[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر آلکس فرگوسن پیش از شهرآورد منچستر از پنالتیهای ناعادلانهای که به سود "همشهریها" اعلام میشود، انتقاد کرد و در عین حال از حریف عصر یکشنبه شیاطین سرخ با احترام یاد کرد
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد پیش از رویارویی عصر یکشنبه مردانش با منچسترسیتی در ورزشگاه "اتحاد" از هفته شانزدهم لیگ برتر گفت: "شمار پنالتیهایی که در سال گذشته به سود آنها اعلام شده ۲۱ یا عددی نزدیک به این بوده است چنانچه این تعداد پنالتی به سود ما اعلام میشد، پارلمان انگلیس پروندهای را برای بررسی موضوع تشکیل میداد و صدای اعتراض همه بلند میشد!"
منچسترسیتی از آغاز فصل ۲۰۱۱ – ۲۰۱۰ بیستویک پنالتی را از داوران دریافت کرده که چهارتای آنها در سه بازی خانگی اخیر این تیم بوده است. اعتراض فرگوسن در حالی صورت میگیرد که یونایتدها نیز در همین بازه زمانی همین تعداد پنالتی داشتهاند و در این فصل هم رویهم رفته پنج پنالتی به سود آنها اعلام شده که یک پنالتی بیشتر از فیروزهایپوشان بوده است.
فرگوسن همچنین به دگرگونی در ساختار قدرت لیگ برتر اشاره کرد و گفت: "سیتی بزرگترین تهدید پیشروی ماست. ما هم بزرگترین خطر پیشروی آنها هستیم. همه چیز عوض شده است. در ۲۵ سال گذشته بازیها میان منچستریونایتد و لیورپول تماشایی بودند. آن رقابت مهمترین بود ولی اوضاع عوض شده زیرا لیورپول دیگر بر سر قهرمانی نمیجنگد؛ درست بر خلاف منچسترسیتی."
سرمربی یونایتدها اطمینان دارد، یونایتد بتواند این حریف خود را نیز از میدان به در کند: "سرنوشت آنها در ثانیهای عوض شد که شیخ منصور آنها را خرید. ما آن زمان میدانستیم بازی عوض خواهد شد. با این همه باید این چالش را پذیرفته و همان گونه کار کنیم که در گذشته برابر چلسی کرده بودیم یا زمانی که آرسنال و لیورپول را در اوایل دهه ۹۰ کنار زدیم."
نامزدهای مرد سال فوتبال انگلیس
|
اتحادیه فوتبال انگلیس نامزدهای کسب عنوان مرد سال فوتبال انگلیس در سال 2012 را اعلام کرد.
به گزارش رویش به نقل از ایسنا، اتحادیه فوتبال انگلیس، اشلی کول، مدافع چلسی – جوهارت ،دروازهبان منچسترسیتی – استیون جرارد، هافبک لیورپول – گلن جانسن ،دفاع لیورپول و دنی ولبک ، مهاجم جوان منچستریونایتد را نامزدهای کسب عنوان مرد سال فوتبال انگلیس در سال 2012 انتخاب کرد.
در سالی که انگلیس با تعویض کاپیتان تیم ملی و تغییر سرمربی جنجالهای زیادی داشت، بازیکنانی بودند که عملکرد ثابتی داشتند و توانستند در ترکیب سه شیرها(لقب تیم ملی انگلیس) حضور مداومی داشته باشند. تیم فوتبال انگلیس در سال 2012 در 47 بازی به میدان رفت که 47 بازیکن مختلف در این بازیها برای انگلیس به میدان رفتند. در این بین اشلی کول ، جرارد، هارت، جانسون و دنی ولبک توانستند حضور مداومی با انگلیس داشته باشند. تمامی نامزدهای مرد سال انگلیس در یورو 2012 حاضر بودند که با شکست برابر ایتالیا در نیمه نهایی حذف شدند. |
فان پرسی: روزهای خوب من در راه است؛تا به اینجا شرایطمان قابل قبول است
ستاره هلندی یونایتد تابه اینجای رقابت های لیگ برتر 10 گل برای تیمش به ثمر رسانده ولی به هواداران تیمش قول داده تا گلها و پاس گلهای بیشتری ازاو خواهند دید
گل : روبین فان پرسی ستاره هلندی باشگاه منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات تابستانی از آرسنال جدا شد و به یونایتد پیوست. حالا و در آستانه بازی حساس یونایتد مقابل سیتی او به هواداران تیمش قول داده که به مراتب بهتر از اینها کار خواهد کرد و گلهای بیشتری خواهد زد و پاس گلهای بیشتری خواهد داد.
اودر 19 دیداری که برای تیم فرگوسن برگزار کرده، 13 گل به ثمر رسانده و تعدادگلهایش در رقابت های لیگ برتر 10 گل است. البته خود فان پرسی به اینها راضی نیست.
این ستاره 29 ساله روزهای خوبی را در اولدترافورد پشت سرمی گذارد و حالا در صحبت هایی به ام.یو.تی.وی گفته:« وقتی همه تو را دوست داشته باشند، این محبوبیت به تو بال می دهد. من از حضور در یونایتد راضی و خوشحالم و به نظر می رسد که همه از حضور من در این تیم خوشحال هستند. ولی من به اینها راضی نمی شوم. اگر به آمار و ارقام من نگاه کنید، من در 19 بازی، 13 گل زده ام. خوب است ولی می خواهم بهتر از اینها باشم و بیش از اینها گل بزنم. می خواهم تا جایی که ممکن است به جلو پیش بروم.»این درحالی است که یونایتد شروع خوبی در رقابت های این فصل لیگ برتر داشته و در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و به دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نیز راه یافته. دراین میان سرالکس فرگوسن گلایه هایی از عملکرد دفاعی تیمش دارد ولی فان پرسی از اینکه روندهای برد تیمش ادامه دارد، راضی به نظر می رسد.
فان پرسی دراین باره گفته:« ما به پیروزی می رسیم. در لیگ برتر در صدر جدول هستیم و مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را هم در صدر جدول گروهمان به پایان بردیم. شاید تا چند ماه پیش ، خواسته همه ما همین بوده. تا به اینجا شرایط قابل قبولی داشته ایم و اوضاع خوب است. الان باید پیشرفت کنیم. اگر بتوانیم گلهای کمتری دریافت کنیم، زندگی برایمان آسان تر می شود.»