تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 58 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

یعنی وقتی که ویندوز رو نصب می کنی یه پاتیشن 1 ترابایتی میاد ؟!

خب شما تو همون که نصب کردی بعدا از تو خوده ویندوز درایو C رو قسمت قسمت کن ! راست کلیک کن رو computer بعد بزن رو manage !!! اونجا میتونی هر چند تا پارتیشنی که میخوای درست کنی ! :|

اینجوری مشکلت حل نمی شه ؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز باید شرینک کنم ..تازه اگه یه روزی خواستم دوباره ویندوز عوض کنم کلیه اطلاعات درایوهای دیگه که درست کردم پاک میشه و دوباره همون یه پارتیشن میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من می خواهم راهی تو نصب ویندوز ارجینالش بگید که کاری به بقیه ی درایوا نداشته باشه و فقط تو یه درایو مثلا c که براش درست میکنم کارکنه.فرمت کنه و ویندوز بنصبه و یا هر کاریش که می خواهد بکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گه گاهی یکی از دوستان میاد میگه منظورتون رادرست بگید بعد من منظورم را درست میگم دیگه هیچ کسی پیداش نمیشه
    اگه کسی جواب من را میدونه پستهای قبلیم را بخونه دیگه فکر کنم متوجه بشه می خوام چه قلطی بکنم و راهنماییم کنه

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

ببین دوست عزیز ریستور کردن بکاپ با ویندوز ریختن فرق داره.من از چند نفر همون موقعها پرسدیم راهیی داره فقط ویندوز رو موقع ریستر کردن بریزیم که گفتند نه نمی شه.یخ نفر فکر کنم گفت چند تا گزینه می ده که یکیش فقط درایو C رو پاک می کنه ه به بقیه درایوها کاری نداره و فقط ویندوز می ریزه.الان دقیق یادم نیسن.فکر کنم طرف ایسوس داشت.به هر حال فکر نکنم افراد زیادی اینجا این ریسک رو کرده باشند و ریستور کرده باشند که ببینند ایا کل هاردشون پاک می شه یا نه!یکی از دوستای خودمم چند وقت پیش با ایسوسش همینکار رو کرد و کل هاردش پرید و کلی حرص خورد!
    به هر حال من گفتم می تونید یه ویندوز دانلود کنید ( حالا از کافی نت یا ...).یا می تونید یه ویندوز کرک شده بگیرید (سعی کنید از اونایی باشه که کاستوم نکردند.یعنی ویندوز رو تغییر نداند) بعد با سریال پشت لپتاپ اکتیو کنید.ویندوز اوریجینال که شاخ و دم نداره.ویندوز ویندوزه.کرک کردنش ادیت می کنه.شما کرک نکنی اوریجیناله دیگه!مگه اینکه اون شرکت خودش تغییزاتی تو میندوز داده باشه که شما تو نت یا تو همین فروم پرس و جو کن که بهت بگن چه ویندوز کرک شده ای تغییری نداره توش.الان من اویریجینال از سایت مایکرو سافت دانلود کردم.مثلا فکر کردی دیگه خدای سیستم عامله و مشکلی نداره؟!نه بابا ویندوز همونه.در ضمن وقتی شما از نرم افزارهای کرک شده استفاده می کنید خیلی معنی نداره که رو ویندوز اوریجینال حساس باشید!چون همون برنامه ها رجیستری و ... رو تغییر می دن.یعنی عملا سیستمنون کرک شده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز میدونم فرقی بین ویندوز ارجینال و بقیه نیست ولی ویندوز 7 این لپ تاپ یک سری نرم افزار روش نصبه و وقتی که بالا میاد دیگه نیاز نداره درایور نصب کنی.... بله فکر کنم این که من می خواهم نمیشه و در کل باید بی خیال بشم و ویندوز 8 با درایور یکی یکی نصب کنم... در کل دم همه گرم راهنماییم کردید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب هیچ لپتاپی اینجوری نیست ویندوزش.درایورها یا تو یه Cd جداست یا تو لپتاپ هست باید یه سیوش کنی و حتی اونایی که dvd ویندوز می دند بعد ویندوز باید خودت درایور نصب کنی.درایورها معمولا تو همه لپتاپها به طور پیش فرض نصبه.بعد از تعویض ویندوز خودت باید همه درایورها و نرم افزارها رو دوباره نصب کنی.مگه همون ریستور کنی که کلا همه چی مثل اول می شه!
    در ضمن جسارت نشه.من منظورم این نبود که فرق ویندوز عوض کردن و ریستور رو نمی دونید.منظورم این بود که ویندوز عوض کردن یه چیزه و ریستور کردن یه مقوله دیگه است و اکثر لپتاپها هم موقع ریستور این قابلیت رو ندارند که فقط ویندوز بریزند با استفاده از ریستور.نمی دونم واقعا شایدم یه راهیی باشه.ولی من از اکثر کسایی که پرسیدم گفتند نمی شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله درست می فرمایید من هم به این نتیجه رسیدم که نمیشود با این حال خیلی ممنون... فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....
    Last edited by mehrdadttm; 09-01-2013 at 22:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط یه سوال اگه می شه لطف کرده و این را پاسخ دهید...من هم ویندوز 8 نصب کردم... حالا این wifi همیشه چراغش روشنه و اصلا خاموش نمیشه چه با کلید fn و چه بدون اون ...فقط می تونم تو ویندوز اون را رو حالت Airplane mode بزارم تا به وایرلس وصل نشه .. آیا راهی هست تا خاموش بشه و این چراغ آبیش رو کیبرد نارنجی بشه ..آخه مصرف باطری را بالا میبره....
    Last edited by mehrdadttm; 09-01-2013 at 23:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •