تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 139 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستمون درست میگن
    من الان خودم دارم با همینا بازیارو میبینم کامل و زنده
    همه لیگها

مستلزماتش ایناس :
    1_یک فروند کارت ---
    2_اکانت سی سی کم برای تماشای کانلهای کارتی
    3_نرم افزار --- Dream که پلیر هست و اکانت رو توش قرار میدین
    4_ اینترنت پرسرعت

صد البته اگه رصیور خوبی هم داشته باشین که LAN بخوره میتونین در رصیور کانالها رو باز کنید...

اکانت ها هم همه قیمت هست از یک ماهه 22 تومن تا شش ماهه که 75 تومنه

برای اکانت هم یه جای خوب سراغ دارم شش ماهه 45 ت اگه کسی خواست پ.خ بده بهش معرفی کنم
    خودم ازون استفاده میکنم
    کیفیتش خوبه
    Last edited by smallfrank; 07-12-2012 at 13:24.

2. 3 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

1_یک فروند کارت ---
    گرونترینش همینه!نمیصرفه.همون فلش پلیر ها بهترن!!!!نگفتین چه قدر حجم میبره؟
    برای این که تاپیک منحرف نشه یک خبرم بزارم
    فرگوسن: شکست سيتي کار بزرگي است

سرآلکس فرگوسن اعلام کرد پيروزي يونايتد بر سيتي در ليگ برتر يکي از بزرگ‌ترين پيروزي‌هاي دوران خود در منچستر يونايتد خواهد بود.

مردان فرگوسن در حالي يکشنبه برابر منچستر سيتي در ورزشگاه اتحاد بازي خواهند کرد که پيروزي آنها، فاصله يونايتد در صدر جدول را به شش امتياز مي‌رساند و انتقام دو شکست رفت و برگشت سال قبل را از سيتي خواهد گرفت. خصوصا شکست تحقير آميز (6 بر يک) در ديدار رفت که به قيمت از دست دادن صدرنشيني تمام شد.

فرگي در اين باره گفت: اگر ببريم برد بزرگي را کسب ‌کرده‌ايم. آنها در خط دفاعي تيم قوي هستند و تقريبا نصف ما در ليگ برتر گل خورده‌اند. سيتي بازيکنان قابلي دارد که براي هر تيم مي‌تواند دردسر ايجاد کند.

فرگوسن ادامه داد: مهم‌ترين نکته براي ما در بازي يکشنبه اين است که از اشتباه‌هاتمان در فصل گذشته برابر سيتي درس گرفته باشيم. اگر مثل بازي با ردينگ باشيم کارمان برابر سيتي ساخته است.

فرگوسن در پايان درباره رقابت دو تيم براي قهرماني در ليگ برتر گفت: ليگ برتر کورس دو تيم براي قهرماني نيست. درست است که چلسي تيم سوم جدول 10 امتياز با صدر فاصله دارد، اما نبايد از اين تيم غافل شويم. بارها در ليگ برتر اتفاق افتاده است که چيزي را که انتظارش را نداري رخ مي دهد.
    ورزش 3

4. 3 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رفیق این هادو که میگید چی هست؟فقط همین میخواد ؟؟؟Prog --- هم که برنامه هست درسته؟چه قدر حجم میبره؟حداقلش چنده؟
    تاپیک منحرف نشه یکوقت!
    این هادو که توی پلاگین اضافه میشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم وقتی هادو اضافه شد : براگا گالا :

چرا منحرف ؟ در جهت مشکل گشایی بچه هاست دیگه !

الان کارتdvb اکسترنال هستش 145 تومن . کجاش گرونه عمو ؟! فقط برای دیدن نیست کارت !!! میتونی آفلاین هم فایل بگیری ! مال من قدیمیه ( پروف 7500 خریده بودم 74000 تومن سه سال پیش )

حجمی هم هادو نمیبره آنچنان ! فقط هر چند ثانیه یه کانکت میشه به سرور اصلی و پچا رو میگیره
    Last edited by MoJtaBa.R; 07-12-2012 at 16:42.

6. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برا بازی سیتی میشه که بازی رو نگهداشت و با یه تساوی هم میشه راضی بود : با این وضع دفاع و بازیکنای که داریم ریسکه بزرگیه به حمله فقط فک کنیم . حیف که شرایط تیم مناسب نیست وگرنه سیتی همچین بزرگ هم نیست که بهش حتی فک کنیم !

سولسشر: سیتی هیچ وقت به بزرگی یونایتد نمی شود

شاگردان فرگوسن این هفته در حالی برابر آبی های سیتی قرار می گیرند که در حال حاضر با 3 امتیاز برتری نسبت به رقیب در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند.

سایت گل- اله گنار سولسشر، مهاجم سابق منچستریونایتد، معتقد است منچسترسیتی هیچ وقت نمی تواند به بزرگی رقیب همشهری اش شود.

شاگردان فرگوسن این هفته در حالی برابر آبی های سیتی قرار می گیرند که در حال حاضر با 3 امتیاز برتری نسبت به رقیب در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند.

سیتی فصل گذشته توانست در آخرین هفته قهرمانی را از چنگ یونایتدها در بیاورد و بعد از سال های قهرمان جزیره شود. اما سولسشر معتقد است علی رغم این قهرمانی، سیتی هنوز راهی طولانی برای رسیدن به رقیب همشهری دارد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز جنبه برادر بزرگتری منچستریونایتد وجود دارد. برادر کوچک تر تلاش می کند تا از برادر بزرگتر پیشی بگیرد؛ این اتفاق در هر خانواده ای ممکن است رخ دهد. یا در یک باشگاه که بازیکن کوچکتر می خواهد جای بازیکن بزرگتر را بگیرد.

سیتی امیدوار است تا جای یونایتد را بگیرد اما فکر نمی کنم آنها قادر به این کار باشند."

منچستریونایتد به خاطر دریافت 21 گل در 15 دیدار، با انتقادات زیادی روبروست اما سولسشر معتقد است این مسئله به خاطر سبک هجومی بازی شیاطین سرخ است.

" در طول سال ها، منچستریونایتد همیشه پیروزی های دراماتیکی به دست آورده؛ در طول تاریخ باشگاه لحظات تلخی وجود داشته اما بعد از آن برگشته اند. این در دی ان ای باشگاه وجود دارد. فکر می کنم یونایتدها از چنین دیدارهایی استقبال می کنند."

8. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

دوستان سایت ورزش سه برای شبکه ورزش هیچ پخش زنده ای نذاشته! واقعا نمی خواد بازی با سیتی رو پخش کنه؟!!

10. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برا بازی سیتی میشه که بازی رو نگهداشت و با یه تساوی هم میشه راضی بود : با این وضع دفاع و بازیکنای که داریم ریسکه بزرگیه به حمله فقط فک کنیم . حیف که شرایط تیم مناسب نیست وگرنه سیتی همچین بزرگ هم نیست که بهش حتی فک کنیم !
    اتفاقا فک کنم اگه به فکر برد باشیم و حمله کنیم خیلی بهتره چون اخر فصل نیست که بگیم اگه امتیاز از دست ندیم قهرمان می شیم
    با توجه به این که سه امتیاز هم بیشتر داریم اگه ببازیم (خدایی نکرده) هم اتفاق خاصی پیش نمیاد

12. 3 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

يه حسي بهم ميگه بر خلاف همه اين چيزايي كه همه ميگن ما فردا ميبريم با اختلاف زياد هم ميبريم....

14. 3 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اتفاقا فک کنم اگه به فکر برد باشیم و حمله کنیم خیلی بهتره چون اخر فصل نیست که بگیم اگه امتیاز از دست ندیم قهرمان می شیم
    با توجه به این که سه امتیاز هم بیشتر داریم اگه ببازیم (خدایی نکرده) هم اتفاق خاصی پیش نمیاد
    اِ . من گفتم دفاع محض ؟ میگم به فکر اداره باشیم تا بی مهابا حمله ؛ درسته ته فصل نی ولی بحران بی بازیکنی رو بگذرونیم باقی بازیا رو میتونیم راحتتر فک کنیم . ببازیم فرقش با مساوی توی 2 امتیازه که ته فصل به درد میخوره !

دوستان سایت ورزش سه برای شبکه ورزش هیچ پخش زنده ای نذاشته! واقعا نمی خواد بازی با سیتی رو پخش کنه؟!!

نه دیگه . حالا بازیای کالچیو باشه تیمای رده آخری رو مث هلو نشون میده !!!

يه حسي بهم ميگه بر خلاف همه اين چيزايي كه همه ميگن ما فردا ميبريم با اختلاف زياد هم ميبريم....

ایشاا...

16. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

12

سر آلکس فرگوسن پیش از شهرآورد منچستر از پنالتی‌های ناعادلانه‌ای که به سود "همشهری‌ها" اعلام می‌شود، انتقاد کرد و در عین حال از حریف عصر یکشنبه شیاطین سرخ با احترام یاد کرد

به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد پیش از رویارویی عصر یکشنبه مردانش با منچسترسیتی در ورزشگاه "اتحاد" از هفته شانزدهم لیگ برتر گفت: "شمار پنالتی‌هایی که در سال گذشته به سود آنها اعلام شده ۲۱ یا عددی نزدیک به این بوده است چنان‌چه این تعداد پنالتی به سود ما اعلام می‌شد، پارلمان انگلیس پرونده‌ای را برای بررسی موضوع تشکیل می‌داد و صدای اعتراض همه بلند می‌شد!"

محتوای مخفی: ادامه 
    منچسترسیتی از آغاز فصل ۲۰۱۱ – ۲۰۱۰ بیست‌ویک پنالتی را از داوران دریافت کرده که چهارتای آنها در سه بازی خانگی اخیر این تیم بوده است. اعتراض فرگوسن در حالی صورت می‌گیرد که یونایتدها نیز در همین بازه زمانی همین تعداد پنالتی داشته‌اند و در این فصل هم روی‌هم رفته پنج پنالتی به سود آنها اعلام شده که یک پنالتی بیشتر از فیروزه‌ای‌پوشان بوده است.

فرگوسن همچنین به دگرگونی در ساختار قدرت‌ لیگ برتر اشاره کرد و گفت: "سیتی بزرگ‌ترین تهدید پیش‌روی ماست. ما هم بزرگ‌ترین خطر پیش‌روی آنها هستیم. همه چیز عوض شده است. در ۲۵ سال گذشته بازی‌ها میان منچستریونایتد و لیورپول تماشایی بودند. آن رقابت‌ مهم‌ترین بود ولی اوضاع عوض شده زیرا لیورپول دیگر بر سر قهرمانی نمی‌جنگد؛ درست بر خلاف منچسترسیتی."

سرمربی یونایتدها اطمینان دارد، یونایتد بتواند این حریف خود را نیز از میدان به در کند: "سرنوشت آنها در ثانیه‌ای عوض شد که شیخ منصور آنها را خرید. ما آن زمان می‌دانستیم بازی عوض خواهد شد. با این همه باید این چالش را پذیرفته و همان گونه کار کنیم که در گذشته برابر چلسی کرده بودیم یا زمانی که آرسنال و لیورپول را در اوایل دهه ۹۰ کنار زدیم."

نامزدهای مرد سال فوتبال انگلیس

اتحادیه فوتبال انگلیس نامزدهای کسب عنوان مرد سال فوتبال انگلیس در سال 2012 را اعلام کرد.
    به گزارش رویش به نقل از ایسنا، اتحادیه فوتبال انگلیس، اشلی کول، مدافع چلسی – جوهارت ،دروازه‌بان منچسترسیتی – استیون جرارد، هافبک لیورپول – گلن جانسن ،‌دفاع لیورپول و دنی ولبک ، مهاجم جوان منچستریونایتد را نامزدهای کسب عنوان مرد سال فوتبال انگلیس در سال 2012 انتخاب کرد.
    در سالی که انگلیس با تعویض کاپیتان تیم ملی و تغییر سرمربی جنجال‌های زیادی داشت، بازیکنانی بودند که عملکرد ثابتی داشتند و توانستند در ترکیب سه شیرها(لقب تیم ملی انگلیس) حضور مداومی داشته باشند. تیم فوتبال انگلیس در سال 2012 در 47 بازی به میدان رفت که 47 بازیکن مختلف در این بازی‌ها برای انگلیس به میدان رفتند. در این بین اشلی کول ، جرارد، هارت، جانسون و دنی ولبک توانستند حضور مداومی با انگلیس داشته باشند. تمامی نامزدهای مرد سال انگلیس در یورو 2012 حاضر بودند که با شکست برابر ایتالیا در نیمه نهایی حذف شدند.

فان پرسی: روزهای خوب من در راه است؛تا به اینجا شرایطمان قابل قبول است

ستاره هلندی یونایتد تابه اینجای رقابت های لیگ برتر 10 گل برای تیمش به ثمر رسانده ولی به هواداران تیمش قول داده تا گلها و پاس گلهای بیشتری ازاو خواهند دید

گل : روبین فان پرسی ستاره هلندی باشگاه منچستریونایتد در بازار نقل و انتقالات تابستانی از آرسنال جدا شد و به یونایتد پیوست. حالا و در آستانه بازی حساس یونایتد مقابل سیتی او به هواداران تیمش قول داده که به مراتب بهتر از اینها کار خواهد کرد و گلهای بیشتری خواهد زد و پاس گلهای بیشتری خواهد داد.
    اودر 19 دیداری که برای تیم فرگوسن برگزار کرده، 13 گل به ثمر رسانده و تعدادگلهایش در رقابت های لیگ برتر 10 گل است. البته خود فان پرسی به اینها راضی نیست.
    این ستاره 29 ساله روزهای خوبی را در اولدترافورد پشت سرمی گذارد و حالا در صحبت هایی به ام.یو.تی.وی گفته:« وقتی همه تو را دوست داشته باشند، این محبوبیت به تو بال می دهد. من از حضور در یونایتد راضی و خوشحالم و به نظر می رسد که همه از حضور من در این تیم خوشحال هستند. ولی من به اینها راضی نمی شوم. اگر به آمار و ارقام من نگاه کنید، من در 19 بازی، 13 گل زده ام. خوب است ولی می خواهم بهتر از اینها باشم و بیش از اینها گل بزنم. می خواهم تا جایی که ممکن است به جلو پیش بروم.»این درحالی است که یونایتد شروع خوبی در رقابت های این فصل لیگ برتر داشته و در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و به دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نیز راه یافته. دراین میان سرالکس فرگوسن گلایه هایی از عملکرد دفاعی تیمش دارد ولی فان پرسی از اینکه روندهای برد تیمش ادامه دارد، راضی به نظر می رسد.
    فان پرسی دراین باره گفته:« ما به پیروزی می رسیم. در لیگ برتر در صدر جدول هستیم و مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا را هم در صدر جدول گروهمان به پایان بردیم. شاید تا چند ماه پیش ، خواسته همه ما همین بوده. تا به اینجا شرایط قابل قبولی داشته ایم و اوضاع خوب است. الان باید پیشرفت کنیم. اگر بتوانیم گلهای کمتری دریافت کنیم، زندگی برایمان آسان تر می شود.»

18. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سایت ورزش 3 بازی رو پخش مستقیم زده
    يکشنبه 19/09/1391 ساعت : 17:00
    هفته 16 ليگ برتر انگليس : منچسترسيتي - منچستريونايتد
    زنده از شبکه ورزش

20. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •