تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 52 اولاول ... 32383940414243444546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تمام اون نکاتی که به رنگ قرمز گفتی جواب دارن:

نکته 1 : حرفه ای ؟ منظورت رفتار حرفه ای که یک کمپانی بزرگی مثل کونامی میاد و اسم کارگردان، تهیه کننده و نویسنده بازی رو از روی باکس ارت و ویدئوهای بازی برمیداره و اعلام میکنه این فرد رو شوت میکنیم، حقوق تمام اعضای کارمنداشو کم میکنه و تعطیلات اونارو حذف میکنه و یکی در میون اخراجشون میکنه. بیرون بعد اینجا اینو با یک تری دی کار نوب مقایسه میکنی؟ این شد حرفه ای ؟
    تعصب کورکورانه ازت میبار دوست من من که نفهمیدم چی گفتی. ولی یک سوالی؟ مثلا کمپانی EA Infitie activiont 2k naughty dog crytec و ...... همه اینها؟ حرفه ای و بزرگ نیستند؟ میشه بگی اینها چند بار اسمشون رو می نویسن؟ یک بار اول بازی. یک بار اخر بازی. نه اینکه مثل یک ادم خود شیفته هی اول هر مرجله. اخر هر مرحله. حتی وسط مرحله
    قبول کن این یک حرکت فوق غیر حرفه ای هستش. حالا من هرچی بگم قبول نمی کنی. چون تعصب داری. ولی بعدا که حس کردی تعصبت کمتر شده برگرد و فکر کن در موردش

این اتفاق ها در همه بازی ها و فیلم ها هست، در بازی های دیگه طرف حتی کشته یمشه و جسدشو تیکه تیکه میکنن بعد فرداش برمیگرده سر خونه و زندگیش، بالاخره باید هیجانی باشه یا نه.
    نه در همه فیلم ها و بازی ها ولی درست میگی. ولی به قول شما این اقا که خیلی حرفه ای هستش دیگه نباید یک همچین صحنه ضایعی باشه. من به عنوان یک گیمر قدیمی بهت میگم می تونست این صحنه چه جوری بهتر باشه. ببن اگر بد میگم بزن تو دهن من
    ایشوناومد زیر تخت اون فشنگ یا هرچیزی رو برداره. اینجا باید دشمن میگفت وات ؟ از اون صدا ها هم میکرد که وقتی دشمن میبینه می کنه. درین یک صدای اینطوری میکنه
    بعد شما به عنوان متال گیر مثلا دکمه موس رو میزدی که با مشت بکوبه تو دماغش. و بعد هم فرار میکردی مثلا. اینطوری قشنگ تر نبود؟ تا اینکه یارو بیاد زیر تخت سلام بهت بکنه ولی خودش به رو کوچه علی چپ بزنه که ندیدتت
    نه خدایی اینکه من میگم بد بود؟ یعنی منی که نه بازی سازم نه چیزی همچین ایده قشنگی دادم. شما بچه های سایت اونایی که تعصب ندارن بیان در مورد این قسمتی که من ساختم نظر بدن بهتر نبود؟ ولی خدایی دور از تعصب و یا اینکه از حرفهای من خوشتون نیمومده یا اومده بگید اره درست یا غلط میگی

خب اینجاش کاملا واضحه دیگه معلوم که دقت نکردی
    اولا که اونجا نمیشاشه و زیر یارو یدونه سرم هست که ترکیده و ابش میریزه بیرون. اینجا کوجیما هنر به خرج داده و اول قصد یاداوری نسخه های قبلی با یک روش جدید داره.
    دوما چرا وقتی به اینا میرسن نمیکشن (همون لحظه) چون دنبال همین بیگ باس هستن، یکی یکی نگاه میکنن ایا بیگ باس هست ؟ نه پس بکشش ولی به بیگ باس که رسیدن اونجا دیگه باید گزارش بدن اقا پیداش کردیم اینجاست و فلان که مرد اتشی میرسه و باقی اتفاقا
    (قضیه این طوری نیست که چون کله تکون میخوره نمیبینن، نه میبینن ولی کار رو به دقت دارن انجام میدن چون ممکنه بیگ باس رو بکشن.
    -----------
    ببین اگر اینطور که شما میگی باشه که نیست من با دلیل بهت میگم اینطوری نیست
    شما میگی میان چک می کنند اگر نبود شلیک می کنند. اون ها اومدن اومدن. به من و اون یارو بام پیچی که رسیدن چک نکردن. شلیک هم نکردن. یک چند دقیقه داشتند برای خودشون در تفکرات غلط میزدن. بعدا این یارو شاشید . دقت میکردی از همون جاش اب اومد بیرون. بعدا اینها چک کردند و اون اتیشی اومد. اگر حرف شما درست بود نباید اینها این همه دقیقه مکس میکردن. و به قول شما وقتی اون خون که رنگ هم نداشت ( چون شاشش بود ) اومد بیرون تازه اینها چک کنند

و یک نکته دیگه. شما میگی اینها اومدن که چک بکنن اگر بیگ باس هستش اون رو دستگیر کنن. در حالی که اون زنه اولش اومد شما رو بکشه. پس میبینی؟ بازم روی تعصب حرف زدی و اشتباه کردی

مرد اتشی در مقابل گلوله و اینا دمیج میخوره و این فقط مانع حرکتش و کندش میکنه، ولی اب کلا از بین میبردتش
    شما نتظار داری وسط جنگ چند تا چند منبع اب بزاره تا بزنیشون و بخوره به مرد اتشی؟ اون موقع نمیگی این منابع اب وسط جنگل چطوری ظاهر شدن؟
    خوب این حرفت درست هستش. ولی مثلا یک جوری دیگه ای باید اینجا رو درست می کرد. شات گات یک اسلحه برای محیط بسته هستش و در مصافت های دور کاربرد نداره و ضعیف هستش. بعد شما نمیگی اون یارو اتیشی از اون عقب میاد این شات گان با رنج کمش اون رو اهسته می کنه یکمی مسخرس؟
    مثلا اینجا رو باید یک اسلحه ای چیزی درست می کردند که مثلا یخی باشه. ( چون کلا بازیش تخیلی هستش پس این اسلحه هم جواب میداد ) که این یارو اسب سواره بهت میده و وقتی بهش میزدی سرعتش رو کم می کرد. اینطوری بهتر نبود ؟ یا مثلا یک نارنجک انداز هم اگر میداد که شما میزدی ما میگفتم در اثر انفجارش یکمی شل شده. نه اینکه با یک شات گان که ساچمه هاش پخش میشن . اون تو اون رنج طولانی یارو رو شل کنه؟

من اینجا نیومدم که کل کل کنم
    من خودم طرفدار سگی و شدید این بازی هستم. از شماره 1 تا الان هم بازی کردم. ( به غیر از 4 )
    ولی قبول کن شما وقتی متال گیر 1 رو مثلا بازی میکردی اولا از این سوتی ها نبود. دوما بازی مخفی کاری بیشتری داشت
    این الان شده کال اف دیوتی. من که کلاشنکف دست میگرم میرم جلو ملت رو می کشم و یک همچین سوتی های سگی برای کسی مثل اقای کجیما با اون همه حرفه ای بودند و اون همه تجربه که تو بازی های قبلی داشته واقعا ضایعس
    قبول کن. اگر بازی ایرانی بود یا یک کمپانی که باهاش حال نمی کنی. حاضرم قسم بخورم با همین حرفهای من تو سرش میزدی. ولی چون روی این اقا و شرکتش و بازی تعصب کورکورانه داری اینجوری دفاع می کنی

بازم میگم. من خودم طرفدار این بازی هستم. ولی این ایرادها برای یک شرکت تازه تاسیس یا حتی بازی سازی ایرانی ممکنه عادی باشه.ولی برای این اقا نه
    من کلی جلو داداشم گفته بودم متال گیر این حرفها. اون این صحنه ها رو دید ابرو ما رو برد =)) منم مثل شما هی دفاع میکردم چون تعصب داشتم ولی بعد دیدم راست میگه. این صحنه ها یکمی ضایع هستش برای همچین بازی ای.
    Last edited by madmaster_3d; 25-11-2015 at 10:46.

2. این کاربر از madmaster_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان .من کرک ورزن دو رو همراه اپدیت 1.05ریختم.ساعت رو هم به پکن تغییر دادم ولی بازم وقتی اجرا میکتم بازیو فقط پیغام گروه کرک کننده میاد دیگه چیزی نمیاد.چیکار باید کرد؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برادر کلا صحبت های منو برعکس برداشت کردی و اینم دلیلش اینه که از اخبار بازی خبر نداری.

من میگم کونامی اسم و نام کوجیما رو از روی بازی برداشت چه کاری به بقیه کمپانی ها دارم و چه کاری به بزرگ یا کوچیک بودن اونا دارم. ( لطفا صحبت های منو با دقت بخون کلا یک موضوع دیگه تحویل من دادی)

دوما
    ببین اگر اینطور که شما میگی باشه که نیست من با دلیل بهت میگم اینطوری نیست
    شما میگی میان چک می کنند اگر نبود شلیک می کنند. اون ها اومدن اومدن. به من و اون یارو بام پیچی که رسیدن چک نکردن. شلیک هم نکردن. یک چند دقیقه داشتند برای خودشون در تفکرات غلط میزدن. بعدا این یارو شاشید . دقت میکردی از همون جاش اب اومد بیرون. بعدا اینها چک کردند و اون اتیشی اومد. اگر حرف شما درست بود نباید اینها این .......
    اقا یارو نشاشید چرا متوجه نمیشی، چه خونی، سرم بود، خوابیده بود روی سرم و اون ترکید ابش ریخت بیرون.
    سرم یعنی از اینا :

اون دختره هم قضیه داره، به دیالوگ ها دقت کن (بازی رو تموم نکردی من نمیتونم بیشتر توضیح بدم بهت ) ولی گفتم اینا دنبال بیگ باس هستن و وقتی بگیرنش خواهند کشتش.

+
    در مورد بقیه صحبت هات رو شمشیر رو از رو بستی چه تعصبی اخه.
    من کاری ندارم نظرت در مورد بازی چی هست و چه برداشتی داری، من فقط به سوالات و برداشت های نادرستت از بازی دارم جواب میدم.

5. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

من میگم کونامی اسم و نام کوجیما رو از روی بازی برداشت چه کاری به بقیه کمپانی ها دارم و چه کاری به بزرگ یا کوچیک بودن اونا دارم. ( لطفا صحبت های منو با دقت بخون کلا یک موضوع دیگه تحویل من دادی)
    این رو من نفهمیدم منظورت چیه؟ چون کلا اسم رو هی مینویسه

اقا یارو نشاشید چرا متوجه نمیشی، چه خونی، سرم بود، خوابیده بود روی سرم و اون ترکید ابش ریخت بیرون.
    این رو ممکنه درست بگی ولی من سرم ندیدم. حالا یا دقت نکردم یا اینکه باگ گرافیکی بوده پیدا نبوده برای من

در مورد بقیه صحبت هات رو شمشیر رو از رو بستی چه تعصبی اخه.
    من کاری ندارم نظرت در مورد بازی چی هست و چه برداشتی داری، من فقط به سوالات و برداشت های نادرستت از بازی دارم جواب میدم.
    شمشیریم کجا بوده
    من که میگم خودم عاشق این بازی هستم. ولی گفتم از این اقا این حرکتهای آماتوری بعید بود

من 4کر شما و دوستان هم هستم. ولی قبول کن تعصب داریا

- - - Updated - - -

اقا یک سوالی؟
    یک قسمتی هست که مثلا یک سری ادم هستند . بعد ما تعیین می کنیم تو کدوم تیم باشند مثلا R & D
    چون بیشتر تفنگ ها برای باز شدن این تیم رو میخوان باید همه رو روی این تیم قرار بدم نه ؟ و وقتی مرجله تموم میشه این ها لولشون میره بالا درسته؟
    اینطوری میتونم بعدا اسلحه جدید باز کنم درسته؟
    اون ساپورت تیم و اون یکی انگار خیلی به درد نمیخورن؟ چون اسلجه ها اکثرا این ار دی تیم رو میخواد
    نظرتون چیه ؟

Last edited by madmaster_3d; 26-11-2015 at 23:29.

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

[/SIZE][/COLOR]اقا یک سوالی؟
    یک قسمتی هست که مثلا یک سری ادم هستند . بعد ما تعیین می کنیم تو کدوم تیم باشند مثلا R & D
    چون بیشتر تفنگ ها برای باز شدن این تیم رو میخوان باید همه رو روی این تیم قرار بدم نه ؟ و وقتی مرجله تموم میشه این ها لولشون میره بالا درسته؟
    اون ساپورت تیم و اون یکی انگار خیلی به درد نمیخورن؟ چون اسلجه ها اکثرا این ار دی تیم رو میخواد
    نظرتون چیه ؟

نه.
    اول بازی این کار رو بکن ولی جلوتر باقی تیم رو نیاز داری ...یعنی اونها رو هم باید ازتقا بدی !!

- - - Updated - - -

[/SIZE][/COLOR]اقا یک سوالی؟
    نظرتون چیه ؟

نه.
    اول بازی این کار رو بکن ولی جلوتر باقی تیم رو نیاز داری ...یعنی اونها رو هم باید ازتقا بدی !!

8. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اقا یک سوالی؟
    نظرتون چیه ؟

وقتی افرادت زیاد بشن سخته تک تک بچینیشون، بهترین راه استفاده از گزینه اتوماتیک هست هر نیرو رو بسته به پارامترهاش تو بهترین قسمت قرار میده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه.
    وقتی افرادت زیاد بشن سخته تک تک بچینیشون، بهترین راه استفاده از گزینه اتوماتیک هست هر نیرو رو بسته به پارامترهاش تو بهترین قسمت قرار میده.
    مرسی از هر دو دوست
    آره اتفاقا اون کار رو میکنم چون 90 تا شدن فکر کنم.

خدایا این اسنایپ نبود تو متال گیر چه باید میکردیم

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

این جور که بو میاد توی ردیت به چپتر سه خیلی امیدوارن ... یه نفرم کلی برنامه نویسی و عکس از اینکه چپتر سه وجود داره گذاشته ...
    از اون طرف یه عده دنبال اینن که بمبهای اتمی رو نابود کنن و تویتر کونامی هم خیلی مانور میده روی این ... میگن اگه نابود بشه یه اتفاقی می افته !!

- - - Updated - - -

این جور که بو میاد توی ردیت به چپتر سه خیلی امیدوارن ... یه نفرم کلی برنامه نویسی و عکس از اینکه چپتر سه وجود داره گذاشته ...
    از اون طرف یه عده دنبال اینن که بمبهای اتمی رو نابود کنن و تویتر کونامی هم خیلی مانور میده روی این ... میگن اگه نابود بشه یه اتفاقی می افته !!

12. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من تا حالا سری متال گیر رو بازی نکرده بودم. فقط همیشه تعریفش رو شنیده بودم.
    البته آخرین نسخه اش رو هم روی PS3 که برادرم بازی می کرد تا حدودی دیده بودم. با همین اسنیک بود.
    چرا اینجوریه بازیه؟ چرا همه مراحلش شبیه همه؟ چرا همش تو بیابونه و اینجوری؟ اون شماره قبلی رو که من یه مقدارش رو دیده بودم اینجوری نبود.
    اصلا حال نکردم با بازی تا الان که اپیزود 7 هستم. چه جوری این همه فن داره و نمره های خوبی گرفته؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من تا حالا سری متال گیر رو بازی نکرده بودم. فقط همیشه تعریفش رو شنیده بودم.
    البته آخرین نسخه اش رو هم روی PS3 که برادرم بازی می کرد تا حدودی دیده بودم. با همین اسنیک بود.
    چرا اینجوریه بازیه؟ چرا همه مراحلش شبیه همه؟ چرا همش تو بیابونه و اینجوری؟ اون شماره قبلی رو که من یه مقدارش رو دیده بودم اینجوری نبود.
    اصلا حال نکردم با بازی تا الان که اپیزود 7 هستم. چه جوری این همه فن داره و نمره های خوبی گرفته؟
    در این نسخه کلا هسته بازی عوض شده و مراحل بازی جهان باز شدن و امکان گشت و گذار هست. ولی نسخه های قبلی همشون خطی هستن.

دیگه نمیدونم چرا نمرات بالا گرفته (اینم از اون سوالاست

15. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •