تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 43 اولاول ... 32383940414243 آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 425

نام تاپيک: فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲ | UEFA Euro 2012 Fantasy Football

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من که ریسک نکردم و تورس رو گذاشتم بیرون و جاش به اباته بازی دادم

البته توی انتخاب بازیکنها هم سعی کردم کمترین ریسک کنم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند
    آلبا که عالیه ...
    من قبلا هم بهش اعتماد کرده بودم...الان هم اعتماد کردم و کاپیتانمه خیلی قشنگ جواب اعتماد مربی رو داد ...ولی عوضش تورس تو بازی نیست ..:|

3. این کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

من چه گلطی کردم تورس رو کشیدم بیرون قبلش گذاشته بودمش کاپیتان یهوووووو در یه عمل خود جوش 180 درجه نظرم در موردش عوض شد
    اونایی هم که البا رو کرده بودن کاپیتان ترکوندن!! مسعود جان قهرمانی رو تبریک میگم
    Last edited by eman619rv; 02-07-2012 at 01:02.

5. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

پیش بینیم راجع به تورس درست بود امتیاز بالایی گرفت.
    راجع به البا هم ،هم ریسکم گرفت و هم شانسم چون می خواستم از کاپیتانی برش دارم.
    در کل شب اخر برام خیلی خوب تموم شد .
    -------------
    در آخر هم جا داره از تمام بچه های لیگ P30World تشکر کنم چون علاوه بر جذابیتی که این فوتبال فانتزی داشت با بحث ها و پستها و کری خونی هاشون و ...در این تاپیک لذت این فوتبال فانتزی را برای من چند برابر کردند.
    به سلامتی خودمون و البته قهرمان لیگ مسعود خان
    Last edited by Dark Soul; 02-07-2012 at 01:10.

7. 4 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جام یوروی فانتزی تموم شد و همه سالم به خونه هاشون برگشتن

جدول لیگ پی سی ورلد در پایان «فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲»

# Team Manager MD TOT
    1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Masoud Barani 77 310
    2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Rastin 60 308
    3 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Se7en 65 305
    4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AMIR 53 302
    5 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ali Ahmadi 58 295
    6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Babak Gen 70 293
    7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amir Farzanian 69 290
    8 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hamid 41 285
    9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] la masia 58 285
    10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Alireza Mousavi 50 281
    11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Esrafil Fazli 62 275
    12 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iman RV 58 268
    13 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Ashkan 45 254
    14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Powerslave 22 248
    15 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vahid z 50 248
    16 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Kurosh 48 247
    17 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hadi sh 18 236
    18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Milad 18 233
    19 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] King Visage 19 224
    20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ehsan zamani 22 223
    21 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hodjat 5 222
    22 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hamed.medium 29 203
    23 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A M I R 8 195
    24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mostafa Ranjbar 24 188
    25 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mahmood Ahmadzadeh 0 177
    26 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] farshad ayazi 13 176
    27 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] myiranover 10 175
    28 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Javad Ta 11 174
    29 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mehrdad moradi 23 172
    30 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] David Beckham 7 158
    31 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mohsen m 26 125

خب واقعا باور نکردنیه مسعود که تا قبل از فینال آهسته و پیوسته بالا اومده بود در بازی فینال با جهش 6 متری قهرمان این سری از بازیها شد
    مسعود جان بهت تبریک میگم
    به مردم خوب شوش دانیال هم تبریک میگم افتخار آفرینی فرزند برومندشون رو
    مسعود در ایران هم در رده 41 ایستاد که واقعا رتبه خوبیه

امیر همونجوری که خودش پیشبینی کرده بود نتونست صدر جدول رو حفظ کنه با این وجود امیر تنها کسی بود که دو دور پشت سر هم در صدر جدول ایستاد

در کل به همه دوستانی که در لیگ پی سی ورلد شرکت کردن خسته نباشید میگم
    وعده ما بازیهای فانتزی یو سی ال

نتیجه فینال جام هد تو هد پی سی ورلد

همونجوری که پیش بینی میشد بازی بسیار نزدیکی بود
    که در نهایت علیرضا تونست با اختلاف تنها 2 امتیاز فینال رو ببره و قهرمان بشه
    علیرضا جان بهت تبریک میگم
    به همه پرسپولیسیهای ایران هم تبریک میگم
    صحنه هایی از خوشحالی پرسپولیسیها در سراسر ایران که با موتور و ماشین ریختن توی خیابونا به دستمون رسیده که در برنامه نود فردوسی پور قراره پخششون کنه

به تمام دوستانی که در جام هد تو هد شرکت کردن خسته نباشید میگم

اما فکر میکنم همگی موافق باشید که به یکی از بهترین تیمای این دوره یعنی تیم 1+5 تبریک بگیم که هم در هد تو هد نایب قهرمان شد و هم در لیگ کلاسیک
    جناب راستین تبریک میگم تیم و مدیریت فوق العاده ای داشتی

در پایان از مسعود و علیرضا میخوام که از تجربه این بازیها و مسیری که تا قهرمانی طی کردن برامون چند جمله ای حرف بزنن

9. 15 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من واقعا جدای از نتایج این جام، کاملا احساس کردم که فوتبال فانتزی بچه های انجمن ورزش رو به هم نزدیکتر کرد
    نمیدونم این احساس رو فقط من دارم یا دیگر دوستان هم چنین حسی دارن

11. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب خیلی حیف شد که اسپانیا یه گل هم نخورد . در عوض 4 بازیکن دفاع و دروازه بان من با هم فقط 2 امتیاز گرفتن ! البته باید حدس میزدم که همچین اتفاقی پیش میفته و اسپانیا به این راحتی گل نمیخوره .!
    3 امتیاز هم واسه تعویض ها کم شد و باعث شد این فاجعه به بار بیاد
    این فوتبال فانتزی یه جام به من بدهکاره فصل قبل UCL بدهی اش رو به چلسی پرداخت کرد . این فصل هم انشالا به تیم من پرداخت میکنه .

13. 2 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با اینکه باید و باید و باید اسپانیا قهرمان میشد که شد! دوست داشتم اول بازی ایتالیا یه گل بزنه و بازی هیجان بیشتری داشته باشه!

پ.ن: ضمناً من هم از شادی موتوری های هوادار پس از پیروزی و قهرمانی فیلم گرفتم که آپلود شده فرستادم نود پخش شه :

15. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب منم رتبم بد نشد انصافآ ! آخر مرحله گروهی 27 ام بودم فکر کنم ولی تا 13 ام کشیدم خودمو بالا

راضیم ازشون

17. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

شب آخر با حساب بیجا باز کردن روی تیم ایتالیا هم جایگاهمون توی Fantasy رو از دست دادیم و هم predictor ، خدا بگم چیکار نکنه این پراندلی رو با این تیمش که هم خودشو نابود کرد هم مارو .

19. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •