تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 76 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 754

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - FIFA 13

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلاممن امروز عضو شدم تا مشکلمو حل کنممن سی دی شرکتیه این بازیو خریدمو نصب کردم اما موقع بازی که میشد پرتم میکرد بیرونرفتم یه اورجینالشو خریدم حالا این اوکیه ولی مشکل اینجاست که اون سی دی قبلیه رو ریجستریه لب تابم نشسته و تنها راهش اینه که ویندورمو عوض کنمولی الان دکمه alt + tab رو که میزنم میتونم بازی کنمتورو خدا راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای این که نسخه قبلی کلا از رجسیتری سیستم حذف بشه بهتره از نرم افزار Revo Uninstaller Pro استفاده کنین تا اثری از اون روی سیستم نمونه .
    برای این مشکلتون بهتره کارت گرافیک رو آپدیت کنین . پست های قبلی رو هم یک نگاه بندازین و اون کارهایی که گفته شده رو انجام بدین شاید مشکلتون برطرف بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان سلام من 2تا مشکل دارم 1) الان ویندوز 8 نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد یعنی اون دایره دور نشانگر موس میاد و نشون میده داره لود میکنه ولی بعد 5 تانیه دیگه نمیره تو بازی کرک reload رو هم دانلود و تست کردم ولی نرفت تو بازی ایا فقط رو ویندوز 7 جواب میده فیفا13؟؟؟؟؟ ویا راهی هست که رو 8 جواب بده و من مشکلم حل شه؟؟ 2) قبلا ویندوز 7 داشتم با همون کرک رو cd کار میکرد ولی یه مشکل که داشتم لگ میزد بازی مشخصات سیستمم رو مینویسم cpu: core I7 720 1.60 Hrz و کارات گرافیک هم ati 5870 GDDR5 و رم 4GIG DDR3 1333 وهمین دیگه ... تمام تنظیمات هم دستکاری کردم ولی بازم لگ داشتم به نظرتون مشکلم چیه؟ ممنون میشم هر 2تا رو جواب بدین اخه فیفا رو حرفهای دنبال میکنم و WCG سال قبل تا 32تا رفتم بعد سرباز شدم.....
    Last edited by hamed_gh; 11-11-2012 at 23:20.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق مطالبی که عنوان شده فیفا 13 با ویندوز 8 مشکلی نداره . شما بهتره قبل از هر چیزی کارت گرافیک رو آپدیت کنین و DirectX , VC , Dot netframe work موجود در پوشه بازی رو نصب کنین .
    از طریق Adminastor بازی رو اجرا کنین .
    ارتباط فایل های فیفا 13 - فیفا کانفیگ رو بوسیله فایروال با اینترنت قطع کنین یا این که موقع اجرای فیفا اتصال به اینترنت رو قطع کنید .

برای برطرف کردن لگ هم بهتره AA رو از فیفا کانفیگ غیر فعال کنین . فریم ربت رو بر روی Lock 60 قرار بدین . Vsync رو هم غیرفعال کنید . تیک گزینه Disable Aero windows رو فعال کنید.

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    من FIFA را نصب کرده ام. (البته از حالت زیپ خارج کردم، نصب شده تحویل گرفتم) نمی دانم کدام نسخه است ولی شامل دو DVD بود.
    همه نصبیات داخل پوشه FIFA، از DX گرفته تا VC و... را نصب کرده ام. کارت گرافیکم را یک ماه پیش آپدیت کردم و آخرین ورژن کامل DX را هم نصب کرده ام. ولی بازی اجرا نمی شود. یعنی وقتی رو بازی کلیک میکنم اصلا نه خطا می دهد نه هنگ می کند و نه هیچ چیز دیگه ای!
    آنتی ویروسم ندارم.
    از config هم اجرا میگیرم همین مشکل هست. اصلا همه فایلهای اجرایی را اجرا کردم ولی هیچی! فقط 10 ثانیه کنار نشانگر موس یه چی میچرخه و بدشم هیچ!!!
    سلام.
    از یه کرک دیگه استفاده کردم ولی نشد. کرک نسخه reload بود. من نمیدونم از کدوم نسخه استفاده می کنم.
    من همیشه با PES بازی می کردم. یه بار اومدیم این FIFA رو امتحان کنیم. نشد که نشد!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قبلا هم گفته بودم ولی قبل از اجرا بهتره از فایروال استفاده کنین و اجازه دسترسی به اینترنت رو از فایل های فیفا 13 و فیفا کانفیگ بلاک کنید .
    یا این که موقع اجرا به اینترنت متصل نباشین . ترجیحا ویندوز رو هم آپدیت کنین .

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داخل بلزی میره اما موقع شروع یهو میاد بیرون.
    مشکل چیه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کنید تا مشکلتون برطرف بشه.

10. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hojjat07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چه طوری میشه تنظیمات کیبورد رو عوض کرد ؟این کاستوم فیفا کجاست ؟چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

از داخل بازی میتونین تنظیمات کیبورد رو انجام بدین . به Setting برین و از قسمت Controller وارد تنظیمات کیبورد بشین و کلیدهای مورد نظرتون رو جایگزین کنین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •