تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 95 اولاول ... 323839404142434445465292 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حرکت بوتینگ قابل تقدیر بود.

اتفاقی که افتاد مثل اینکه به این شکل بود: تماشاگران شروع به توهین های نژاد پرستانه علیه بوتنگ کردند٬ بوتنگ هم توپ رو وسط بازی با دست برداشت و به طرف اونها شوت کرد٬ بعد هم برای طرفداران میلان دست زد و از زمین بیرون رفت و بقیه تیم میلان و تیم حریف هم به حمایت از بوتنگ از زمین خارج شدند.

2. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لینک ویدیواش رو کسی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

لینک ویدیواش رو کسی داره؟
    تو فیس بوک آث میلان هست ...
    Last edited by gorgin83; 06-01-2013 at 09:18.

5. این کاربر از gorgin83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بهترین بازیکن سال 2012 ایتالیا کیست ؟! (به رای tuttomercatoweb )

طی یک نظر سنجی که در سایت tuttumercatoweb.com انجام شده , بهترین بازیکن سال 2012 ایتالیا به رای گیری گذاشته شده که در این رای گیری الشاراوی با بیشترین رای در رده نخست و بالاتر از کاوانی و پیرلو قرار گرفته .
    در این نظرسنجی استفان الشاراوی با 22.39% آرا در رده ی نخست و پس از اون ادینسون کاوانی با 19.19% در رده ی دوم و پیرلو با 18.68% در رده ی سوم قرار گرفته .

در این نظرسنجی 50824 نفر شرکت کردن .

El Shaarawy 22.39%
    Cavani 19.19%
    Pirlo 18.68%
    Klose 6.19%
    Totti 5.13%
    Borja Valero 5.03%
    Marchisio 3.40%
    Ibrahimovic 3.38%
    Lodi 3.27%
    Bianchi 2.17%
    Lamela 2.00%
    Di Natale 1.69%
    Jovetic 1.49%
    Denis 0.84%
    Hernanes 0.77%
    Hamsik 0.67%

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی پیرامون نقل و انتقالات گفته که : روبینیو از لیست فروش میلان خارج شده و از این که در میلان باشه خوشحاله . پس در فاز هجومی ما در وضعیت خوبی از نظر بازیکن قرار داریم .
    از گالیانی سوال شده که در خط هافبک و دفاع میلان بازیکنی جذب میکنه ؟! گالیانی هم گفته خواهیم دید , خواهیم دید .

البته یکی از مسئولان باشگاه سانتوس گفته که مذاکراتمون با میلان برای جذب روبینیو همچنان ادامه داره . ولی بهتره که هر دو طرف (روبینیو و میلان) یک کم قیمت رو کاهش بدن .
    میلان خواهان 10 میلیونه ولی سانتوس حاضر به پرداخت 7 میلیونه .

برلوسکنی یک مصاحبه طولانی پیرامون همه چیز میلان داشته که من قسمت های مربوط به نقل و انتقالات اون رو عنوان میکنم .

از برلو در مورد اسنیدر پرسیده شده که اون در جواب گفته که اون 28 سالشه و در نقشه های ما جایی نداره .

در مورد نقل و انتقالات فعلی میلان هم گفته در حال حاضر مذاکراه ای پیرو خرید بازیکن نداشتیم که بصورت جدی باشه و در حالت پیشرفته قرار گرفته باشه .
    ولی سه بازیکن جوان رو زیر نظر داریم ولی مشخص نیست که میتونیم جذبشون کنیم یا نه . دو بازیکن خارجی و یک بازیکن ایتالیایی (بازیکن ایتالیایی در لیگ ایتالیا حضور داره)
    اسمی از این سه بازیکن نیاورده . (گالیانی هم وقتی از اون اسم خواستن از نام بردن اونا امتناع کرد)

در مورد بالوتلی هم گفته : خیلی متاسفم که این رو میگم ولی شخصیت ظاهری میلان خیلی مهمه . اگر شما یک سیب فاسد رو در رختکن قرار بدی , این سیب فاسد میتونه روی بقیه هم تاثیر بذاره و اونا رو هم آلوده کنه. (منظورش همون اصطلاح معروفه که میگه : یک بز گَر میتونه یک گله رو گَر کنه)
    من هرگز وجود همچین شخصی رو برای رختکن میلان قبول نمیکنم .

