاست ها تو یه کاسه هست؟ اره؟ تو هم؟ : دی

ممنون.

7. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

حامد این عرفان یه چیزی یادمون داد . نوشت سوال های غیر گیم . سوال های گیمالان من یاد گرفتم

البته ما اکثرا گیمی میپرسیم . بذار الانم با گیمی شروع کنیم چونه نزن

1 : با این نوع تموم شدن داستان ها چه رابطه ای داری؟ : مثل بازی Infamous 2 مثل L.A Noir مثل Resistance 2 و خیلی بازیهای دیگه که آخرش قهرمان صحنه ها کسی که ساعت ها باهاش بازی کردی و بهش عادت کردی میمیرن ! اینجور تموم شدن Story رو دوست داری؟اصلا نظرت چیه .

2 : صحبتت با کسایی که میگن بازیهایی نظیر Beyond و Heavy Rain گیم پلی نداره چیه؟

3 : God Of War Ascension ... میتونه موفق باشه ؟ در حد GOW III میتونه موفقیت کسب کنه؟ یا نه فقط زیر سیبیلی رد کردن که یه بازی داده باشن تا خودشونو برای GOW Iv روی نسل بعد آماده کنن ؟

4 : یه چند تا بازی هست کلا نظرت رو راجع به ادامشون و اینکه چقدر احتمال میدی و دوست داری ادامه داشته باشن بگو :

Killzone 4

AC : Brotherhood 2

Uncharted 4

Resident Evil 7

God Of War 4

Call Of Duty : Modern Warfar 4

Ninja Gaiden 4

Fallout 4

F.E.A.R. 4

Resistance 4

Infamous 3

دلیل اینکه اینهمه 4 داره تقصیر من نیستا همه بازیها روی 3 گیر کردن دیگه

5 : اینهمه سوال از کنسول خونگی کردم حالا توی کنسول های دستی کدومشو از همه بیشتر دوست داری؟

6 : یه بازی سبک شوتر بود به اسم Rainbow six یادته؟ بازی کردی اصلا؟ نظرت راجع بهش چیه؟ من که جز اولین شوتر هایی بود که با PC باهاش آشنا شدم

7 : ادامه ی سوالهامو مطرح میکنم . رمز میدم اسم کاراکتر و بازی رو بگو

_ یه مهندس . که از طرف دولت آمریکا به همراه 3 پرسنل امنیتی به سفینه ی ایشیمورا فرستاده میشه . اسم کاراکتر؟ اسم بازی؟

_ به خاطر همسر و یه دونه پسرش با یه پیرمرد به یه سفر طول و دراز میره . از انحصاریای سونی . سال تولید 2011 . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟

_ بیشتر از این حد بگم اینو متوجه میشی . فقط در همین حد میگم که سیگار از بهترین تفریحات این کاراکتره و توی مهمترین ماموریت ها همراه خودش میبره اسم کاراکتر ؟ اسم بازی؟

_ شما توی یه شهر مذهبی هستید که با شیاطین مبارزه میکنن . در حین بازی یه شخصی به نام آگنوس میاد و دوست دخترتون رو میرباید اسم کاراکتر ؟ اسم بازی ؟

_ 3 گانه ای که پایان جذابی نداشت . کاپیتان بودی . خاطره های زیادی از بازیش هست . اسم یکی از بهترین دوستات اشلی بود . ای بابا لو رفت کههههاسم کاراکتر ؟ اسم بازی ؟

9. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تا حالا من رو تو انجمن دیدین ؟ کجا ؟
    سلام
    بله در چند قسمت از انجمن دیدمتون
    در تالار بازی هم رفت امد هایی داشتید

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Killzone

سلام به حامد عزیز و دوستانی که صندلی داغ رو برگزار میکنن یه خسته نباشید به این دوستان
    سلام بر سهیل عزیز همچنین شما خسته نباشی
    سوال خاصی ندارم فقط تشکر میکنم ازت برای این همه فعالیت خوبی که داری
    فدات عزیز نظر لطفت هست
    مرسی

به نظرت اگر من بشم سازنده آنچارتد چه اتفاقی برای این سری میافته؟ : دی
    مجموع نمراتش از 50 بیشتر نمیشه

بین لیون و کریس و ادا کدوم بهترن؟
    کلا لیون بهتره

راستی چرا بعضی ها استفاده از واژه استاد برای کوجیما رو دوست ندارن؟ قابل توجه مسعود : دی
    بیشتر به خاطر این که در زمره همون بعضی ها قرار مییگرن زیاد نیستن ، اندک هستن

به نظرت این Last Guardian منتشر میشه یا نه؟ از نظر کیفیت چطور میبینی بازی رو؟
    اگه بره نسل بعد مانند Versus فکر کنم خوب شه

+
    واقعا دست من با هلگاست ها تو یه کاسه هست؟ اره؟ تو هم؟ : دی
    اره کاملا ، حتا شواهد و مدارک بر علیه تو هستش

ممنون
    همچنین

13. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

MohammadT15

حامد این عرفان یه چیزی یادمون داد . نوشت سوال های غیر گیم . سوال های گیمالان من یاد گرفتم
    البته ما اکثرا گیمی میپرسیم . بذار الانم با گیمی شروع کنیم چونه نزن
    شروع کن داداش از هر چی شروع کنی قبوله

1 : با این نوع تموم شدن داستان ها چه رابطه ای داری؟ : مثل بازی Infamous 2 مثل L.A Noir مثل Resistance 2 و خیلی بازیهای دیگه که آخرش قهرمان صحنه ها کسی که ساعت ها باهاش بازی کردی و بهش عادت کردی میمیرن ! اینجور تموم شدن Story رو دوست داری؟اصلا نظرت چیه .
    اسپویل می کنی چرا..؟
    اره موافقم دوشواری ندارم ، خودم همیشه در داستان پردازی های ذهنم اخرش قهرمان رو میکشم

2 : صحبتت با کسایی که میگن بازیهایی نظیر Beyond و Heavy Rain گیم پلی نداره چیه؟
    سعی کنن حداقل یک بار ، یکیشو تجربه کنید

3 : God Of War Ascension ... میتونه موفق باشه ؟ در حد GOW III میتونه موفقیت کسب کنه؟ یا نه فقط زیر سیبیلی رد کردن که یه بازی داده باشن تا خودشونو برای GOW Iv روی نسل بعد آماده کنن ؟
    با توجه به نسخه فرعی بودن و یک ریبوت ابتدا نظر زیاد والایی براش نداشتم در حد نمرات بگم دور بر 85 تا 88 براش نظر داشتم
    ولی با توجه به خبرهای جدیدی که ازش رسیده مثل این که واقعا روش کار کردن اما باز هم با وجود اشخاصی همچون تام هر چقدر هم عالی باشه باز حالمون رو میگیره

4 : یه چند تا بازی هست کلا نظرت رو راجع به ادامشون و اینکه چقدر احتمال میدی و دوست داری ادامه داشته باشن بگو :
    Killzone 4
    نسل جدید ، موتور جدید ، کنسول جدید و شوتر جدید

AC : Brotherhood 2
    این که دیگه عمرا همچین نامی نخواهیم داشت
    یک بار بود تموم شد رفت

Uncharted 4
    نسل بعد ND بخواد این عنوان رو ادامه بده که دیگه کلا باید نابود شد

Resident Evil 7
    فعلا تو نسخه 6 لنگ زدن به نظرم این فرانچیز باید برگرده پیش میکامی

God Of War 4
    به این میگن یک صبر ایوبی

Call Of Duty : Modern Warfar 4
    این که حتما ادامه خواهدداشت فقط خدا بخیر کنه

Ninja Gaiden 4
    اینم مثل Evil 6 بهتره که برگردن پیش ایتاگاکی

Fallout 4
    واقعا بازی شاهکاری خواهد بود

F.E.A.R. 4
    این عنوان تموم شد دیگه فکر نکنم ببینیم دنبالشو

Resistance 4
    سونی باید تمرکز داشته باشه
    بازی باید مثل قسمت دوم عالی باشه تا بتونه موفق بشه

Infamous 3
    یعنی تو میگی کول نمرده.؟ وای خیلی منتظرشم
    دلیل اینکه اینهمه 4 داره تقصیر من نیستا همه بازیها روی 3 گیر کردن دیگه

5 : اینهمه سوال از کنسول خونگی کردم حالا توی کنسول های دستی کدومشو از همه بیشتر دوست داری؟
    واقعیت امر من میشه گفت همه کنسول های دستی رو داشتم ، کنسول های نینتندو کلا حالت گژوال دارن
    از این سمت Ps vita با توجه به قدرت بالا و سخت افزاری که داره فعلا بازی که بتونه نظرمو جلب کنه نداره
    میتونم بگم PSP تنها کنسول دستی بود که تونست منو راضی کنه

6 : یه بازی سبک شوتر بود به اسم Rainbow six یادته؟ بازی کردی اصلا؟ نظرت راجع بهش چیه؟ من که جز اولین شوتر هایی بود که با PC باهاش آشنا شدم
    اره بازی کردم ولی زیاد به این عنوان دل نبستم کلا در جهت وقت پر کنی سراغش رفتم
    7 : ادامه ی سوالهامو مطرح میکنم . رمز میدم اسم کاراکتر و بازی رو بگو
    اینا که خیلی اسونن مرد

_ یه مهندس . که از طرف دولت آمریکا به همراه 3 پرسنل امنیتی به سفینه ی ایشیمورا فرستاده میشه . اسم کاراکتر؟ اسم بازی؟
    Dead Space
    ایزک

_ به خاطر همسر و یه دونه پسرش با یه پیرمرد به یه سفر طول و دراز میره . از انحصاریای سونی . سال تولید 2011 . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
    به خاطر فرزند و پسرش نبود کلا رفت تا دنیا رو نجات بده ، دستکش بچه یادته خفن ادم رو محو میکرد
    Resistance 3
    جوزف
    _ بیشتر از این حد بگم اینو متوجه میشی . فقط در همین حد میگم که سیگار از بهترین تفریحات این کاراکتره و توی مهمترین ماموریت ها همراه خودش میبره اسم کاراکتر ؟ اسم بازی؟
    متال گیر
    سالید اسنیک

_ شما توی یه شهر مذهبی هستید که با شیاطین مبارزه میکنن . در حین بازی یه شخصی به نام آگنوس میاد و دوست دخترتون رو میرباید اسم کاراکتر ؟ اسم بازی ؟
    Devil May Cry
    Nero
    _ 3 گانه ای که پایان جذابی نداشت . کاپیتان بودی . خاطره های زیادی از بازیش هست . اسم یکی از بهترین دوستات اشلی بود . ای بابا لو رفت کههههاسم کاراکتر ؟ اسم بازی ؟
    مس افکت 3
    شپرد

ااا از این سوالا دوست داری؟شب میام دوباره ازت میپرسم . همه ی سوالها هم درست جواب دادی . راحت بودااا حالا توی سوالای بعدی درجش رو سختتر میکنم . اما اسم کاپیتان والکر رو نگفتی توی بازی Spec ops یا یادت رفت یا پیچوندی
    اره دوست دارم ولی سخت باشن بهتر میشن اون اسم هم یادم رفت بنویسم

15. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلـــــــــــــــــام
    چطوری داداش حامد؟
    سری چندم سوالات بود تعدادش از دستم در رفته
    1.فاملیت چیه راستی؟: دی
    2.الان عکس دکستاپت چیه؟
    3. 10 تا از بهترین فیلم هایی رو که دیدی بهم معرفی کن(در مورد یکیش هم توضیح مختصری بده نشه مثل اون که گفتم توضیح بده یادت رفت)
    4. 5 تا از بهترین سریال هایی رو که دیدی نام ببر(همینم در مورد یکیش توضیح بده: دی)
    5. خب این layken با Layken چه فرقی میکرد که پول دادی فقط حرف اولش بزرگ بشه؟
    6. الان در حال زدن تایپکی هستی؟
    7. مسعود که مدیر شد حسودیت نشد؟
    8. شغلی هم داری؟
    9. با خانواده زندگی میکنی؟
    10. دوست داری همسر آیندت چه جور شخصیتی باشه؟: دی
    11. بین این دوستای که داری تخمین بزن ببینم به چندتاشون خودت درخواست دوستی دادی چندتاشون هم بهت درخواست دوستی دادن؟
    سوال دیگه ای به ذهنم نمیرسه فعلا
    حالا ببینم چه قدر میشینی رو صندلی داغ تا سوال های بعدی هم اگه شد بپرسم
    خب فعلا خدانگهدار داداش

17. 4 کاربر از orochi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

سلام خدمت حامد جان عزیز

1- تو بازی مرتال کامبتِ سگا یادته که موضع انتخاب بازیکن، یه مربع اون وسط مجهول بود ؟! آیا تا حالا سعادت اینو داشتی که اونو ملاقات بکنی ؟! من یبار دخترخالم شانسی یه چیت کد زد و باز شد، البته حیف اونموقع پیشش نبودم، هنوزم حوصله نکردم سرچ کنم ببینم اون چیت کدش چی بود

2- آیا کنسول دستی سگا رو هم داشتی یا امتحان کردی ؟! منظورم Sega Game Gear هست که بنظرم بین کنسولای دستی واقعاً یه کنسول دستی شاهکار بود. بنظرت بازیاش چطور بودن ؟!
    من خودم به شخصه با بازیای Robocop و Sonic ـش خیلی حال میکردم.

3- دوست داری به شهر سایلنت هیل سفر کنی ؟! شهرش واقعیه و تو آمریکا هستش و یه سری اتفاقات عجیب توش افتاده اما نه مثل اتفاقای تو بازیش، بازیش اغراق زیاد داره.

4- از بازیایی که چند پایان مختلف دارن خوشت میاد یا نه ؟! حوصله داری چند بار بازیشون کنی و پایان های مختلفشون رو ببینی ؟!

5- پیش بینیت در مورد بازی The Last Of Us که چند ماه دیگه میاد چیه ؟ آیا بنظرت بازی موفقی خواهد شد ؟!

6- دوست داری آهنگ سوپر ماریو رو بذاری رینگتون موبایلت ؟!

7- خاططره انگیزترین شماره ی سایلینت هیل و سونیک برات کدوما هستن ؟! (چقدم این دوبازی وجه تشابه دارن )

8- تو سری بازی تیکن، آیا از اون نسخه ی Tag ـش خوشت میاد ؟ همونی که بصورت گروهای دو نفره با حریفت میجنگی !

9- بازی مورد علاقت تو PSP چی هست ؟!

10- سه تا از بازی هایی که ازشون انیمیشن ساختته شده رو میتونی نام ببری ؟!

فعلاً همینا، من خیلی اهل سوال کردن نیستم، الان این 10 تا سوال رو هم با سوزوندن کلی فسفر تونستم بنویسم

19. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •