تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 62 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 616

نام تاپيک: iPhone 5 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون فایو

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

در حدی نبوده که درصد زیادی از کاربرها ازش ناراضی باشن و به سرویس پشتیبانی اپل زنگ بزنند و در پی اون واکنش جدی و رسمی یا حتی کنفرانس مطبوعاتی از اپل ببینیم.
    انتظار داشتی اپل بیاد بگه بدنه آیفون جدید مشکل داره ، همه آیفون هایی که فروختیم رو پس میگیریم و جدیدش رو میدیم ؟

مطمئن باش این بحث خیلی مهم بوده که اپل تولیدش رو 1/3 کرده ، در نتیجه سودش رو کاهش داده .
    فقط زمان تحویل گوشی ها رو تو استور اپل ببینی کافی هست برای نتیجه گیری .

شما فکر می کنی کاهش سهام اپل به چه دلیلی هست ؟ => مشکلات زیاد آیفون 5 و نا امیدی از آیپد مینی

هرچند شما این صحبت ها رو قبول نخواهی کرد ولی ما نظر خودمون رو گفتیم

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

انتظار داشتی اپل بیاد بگه بدنه آیفون جدید مشکل داره ، همه آیفون هایی که فروختیم رو پس میگیریم و جدیدش رو میدیم ؟
    بله انتظار دارم همچین حرفی بزنه. همون طور که قبل از این مشکلات آنتن دهی آیفون 4 رو قبول کرد و بهشون جواب داد این بار هم همین کارو میکرد. من یادم نمیاد تا حالا هیچ شرکتی واسه مشکلاتی مثل آنتن دهی کنفرانس خبری برگزار کنه، با این که تو اون برهه زمانی تمام اسمارت فون های اون رده همین مشکلو داشتند. تازه با تمام این حرفا، فقط درصد بسیار کمی از تماس ها قطع میشد و فقط 1% از مشتریها با سرویس پشتیبانی اپل بابت این مشکل تماس گرفتند.

مطمئن باش این بحث خیلی مهم بوده که اپل تولیدش رو 1/3 کرده ، در نتیجه سودش رو کاهش داده .
    میشه بگید بین کم کردن تولید و کاهش سود چه رابطه ای هست؟ اگر هم هست نتیجه میگیریم اپل رضایت مشتریها رو به سودش ترجیح میده.
    برای چندمین بار میگم من منکر وجود این مشکل نیستم. اگه هم تولید کم شده یا به فاکسکان هشدار دادند هم کار بسیار درست و بجایی بوده. ولی در همین حد، نه این که بخواید تمام برگ های برنده آیفون 5 رو بذارید کنار چون پشتش نسبت به آیفونهای قبلی زودتر خش بر میداره، که یه قاب 10 دلاری حلش میکنه. چیزی که 70% از مشتریها به هر نحو همیشه میخرنش، چه تو ایران چه جاهای دیگه.

نتیجه میگیرم تقاضا بسیار بالاست.

شما فکر می کنی کاهش سهام اپل به چه دلیلی هست ؟ => مشکلات زیاد آیفون 5 و نا امیدی از آیپد مینی
    من که مثل شما تحلیل گر بازار و سرمایه نیستم که بدونم چرا سهام افت کرده. ولی اینو میدونم که آیفون 5 همچنان خواهان بسیار بسیار زیادی داره. آیپد مینی هم فروش بسیار عالی داشته.

نگران نباشید، شما هم هیچ وقت حرفهای ما رو قبول نمیکنید.
    Last edited by *Ali*; 12-11-2012 at 19:57.

3. 3 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما میخواید حرف بی منطق رو با منطق به کرسی بشونید. صد بار دیگه هم بهتون جواب بدم نظرتون عوض نمیشه.
    من وجود این مشکل رو انکار نکردم. برای چندمین بار میگم اگر مشکل خش برداشتن آیفون 5 خیلی جدی بود تا الان حتماً یه واکنش رسمی از طرف اپل رخ میداد. مثال بارز این قضیه اپلیکیشن Maps هست که به هر دلیلی واسه کاربر نقص بود، طبیعی هم نبود، توی دیوایس های دیگه هم وجود نداشت. پس اپل مجبور بود و باید عذرخواهی میکرد. ولی در مورد خش برداشتن شرایط اینطور نیست.
    شما هر طور دوست دارید راجع به اپل و آیفون قضاوت یا استدلال کنید برای من مهم نیست. چیزی که واقعیته اینه که اپل بین بقیه کمپانی ها از همه خوشنام تر و قابل اعتماد تره و محصولاتش هم ماندگاری بیشتری تو بازار دارند. این رو آمار فروش و درصد رضایت کاربران داره نشون میده.
    دریافت کردن آپدیت Razr M اصلاً و ابداً کار خارق العاده ای نیست. گوشی که سپتامبر 2012 معرفی بشه و 550 دلار قیمت بخوره (گرون قیمت هم نیست) واقعاً زشتشه که نتونه آپدیت بشه. تازه به طور پیشفرض هم روش 4.0.4 هست نه Jelly Bean. اگه بخوایم با سیستم آپدیت آیفون مقایسه کنیم که دیگه مشخصه و نیازی نیست بگم.
    میدونید حرفتون مثل چی میمونه ؟
    آتیش گرفتن پژو اگر جدی و فراگیر بود،حتما ایران خودرو یک واکنشی نشون میداد!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز منبع ادعاتون مبنی بر یک سوم شدن تولید آیفون 5 رو لطفا بیارید. متاسفانه فرضیاتی که در نتیجه گیری هاتون استفاده می کنید محکم نیستند.

میدونید حرفتون مثل چی میمونه ؟
    آتیش گرفتن پژو اگر جدی و فراگیر بود،حتما ایران خودرو یک واکنشی نشون میداد!
    بزرگ ترین کمپانی دنیا که در همه نظرسنجی ها بالاترین سطح Customer Satisfaction رو داره رو نباید با معیارهای ایران خودرویی بررسی کرد که احتمالا حتی یک مشتری راضی هم نداره.

6. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوست عزیز منبع ادعاتون مبنی بر یک سوم شدن تولید آیفون 5 رو لطفا بیارید. متاسفانه فرضیاتی که در نتیجه گیری هاتون استفاده می کنید محکم نیستند.

بزرگ ترین کمپانی دنیا که در همه نظرسنجی ها بالاترین سطح Customer Satisfaction رو داره رو نباید با معیارهای ایران خودرویی بررسی کرد که احتمالا حتی یک مشتری راضی هم نداره.
    سود یک شرکت ارتباط مستقیمی با تولید اون شرکت و فروش اون محصول داره .
    اگر هم توجه کنید آخر مطلب گفتم نظر خودم رو گفتم پس زیاد لازم نیست ناراحت بشید .

برای اطمینان از اینکه کاربران آیفون از این مشکل راضی هستن یا ناراضی یک سرچ ساده تو گوگل کافی هست .

در ضمن دوستان عزیز من خودم اپل بازم ولی معایب و خوبی های یک شرکت رو راحت می تونم بیان کنم و سعی نمی کنم اونارو پنهان کنم . توصیه می کنم شما هم این کار رو انجام بدید .

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این موضوع ربطی به شرکت اپل نداشت! استدلال دوستمون رو میگم. این که بگن خوب فاکسکان بد عمل کرده،خیلی از آیفون ها رنگ پریدگی دارندو بسیاری از کاربران هم به این مشکل خوردند. همینطور رنگ ارغوانی در دوربین یا چندین مورد دیگه زیاد جدی نیست،دقیقا این استدلال به همین قضیه شباهت داره

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سود یک شرکت ارتباط مستقیمی با تولید اون شرکت و فروش اون محصول داره .
    اگر هم توجه کنید آخر مطلب گفتم نظر خودم رو گفتم پس زیاد لازم نیست ناراحت بشید .

برای اطمینان از اینکه کاربران آیفون از این مشکل راضی هستن یا ناراضی یک سرچ ساده تو گوگل کافی هست .

در ضمن دوستان عزیز من خودم اپل بازم ولی معایب و خوبی های یک شرکت رو راحت می تونم بیان کنم و سعی نمی کنم اونارو پنهان کنم . توصیه می کنم شما هم این کار رو انجام بدید .
    دوست عزیز خب لطفا توضیح بدید چطور به این نتیجه رسیدید تولید آیفون 5 یک سوم شده ؟! از طریق سودش؟ لطفا توضیح بدید چطور از طریق سود و فروش آیفون ها که مرتب افزایش پیدا کرده به این نتیجه رسیدید تولیدش یک سوم شده.

من کاری با نظر شخصی شما ندارم. یک سوم شدن تولید آیفون "نظر شما" نمی تونه باشه٬ یه واقعیته که یا صحیحه و یا غلط. من نمی تونم بگم به نظر من مثلا آیفون دیگه اصلا تولید نمیشه! نظر من و شما تاثیری در میزان تولید آیفون نداره و اگه کسی حرفی درباره تولید آیفون می زنه دیگه نظرش نیست٬ بیان صحیح یا اشتباهی از یه واقعیته. شما از این فرضیه استفاده کردید که بگید مشکلات آیفون مهم بوده. تا وقتی چیزی نظر شخصی است کسی کاری بهش نداره٬‌ وقتی به شکل واقعیت به عنوان دلیل به کار میره برای به کرسی نشوندن حرفی در بحث با سایرین٬ مطمئنا باهاش کار داریم.

من برعکس شما اپل باز نیستم٬ معایب محصولات اپل رو هم به موقعش گفتم٬ ولی این معایب رو از راه منطق و بطور علمی بدست آوردم نه اینکه با فرضیات اشتباه و تصورات عجیب و بدون منبع (مثل یک سوم شدن تولید آیفون) نتیجه ای بگیرم و بقیه رو به اشتباه بندازم.

این موضوع ربطی به شرکت اپل نداشت! استدلال دوستمون رو میگم. این که بگن خوب فاکسکان بد عمل کرده،خیلی از آیفون ها رنگ پریدگی دارندو بسیاری از کاربران هم به این مشکل خوردند. همینطور رنگ ارغوانی در دوربین یا چندین مورد دیگه زیاد جدی نیست،دقیقا این استدلال به همین قضیه شباهت داره
    چطور ربطی به اپل نداشت؟ علی گفت و شما هم بولد کردید و بعد هم واکنش اپل رو با ایران خودرو مقایسه کردید:

اگر مشکل خش برداشتن آیفون 5 خیلی جدی بود تا الان حتماً یه واکنش رسمی از طرف اپل رخ میداد.

10. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز خب لطفا توضیح بدید چطور به این نتیجه رسیدید تولید آیفون 5 یک سوم شده ؟! از طریق سودش؟ لطفا توضیح بدید چطور از طریق سود و فروش آیفون ها که مرتب افزایش پیدا کرده به این نتیجه رسیدید تولیدش یک سوم شده.

من کاری با نظر شخصی شما ندارم. یک سوم شدن تولید آیفون "نظر شما" نمی تونه باشه٬ یه واقعیته که یا صحیحه و یا غلط. من نمی تونم بگم به نظر من مثلا آیفون دیگه اصلا تولید نمیشه! نظر من و شما تاثیری در میزان تولید آیفون نداره و اگه کسی حرفی درباره تولید آیفون می زنه دیگه نظرش نیست٬ بیان صحیح یا اشتباهی از یه واقعیته. شما از این فرضیه استفاده کردید که بگید مشکلات آیفون مهم بوده. تا وقتی چیزی نظر شخصی است کسی کاری بهش نداره٬‌ وقتی به شکل واقعیت به عنوان دلیل به کار میره برای به کرسی نشوندن حرفی در بحث با سایرین٬ مطمئنا باهاش کار داریم.

من برعکس شما اپل باز نیستم٬ معایب محصولات اپل رو هم به موقعش گفتم٬ ولی این معایب رو از راه منطق و بطور علمی بدست آوردم نه اینکه با فرضیات اشتباه و تصورات عجیب و بدون منبع (مثل یک سوم شدن تولید آیفون) نتیجه ای بگیرم و بقیه رو به اشتباه بندازم.

چطور ربطی به اپل نداشت؟ علی گفت و شما هم بولد کردید و بعد هم واکنش اپل رو با ایران خودرو مقایسه کردید:
    اگر مشکل خش برداشتن آیفون 5 خیلی جدی بود تا الان حتماً یه واکنش رسمی از طرف اپل رخ میداد.
    منظور از پست برداشت ایشون بوده،حالا ما هی میگیم
    در مورد حرف دوستمون Cyber
    منظورشون پاسخ فیل شیلر به ایمیل در مورد خش برداشتن بوده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوست عزیز شما فرمودید "تولید آیفون 5 یک سوم شده" و ازش استفاده کردید برای رسیدن به اینکه این مشکلات خیلی مهم هستند. منبعش رو بیارید.

درباره خش ها هم که کسی ادعا نکرد که اصلا وجود ندارن، صحبت از جدی و اساسی بودن مشکل بود. همین لینک ها قبلا گذاشته شدن و دربارشون بحث شده و هیچ ربطی به ادعاهای شما درباره یک سوم شدن تولید آیفون و سود اپل و ... نداره. همینه که بهتون گفتم پشتوانه ادعاهایی که می کنید محکم نیست.

14. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •