کارت درسته پسر)
کارت درسته پسر)
اينو ببينيد:تو اين سه سال خريدام نصف فروشام بود.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
كلا ٢٤ ميليون خريد و ٣٦ ميليون فروش
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
من دارم.fm13.3.3بازی میکنیم ژیرو تو نسخه من که خیلی قوی ساخته شده شاید نسخه شما با من فرق داره.زاراته هم امسال تو اینتر بود شاید قرضی تو اینتر بوده من نمی دونستم
Last edited by pato77; 13-06-2013 at 19:56.
عزیزم زاراته کجا تو اینتر بود اخه امسال؟زاراته فصل قبل تو اینتر بود...وقتی نمی تونی نتیجه بگیری چرا دستاورد بقیه رو بی ارزش میکنی؟
لطفا با اطلاعات صحبت کن...
در ضمن...اصلا ژیرو تو این نسخه عالی...مگه این بازی فیفا 13 هست که یه بازیکن از اول خوب باشه حتما باید 6 ماه بعد هم خوب باشه...اتفاقا اگر بازیکنی 6 ماه مصدوم بشه حتی اگر مسی هم باشه تو عملکردش تاثیر میگذاره و دیگه تو برنامه های مربی جایی نداره...در ثانی مربی ارسنال دیگه ونگر نبود و این بازی مثل فوتبال واقعی هستش...یه مربی جدید ممکنه به چند عده اعتقاد نداشته باشه و چون ژیرو استاد بازی مستقیم هستش بدرد تیمایی که باس کوتاه میدن نمیخوره...
سهیل جان یه سوال؟چرا از خود سیستم مستقیم عکس نمیذاری اینطوری از دوربین چرا؟![]()
سلام دوستان
من بتیس اسپانیا رو برداشتم اصلا بودجه ترانسفر نداشت .یه قانون مسخره هم داره که تو یه فصل 3 تا بازیکن خارجی بیشتر نمی تونی داشته باشی برا همین من رفتم اودینزه ایتالیا رو برداشتم 40 میلیون زیر قرضه .قانون ایتالیا از اسپانیام بدتره بر میگردم و با همون بتیس ادامه می دم
Last edited by desperadoland; 14-06-2013 at 14:40.
اخه اینجوری راحت میتونم با ایفونم از طریق تاباتاک ابلود کنم...چطوری از سیستم میشه عکس انداخت؟راهمنایی میکنید؟
چقدر بازی سخت و مضخرف شده!! یه تیم رو کردی تو قوطی بعد یهو بازیکنشون اخراج میشه و تیمشون سوار بازی میشه!!!!!
تا حالا فکر کنم 50 باز اخراج شدم باز از سیوهام شروع کردم!!
فکر کنم دوصفحه قبل دوستان راهو گفتن
alt+F9 یه عکس میگره میره پوشه اسکرین شات بازی که میدونی از داکیومنت بهش برسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)