تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 118 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بنيتس:
    همکاري تورس و دمبا با عالي خواهد بود

سرمربي چلسي تاکيد کرد: همکاري مهاجمان تيمش مي‌تواند نتيجه‌ خوبي براي آنها به همراه داشته باشد.

به نقل از اسکاي اسپورت، چلسي در ديدار دور سوم جام حذفي انگليس با نتيجه 5 بر يک در زمين ساوتهمپتون به پيروزي رسيد.

دمبا با، مهاجم جديد اين تيم که 2 روز پيش از نيوکاسل به اين تيم پيوست در نخستين ديدار خود 2 گل وارد دروازه حريف کرد و شروعي رويايي را در اين تيم داشت. اين در حالي است که فرناندو تورس روي نيمکت ذخيره‌ها بود و به ميدان نرفت.

رافائل بنيتس در مورد اين ديدار گفت: «با» در اين ديدار خيلي عالي بود. براي يک مهاجم همواره به ثمر رساندن گل خيلي مهم است ولي مهم‌تر از آن، همکاري او با ساير هم‌تيمي‌هايش است. با در نخستين بازي خود براي ما نمايشي دلپذير داشت. درک خوبي از هم‌تيمي‌هاي خود دارد و بسيار هوشمند است.

بنيتس در مورد همکاري مهاجمانش نيز گفت: مهاجمان خوبي در چلسي هستند که در کنار هم مي‌توانند تيم را به شکلي خوب رو به جلو ببرند. آنها مي‌توانند باهم رقابتي سازنده داشته باشند و گل‌هاي زيادي نيز براي ما وارد دروازه حريفان کنند. به عقيده من تورس و با مي‌توانند خط حمله خوبي را براي ما بسازند.

ورزش 3

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

لمپارد دومين گلزن برتر تاريخ چلسي شد

هافبک کهنه کار تيم فوتبال چلسي با گلزني در ديدار ديشب تيمش برابر ساوتهمپتون در جام حذفي انگليس دومين گلزن برتر تاريخ باشگاه لقب گرفت.

به گزارش رويترز ، فرانک لمپارد در نيمه دوم از روي نقطه پنالتي گل پنجم تيم خود را به ثمر رساند

اکنون لمپارد با زدن 193 گل براي چلسي در کنار کري ديکسون در رده دوم گلزنان برتر تاريخ باشگاه قرار دارد.

در تاريخ باشگاه چلسي بابي تامبلينگ با زدن 202 گل رکورد دار است.

ورزش3

4. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمبا با واقعا مهاجم آماده و گلزنیه و خرید بسیار خوبی بود.
    ولی خب اینکه بعضی جاها میگن دروگبا جدید اومده دیگه یکمی بزرگ نمایی هستش چون دروگبا دیگه از همه لحاظ کامل بود و میشه گفت بهترین مهاجم هدف یه دهه اخیره و هر بازیکنی نمی تونه مثل اون بشه!

دمبا با حداقلش فکر می کنم از تورس برای ما بیشتر سود داشته باشه و نسبت به تورس مسلما آماده تره و توی لیگ برتر جا افتاده...
    قیمتش هم خیلی مناسب بود و جای امیدواری داره که آبراموویچ دیگه از اون پول های تخیلی الکی مثل تورس رو دیگه نمیده!
    حالا مثلا بازیکنایی مثل هازارد که قیمت اونا هم زیاده همین الانشم خیلی به درد تیم خوردن و مشخصه در آینده هم حتی می تونن بیشتر هم به درد بخورن ولی تورس رو میشه گفت باید اندازه یک سوم یا حتی یک چهارم اون پول رو براش خرج می کردن!

+

امیدوارم لمپارد بتونه رکورد بابی تامبلینگ رو هم بزنه و به عنوان یه هافبک به تنهایی به عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه بشه!
    صحبت های ضد و نقیضی در مورد این میشه که لمپارد آخر فصل میره یا نمیره و هنوز هیچی مشخص نیست ولی کلا فکر کنم توی همین مقدار از امسال هم که باقی مونده می تونه این تعداد گل رو بزنه و رکورد رو بشکونه...

6. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تلاش چلسي براي رسيدن به اولين جام فصل

دور رفت مرحله نيمه نهايي رقابت هاي فوتبال جام اتحاديه باشگاه هاي انگليس - ليگ کاپ - فردا آغاز مي شود.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، برنامه اين ديدارها به شرح زير است :

* سه شنبه 19 دي :

برادفوردسيتي - آستون ويلا

- ديدار برگشت دو تيم 22 ژانويه برگزار مي شود.

* چهارشنبه 20 دي :

چلسي - سوآنزي سيتي

ديدار برگشت دو تيم 23 ژانويه برگزار خواهد شد.

قرعه‌کشي دور چهارم جام‌حذفي انگلستان

چلسي، مدافع عنوان قهرماني جام حذفي فوتبال انگلستان، در دور چهارم اين رقابت‎ها با سوث‌اند يا برنتفورد ديدار مي‌‎کند.

* سوث اند يا برنتفورد - چلسي

8. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مدير برنامه‌هاي لمپارد: فرانک آخر فصل مي‌رود

مدير برنامه‌هاي لمپارد تاکيد کرد وي در پايان فصل اين تيم را ترک خواهد کرد.

به نقل از ساکرنت، در حالي که فرانک لمپارد آخرين فصل از قرارداد خود در استمفورد بريج را پشت سر مي‌گذارد، هيچ پيشنهاد تمديد قراردادي به وي ارائه نشده است.

استيو کونتر در اين مورد گفت: مدير چلسي در جريان برگزاري جام باشگاه‌هاي جهان در ژاپن به من گفت که هيچ برنامه‌اي براي تمديد قرارداد لمپارد نداريم. از آن زمان تاکنون نيز هيچ چيزي تغيير نکرده است. تنها کاري که فرانک مي‌تواند انجام دهد اين است که دوران فوتبال خود را همان طور که دوست دارد در چلسي به پايان ببرد.

وي افزود: اگر هم دوست داشت که به فوتبال خود ادامه دهد، مي‌تواند براي تيم ديگري بازي کند. چيزي که مشخص شده اين است که او در پايان فصل چلسي را ترک مي‌کند.

ورزش 3

10. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چلسي به دنبال پديده جديد فوتبال اروپا

باشگاه چلسي در تلاش است ايسکو، مهاجم مالاگا را در تابستان به خدمت بگيرد.

ايسکو پديده فوتبال اروپا در سال 2012 که توانست جايزه پسر طلايي اروپا را به دست آورد توجه تيم‌هاي زيادي از جمله چلسي و منچسترسيتي را به خود جلب کرده است.

اگر چه باشگاه مالاگا در تلاش است، قرارداد مهاجم خود را تمديد کند اما با توجه به پايان قرارداد ايسکو در تابستان هر تيمي که بخواهد او را به خدمت بگيرد بايد 30 ميليون يورو به او بپردازد.

12. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

در این پست بر خودم واجب می دونم که از زحمات کاربران هوادار چلسیِ پی سی ورلد در ارائه اخبار و مطالب تیم چلسی، مخصوصاً جناب 30vil تشکر کنم. واقعاً ایشون باعث شدن که تاپیک چلسی از زمان بازگشایی در شروع فصل (با در نظر گرفتن اینکه چلسی طرفدار کمتری نسبت به دیگر تیم های مطرح داره) پیشرفت زیادی داشته باشه. تا اونجایی که می دونم ایشون اکثر بازی های چلسی رو دنبال میکنن و کاملاً به اخبار چلسی اشراف دارن و نظرات جامع و کارشناسانه ای بعد از هر بازی ارائه میدن. جا داره باز هم زحمات ایشون تشکر کنم.

14. 8 کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

در این پست بر خودم واجب می دونم که از زحمات کاربران هوادار چلسیِ پی سی ورلد در ارائه اخبار و مطالب تیم چلسی، مخصوصاً جناب 30vil تشکر کنم. واقعاً ایشون باعث شدن که تاپیک چلسی از زمان بازگشایی در شروع فصل (با در نظر گرفتن اینکه چلسی طرفدار کمتری نسبت به دیگر تیم های مطرح داره) پیشرفت زیادی داشته باشه. تا اونجایی که می دونم ایشون اکثر بازی های چلسی رو دنبال میکنن و کاملاً به اخبار چلسی اشراف دارن و نظرات جامع و کارشناسانه ای بعد از هر بازی ارائه میدن. جا داره باز هم زحمات ایشون تشکر کنم.
    دوست عزیز جناب meyn با تشکر از شما از پست های شما و دیگر عزیزان بسیار استفاده میکنم و درس میگیرم امیدوارم همواره در کنار هم شاهد موفقیت های تیم محبوبمون باشیم

خوب میرسیم به خبر جالب امروز امیدوارم مسئولان چلسی با پیش اومدن این موضوع قرارداد سوپر فرانکی را تمدید کنند

فرانک لمپارد به منچستريونايتد مي‌رود

منچستريونايتد خواهان به خدمت گرفتن "فرانک لمپارد" شده و اين بازيکن هم براي حضور در اولدترافورد اعلام آمادگي کرده است.

مسئولان باشگاه چلسي اعلام کرده اند که قصد ندارند قرارداد لمپارد را تمديد کنند و از سويي "سرآلکس فرگوسن"، مربي منچستريوناتد معتقد است که اين بازيکن 34 ساله هنوز مي تواند در بالاترين سطح به فوتبال بپردازد.
    فرگوسن از مدت‎ها قبل يکي از تحسين‎کنندگان اين بازيکن بود و در نظر داشت قبل از اينکه به چلسي بپيوندد، او را به خدمت بگيرد. معلوم نيست که اين قرارداد در ماه ژانويه منعقد شود چون لمپارد مي خواهد تا پايان فصل در استمفوردبريج بماند و سپس به عنوان بازيکن آزاد از چلسي جدا شود.
    بر پايه گزارش سان، منچستريونايتد قرارداد يک ساله اي را براي لمپارد آماده کرده با اين شرط که اگر اوضاع رو به راه بود، قراردادش را تمديد کند.

ورزش 3

16. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

آره شاید ابرامویچ بیاد حداقل جلوی یکی از اشتباهاتو بگیره
    سوپر فرانک واقعا حضورش در هر تیمی یک وزنه ست
    ایشالا تمدید کنه

18. 7 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لمپارد بره منچستر؟! شاید از تیم بره ولی بعیده به یه تیم لیگ برتری بره!
    فعلا که این نیم فصل رو هست و باید دید تابستون چی میشه
    ولی امیدوارم آبراموویچ به هواداران مخصوصا اونایی که تو ورزشگاه در مورد موندن لمپارد شعار میدن احترام بذاره و قرارداد اونو تمدید کنه...

لمپارد : از هواداران و کری دیکسون متشکرم

فرانک لمپارد معتقد است که وضعیت قراردادش با چلسی اندکی موجب مغشوش شدن افکارش می شود، ولی هم چنان از هر دقیقه بازی کردن برای چلسی لذت می برد و همچنین از طرفداران باشگاه فوتبال چلسی تشکر کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در دیدار جام حذفی مقابل ساوتهمپتون فرانک لمپارد نیمکت نشین بود، ولی در نیمه دوم به بازی آمد و توانست یک پنالتی برای چلسی به ثمر برساند تا به همراه بابی تامبلینگ با 25 گل زده در جام حذفی، بهترین گلزن باشگاه چلسی در این رقابت ها نامیده شود.

همچنین این پنالتی گل های او را با کری دیکسون در عدد 193 برابر کرد تا به دومین گلزن برتر تاریخ باشگاه تبدیل شود و تنها 9 گل دیگر با رکورد بابی تامبلینگ فاصله دارد تا به برترین گلزن تاریخ چلسی تبدیل شود.

فرانکی در شادی گل خود رو به 4592 هوادار چلسی که به ورزشگاه ساوتهمتون سفر کرد، فریاد زد : " من عاشق شما هستم. "
    در 25 دقیقه ای که لمپارد در میدان بود، هواداران چلسی شعار " با او تمدید کنید" را سر می دادند.

لمپارد هنوز با چلسی برای تمدید قراردادش به توافق نرسیده و قرارداد ملی پوش انگلیسی در پایان این فصل به اتمام می رسد. هرچند که برخی از خبرگزاری ها عنوان کردند که آبراموویچ می خواهد پیشنهادی 2 ساله برای تمدید قرارداد فرانکی بر روی میز او بگذارد.
    همچنین گل انگلیسی امروز اعلام کرد که فرانکی پیشنهاد سه ساله اورتون را رد کرده است.

هافبک 34 ساله باشگاه چلسی در مورد هواداران گفت : " آن ها در طول زندگیم در چلسی همیشه و خصوصا این چند هفته اخیر از من حمایت کرده اند. آن ها از ابتدا با من بوده اند و در هفته های اخیر نیز اینگونه از من حمایت کرده و در کل دوران فوتبالم در کنارم بوده اند. من فقط می خواهم از آن ها تشکر کنم. "

فرانکی در مورد شایعات پیرامون قرارداد خود گفت : " من می دانم که صحبت های فراوانی پیرامون من وجود دارد، ولی واقعا از بازی کردن لذت می برم. این همه داستان است، وقتی که اینجا بازی می کنم و هواداران نیز از من حمایت می کنند، بنابرین حتی اگر چیزهایی در سر من باشد نمی توانند کمکی کنند، ولی اندکی شما را احساساتی می کند. "

لمپارد ادامه داد : " باید بگویم که از فوتبالم و این لحظات لذت می برم. "

فرانک لمپارد همچنین به کری دیکسون که هم اکنون به رکوردش رسیده ادای احترام کرد، فرانکی گفت : " من احترام زیادی برای کری قائلم. او دوستی خوب برای من است. از بدست آوردن هر نقطه اشتراکی با کری دیکسون مفتخرم. باید بگویم که کری به عنوان یکی از بازیکنان سابق، از کسانی بوده که در باشگاه بیشترین حمایت را از من کرده است. "

لمپارد در پایان گفت : " چیزی برای گفتن ندارم، ولی از او به خاطر کمک هایی که در راه رسیدن من به رکوردش انجام داد، تشکر می کنم. "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.........................

توافقات اولیه چلسی با تایسون

منابع اسکای اسپرتس به این خبرگزاری معتبر گزارش دادند که چلسی برای به خدمت گرفتن ستاره 24 ساله باشگاه متالیست خارکف به توافق رسیده ولی برای نهایی کردن این قرارداد باید با یک باشگاه انگلیسی دیگر رقابت کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، تایسون در هفته گذشته عنوان کرد که در ماه پیش به لندن آمده و با رومان آبراموویچ بر سر انتقال به این باشگاه مذاکراتی داشته و از استمفوردبریج دیدن کرده است.

تایسون دو سال و نیم پیش از اینترناسیونال، جایی که با اسکار در آن هم بازی بود جدا شد و به متالیست پیوست. اسکای اسپورتس گزارش داد که چلسی بر سر رضایت نامه تایسون با متالیست و همچنین بر سر دستمزد و مسائل شخصی قرارداد این بازیکن به توافق رسیده است.

با این حال، باشگاه دیگری از انگلستان که هنوز نام آن فاش نشده خواهان تایسون می باشد و باید بر سر این بازیکن با چلسی رقابت کند. آبی های لندن امیدوارند که بتوانند تایسون را نیز به خدمت بگیرند و دومین خرید خود در ژانویه سال 2013 را رقم بزنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

..................

تایسون بازیکن خیلی خوبیه و توی چند تا پست از جمله هافبک نفوذی و وینگر و مهاجم نوک می تونه بازی کنه
    یادم هم میاد که یکی از قشنگترین گل های پارسال رو هم زده بود
    اونو بگیریم دیگه جمع برزیلی ها جمع میشه!

20. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •