نوشته شده توسط S O L T A N
سلام اگه بخواي ميتوني فول ريست كني
دكمه سافت ريست و دكمه روشن خاموش نگه داري كاملا ريست ميشه البته همه برنامه ها و فايلهاي كه در رم هم هست پاك ميشه ولي شر اون برنامه كنده ميشه
نوشته شده توسط S O L T A N
سلام اگه بخواي ميتوني فول ريست كني
دكمه سافت ريست و دكمه روشن خاموش نگه داري كاملا ريست ميشه البته همه برنامه ها و فايلهاي كه در رم هم هست پاك ميشه ولي شر اون برنامه كنده ميشه
سلام
اگه ميشه يكي قيمت گوشي هاي كيوتك رو به من بگه مي خواستم ببينم در چه حدي هست مي تونم يه دونشو بخرم يا نه
لطفا اگه حدودشم به من بگين ممنون ميشم
سلام دوست عزیزنوشته شده توسط imhn
طبق توضیحات قبلی این نکته رو متذکر بشم که کیوتک همون آیمیت هستش فقط دوتا شرکت مختلف قطعات رویه هم بستن وگرنه از نظر سخت افزار کاملاً یکی هستن...
قیمت دقیق رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیر ...
همون قیمت آیمت رو که بگیری کارت راه میفته چون تقریباً یه قیمتن.
با سلام به دوستان عزیز
من می خوام یه pocket pc بگيرم كه gps reciever هم داشته باشه
اساتيد چي پيشنهاد ميكنن .. قيمت هم بگيد
حالا خود gps reciever تنها چنده
نوشته شده توسط hossein0782
دوست عزيز اس سوز دو (asus)مدل داره كه من كاتالوگش تو نمايشگاه گر فتم يكي مدل a636 كه pocket pc و اون يكي origami R2H كه يه تبلت پي سي اين تلفن ام براي اينكه قيمتش بپرسي88735768 -88738834 تهران
اطلاعات بيشتر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا" كارتون عاليه !
بهترين فروم پاكت پي سي كه ميشه تو نت پيدا كرد !
حسابي استفاده بردم
[COLOR=Navy]سلام من یه تازه کارم (از تعداد پست هام معالومه)
من می خواستم یه سئوال بپرسم میگم این شبکه موبایل ایران با کدوم باند (850 و900و1800و1900) از سیستم GSM کار میکنه ؟
یه سئوال دیگه هم داشتم جریان این که بعضی از ppc های وارداتی قفل هستند فقط با یه شبکه های خاصی کار
می کنن چی هست؟ بعد چجوری می شود که قفل آنها را باز کرد؟
Last edited by baron; 11-10-2006 at 16:30.
من گوشيم i-mate k-jam
من تو دريافت پيك مسيج مشكل دارم
يعني وقتي كسي واسم پيك مسيج ميفرسته ال سي دي به نشونه اينكه اس ام اس اومده روشن ميشه ولي اس ام اسي نمياد
هيچ نرم افزاري يا تغييري توي ستينگ يا هر چي يه راه حلي كه خلاصه بشه پيك مسيج بگيري هست ؟!
بعد كلا" فايل هاي ota تو گوشيم باز نميشه ، اينم نرم افزاري نداره ؟!
اقا اگه کسی میتونه برام از اس پی 3 بگه
نوشته شده توسط Aminzikzak
كرك Pinball جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)