خوب با این جبهه گیری که برلو در قبال بالوتلی داشته باید اون رو کلا منتفی دونست .
    البته یک جورایی حق داره . اگه بالوتلی یک کم خودش رو بیشتر کنترل میکرد میتونست ذهنیت برلو رو تغییر بده و امید به حضور در میلان داشته باشه

این سه بازیکن هم که خیلی سکرت هستن و گالی و برلو تا تونستن از نشر اسم این بازیکنان جلوگیری کردن.
    امیدوارم این همه راز و رمز ارزشش رو داشته باشه و حداقل بازیکنان خوبی باشن (البته اگر جذب بشن)

در مورد آباته هم گفته شده که زنیت پیشنهادی 10 میلیونی داده ولی میلان مبلغ بیشتری میخواد .
    البته دی آمیکو گفته که مذاکرات خیلی ابتدایی بوده و هنوز خبر خاصی نیست و دو طرف به پیشنهادات و موضع همدیگه گوش دادن .
    از داویده سانتون مدافع جوان تیم نیوکاسل به عنوان جایگزین آباته نام برده میشه . سانتون تا سال 2016 با نیوکاسل قرارداد داره.

9. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

برلوسکوني: بالوتلي مثل سيبِ گنديده است

مالک ميلان بر اين باور است که مهاجم تيم ملي ايتاليا مانند يک سيب گنديده و پوسيده است.

به نقل از توتو اسپورت، سيلويو برلوسکوني گمانه‌زني‌هاي حضور ماريو بالوتلي در ميلان را بي‌اساس و اين بازيکن را مانند يک سيب پوسيده توصيف کرد.
    پيش از اين تصور مي‌شد بالوتلي به جاي الکساندر پاتو که به تازگي به کورينتيانس برزيل منتقل شده به ميلان خواهد آمد ولي مالک متمول و 76 ساله به شکل رسمي آن را رد کرد.
    برلوسکوني در اين مورد گفت: ما به دنبال ساخت تيمي‌ جوان هستيم. با بازيکنان بسياري که کمتر از 21 سال دارند براي حضور در ميلان گفت‌وگو کرده‌ايم ولي به ماريو بالوتلي فکر هم نکرده‌ايم. او مانند يک سيب پوسيده است که به هر تيمي مي‌رود، آنجا را آلوده مي‌کند. اگر به ميلان هم بيايد، همين کار را تکرار خواهد کرد.

ورزش 3

11. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل یووه

دروازه بان : آملیا - گابریل - کوپولا

مدافع : آچربی - مکسس - آباته - دی شیلیو - آنتونینی

هافبک : آمبروزینی - کارمونا - نوچرینو - مونتولیوو - بواتنگ - ترائوره - امانوئلسون - فلامینی

مهاجم : الشاراوی - بویان - پاتزینی - نیانگ

بازی سختیه
    ولی چیزی که من رو نگران کرده عدم حضور هافبک دفاعی مناسب برای این بازیه . همچنان در غم از دست دادن دی یانگ هستیم و باید از آمبروزینی استفاده کنیم .
    مونتاری هم که به دلیل مصدومیت به این بازی نرسید !

به نظر من بهتره از بواتنگ یا مونتولیوو در پست هافبک دفاعی استفاده بشه .
    بواتنگ از نظر فیزیک بدنی و قدرت بدنی زیادی که داره میتونه توی این پست خیلی کمک حالمون باشه . توی لیگ انگلستان که حضور داشت چندین بازی در این پست بازی کرد و عملکردش هم خوب بود.
    البته مونتولیوو هم خوبه و میتونه از میانه میدان بازیسازی کنه و بواتنگ در سمت راست خط هافبک مورد استفاده قرار بگیره .

با توجه به این که پاتزینی دیدار با سامپدوریا رو به دلیل محرویمت از دست داده فکر کنم در این بازی هم از اون استفاده بشه و بویان بمونه برای دیدار در جنوا .
    من احتمال میدم امانوئلسون در خط حمله و سمت راست بازی کنه و پاتزینی وسط و الشاراوی در سمت چپ .
    البته خودم ترجیح میدم امانوئلسون در سمت چپ خط هافبک مورد استفاده قرار بگیره و بویان در خط حمله کنار پاتزینی و الشاراوی باشه .

این هم ترکیب مورد نظر من

گابریل

دی شیلیو - آچربی - مکسس - آباته

امانوئلوسن - مونتولیوو - بواتنگ

الشاراوی - پاتزینی - بویان

13. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

موافقت میلان با انتقال 4 میلیون یورویی ساپونارا

مطابق گزارشات رسیده، ریکاردو ساپونارا در تابستان 2013 راهی میلان خواهد شد.

میلان به پروسه خود برای جوان‌گرایی ادامه می‌دهد. سیلویو برلوسکنی در مصاحبه‌های اخیر خود بارها اعلام کرده که میلان دیگر بازیکنان بالای 22 ساله را به خدمت نخواهد گرفت، و اکنون این باشگاه بیش از 100 بازیکن جوان در سرتاسر جهان را تحت نظر دارد.

بعد از کش‌وقوس‌های فراوان به نظر نمی‌رسد که روبینیو در زمستان جاری میلان را ترک کند، اما احتما جدایی مهاجم برزیلی میلان در تابستان پیش‌رو زیاد می‌باشد. از این رو سران میلان از هم اکنون به فکر جایگزینی وی بوده‌اند. ستاره جوان امپولی و متولد 1991، ریکاردو ساپونارا به عنوان جایگزین روبینیو معرفی شده است.

آدریانو گالیانی در مصاحبه با گاترتا گفت: من به ریکاردو ساپونارا علاقه دارم. ما تلاش داریم تیمی بر پایه جوانان بسازیم. و به طور یقین چنین بازیکنی در برنامه‌های ما جایگاه ویژه‌ای در اختیار دارد.

گاتزتا گزارش می‌دهد که سران میلان و امپولی امروز در ویاتوراتی با یکدیگر ملاقاتی داشتند، و طی این ملاقات توافقاتی برای انتقال مهاجم امپولی به میلان صورت گرفت.

بنا بر گزارش اسکای‌ایتالیا، میلان مبلغ 4 میلیون یورو برای 50 درصد از مالکیت ساپونارا به امپولی پرداخت خواهد کرد. ساپونارا اکنون به طور مشترک در مالکیت امپولی و پارما قرار دارد.

بازیکن تکنیکی امپولی تا پایان فصل در امپولی حضور خواهد داشت و بعد از آن به میلان منتقل خواهد شد. به نظر می‌رسد طی هفته آینده ملاقات دیگری جهت نهایی‌کردن این انتقال صورت خواهد گرفت.

گالیانی: رامیرز نه اما ساپونارا بله

آدريانو گالياني شايعات مربوط به جذب گاستون رامیرز را رد کرد، اما مذاکرات در رابطه با ساپونارا را تاييد کرد و همچنين به خاطر خداحافظی پاتو از کارکنان ویاتوراتی سوپرایز بود.

امروز روز شلوغي در وياتوراتي بود، به عنوان مثال پاتو در اين دفتر حضور پيدا کرد، تا قبل از انتقال به کورينتيانس با کارکنان دفتر خداحافظي کند. در حالي که گالياني به خاطر نقل و انتقالات و شايعات مربوط به آن، به سختي در حال کار کردن بود.

گالياني در گفت و گو با اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: گاستون راميرز، در حال حاضر به او نيازي نداريم، اگر کسي باشگاه را ترک کند،آنوقت بايد ببينيم چه مي‌شود.

گالياني بيشتر دوست داشت در رابطه با ساپونارا هافبک خلاق تيم ملي زير 21 سال ايتاليا صحبت کند. او اضافه کرد: قطعا ساپونارا بازيکني است که با سياست ما متناسب است، چرا که ميلان بر روي پرورش جوانان تمرکز دارد.

اين بازيکن 21 ساله پس از به ثمر رساند 8 گل در سري بي توسط تيم هاي اينتر، يونتوس و ليورپول تحت نظر قرار گرفته بود. در همين رابطه مدير ورزشي باشگاه امپولي در گفت و گو با Calciomercato.it گفت : اين حقيقت دارد که با ميلان براي به خدمت گرفتن نيمي از قرار داد او به توافق رسيده ايم.

او توسط باشگاه هاي زيادي تحت نظر بود، اما روسونري تمام راهها را بر روي آن ها بست. اين بازيکن تا پايان فصل با ما خواهد ماند، چرا که اين يک عامل تعيين کننده در مذاکرات بود.

15. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یوونتوس 2-1 میلان

گل ها : الشاراوی - جیویوینکو - ووچینیچ

خوب , باختیم ولی متسحق باخت نبودیم و بازی کاملا پایاپای بود
    اگه نیانگ اون ضربه سر رو در نیمه دوم کمی با دقت بیشتری زده بود الان میلان برنده بازی میشد ! به هر حال اگه میلان بهتر از یووه نبوده بدتر هم نبوده .

گل ها هم روی اشتباه آباته به ثمر رسید . گل اول که روی ضربه آزاد بود که آباته اصلا نپرید و همینطور ایستاد و توپ از بالای سر اون رفت که آملیا هم به همین معترض بود.
    گل دوم هم آباته تعلل زیادی در برگشت و پوشش منطقه خالی از خودش نشون داد که همین توپ رفت گل شد . البته میشه به تکل ناقص مکسس هم روی این صحنه اشاره کرد . ولی عملکرد خوب مکسس جای بحث نمیذاره .

کلا آباته افت محسوسی داشته که کاملا توی بازی اون مشهوده . من نمیدونم چرا آباته اصلا دریبل نمیزنه ؟! یا این که نمیتونه ؟!
    ولی دی شیلیو خیلی راحت این کار رو میکنه . آباته بیشتر میانه زمین حضور داشت و رفت و برگشت آنچنانی نداشت ولی یووه اکثرا از سمت اون حمله میکرد ولی دی شیلیو با این که توی حملات هم فعال بود ولی کمترین نفوذ از سمت اون انجام شد.
    یک جورایی دارم مجاب میشم که فروش آباته درسته . قبلا مخالف بودم ولی بازی های الان آباته رو که می بینم نظرم عوض شده...خیلی افت کرده.

الشاراوی هم خیلی تکروی میکنه و بهتره یک کم همکاری تیمی داشته باشه .
    از بازی نیانگ هم راضیم . خوب کار کرد . هر چند نشون داد هنوز بی تجربه است و باید پیشرفت کنه ولی در کل خوب بود.

بویان هم بد نبود.

به هر حال حق میلان باخت نبود و پا به پای یوونتوس جنگید فقط اگه یک کم شانس داشتیم و یکی از اون توپ ها گل شده بود الان همه چی ردیف بود.
    از نتیجه که راضی نیستم ولی از بازی تیم راضی ام.
    Last edited by B3HZ@D; 10-01-2013 at 08:46.

17. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    این کلیپی است از قابلیت ها و توانایی های خرید جدید میلان , ریکاردو ساپونارا که البته در تابستان به تیم میلان ملحق میشه .
    ساپونارا در حال حاضر بصورت مالکیت مشترک (امپولی و پارما) در سری ب و تیم امپولی حضور داره و تا اینجای فصل موفق شده 8 گل به ثمر برسونه .
    این بازیکن بیشتر در پست وینگ فوروارد و هافبک بازی ساز مورد استفاده قرار میگیره و از قابلیت های اون میشه به تکنیک خوب اون اشاره کرد.

این بازیکن به عنوان ستاره سری ب ایتالیا شناخته میشه و بعضی خبرگزاری ها خبر از خرید الشاراوی دیگری میدهند

پیشنهاد میکنم کلیپ رو حتما دانلود کنید

Player Name : Riccardo Saponara

Birth Date : 1991/12/21

Height : 184cm

Weight : 73kg

دانلود با حجم 30 مگابایت

پ.ن : من پیش دستی کردم و این بازیکن رو خیلی زودتر در پیراهن میلان قرار دادم . تصویر کاملا اختصاصی و کار خودمه
    Last edited by B3HZ@D; 11-01-2013 at 02:33.

19. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •