دمت گرم
اگه وقت داشتی مقایسه صفحه نمایش این 2 گوشی هم بزار
دمت گرم
اگه وقت داشتی مقایسه صفحه نمایش این 2 گوشی هم بزار
دوستان میشه یه مقایسه ای بکنید.
این بهتره یا اس 4 مینی ؟
از نظر یه سری امکانات این بهتره
من فقط نگران قاب باطری اش هستم که باز نمیشه! اگه یه روز احتیاج شد چی؟ !!!!
اصلا قابل مقایسه با اون نیست ! خیلی بهتره !
دوست عزیز الان هیچ گوشی شاخی پشتش باز نمیشه ! آیفون - آخرین مدل های سونی - آخرین مدل های HTC و ... هیچ کدوم از اینا باز نمیشن !
من تا همین نیم ساعت پیش میخواستم S4 mini بگیرم. بعد دیدم نکسوس هم ارزونتره هم از نظر پرفورمنس قوی تره. که یکدفه رو آوردم به این گوشی
خواستم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه.
من گوشی قبلیم مموری 8 گیگ بود. فک نکنم مموری 12 گیگی که به قول بعضی ها مموری قابل دسترس هست کم بیاد!
یه سری ها میگن باطریش ضعیفه؟؟ ولی من فک نکنم 2100 میلی آمپر واسه این گوشی ضعیف باشه! به صورت کلی چطور هست این گوشی؟؟
نه باتریش زیاد بدک نیست.
4.2 بد بود،4.3 عالی
نه داداش باتریش خوبه تو 4.3 خیلی خوب شده دیگه
خیلی خیلی هم این گوشی شیکه و خوشگله - کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داره
من عادت بدی دارم که در مورد هر چیزی تحقیقات میکنم
الان ورژن 4.3 اومده واسه این گوشی؟ بعد به صورت ارجینال هست؟ چون من شنیدم اولین نسخه ی اندروید واسه ی نسخه ی نکسوس تنظیم میشه .این درسته؟؟
خیلی گوشی ها با آپدیت کردن به نسخه ی جدید اندورید به مشکل میخورن . آیا اینم همچین موضوعی رو داره یا نه!؟
ببین این گوشی و کلا گوشی های سری نکسوس گوشی های خود گوگل هستن و به صورت رسمی از طرف گوگل ساپورت میشن
و رامی که برای این گوشی میاد همیشه پایدار ترین رامه و هیچ مشکلی نداره ، و همیشه اولین رامی که گوگل بیرون میده برای سری نکسوس هست
تا چند وقت دیگه هم 4.4 رسمی براش میاد
سلام بچه ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید،قسمت daydreamیا همون محافظ صفحه برای من فعال میشه ولی وقتی گوشی بخواب میره نمیاد رو صفحه باید چیکار کنم خواهشا جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)