تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 301 اولاول ... 323839404142434445465292142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فتح الله زاده: شوالیه شدم تا با شمشیر و زره بروم به مصاف سردار/ چند پروفسور و دو دانشمند با من شوالیه شدند

علی فتح الله زاده در گفت و گو با خبرآنلاین از نشان جدیدش سخن می گوید
    به گزارش خبرآنلاین ؛ علی فتح الله زاده می گوید هیچ کس حق ندارد ارزش جایزه مهمی را که او از شرکتی مهم در اروپا گرفته را زید سئوال ببرد. مدیر باشگاه استقلال در بازگشت از آلمان و بلژیک از صید جدیدش برای ورزش ایران سخن می گوید.
    ماشاالله نبودن تان برای استقلال خوش یمن است. عجب بردی آوردند بچه ها برابر سپاهان در اصفهان!
    اتفاقا تیرت خورد به سنگ و کور خواندی. خیلی هم پا قدمم خوش یمن است. رسیدم در فرودگاه امام تهران ، تازه 10 دقیقه از بازی گذشته بود ، همین که رفتم پای تلویزیون توپ افتاد زیر پای خسرو حیدری و گل زدیم.
    حالا که بردید ، می گویید بازی را دیدید . ما هم که نمی توانیم بگوییم ندیدید !
    فکر کردی! شاهد هم دارم. اتفاقا همان موقعی که داشتم بازی را می دیدم ، آقای مرزبان هم روی صندلی جلوی من نشسته بود. باور ندارید از او بپرسید! ولی واقعا لذت بردید چه بازی زیبایی انجام شد؟ این بازی واقعا دیدن دارد.
    مخصوصا برای شما چون بردید و باقی صدرنشین ها هم باختند!
    بله دیگر انشالله امسال می خواهیم همان بالای جدول بمانیم تا قهرمان بشویم . تیم خوبی داریم و با هدایت خوب امیر خان می خواهیم حتما قهرمان لیگ باشیم.
    این فصل که شوالیه شدید ، قهرمانی بیشتر می چسبد ؟
    شما که کلا ما را قبول ندارید. جایزه به این مهمی گرفتم ، بعد به شوخی و خنده می گیرید.
    آخر می گویند برای این جایزه پول زیادی هزینه کردید؟
    اگر خارجی ها را بشود با پول خرید که خیلی خوب است. پس این خارجی هایی که شما این قدر شیفته شان هستید همه پولکی هستند و به درد نمی خورند دیگر؟ چطور انجا که کروش چیزی می گوید می گویید حرفش مو لای درزش نمی رود ، حالا که یک شرکت معتبر اروپایی از من تجلیل کرده ، می شود بد؟ همین امسال بروید به سایت شان ببینید در همین مراسم امسال شان از چند داشنشمند و 2 پروفسور تجلیل کردند و آنها هم نشان شوالیه گرفتند.
    الان یعنی شوالیه شدید ، شنل و زره هم دارید؟
    هم زره دارم هم شمشیر ، هم نیزه و هم شنل آبی. یک اسب خوشگل هم دارم که تاخت می روم به سمت قهرمانی.
    رفتید شوالیه شدید که بروید به مصاف سردار رویانیان؟
    ( می خندد) ببین باز خودتان می گویید ها! دیگه به هر حال او سردار است و من برای مصاف با او باید شوالیه می شدم تا با شمشیر و زره به مصافش بروم! جالب این است که حالا تا وقتی من زنده هستم ، هیچ کس نمی تواند این عنوان را بگیرد. می ترسم برای اینکه شوالیه بشوند یزنند من را بکشند، باید از ترسم بادیگارد بگیرم.

2. 2 کاربر از amir-818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تبریک می گم حقتون برد بود شانس هم نیاوردید چون رحمتی هم جزو تیم شما هست.توپ گیری دروازه بان هیچ ربطی به شانس نداره

4. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

قلعه‌نویی غایب بود، جباری برگشت/خداحافظی مدافع جوان استقلال

سرمربی تیم استقلال در تمرین امروز این تیم حضور نداشت و دیگر اعضای کادر فنی تمرینات را زیر نظر گرفتند.
    به گزارش خبرگزاری فارس، تیم استقلال یک روز پس از برتری مقابل سپاهان از ساعت 15 تمرینات خود را پیگیری کرد. امیر قلعه‌نویی غایب اصلی تمرین امروز بود و مجید صالح به همراه دیگر اعضای کادر فنی، بازیکنان را تمرین دادند.

* حنیف عمران‌زاده در ترکیب تیم استقلال امروز حضور نداشت.

* بازیکنانی که در ترکیب اصلی تیم استقلال مقابل سپاهان به میدان رفته بودند، پس از 20 دقیقه ریکاوری راهی استخر و سونا شدند. بقیه بازیکنان در قالب دو تیم به فوتبال درون تیمی پرداختند که در این بازی دستگرمی ستار همدانی و ایمان عالمی نیز حضور داشتند. همچنین سیاوش اکبرپور و کیانوش رحمتی در بازی درون تیمی حضور پیدا کردند.

* مجتبی جباری که در تمرینات چند روز پیش پایش دچار تورم شده بود امروز مجددا در تمرین استقلال شرکت کرد و تنها به دویدن دور زمین پرداخت.

* مسئولان کمپ زنده یاد حجازی در قسمتی از زمین برای محافظت از چمن محافظی را پوشانده بودند تا بارندگی به آن آسیب نزند.

* حدود 20 نفر از هواداران تیم استقلال در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور پیدا کردند.

* محمد انصاری هافبک دهم تیم استقلال که در ابتدای فصل به این تیم اضافه شده بود امروز با کادر فنی و بازیکنان این تیم خداحافظی کرد و برای انجام خدمت سربازی راهی فجر سپاسی شد.

*تمرین تیم استقلال فردا ادامه خواهد داشت و این تیم خود را برای دیدار مقابل پیکان که روز پنجشنبه برگزار می‌شود، آماده خواهد کرد.

6. این کاربر از amir-818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

مستند حجازي در باشگاه منچستر کليد مي‌خورد

ساخت اين مستند با محوريت زندگي ورزشي ناصر حجازي را سام کلانتري کارگردان جواني برعهده گرفته ‌است که پس از گزينه‌هايي چون کيومرث پوراحمد، حسن فتحي و مازيارميري سرانجام با خانواده حجازي به توافق رسيد.
    به گزارش مهر، بهناز شفيعي همسر زنده‌‌ياد ناصر حجازي با اعلام اين خبر در توضيح کم‌وکيف ساخت آن گفت: پس از مذاکره با کارگردان‌هاي مختلف که اغلب آثار سينمايي در کارنامه کاري خود داشتند به اين نتيجه رسيديم که بايد کارگرداني وارد کار شود که روي ژانر سينمايي مستند و داستاني مسلط باشد.

وي در ادامه افزود: بعد از بررسي‌هاي مختلف، با سام کلانتري که از کارگردان‌هاي جوان سينماي مستند و داستاني است وارد مذاکره شديم. بسياري از فيلمهاي اين کارگردان را ديدم و نوع کارگرداني وي به آنچه ما از جهت يک کار مستند و داستاني مي‌خواستيم همراه بود.

بهناز شفيعي در ادامه افزود: پس از آن هم مرتضي رزاق‌کريمي که تهيه‌کننده‌اي مجرب در سينماي مستند ايران است با پروژه همراه شد و من به عنوان همسر ناصر حجازي خيالم از بابت کيفيت ساخت اين مستند آسوده است. در حال حاضر هم فيلمبرداري مقدماتي آن انجام شده است.

همسر زنده‌‌ياد ناصر حجازي در ادامه افزود: در حال حاضر هم سام کلانتري به باشگاه‌هاي منچستر پونايتد انگليس، دي استراداد در اتريش و محمدان در بنگلادش سفر کرده تا خاطرات بازي‌هاي ناصر از زبان هم‌باشگاهي وي مطرح شود.

وي با اشاره به فعاليت‌هاي ناصر حجازي در باشگاه‌هاي اروپايي و آسيايي گفت: ناصر حجازي پنج سال سرمربي باشگاه محمدان بود، کمتر از دو سال هم در باشگاه دي‌استرادا اتريش مربي بوده‌است و در سال 57 هم براي بازي در منچستريونايتد حدود سه ماه بازي تمريني مي‌کرد اما به دلايلي همان سال‌ها به وطن برگشتيم.

شفيعي در ادامه افزود: حال اينکه قرار است سام کلانتري به اين باشگاه‌ها سفر کند و خاطرات هم تيمي‌هاي او از حجازي را جويا شود. از سوي ديگرهم تلويزيون و هم آقاي فتح‌الله زاده سرپرست باشگاه استقلال قول مساعد دادند که فيلم‌هاي آرشيوي را در اختيار ما بگذارد.

همسر زنده‌‌ياد ناصر حجازيي در پاسخ به اين سئوال که خانواده حجازي حساسيت بسياري بر اشراف کارگردان به مسائل فوتبال و بازي اين بازيکن استقلالي داشته باشد و آيا سام کلانتري داراي اين ويژگي بوده است گفت: قطعا همين بوده اما نکته قابل توجه اين است که سام کلانتري کارگردان جواني است که به فوتبال علاقه بسياري دارد و تمامي زمينه‌هاي فعاليت و بازي ناصر حجازي را مي‌داند. درست به دليل همين اطمينان بوده است که کار را به اين کارگردان جوان و البته تهيه‌کننده با تجربه‌اي چون مرتضي رزاق‌کريمي سپرديم.

پيش از اين کيومرث پوراحمد، حسن فتحي و مازيار ميري قصد ساخت اين مستند را داشتند اما هريک به دلايلي چون آشنا نبودن به مقوله فوتبال و همچنين علاقه نداشتن به اين ورزش از ساخت آن انصراف دادند.

8. 4 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

Last edited by Nasser_ZRE; 20-11-2012 at 12:02.

10. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

تبریک می گم حقتون برد بود شانس هم نیاوردید چون رحمتی هم جزو تیم شما هست.توپ گیری دروازه بان هیچ ربطی به شانس نداره

دوست عزیز خوبه حداقل شما اینو درک میکنی . اما دیگه بعضی از دوستانمون توی تاپیک پرسپولیس شورشو درآوردن هر چی میشه میکشونن به استقلال . اگه این فروم چند تا کاربر مثل شما و دیگر افراد مانند امیر و گرافیکار داشت خیلی بیشتر پیشرفت میکرد !

طرف اومده توی بازیه شما با ذوب آهن میگه هر چند خیلی قشنگتر از استقلال بازی میکنیم ...

ما توی اصفهان با یکی از بهترین تیمای لیگ بازی کردیم و قشنگ هم بازی کردیم 11 نفره هم بودن پرسپویس هم توی آزادی با تیم رده 14 جدول اونم 9 نفره ... بازیه خوب شما رو زیر سوال نمیبرم قشنگ بازی کردید . اما بعضی دوستان هنوز به اون درک فوتبالی نرسیدن و نمیدونن اگه مقایسه میکنن حداقل چجوری مقایسه کنن ! امیدوارم یه روزی به این درک برسیم

12. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سپاهانیها هم فوتبال را باختند هم اخلاق را

سرپرست تیم سپاهان در مصاحبه‌ای به نقد بازی استقلال پرداخته و این تیم را به وقت‌کشی محکوم کرده است. در اینجا لازم است چند نکته را به اختصار به آقای خوروش متذکر بشویم.
    ۱- فحاشی تماشاگران- بخوانید تماشاگرنماها- از ابتدای بازی به بازیکنان استقلال به خصوص مهدی رحمتی که دروازه‌بان تیم ملی کشورمان هم هست بی‌شک بدتر و زشت‌تر از آن یکی دو دقیقه‌ای است که بازیکنان استقلال تلف کردند. باشگاه سپاهان که خود را پیشقراول تیم‌های فرهنگی می‌داند چگونه رفتار تماشاگرانش را نادیده می‌گیرد و با گفتن اینکه کار دو طرف بد بود موضوع را به نوعی ماستمالی می‌کند؟
    ۲- آقای خوروش که مدعی است تنها حضور امیر قلعه‌نویی باعث این پیروزی شده بهتر است بار دیگر فیلم بازی را تماشاکند و تعداد موقعیت گل‌هایی که استقلال از دست داد را شمارش کند. ضمن اینکه استقلال ۴ بازیکن خود را در ترکیب اصلی تیم ملی مقابل ازبکستان می‌دید اما سپاهان تنها یک نماینده داشت که آن هم ۴۵ دقیقه برای تیم ملی کشورمان بازی کرد.
    ۳- استقلال در روزی توانست سپاهان را مغلوب کند که اصلا هیچ هافبک بازیسازی را در اختیار نداشت. بدون شک باختن به تیمی که هیچ هافبک بازیسازی را در اختیار ندارد و توزی و زندی را از دست داده و وضعیت جباری و کیانوش رحمتی هم مشخص نیست نباید اینگونه توجیه بشود.
    ۴- درباره ابهام در بحث داوری که خوروش به آن اشاره کرده نیز باید گفت همه کارشناسانی که روز گذشته با رسانه‌ها حرف زدند به صحت تصمیم مظفری‌زاده اشاره کردند و معتقد بودند روی رحمتی خطایی انجام شده است.
    ۵- مدیران باشگاه سپاهان به جای فرافکنی و توجیه رفتار‌های ضد ارزش تماشاگران خود بهتر است فکری اساسی به حال اتفاقاتی که در فولاد شهر می‌افتد بکنند. آیا باید بازهم چشم یک نفر از کاسه دربیاید تا سکوها پاکسازی بشود؟ آیا در ورزشگاه آزادی هم با تیم‌های اصفهانی این برخوردها می‌شود؟
    ۶- محمد رضا خلعتبری از ابتدای بازی با هم‌بازی‌های خود در تیم ملی به بحث وجدل پرداخت که این رفتار‌ها ناراحتی جواد نکونام و خسرو حیدری را هم در بر داشت. اگر قرار نیست به نکونام که سال‌ها است در تیم ملی کشورمان حضور دارد احترام گذاشته شود پس باید به چه کسی احترام بگذاریم؟ آیا باشگاه سپاهان فکری به حال رفتارهای خلعتبری کرده است؟
    ۷- شاید این هفتمی ارتباطی به خوروش نداشته باشد اما محض اطلاع می‌گوییم که گزارشگر بازی (آقای دادخواه) در طول بازی حتی یک بار هم به رفتارتماشاگران اشاره نکرد و تنها یک بار گفت: «قلعه‌نویی از تماشاگران استقلال می‌خواهد شعار ندهند!» آیا این فریب افکار عمومی نسبت به اتفاقات رخ داده در ورزشگاه فولاد شهر نیست؟

ایران ورزشی

رحمتی : جباری، روانخواه، سیدصالحی و شکوری می دانند من چه می گویم /هیچ باشگاهی مثل استقلال پای مصدومانش نایستاده

رحمتی : جباری، روانخواه، سیدصالحی و شکوری می دانند من چه می گویم .]
    کیانوش رحمتی: باشگاه استقلال مرد است! کیانوش رحمتی از اینکه می بیند باشگاه استقلال مدت ها پایش ایستاد تا به شرایط مطلوب بنی برسد خوشحال است و این رفتار را درنهایت به سود باشگاه ها می داند.
    کیانوش رحمتی همان بازیکنی که می گفتند از لیست استقلال کنار گذاشته خواهد شد حالا به یکی از امیدهای قلعه نویی در خط میانی بدل شده است. امیر قلعه نویی بی صبرانه منتظر بازگشت کیا است تا او را در ترکیب تیمش قراردهد. کیانوش از اینکه می بیند باشگاه استقلال رفتار شایسته ای با مصدومان دارد خوشحال است و حس خود را این گونه به تصویر می کشد:«. باشگاه استقلال در حفظ بازیکنان مصدومش برای همه تیم‌های لیگ ایران یک الگو است. هیچ باشگاهی در ایران مثل استقلال پای مصدومانش نایستاده است. شما نگاه کنید ببینید طی سال‌های گذشته نام کدام بازیکن مصدوم از لیست استقلال کنار گذاشته شده است؟ سال‌ها است استقلال مصدوم می‌دهد اما بازیکنانش را حفظ می‌کند. مجتبی جباری بارها مصدوم شد اما باشگاه از لیست کنارش نگذاشت. هادی شکوری و سید صالحی هم مصدوم شدند اما حفظش شان کرد. امیدروانخواه هم همینطور. او سال‌ها مصدوم بود حتی باشگاه خرج جراحی‌اش را هم داد. این نشان می‌دهد باشگاه استقلال پای مصدومانش می‌ایستد. خیلی خوشحالم در باشگاهی بازی می‌کنم که با بازیکنان اینطور برخورد می‌شود.» رحمتی در ادامه حرف هایش گفت:« باشگاه استقلال از نظر من خیلی مردانه پای مصدومانش ایستاده و این خیلی مهم است.من فکر می‌کنم تصمیم گیری های به موقع باشگاه استقلال به نفع دو طرف است. بازیکنی که مصدوم نیست وقتی می‌بیند باشگاه با بازیکنان مصدوم این برخورد را می‌کند سرش را هم جلوی توپ می‌گذارد اما اگر باشگاه استقلال بازیکنان مصدومش را مثل برخی باشگاه‌ها از لیست کنار می‌گذاشت دیگر هیچ بازیکن سالمی تمام توانش را برای باشگاه نمی‌گذاشت. الان همه بازیکنان می‌دانند اگر مصدوم بشوند باشگاه استقلال کنارشان نمی‌گذارد و هوای‌شان را دارد. من فکر می‌کنم استقلالی‌ها مدیریتشان در اینجور مسائل خیلی بهتر از دیگر باشگاه‌ها است.

استقلال

Last edited by Nasser_ZRE; 21-11-2012 at 17:10.

15. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

قلعه نويي: کفاشيان مظلوم واقع شده است

سرمربي تيم فوتبال استقلال انتقادهايي را به بي برنامگي در فوتبال ارائه کرد و با اشاره به اينکه قوانين مان قائل به فرد شده گفت: رئيس فدراسيون در مقابل هجمه هاي مطرح شده مظلوم واقع شد

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

امير قلعه نويي در نشست خبري تيمش پيش از ديدار با پيکان قبل از اين که سئوالات خبرنگاران مطرح شود گفت که مي خواهد در خصوص دو موضوع صحبت کند. وي ابتدا در مورد صحبتهايش در نشست خبري بعد از ديدار با سپاهان گفت: مثل اينکه صحبت هايم به بعضي ها برخورده است. من آنچه به ذهنم رسيد گفتم و الان هم روي حرفم ايستاده ام.

وي با تاکيد مجدد بر اينکه فوتبال جاي فوتبالي هاست تصريح کرد: نبايد به کسي بر بخورد. شايد برخي ها چه افرادي نظامي چه سياسي و چه صنعتي همانند جعفري، هاشمي، عزيز محمدي و غيره براي فوتبال زحمت کشيدند اما منظورم اين است هر کس بايد جاي خودش باشد.

سرمربي استقلال با اشاره به اينکه با تقدير از زحمات رويانيان که در اين مدت زحمات زيادي براي پرسپوليس کشيده و آنچه مدير بايد از لحاظ کار اقتصادي و آينده نگري انجام مي داد را در اين باشگاه انجام داده است تصريح کرد: جايي که 98 درصد بودجه آن توسط دولت ارائه مي شود بايد در اختيار اهل فن آن قرار بگيرد. ورزش بايد دست ورزشي ها باشد همانطور که هنر بايد دست هنرمند و برج سازي دست مهندس باشد.

وي افزود: هر کس بايد در جايگاه خودش بنشيند. به نظرم حرفهايم براي بعضي ها سوءتفاهم ايجاد کرد و به من زنگ زده يا پيغام داده اند. من روي حرفهايم ايستاده ام اما در کل منظورم اين بود که بايد فوتبال دست فوتبالي ها باشد.

وي با اشاره به اينکه امروز شاهديم نفراتي مثل مصطفوي، دادکان و غيره بيرون نشسته اند و اين آقايان داخل گود هستند در ادامه در خصوص انتقادات شديد عليه کفاشيان اظهار داشت: چون کفاشيان موضع اش را اعلام کرد من بايد بگويم او مظلوم واقع شده. شما از يک مدير چه مي خواهيد. مردم خواستند او مربي خارجي بياورد و آنطور که امروز آيت اللهي گفته قبل از بازي هم پول اين مربي را دادند بگذريم از اينکه هنوز ما پولهايمان را از سپاهان، تراکتورسازي و استقلال نگرفته ايم.

قلعه نويي اين هجمه ها را اصولي ندانست و ادامه داد: کفاشيان ايراد فني زياد دارد که اين بر مي گردد به همان بحث اولم در مورد حضور غير فوتبالي ها در فوتبال هر چند او از مديران ورزشي بوده و تجربه هاي مختلفي در فدراسيون دو و ميداني و کميته ملي المپيک داشته است اما در فوتبال ايرادات بسياري دارد. مانند من که اگر دو تا حسن داشته باشم صد ايراد دارم اما پس از باخت به ازبکستان نبايد اين همه حمله عليه او صورت مي گرفت.

وي صحبتهايش را اين گونه ادامه داد: کفاشيان چه کار بايد مي کرد؟ اگر مدافعان اشتباه نمي کردند و مانند دو هفته قبل که کره را برديم حالا او مدير خوبي شده بود.

قلعه نويي با اشاره به اينکه خودم تجربه چنين باخت هايي را داشته ام اضافه کرد: ما در باران بسيار شديد مالزي باختيم و محاکمه شديم اما مربي خارجي مي بازد و مي گويد استوک خراب است. اين تفاوت ما با مربيان خارجي است. کفاشيان کارهاي ستادي لازم براي اين بازي انجام داد. کره را برديم اما در اين بازي باختيم و حمله هاي غيرمنصفانه اي به او شد.

وي در مورد ديدار تيمش مقابل پيکان هم خاطرنشان کرد: ويسي از دوستان خوب من و از سرمايه هاي آينده مربيگري فوتبال کشور است. طبيعتا روز سختي برابر اين تيم پيش رو داريم اما خوشحالم با تيمي بازي مي کنيم که نگرش مربي و بازيکنان آن ارائه فوتبال در زمين است.

وي با ستايش مجدد بازيکنانش در ديدار با سپاهان که از لحاظ معرفتي، فني و تاکتيکي مردانه بازي کردند ادامه داد: پس از آن بازي به سپاهاني ها هم تبريک گفتم. آنها هم مي توانستند پيروز شوند. اين بازي را دو بار ديده ام و هنوز از ديدن آن لذت مي برم. اميدوارم بازي با پيکان هم مانند آن مسابقه زيبا شود.

سرمربي استقلال با اشاره به اينکه با مشکلاتي که تيم دارد ممکن است در اين بازي چهار دروازه بان ذخيره روي نيمکت بگذارد تصريح کرد: شب گذشته جلسه خوبي با آقاي فتح الله زاده داشتم و طبيعتا يک سري مشکلات وجود دارد که اميدوارم آنها را در نيم فصل با جذب بازيکنان جديد حل کنيم.

خبرنگاري در مورد اينکه به نظر مي رسد در اين روزها مي خواهند به قلعه نويي تحميل کنند حتما سرمربي تيم ملي شود خاطرنشان کرد: بحثي در اين خصوص با من نشده و کفاشيان هم موضع اش را اعلام کرده. تمام فکر و ذکرم امروز با استقلال است و با تعهد کارم را انجام مي دهم. آدمي هم نيستم که کار را نيمه کاره ول کنم و تا آخرش با استقلال هستم. برنامه هايم را هم به فتح الله زاده داده ام تا در نيم فصل دوم با قدرت بيشتري در مسابقات شرکت کنيم.

خبرنگاري در مورد انتقادهاي غير منطقي بعضي از گزارشگران تلويزيوني در زمان بازيها از تيم ها سئوال کرد که قلعه نويي اين گونه به اين سئوال پاسخ گفت: آدمي که مسئوليتي مي گيرد بايد خدا را در نظر داشته باشد. من در مورد قلم هم اين حرف را زدم اما برخي ها مفهوم آن را نفهميدند. يک آقايي خود را جلو انداخت و خيلي ها هم که خبرنگار نبودند از من شکايت کردند. شما ببينيد گزارشگر بازي ملوان - پيکان چقدر خوب گزارش کرد. آدم از آن لذت مي برد اما برخي ها در گزارش يا تيم مقابل را مي کوبند و يا بدتر از آن. تيم شهر خود را تخريب مي کنند. اين کارها خوب نيست. آدم بايد هميشه خدا را در نظر بگيريم.

وي گفت: آن روز که با تيم ملي نتيجه نگرفتم شايد 12 برنامه در کانال هاي مختلف عليه من گذاشتند حتي در فراکسيون ورزش من را محاکمه کردند. اين معلوم است که گروهي مي خواستند قلعه نويي را بزنند. دوست دارم آقايان شکايت کنند و من آرشيو آن روزهاي صدا و سيما را آورده و در دادگاه نشان دهم. قلعه نويي هميشه خدا را در نظر گرفته و سالم کار مي کند نه به مديري زنگ مي زنم و نه در دفتر مديري نشسته ام . توکلم هميشه به خدا و اهل بيت بوده و پاي همه چيز نيز ايستاده ام.

وي خاطرنشان کرد: بايد واقعيت ها را گفت. چرا امروز سه هزار تماشاگر به ورزشگاه مي رود. با اين همه هزينه و توجه به فوتبال و اينکه جوانان برنامه هاي تفريحي آنچناني نداشته و پارک هم که مي خواهند هزار مشکل دارند براي ورزش هم بايد خيلي هزينه کنند. فکر نمي کنيد ورود همين آقايان با برنامه باعث شده توجه تماشاگران به فوتبال کاهش يابد.

سرمربي پيشين تيم ملي با اشاره به اينکه بارها تاکيد کردم نبايد در تلويزيون قداست ها را شکست، بازيکن، مربي و مدير را در يک کفه ترازو قرار دهد و از همه مهمتر بايدجايگاهها را حفظ کرد ادامه داد: اين مشکلات دردي را دوا نمي کند. آيا داوران را به جان هم بياندازند مشکلي حل مي شود. بايد فوتبال را از اين فضا خارج کرد و فقط فوتبالي ها که رنج مصدوميت، درد شکستن و تجربه قهرماني را داشتند مي توانند اين کار را انجام دهند. متاسفانه آقايان هر چه دلشان مي خواهد مي گويند. از اين کانال به آن کانال مي روند تا خود را مطرح و مشهور کنند اما محبوبيت مهم است. خيلي ها مشهورند اما محبوب نيستند.

قلعه نويي با اشاره به اينکه علاوه بر چشم انداز 20 ساله ، سند راهبردي و برنامه ريزي بايد کار دست فوتبالي ها باشد ادامه داد: اينکه يک خبرنگار جوان بيايد و در حالي که اصلا در بازيها تمرين ها و اردوهاي استقلال و پرسپوليس حضور ندارد عليه اينها بنويسد درست نيست. من در مجموع حرف بدي نزده ام که به آقايان برخورده است. آقايان نظامي، سياسي و صنعتي وارد فوتبال شده اند و برخي کارهاي خوب کرده اند اما من پاي حرفم ايستاده ام.

وي اضافه کرد: در اين مملکت جوانان برنامه اي ندارند. چگونه مي شود آباداني ها که عاشق فوتبال هستند براي بازيهاي تيم خود بيش از 2 ، 3 هزار نفر به ورزشگاه نروند. اگر تلويزيون فضا را باز نگذارد که هر اهانتي به فوتبالي ها نشود اين مشکلات حل خواهد شد.

وي به موضوع جالب ديگري هم اشاره کرد: من به عنوان سرباز حاضرم هر کاري که از دستم بر مي آيد براي تيم ملي انجام دهم. در گذشته يک روز کيومرث هاشمي يک ساعت به من اصرار کرد که سرمربي تيم ملي شوم در حالي که مي خواستم با استقلال به آسيا بروم. آقاي علي آبادي هم به من گفت شما را با اين گروه براي جام جهاني آورده ام اما بعد ديديد چه معامله اي با من صورت گرفت. من کاري براي اين فوتبال نکرده ام اما مردم بسيار شريفي داريم که براي آنها حاضرم هر کاري انجام دهم.

قلعه نويي با بيان اينکه کفاشيان نظر خوبي در حمايت از کي روش داده اما چرا اين حمايت ها در خصوص دايي ها نيست اما در مورد کي روش ها وجود دارد تصريح کرد: من هميشه از تيم ملي حمايت کرده و خواهم کرد اما آخر کدام پيشرفت؟ ما نبايد امروز تغييري در کادر فني تيم ملي بدهيم و همچنين بايد به مديران فوتبال آرامش داده تا تيم ملي را به خوبي هدايت کنند اما اينکه يک ربع جلوي ازبکستان خوب بازي کرديم را بايد پيشرفت ناميد؟ آن هم جناح راست ما خوب بود که بعد از يک ربع سرمربي ازبکستان متوجه شد و با بستن آن جناح مانع از حملات تيم ملي شديم.

وي با تاکيد بر اينکه بايد واقعيت ها را به مردم گفت نه بيان مطالب به صورت دروغ ادامه داد: اينکه جايي منافع مان باشد بگوييم خوب است و اگر منافع مان نباشد بگوييم بد است درست نيست. در اين مدت تنها مقابل بحرين خوب بوديم. تيمي که همه مي دانيد به خاطر مشکلات سياسي و مسائل ديگر 20 درصد توانش را هم ارائه نکرد. من در تيم ملي بازي اي نديده ايم حتي صبح روز ديدار با ازبکستان هم گفتم در کنار توانايي ها قدرتي و سرعتي ازبکها روي ضربات کاشته خطرناک اند. آنها بايد کره را هم مي بردند و همه ديدند روي ضربات ايستگاهي به آنها دو گل زدند.

وي خاطرنشان کرد: رئيس فدراسيون مي گويد تيم ملي خوب بود . نبايد از او خورده گرفت البته ما کره را برديم و دروغ گفتيم. به ازبک باختيم و باز هم دروغ مي گوييم. من خودم جايي که تيم حريف خوب باشد مي گويم آنها مي توانستند ما را ببرند و جايي که تيم مقابل بازي خوبي را انجام نداده مي گويم 5 گل ديگر مي توانستيم بزنيم.

سرمربي استقلال تاکيد کرد: گروهي بدون قرارداد مي آيند کار مي کنند ولي 330 مقاله عليه شان مي نويسند اما امروز همه چيز برعکس شده است.

وي با اشاره به اينکه فوتبال هم تهديد است و هم فرصت تصريح کرد: اگر فرصتش را در نظر بگيريد براي جامعه جوان ما خيلي خوب است ولي بايد شاخ و برگ آن که برنامه ريزي و آدم هاي اهل فن است را هم در نظر گرفت. شما ببينيد در عربستان روزي که الاتحاد و الاهلي بازي مي کنند فردايش اميدهاي اين دو تيم به ميدان مي رود اما در باشگاه خودمان تيم اميد در مرغوبکاري تمرين مي کند که از لحاظ کيفيت زمين، رختکن و دستشويي بسيار پائين است و تبديل به پارکينک شده است.

قلعه نويي با تاکيد دوباره بر اينکه آدمهاي اهل فن را خانه نشين کرده و چشم اندازي هم نداريم ادامه داد: طرح جامع ورزش را مهرعليزاده تدوين کرد اما الان در بايگاني ها خاک مي خورد زيرا قوانين مان قائم به فرد شده است. اميدوارم براي وزارتخانه ورزش و جوانان هم قانوني اساسي در نظر بگيرند که اگر فردا روزي عباسي رفت طرحهايش را با خود نبرد و يا اگر نفر جديد آمد سيستم جديدي وارد نکند. همين است که تا الان 30 چارت اداري براي استقلال تدوين شده است.

سرمربي استقلال با اشاره به اينکه امروز نه آدم اهل فن سر کار است و نه برنامه و استراژي داريم خاطرنشان کرد: شما ببنيد در همه دنيا بحث زمين حل شده است اما در ايران بايد براي تمرين بزنيم توي سر خودمان. فکر مي کنم در اندونزي تيم ها هم هتل دارند هم ورزشگاه اما در ايران اگر ازادي را کنار بگذاريم ديگر ورزشگاه ها شرايط استاندارد ندارند. همين است که 36 امتياز از ما براي ليگ قهرمانان دوره بعد کسب کرده اند. ما مي خواهيم با چه اميدي پيشرفت کنيم؟

قلعه نويي با اشاره به اينکه فردوسي پور را دوست دارد اما واقعا بعضي مواقع مطالبي را در برنامه اش ارائه مي دهد که به فوتبال ضربه مي زند تصريح کرد: خدا براي کسي نياورد وقتي در اين برنامه مي بينم پدري به خاطر سهل انگاري و نبود امکانات پسر 16-17 ساله اش را در زمين فوتبال از دست مي دهد. آيا در کشورهاي عربي هم اين اتفاقات مي افتد. همين است که آنها پيشرفت مي کنند اما در ايران تا يک آدمي حرف مي زند سريع او را کنار مي گذارند.

وي در بخش پاياني اين مصاحبه دفاع تمام قدي از علي دايي انجام داد و گفت: بايد همه ايران جمع شويم وعلي دايي را رئيس کنفدراسيون آسيا کنيم . تا 100 سال آينده هم چنين کسي را در اي اف سي نخواهيم داشت اما شما ببنيد چه بلايي سرش مي آوريم که دو هفته در ميان در اينجا رگ گردنش بيرون مي زند. ما در ايران نخبه و سرمايه کشي چه مدير و چه مربي داريم

منبع : ورزش3

17. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

استقلال با 18 بازيکن به اردو رفت

تيم فوتبال استقلال تهران براي بازي مقابل پيکان با 18 بازيکن به اردو رفت.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،آبي پوشان پس از تمرين آخرشان که ظهر روز چهارشنبه در کمپ زنده ياد ناصر حجازي برگزار شد،به هتل آکادمي فوتبال رفتند تا اردوي خود را پيش از بازي با پيکان برپا کنند. مهدي رحمتي،ليام ردي،حسين حسيني،امير حسين صادقي،حنيف عمران زاده،پژمان منتظري،علي حمودي،ميثم حسيني،خسرو حيدري،جي لويد ساموئل،سياوش اکبرپور،ميثم بائو،هاشم بيگ زاده،مهران قاسمي،آرمن طهماسبيان،مهدي اسلامي،ميلاد ميداوودي و امين منوچهري بازيکناني هستند که براي بازي مقابل پيکان به اردو رفته اند .

19. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •